Fredag aften fik vi arbejdet hårdt med at tømme reolen herhjemme i stuen, så vi kan få rykket om. Desværre har vi ikke rigtig haft tid til at komme videre, så nu er alt – til en forandring, tadaaa – kaos :-S

Lørdag var vi rimelig tidligt oppe og tog i IKEA for at se på to store styks stænke til stuen, nu der skal rykkes rundt. Det endte med at blive tre styks kommoder – i lilla, tadaaa! :-D Jeg fik overbevist mandse om, at vores hjem ikke rigtig viser tegn på, at der rent faktisk også bor en kvinde, så vi skulle have dem i lilla – og efter nogen tid gav han sig :) Da vi kørte hjem kom jeg så i tanker om, at det tæppe vi købte i maj/juni måned egentlig også var lilla :blush I IKEA besluttede mandse sig for, at så måtte jeg ikke bestemme noget resten af året :-D … men den er jo hurtigt klaret :P Han ændrede det dog hurtigt til, at jeg heller ikke må bestemme noget til næste år ;) … og nu er den stensikker at jeg ikke må bestemme noget, når jeg minimum har bestemt to ting :lol TRO PÅ DET, mandse! :tongue Det blev kommoder fordi at de ikke havde de skænke vi kiggede på – og så har man meget bedre overblik over skuffer end skabe :-D

Bagefter var vi i Louis Nielsen i Ishøj for at betale en regning og så kunne vi lige så godt gå ind og få den pose pebernødder jeg har vundet i Bilkas pakkespil :-D Jeg skulle også se om de havde en … min niece kalder det en halsedisse, mandse kalder det en … buff (hvis jeg staver det rigtigt) … på engelsk hedder det vist multi scarf :-D Men det havde de ikke, så vi endte med at tage i Fields.

I Fields var vi i alle tre sportsforretninger. I InterSport for at købe en Ball-Stik (sådan står det stavet på posen :-D ) som mandse skal give mig grounding med hvis jeg får det skidt og så var vi i henholdsvis Stadium og SportsMaster for at se på … multi scarf :-D Dette lykkedes rent faktisk også :)

Da vi kom hjem var vi færdige som gade- og popsangere, selvom vi havde mange planer. Vi begyndte at se serien Under the Dome og endte med at se syv afsnit :-D

Søndag blev også en total afslapningsdag hvor vi – mandse – slæbte reol ned og kommoder op og så så vi vist tre afsnit af Under the Dome. Søndag havde jeg lige en anelse for meget tænketid 8-|

Mandag havde jeg min første samtale med klinikchefen efter jeg er blevet udskrevet. Men hun ringede og meldte afbud – hun var simpelthen så syg, jeg kunne slet ikke genkende hendes stemme. Hun var meget optimistisk og mente selv hun ville være rask til dagen efter, så vi udskød aftalen 24 timer :-D

Så jeg havde lidt kvalitetstid med min computer :-D og senere ringede min mor på døren og jeg gik en gåtur med hende og vuffi. Vi var ovre på stationen for at købe buskort, på apoteket og i Netto ;)

Jeg brugte også en hel del af dagen på at tale i telefon med en meget flink mand fra akutteamet – en teamleder. Jeg talte med ham tre gange, Michael talte med ham én gang og han var i det hele taget en meget grundig herre :-D De kommer for at besøge mig på fredag. De er åbenbart altid to første gang, og han gjorde meget ud af at fortælle mig, at det ikke havde noget med mig at gøre, sådan gør de med alle. Jeg tror det er for at sikre sig at den de besøger ikke er en psycho der går på dem, så de skal være to til at overmande borgeren :lol Men min KP bliver åbenbart en sygeplejerske.

Jeg startede ellers morgenen med at ringe til en der havde ringet til min søster i fredags. Jeg fik så senere at vide af ham fra akutteamet, at hun var fra det almindelige OP-team og at det var en misforståelse og at de var ude af billedet nu. Godt så!

Da mandse kom hjem kørte han mig på apoteket for at hente noget Seroquel som lægen i akutteamet havde lagt op på receptserveren. Jeg får kun 25 mg. Seroquel nu og det kan jeg IKKE sove på, men lægen kan ikke ændre det før han har talt med mig – og i øvrigt sagde ham fra akutteamet, at han mente at klinikchefen nu skulle være min læge for at der ikke var for mange læger inde i billedet.

Efter apoteket kørte mandse mig ud på Psykiatrisk Center Hvidovre, da jeg havde lovet en af patienterne – og overyndlingen :P – at jeg ville komme og besøge hende :) Det blev hun rigtig glad for og det var rigtig hyggeligt :thumb Jeg havde en sodavand med som gave :lol og jeg lovede at tage et kladdehæfte med som gave næste gang :) … jeg lovede også at tage noget andet med, som jeg ikke kan nævne her, hvis jeg har uhensigtsmæssige læsere ;) … men vi blev i øvrigt også enige om at det var en dårlig idé og at vi ikke skulle finde på nogle kunstnere :) Så bare rolig, hvis I læser med – vi skal nok opføre os ordentligt :-D

Derefter hentede mandse mig og vi tog på Dalle Valle for at spise deres aftenbuffet :-D Jeg havde vildt lyst til dessert indtil jeg så priserne :O Jeg tror fandeme de tog 70 kr. for et stykke æbletærte eller lignende :O … så kom jeg i tanker om at Oasen på PCH tager 10 kr. for et stykke æbletærte og foreslog mandse at tage derhen. Den var han med på.

Da vi var fremme kom vi så i tanker om at man ligesom skal lukkes ind af en afdeling for at komme ind i bygningen :-S Så mandse ringede på afsnit 811 og bildte dem ind at han skulle mødes med nogen i Oasen :-D

I Oasen stødte vi ind i to af patienterne fra 809 og et styks personale. Han havde også set mig da jeg tidligere var på besøg og sagde til mig at jeg virkelig burde få mig et liv :O … jeg har et liv!!! … et liv på PCH!!! :lol

Vi sluttede aftenen af med at besøge min søster. Hun skal opbevare de Seroquel jeg havde hentet, for jeg må ikke have piller i huset … fuldstændig ubegrundet :blush og så havde vi lige været i Netto og købe flødeboller, så vi bød på en flødeboller – og de bød på en sodavand. Vi skulle købe dadler med til dem – og pludselig havde min svoger lavet chokolademousse af avokado, dadler, kakaopulver og mandelmælk. Det smagte sQ godt! :thumb

Klokken 23 tog jeg min 25 mg. Seroquel, kl. 00 gik jeg i seng, kl. 3 eller senere faldt jeg i søvn.

Jeg havde stillet uret i telefonen til kl. 8. Jeg vågner, konstaterer at telefonen er løbet tør for batteri, står op og kigger på mandses clockradio som er … KLOKKEN ER ELLEVE!!! Jeg skal afsted kl. 11:30!!! Panik!!!

Jeg sætter telefonen til opladning og gør mig klar. Ringer til klinikchefen og sikrer mig at vi har en aftale, at hun ikke stadig er syg. Hun er rask. Jeg har travlt. Jeg når at få 25% batteri på telefonen, men tager laderen med og satser på at kunne få noget strøm hos klinikchefen ;) Ikke en særlig optimal løsning, jeg synes ikke det er fedt at nasse strøm :lol

Jeg har nu fået flere skemaer. Nu skal jeg ikke bare notere ugens begivenheder og nedstemthed, selvmordstanker, selvskade impuls/handling, anden impulsiv adfærd samt P.N. medicin. Jeg skal også registrere hvilke færdigheder jeg bruger (distraktion, lindre og trøste med sanseindtryk, forbedre nuet vha. opmuntring og afspænding samt reducere sårbarhed vha. søvn og mad).

Men jeg glemte og tale med hende om, om hun vil være min læge og om mine medicinske problemer :/

Efter DAT tog jeg direkte til Bragesgade for at deltage i et møde om et særnummer om tvang til Outsideren. Der var så skriveværksted bagefter, så jeg valgte at blive til kl. 20. Der kom mandse og hentede mig. Vi var i Bilka for at købe en gave, da jeg også blev inviteret til julefrokost i morgen i Outsideren – jeg havde glemt at tilmelde mig, men heldigvis var der en der havde meldt afbud, så der var plads til mig :)

Så så vi lige et afsnit af Under the Dome, jeg fik skrevet lidt dagbog :-D og nu skal jeg i seng ;)

Godnat og sov godt! :kiss

beauty

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom