Kære dagbog,

Så er jeg blevet tvangsindlagt af J til at skrive dagbog. Hun er bare så streng ved mig – og i dag måtte jeg heller ikke købe alle de ting jeg ville i Netto. Strengt :(

Jeg ville ellers spille Civilization – men næh nej! :sad

I dag er det min nevøsses 20-års fødselsdag, hurraaaaa!!! Og H.C. Andersens 208 års fødselsdag … selvom jeg egentlig ikke synes man kan fejre fødselsdag når man er død, tsk tsk H.C. :P

Jeg kan overhovedet ikke huske hvad der er sket og om det er noget jeg allerede har skrevet om, så bær over med mig :)

Jeg var til D’s fødselsdag og det var hyggeligt med lagkage og boller og godt selskab, selvom der var en del der havde meldt fra – tsk tsk ;)

Mandse kom og hentede mig og kørte mig vist ud på anstalten – evt. fik vi lidt aftensmad på vejen. Det ku’ ligne os :D Mandse fik også resten af lagkagen med hjem til ham og min mor – jeg tænker min mor fik det meste ;) og forhåbentlig nød hun den :D Hun nævnte noget om at hun havde taget på her forleden dag ;) Tell me about it! Jeg havde tabt 9 kg. da jeg var medicinfri – og nu er der røget 4 kg. på… øv øv øv, kan ikke li’ den fæle trold :P

Hov jeg har jo skrevet positiv dagbog, som jeg kan bruge som støtte til at huske hvad jeg har lavet :D :thumb

Søndag d. 24/3 var jeg med J hjemme hos hende for ”at hente post” – det var i hvert fald hvad J kaldte det til ”de voksne” … jeg var ærlig talt lidt bekymret for J, så jeg tog med hende … det havde jeg nok gjort alligevel, men…

Vi købte sprut og hvad har vi ikke … og ringede til forskellige mænd for at spørge om de ville sende et billede af deres … ahem!!! Det er altså en pæn blog denne her! 8-|

Jeg måtte låne toilettet i en Netto og den søde nettopige fik skæld-ud af hendes onde chef pga. det – tsk tsk! J siger at de altså skal låne mig toilettet, det plejer mandse også at sige. Men faktisk sagde den søde nettopige at det kun var til børn de plejede at låne toilettet, men jeg er altså også en lille pige indeni :)

Det var noget dragon berry vodka vi drak med faxe kondi – for det min yndlingssodavand og du ved den går langt ud over din forstand, jeg drikker den hver dag … men vi var lidt slatne, så vi fik kun drukket 1/3-del tilsammen. Vi besøgte også J’s underbo – han er nu meget sød og han kunne give mig noget interessant info, muhahaha ;) Og så mødte jeg også hendes overbo…

Mandag var der tre på job i aftenvagten og så plejer vi at få lov til at gå i hallen og spille badminton, men det kunne vi ikke fordi de havde ”meget travlt” og det de havde meget travlt med var noget ”privat”! Det private var tilsyneladende at se T.V. :| De sagde så at vi kunne tirsdag, for der var de fire i aftenvagten.

Tirsdag kunne vi ikke spille badminton af uvisse årsager – jeg blev så en anelse træt af situationen og brokkede mig en anelse højlydt uden at konfrontere dem med det (man er vel en chickenshit :D ) og så kunne det pludseligt godt lade sig gøre at komme over i hallen, for nu havde hun lige set i planen at der ikke var så mange i AV om onsdagen, hvor vi plejer at tage i hallen. Det vidste hun godt, for det havde vi diskuteret dagen før :rollseyes Big fucking SUK!

Jeg skrev så en slags klage af episoden i weekenden og sendte til afdelingssygeplejersken… den må hun have set i dag … og hun har ikke sagt et ord til mig … ikke engang ”hej!” … såh … det er da lidt ubehageligt :D

En af dem der var der om tirsdagen – og som ikke var til stede da alt det førnævnte skete – var jeg ude at gå tur med i dag og hun sagde at hun skulle til udviklingssamtale med afd.spl. … jeg håber da ikke det er pga. det i hvert fald … men det er det nu nok næppe ;)

Jeg var også ude at gå med hende en anden dag hvor hun opdagede at jeg ikke gik på stregerne :$ I am so 5 years old :$

Det var også hende der syntes jeg skulle blive på afsnittet eller få min mandse til at hente mig, fordi jeg havde haft det skidt dagen før. Hvor hun så trak mig til samtale om hvordan det havde været. Jeg så så i kardex at hun havde skrevet minimum en side om episoden og samtalen. Når jeg er stukket af og andre mere interessante ting har andet personale skrevet måske 3-5 linier … så det må være noget af en mundfuld at læse sin sygeplejefaglige journal hvis man har hende som KP :O

Nåh anywhooo … tilbage til tirsdag … vi fik så tilbudt at tage i hallen alligevel … men der havde J og jeg allerede aftalt at vi skulle ud og drikke resten af vores flaske sprut og evt. mere :D Så vi takkede pænt nej tak efter vi havde drøftet det på vores kontor :D J smækkede døren i til ”vores kontor” som de havde smækket døren i til deres kontor :P

Så vi tog på ægte fucking druk – første gang for mig i … hundrede år … jeg mener ikke jeg drak til mit bryllup og det er 5 år siden, så minimum 5 år :O

Vi købte 2-3 omgange drinks evt. mere og to gange ti shots … og så sodavand hvor J spicede dem op med dragon berry under bordet :D Forbløffende nok blev jeg ikke særlig fuld … vi var sammen med J’s underbo og mand ^_^ Muhahaha! :P

På vej hjem i toget dyrkede J yoga eller tilsvarende – noget med røv og ben i vejret i hvert fald :D Da vi nåede frem var kl. 1:15 og nattevagterne opdagede vist ikke noget. Der står heller ikke noget i kardex – heller ikke om badmintonepisoden for tirsdag. For mandag står der at jeg var uforstående over hvorfor vi ikke kunne komme til badminton – well, dah! :rollseyes

J kom ind og puttede med mig bagefter – desværre nåede nattevagterne ikke at opdage at hun var væk eller lå i min seng :wink

Jeg havde jo også besøg af mandse og jeg sendte ham jo tidligt hjem fordi jeg regnede med at vi skulle til badminton – suk!

Onsdag står der jeg sov fra kl. 22 til kl. 13 – men det kan jo ikke være rigtigt, så det må være mellem onsdag og torsdag. Men jeg sover en hel del efter jeg er begyndt at tage medicin igen – øv hvor jeg hader fæle trolde :thumbdown :bangingheadagainstwall

Onsdag var jeg i hvert fald ude at spise med min familie (mandse, mor, søster, svoger, niece) – på kinesisk i Roskilde :D Den hedder vist Oase. Jeg fik påskegave af mandse – et fint hjerte til det armbånd han gav mig i fødselsdagsgave. Mandse er så søøød! Vi fik også påskegave af min moar – yay! :)

Så har jeg holdt pause med at skrive positive ting, men der er heller ikke sket så meget. Jeg har bare siddet med hovedet inde i computeren og sovet en del :sad

Jeg lavede også et kort fordi det i går (1. april) var 15 år siden han inviterede mig ud første gang :) Og så skrev jeg at jeg syntes vi skulle tage ud at spise på fredag eller lørdag.

Jeg var herude igen mandag ved 15-tiden. Min KP var i aftenvagt og vi fik lavet mit skema og kigget mere på IMR. Det er faktisk kun kap. 1 og 2 der skal foregå med KP’en, men jeg skrev og klynkede til hende over at jeg ville mere inden jeg blev udskrevet og at jeg ikke selv kunne finde ud af det.

Hun havde set noget om særligt sensitive og var kommet til at tænke på mig – der var en hjemmeside hun havde skrevet ned i sin kalender, men den havde hun vist ikke med. Jeg har før set folk skrive om særligt sensitive, men en skrev om det som en modedille eller noget alle folk har, så jeg tænkte at det var noget pjat jeg ikke gad se på.

Hun sagde noget om tre bogstaver, så det er nok denne, men denne her virker også god … den første virker ikke til at have nogle forslag til hvad der kan hjælpe, men det gør den anden vist. Min KP nævnte nemlig noget med, at man kunne kigge og se om de havde nogle strategier man kunne bruge. Det er bl.a. fordi mit blik flakker i miljøet når folk går rundt, fordi jeg bliver meget påvirket af alle de indtryk der er og fordi hun synes jeg tænker for meget :pift Det er nok noget med alle mine mails hvor jeg skriver alt hvad jeg tænker på :$ Men jeg kiggede lidt på de tests der var … og uden at tælle så det skidt ud for mig :|

I dag tirsdag sov jeg også for længe … jeg sov til kl. 11-ish. Min nye KP fortalte at jeg skulle ha’ været til blodprøvetagning og det vidste jeg jo ligesom ikke. Men nu skal jeg så i morgen fastende … bare jeg nu husker det :| Men hun sagde også at hun havde GLEMT at vække mig. Det er ikke første gang hun har glemt det :rollseyes

Men jeg nåede da massagestol da det først var kl. 14 … slemme slemme J glemte hendes tur :P

I dag har jeg også været i centret og [censur] med J og S. Bagefter tegnede mig og J mandalas :) J og jeg fik også en Marabou Tassimo drik … mmm!

P.S. Efter jeg er kommet tilbage … min kloak stinker! Det er et ongoing problem her på anstalten. Jeg fik så styr på det i løbet af mandagen … ved at blive ved med at sætte bruseren til at køre. Så den stank ikke i nat og i morges … min nye KP sagde at der vist ikke var så meget at gøre, men jeg sagde at de havde renset løbet hos en anden patient. Det mente hun så tilsyneladende ikke var nødvendigt. Men nu tirsdag aften stinker det igen. En anden fra personalet foreslog mig til at ligge/lægge en tallerken henover og nu er stanken vist forsvundet… håber nogen gider kigge på det i morgen, for jeg er altså/måske/muligvis SÆRLIG SENSITIV (bl.a. over for lugte)!!!

positiv-ish

 

 Recently:


Comments


This entry was posted on Tuesday, April 2nd, 2013 at 22:48 and is filed under Psykiatri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment so far


 1. Peter on November 2, 2015 19:01

  Hej Sussi

  Har med glæde og sorg læst dine Dagbøger

  Med glæde da det du skriver passer så godt på mine egne møder med psykiatriens skarpe kløer.

  Med sorg forde det du skriver minder mig om en kæreste jeg havde engang. Men hun døde desværre af en od og jeg har selv været syg ligesiden og har heller ikke fået den hjælp jeg har råbt om.

  VH.PP

Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom