Mandag var en medpatient så venlig at fortælle hendes KP at jeg ikke tog min medicin :D Sådan en stikker(so)! :pift

Denne KP og min dagens KP snigløber mig så da jeg skal have medicin – jeg står og skal til at have hældt min medicin op og pludselig kommer hun ud til mig og min KP og lukker døren i … 8-| Hun fortæller mig så at de jo er til at tale med og forhandle med. Eller faktisk starter hun med at sige, at hun jo ikke ved hvad hun skal tro, for mig og denne medpatient har det med at joke en del :pift Men jeg er jo ikke ligefrem verdens bedste løgner, såh… jeg tror ikke jeg indrømmer med ord, men…

Altså jeg tog noget af medicinen – jeg halverede bare 150 mg. Seroquel Prolong :D

Jeg taler lidt med min dagens KP mens vi venter på at printe en rejseplan til Brøndbylund som bare tager en fucking evighed – seriøst … giv dem noget bedre hardware/software/anyware så man ikke behøver tale med fremmede KP’er!!! ;) :wink

Men de tvinger os jo ikke til at tale med dem altså … med mindre man venter på langsomme computere altså :rollseyes

Faktisk var det mandag hvor jeg hoverede en hel del over at J skulle tale med lægen – muhahaha! Resultatet blev at hun skulle have medicin, som mongolen var så dum at sluge midt på dagen (efter lang tids pause), så hun gik total kold til SFT :klap Det var orn’lig sjovt!!!

Min dagens KP ville jo så nævne for lægen det med medicinen. Planen er at fordufte når jeg så skal tale med ham. Det plejer man at få at vide i god tid.

Tirsdag morgen var jeg så inde og hygge på J’s værelse. Pludselig kommer min KP og spørger om hun må låne mig. J griner og siger at nu skal jeg tale med lægen, og det kan jeg ikke tro da jeg har fået at vide at han har meget travlt. Men netop som jeg træder ud af J’s værelse står han der!!! :argh :argh :argh Jeg stivner, hopper vist nærmest et skridt tilbage og kommer vist til at udbryde ”Crap!” (det hørte min dagens KP nok, men forhåbentlig ikke lægen!!!) Min dagens KP siger at han jo ikke er en fæl trold eller noget, og det synes lægen så ikke hun skal spøge med -LMAO- :lol

Ikke nok med at jeg skal tale med lægen, så er der også en medicinstuderende tilstede -suk- Så vil lægen igen høre om min weekend, heldigvis har jeg ikke lavet noget :D

Jeg spurgte ham jo i tirsdags hvor meget Leponex jeg skulle op i før han ville give mig fred, så det benytter han sig af. Jeg accepterer bare det fucking lort, så jeg kan få fred!!! Jeg har så betalt prisen lige siden :sad

Man skal have taget blodprøver før man må starte på det, så det får han hurtigt sat i gang, så jeg kan starte allerede om aftenen.

Tirsdag eftermiddag kommer Michael. Jeg fortæller ham om Leponex og han er absolut ikke begejstret, for han husker tydelig sidste omgang med Leponex. Så jeg bliver ordentlig deprimeret. Michael prøver så at vende det til noget positivt og beslutter sig for at måske 25-50 mg. ikke havde været så slemt endda.

Onsdag sov jeg længe pga. Leponex. Vist nok til lidt over 11. Kl. 13 var jeg til pulstræning. Bagefter gik jeg hjem og sov til kl. 17 hvor J vækkede mig. Vi gik over og spiste pizza i Hedegårdscentret sammen med en anden patient. Jeg gik vist i seng kl. 21-ish.

Det lyder nok som om jeg har sovet en del. Det har jeg også og det var sådan mit liv var da jeg fik medicin. Jeg har jo nu haft en kort periode hvor jeg ikke fik medicin og hvor jeg havde et nogenlunde normalt søvnbehov.

Fordi jeg var faldet i søvn før kl. 22 var jeg så i stand til med en hel del besvær at stå op kl. 7 om torsdagen*. Jeg skulle nemlig gøre mig klar så jeg kunne tage afsted 8:15 og være på Brøndbylund kl. 10:00. Jeg havde en samtale med klinikchef Pia Glyngdal og centerchef Birgitte Welcher. Det er ang. at DPC har ignoreret mig siden april/maj 2011 – kort efter jeg fik en blodprop. Jeg tager selv kampen op i september 2011 pr. mail og først da mandse ringer til dem i tre dage (altså de holder ham hen i tre dage) får han ud af dem at det kræver en ny henvisning. Det er jo en henvisning Hvidovre Hospital sender afsted i april måned, men der mangler info, som de glemmer at fortælle HH. Min læge sender så en ny henvisning afsted i okt., nov. eller dec. 2011, som også bliver afvist – dog med notits om at henvisningen var mangelfuld. Så hun har mulighed for at prøve igen. Men det er så efter hendes anden henvisning at jeg får en tid med DPC 21/2-2012. Men på daværende tidspunkt er det allerede gået så galt for mig, at jeg har måtte kontakte psyk. skadestue 5/1-2012.

Jeg er da også lige ved at blive afvist på psyk. skadestue. Det har jeg skam prøvet før. I starten af mit sygdomsforløb (cirka 2001) kontakter jeg Rigshospitalet som sender mig hjem med 4 sovepiller. På daværende tidspunkt har jeg allerede forladt skadestuen i vrede og da Michael kommer ud med dem beder jeg ham gå ind og bede om flere, så [censur] :pift

Det er kun fordi OPUS lægen er inde over at jeg ikke bliver afvist dengang jeg bliver indlagt på Nordvang (cirka 2004).

På Psykiatrisk Center Hvidovre i januar 2012 får jeg at vide af den sygeplejerske jeg taler med at jeg altså ikke virker særlig syg – noget i den stil. Så jeg siger at klinikchefen (den daværende klinikchef Munthe Suenson) altså havde sagt jeg skulle komme. Så må de jo hive de mails frem – jeg tror i hvert fald det er det de gør. Jeg ved ikke om det er dem der resulterer i at jeg bliver kaldt ”manipulerende” i journalen 8-| Eller det er fordi at den læge jeg kommer til at tale med lige pludselig synes jeg er så syg at jeg skal på den lukkede … ?!? Først er jeg ikke syg nok til at blive indlagt og pludselig er jeg for syg til en åben afdeling … ?!? Men jeg siger at det vil jeg altså ikke – og hun siger at hun hører mig, men bla bla bla … Tsk! :rollseyes

Nåh men anywhooo … tilbage til klagen. Det er også Munthe Suenson der tager sig af den. Klageforløbet kører i slutningen af december 2011, så mon også de har hevet den frem da jeg kommer 5/1-2012?!? :argh Han skriver så ”bla bla bla jeg vender tilbage”. Men det gør han aldrig for han fratræder sin stilling 1/2-2012. Der er jeg indlagt og kort tid efter starter jeg på Leponex og så glemmer jeg alt om alt :D

Men da jeg så skal brokke mig over afsnit 3212 på PCB kommer jeg i tanker om at jeg aldrig fik svar fra PCH. Så jeg skriver igen og han fortæller mig at han ikke arbejder der mere. Jeg sender klagen videre til den nye klinikchef og centerchefen (for en sikkerheds skyld :D ). De inviterer mig til et dialogmøde :-S

Resultat af mødet:

  • De var glade for min vedholdenhed.
  • Det var vigtigt at have set mine øjne så hun bedre kunne huske mig frem for en mail, når hun skulle videre med sagen.
  • De to personer jeg klagede over arbejder ikke i de stillinger mere.
  • Jeg fik klinikchefens mail, telefonnummer (og telefonnummer til en sekretær) og skulle kontakte hende når jeg blev udskrevet fra PCB så hun kunne holde øje med mig og at det ikke skete igen.

De undskyldte naturligvis også :D

* Torsdag efter mødet på PCH var jeg så hjemme hos migselv ved en 11-tiden hvor jeg så lagde mig til at sove til kl. 15:30 hvor Michael kom hjem. Jeg husker ikke om jeg sov mere den dag, men jeg gik i seng kl. 22-ish. Fredag sov jeg til kl. 9 og da jeg kom hjem fra PCB ved en 13-tiden sov jeg samtidigt med Michael til kl. 17-ish og jeg gik i seng kl. 22-ish.

Onsdag aften fik jeg også svar fra min KP som er på ferie – altså så meget ferie hun nu kan holde når jeg skriver flere mails af fem A4-siders længde :D Men så kan hun jo bare lade være med at tjekke hendes arbejdsmail i hendes ferie ;)

Jeg fik så lektier for :argh Den havde jeg så ikke lige set komme :w00t O_o Men det var godt at høre fra en der ved hvad hun snakker om og ikke alle de andre wannabees :wink

Fredag tog jeg ud for at hjælpe J med at slæbe ting, men da jeg sad i bussen og var halvvejs til PCB skrev hun og aflyste :| Jeg kunne ikke lige overskue at vende om så jeg fortsatte ruten til PCB. Jeg spiste også med, men blev slet ikke mæt … der er bare ikke nok mad! En af de andre patienter havde ikke fået sin diæt og der var ikke mere mad tilbage, så hun fik så ikke noget den dag … ?!? Hvis vi ikke har det skidt nok, så kan de da sulte os! 8-|

Lørdag var vi på Kræmmermarked … eller det kaldte de det, men det var kun et Loppemarked. Heldigvis havde de da lagkage, så det tog lidt af skuffelsen :P Bagefter tog vi til Sundhedsdage i Øksnehallen. Bare lige kort, vi så bl.a. EN-AF-OS standeren og kort Akuttelefon-standeren. Resten var bare hurtig skimme forbi.

I morgen skal jeg til D’s fødselsdag. Hurraaa!!! ^_^

Leponex

 

Heeeyyy av!!! Jeg klemte også min finger i toiletdøren så den blev blå, fordi jeg smækkede den i og så uden at kigge ville sikre mig at den lukkede helt i – men jeg var hurtigere end døren … AUV! Heldigvis var det på fuck-fingeren så jeg kunne vise den flot frem til folk jeg ikke kan lide :P Jeg fik også sommerfugl-plaster af J til at sætte på fingeren, så jeg hurtig kunne blive rask. Men hun klemte det hårdt på, så det gjorde ONDT fordi hun er en [censur] !!! Kort tid efter hældte jeg så en kop the ned over låret og foden -piv!- :sad

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom