Goddammit hvor jeg dog hader amatører!!! :grrr

Onsdag aften måtte jeg tage tilbage på afsnittet, fordi at jeg fik det dårligt. Jeg tager derud for at få lidt mere tryghed. Det er også fint nok, for nattevagterne tjekker en hver tredje time (midnat, kl. 3 og kl. 6). Jeg var endda oppe ved 5 tiden for at bede om p.n. Hun måtte så ud på nattevandring med lygte og det hele for at få det, fordi hun ikke må give medicin (nye tåbelige regler, tak til lovgiverne :P ). Hun spørger endda om jeg har grimme tanker, så nogen har da i hvert fald fanget budskabet. Jeg tager jo ikke derud pga. den fantastiske seng altså! -suk- Men efter kl. 6 sker der så ikke en skid. Jeg ligger og passer migselv i 6 timer og et kvarter!!! For klokken 7 tjekker min ubrugelige kontaktperson nemlig ind og… [censur] :pift Han kommer kl. 12:15 og fortæller mig at de har sat lidt frokost til side, hvis jeg har lyst. The end! Han kunne måske liiigeee ha’ spurgt hvordan jeg havde det. Og måske være kommet tre timer tidligere.

Jeg formoder han ikke kan lide mig, men det burde vel ikke influere hans behandling af mig?

Da min mand så hentede mig kunne jeg ikke nære mig fra… der er sådan en tavle med patienternes navne og ud for patienternes navne står deres kontaktpersoners navne … i min vrede skrev jeg så ”Tro på det” under hans navn (ud for mit navn) :pift

Jeg er bange for at hende der opdager det ikke vil finde det den mindste smule humoristisk :$

Jeg talte med min søster og fortalte hende om hele arrangementet og hun spurgte om hun skulle ringe og brokke sig, men jeg sagde at det jo kan være lige meget, når de er ligeglad med mig. Personalet ignorerer mig jo nærmest – de tør i hvert fald ikke spørge mig hvorfor jeg er der … og afdelingssygeplejersken … ja, jeg håber det er fordi hun ikke har været der så meget og har haft for travlt når hun har været der til at besvare min mail. Hun plejer at være rigtig sød, så jeg håber der sker noget :) Men hvis hun er der på mandag og der ikke sker noget i løbet af dagen, så tror jeg ærlig talt bare jeg tager hjem.

Så det endte med jeg måtte tage hjem og sove hos min søster, fordi det ikke var trygt at sove på Psykiatrisk Center Ballerup!!! :rollseyes :sad surt med dårlig reklame, fordi man holder hånden over én inkompetent idiot! :D Rigtig surt at de har berøringsangst overfor patienterne og overfor en kollega … at han ikke er sat ind i tingene burde ligesom være kommet på plads, for jeg gjorde ligesom opmærksom på problemet for noget tid siden.

Det er åbenbart heller ikke trygt at arbejde der :P Fusion medførte opsigelse …  :pift UPDATE: Nu har jeg så prøvet at være indlagt på en forhenværende Gentofte afd. og jeg er mildest talt ikke imponeret!!! Se mit indlæg fra 14/2-2013 her.

Michael og jeg var i Fresh Fitness i går. Bagefter var jeg hjemme og tage et bad. Derefter hjem til min søster. Vi var ude og gå med deres vuffi og så fik jeg pariserbøf -namnamnam- I dag gik min søster med hunden alene, mens jeg lå og kom mig over at jeg havde fået for lidt søvn – og vi fik dejlig morgenmad :D Så hjalp jeg hende lidt med at bladre i scrapbog :D kigge på malingprøver (til hendes malerier) :P og bagefter instruerede jeg hende i at rotere en film i Windows Movie Maker :)

Onsdag var jeg på Ballerup for at få frokost og kage :D Bagefter var jeg med J i en genbrugsforretning for at se hendes stol. Jeg tror snart den bliver solgt :P Muhahahahaha :666

Jeg tog faktisk med J tilbage til afdelingen igen, men på vej tilbage ringede min mand og sagde han ville hente mig. Mens jeg gør mig klar går J gudhjælpemig ud og taler med min mandse og røber mine dybeste hemmeligheder til ham (hvor mange penge jeg har i kontanter og hvad der står i banken) – damn you girl! :P Bare fordi hun ville have en chaparone med i biffen … ^^ Tsk tsk… dobbelt tsk tsk!!! :|

Kan ikke helt huske hvad vi lavede – men det endte jo i hvert fald med, at jeg måtte tilbage på Ballerup :sad De tog heller ikke telefonen da min mand ringede. Han ringede indtil flere gange. Så jeg sagde at de ikke vil snakke med mig. Det sagde han så videre da vi kom derud og hun sagde at det vist var en … tankeforstyrrelse og så sagde jeg til min mand, at der kunne han bare høre hvor strenge de var :P og så kiggede han på hendes skilt og sagde ”Nåh men det er jo også dig der er [navn]” som om jeg bare har sagt de styggeste ting om hende :| Men jeg havde det for skidt til at begive mig ud i mere…

Så har jeg vist fået dækket de to sidste dage :)

En sidste notits: Min mand fortalte mig i øvrigt, at vores underbo bruger Mimi (vores hund) som våben overfor deres søn. De siger til ham at han skal lade være med at larme, for ellers kan hunden ikke sove :roll Nåhr, onde onde forældre ;)

Suicide

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom