“Nu er jeg på orlov og skal udskrives på mandag.” Hmmm… det blev jeg så ikke helt. Jeg var til min nieces fødselsdag og bare det at gøre sig klar og kommer derned gjorde mig så fucked up, at jeg starter ”festen” med at bryde ind i min søsters medicinskab og tage hendes Phenergan. Mandse stod udenfor døren og truede med at smadre døren ind, så jeg gemte pillerne og åbnede. Min søster kommer ind og finder pillerne. Det var da ellers næsten ikke pinligt :-S

Men derefter havde vi nu en dejlig aften … indtil jeg stak af til Åmarken station for at … ja, hvad suicidale tåber nu end kan finde på sådanne steder 8-|

Brormand og mandse hentede mig i bilen og kørte mig til 809. På 809 fik jeg så ingen udgang dagen efter heller – og jeg blev ikke udskrevet som fucking aftalt!

Mandag var jeg til DAT og havde medbragt et styks Muddi. Det gik fint :)

Resten er lidt blur-ish, men here are the highlights …

Jeg havde sikkert fast vagt … og de har jo skiftet alt porcelæn til plastik … så jeg tog en gaffel og jagede i håndleddet, men blev jo hurtigt stoppet. Dette nummer har jeg lavet et utal af gange – også med skruer og hvad har vi ikke. Stedet er snart ved at falde fra hinanden med alle de skruer jeg har nupset :-D

Jeg fik en vagt – en lille bitte tøs på 23 år. Af principielle årsager taler jeg sjældent med fremmede vagter – og da slet ikke sådanne små hvalpe… men et eller andet gik galt ;) og jeg betroede for hende at jeg ikke havde det så godt med spisesituationen pga. gaflerne osv. :-D Hun sagde at det var intet problem, de tog den jo bare fra mig. Hun skulle nok ikke lige ha’ sagt det på den negligerende måde, for så skulle jeg nok vise hende noget andet – selvom jeg fik plastikbestik og de bevogtede gaflerne fik jeg alligevel fat i en … men blev dog hurtigt overmandet :-D

Så Slemme Slemme Syge Sussi marcherede ind på sin stue, på toilettet og lukkede og låste døren, hvilket jeg slet ikke må. Men det vidste den lille vagt tilsyneladende ikke. Jeg havde nupset et håndklæde i forbifarten. Det strimlede jeg med den ene hånd mens jeg holdt på låsen med den anden hånd, så hun/de ikke kunne komme ind. Jeg er blevet ret ferm til at strimle og lave løkker med én hånd … måske jeg skulle overveje den karriere som tryllekunstner som en af de ansatte engang foreslog mig ;)

Da de endelig kommer ind, skubber en anden vikar jeg kender fra tidligere mig ind under bruseren og tænder for vandet, taler beroligende til mig. Det hjælper en stund. Men der er bare ikke meget at gøre den dag, jeg overgiver mig ikke helt. Jeg sætter mig ned med bruseren tændt mens den lille vagt holder øje med mig … bare ikke godt nok … hun ser ikke min venstre fod, som jeg lister snørebånd ud af, laver løkke og starter forfra. Så hun må trykke alarm igen. De andre spørger hvordan fanden det kunne ske når der blev holdt øje med mig.

D’s yndling bliver træt af mig og er ved at brække fingrene på mig for at få vristet snoren ud af hånden på mig. I frustration kaster jeg et vådt ugeblad på hans bukser. Han kaster det tilbage i hovedet på mig og jeg kaster tilbage osv. Jeg siger til ham om han er klar over, at der går rygter om at han er en magtliderlig stodder på hele centeret og han siger: ”Ja og det er sådan nogen som dig der starter de rygter!” Jeg er målløs. Sådan en bemærkning fra mig skal han bare lade prelle af, men han vælger at konfliktoptrappe yderligere – han skal vel heller ikke ligefrem kaste et blad i hovedet på mig.

Om jeg har startet et ondsindet rygte om et andet menneske i hele mit liv vil jeg lade dem der kender mig bedømme. Jeg vil slet ikke kommentere på det. Men jeg blev så ked af det og endte med at tro på det, at jeg var et dårligt menneske osv.

Never explain yourself. Your friends don’t need it and your enemies won’t believe it.

Men ja, jeg indrømmer da gerne at jeg prøver at ramme deres ømme punkter når jeg er frustreret.

Jeg ender skam også med at blive tvangsmedicineret. D’s yndling står i spidsen for operationen og den betænkningstid man skal have osv. Skal vi sige jeg fik 5 sekunder?

§ 6. Ved tvangsmedicinering skal der altid være en læge til stede.

Der var ikke en læge der på noget tidspunkt præsenterede sig for mig. Og jeg glemte at skrive at de også ryddede mit værelse for ALT inkl. to magneter der sad på opslagstavlen – så er man altså grundigt! Men jeg har fået dem med hjem og de får dem ikke fucking tilbage – muhahahahahaaa!

Men ellers har alt forløbet fantastisk. En medpatient mobbede mig første dag med mine ar på armene … jeg havde glemt at få mine armbeskyttere på. En medpatient jeg kender fra tidligere beskyttede mig så, men han blev ved og så gik jeg selv til ham og spurgte ham om han havde et problem? Om han ville se? Og viste ham hvad der var at se. ”Så skulle jeg i hvert fald ikke kalde mig normal!” Det har jeg sådan set heller ikke gjort i det forum :-D Dagen efter var der en anden patient der sagde om mig at ”hende der er kommet frivilligt og så står hun der og ligner en pædagog!” *lmfao* :lol

Men yndlingsKP 1 var der næsten hver dag og ellers var yndlingsKP 2 der. Med 1′eren gik vi i gang med at flette tasker, men projektet stoppede da jeg kom på orlov. Den dag blev hun også sur på mig og jeg aner ikke hvorfor, men jeg sagde til hende at det ikke skulle gå ud over mig at hun lige havde haft en kontrovers med en anden patient. Vi undskyldte så begge to vores opførsel bagefter :-D

Orloven gik ikke så godt. Jeg tog 50 Phenergan og så …

Grunden til jeg blev indlagt var … mandse og jeg havde set noget i fjernsynet med køerne der kommer på græs … og de så bare så søde og glade ud … man blev bare så glad.

Søndag aften sidder jeg i bilen og planlægger hvordan jeg skal ende mit eget liv og så begynder mandse og tale om at til næste år skal vi altså ud og se de der køer når de kommer på græs … glade dejlige fremtidsplaner som jeg vil spolere for ham. Jeg bryder grædende sammen og tilstår alt.

Og de der fucking køer forfølger mig … da jeg havde taget 50 Phenergan på Hvidovre Hospital … det er et godt sted at dø for der er de vant til at finde døde mennesker :-D Da jeg havde taget dem dukker de op – og endnu en perle fra mandse om dyreskue i næste weekend … ARGH!

Så jeg ringer til yndlingsKP 1 og fortæller hende hvad jeg har gjort. Hun taler med mig i en time til jeg er kommet frem på skadestuen og der er nogen der har taget sig af mig. Jeg skal naturligvis ha’ aktivt kul – der findes intet værre i denne verden! Så jeg får ørlet godt og grundigt.

Mandse kommer og besøger mig med mad :-) :kiss Jeg prøver at stikke af et par gange. Låser mig ude på toilettet – mit speciale :blush – med en kop som jeg smadrer og prøver at ridse mig med.

Til sidst bliver de trætte af mig og sender mig tilbage til 809 selvom planen var at jeg skulle ha’ været blevet der natten over.

Samme dag holder stormogulerne stormøde om mig på PCH, ledelsen fra begge lukkede afsnit samt min terapeut/klinikchefen.

De bliver enige om at mine indlæggelser kun har en beskyttende funktion og at de forværrer min tilstand, da mine egne kompetencer forringes. Jeg mister ansvaret for egenomsorg og det bliver plejepersonalet der passer på mig samt at jeg bliver mere selvdestruktiv når jeg har fast vagt, men personalet er bange for hvad jeg kan finde på, så de giver mig alligevel fast vagt. Altså man ”passer på mig” frem for at behandle mig, minimere mine symptomer og styrke mine kompetencer.

Så der er lavet en kontrakt jeg skal kigge igennem sammen med mandse og som vi og min terapeut skal kigge på på mandag. Den indeholder nogenlunde dette: Jeg kan kun være indlagt fire døgn pr. uge og jeg må ikke have fast vagt eller være destruktiv overfor afdelingens inventar. Hvis dette ikke kan overholdes bliver jeg stemt over på naboøen – lad os kalde den afsnit 811 (D siger at det er den flinke afdeling ;) ).

Man benytter sig virkelig meget af behaviorisme i dansk psykiatri må jeg sige :-D

Derudover vil de forsøge at skaffe mig en SKP fra kommunen til at hjælpe med dagligdagen hver dag og så har jeg mine samtaler med min terapeut.

Aftalen gælder i øvrigt 2 måneder, men jeg har ikke tænkt mig at blive indlagt hele sommeren :-D Forhåbentligt længere :)

Nåh det var alt for mig – jeg er ude :)

k0er

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom