Jeg vandt!!! Weee – så fik jeg ny kontaktperson! I dag. Fantastisk!!!

Altså det kan jo kun blive bedre – ingen tvivl om det. Men jeg tør alligevel ikke håbe for meget. Jeg har jo nok været ekstremt heldig med hende den ene jeg har altså. Hende den nye jeg har fået er i hvert fald sød nok, men det er jo ikke altid nok.

I mandags kom afdelingssygeplejersken og sagde at hun altså ikke havde glemt mig. At hun jo ikke havde været der – kun fredag og der var jeg der ikke. Jeg havde ret mange ting at se til, så jeg kunne først tale med hende kl. 14.

Jeg var nemlig ude og cykle!!! To fucking timer næsten -gRRR- Det var ikke lige meningen, men jeg kørte i ring tilsyneladende :sad Det er en fastsat rute der hedder Kilderuten. Ikke nok med at det regnede, så er asfalt åbenbart også en mangelvare i Ballerup, og jorden var stadig så kold at der var frost og glat. Så det blev ikke bare en cykeltur, men en cykel- /mountainbike- / gå- / hoppe- / forhindringsbane/ skøjtebane-tur!!! SUK! :|

Jeg følte bare at det kørte på skinner og at jeg er orn’lig syg stifinder … indtil jeg pludselig kom til den samme fucking kirke igen!!! :| Nooo! Not the church! :w00t O_o

:bangingheadagainstwall

Jeg tjekkede så med Navigator og der var stadig over 7 km tilbage. Vræææææl – jeg vil hjem til min moar!!! :P Men jeg tog så de store veje hjem og bandede og svovlede – lovede mig selv at jeg ALDRIG skal ud på den lorte rute igen!!! Da jeg kom til Ballerup Rådhus og allerede havde kørt mod ensretning og andre gode ulovligheder var jeg altså lige ved at tude – og synes måske ikke lige det var en god idé helt grådkvalt at stoppe et stakkels menneske og sige: ”Vræææææl – ved du hvor TOSSEANSTALTEN er, for jeg kan ikke finde hjeeem – vræææææl!” Så jeg tog mig alvorligt sammen, tog en dyb indånding og sagde til migselv: ”Hvad ville Jesus gøre?”

:hmm

:bangingheadagainstwall

Nåh nej, så psykotisk er jeg jo ikke :D Anyways, jeg fandt tilbage ;)

… men jeg gør det sQ igen!!! Jeg tager turen igen!!! Forhåbentlig uden at køre i ring. På mandag – men der tager jeg et offer med – muhahahahaha :666

Så var jeg til SFT med dumme J, som min mand nu siger at jeg GODT må drive til vanvid :D

Jeg var så inde og tale med afdelingssygeplejersken. Hun havde endnu ikke oplevet at en patient fik ny kontaktperson, så hun var lidt tøvende overfor idéen, men udelukkede det heller ikke helt. Nu har hun vist heller ikke været her så længe, for jeg mener D har snakket om en anden afdspl. Men det var en god lang samtale må man sige, hvor jeg også fik hørt lidt om IMR, som snart skal introduceres – og nej J, det er ikke det samme som Psykoedukation -tsk tsk-

Om aftenen kom min KP og efter hun havde sagt at jeg var paranoid O_o sagde hun også at hun ville foreslå i morgen at jeg fik en ny kontaktperson. Yay yay! Min KP … can get things done I tell ya :D

Just because you’re paranoid
doesn’t mean they aren’t after you! :P

Tror nok lige at jeg ikke skal dele noget med hende mere :D

Tirsdag … ahhh, massagestol og så knap så meget ahhh, motionsrum. Bad. Frokost. Bustræning – og derefter hjem til de gode nyheder (ikke dem om Jesus) :D

I morgen… skal jeg drive J til vanvid. Alt for nuuu :kiss

P.S. J og Jesus er altså ikke én og samme person ;)

Joy

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom