Siden sidst i korte glimt ;)

Den søde trisse fra da jeg lå i bælte gik forbi mig en aften og sagde ”Ai, et lille smil. Hvor dejligt at se” og gav så min skulder et klem. Flink fyr! :thumb

Fredag fik jeg til opgave af psykologen, at jeg skulle fortælle Michael, om mine problemer omkring det, at jeg ikke ved om folk, steder og oplevelser er virkelige 8-| Men han vidste det godt, så det slap jeg let over :)

Jeg var hjemme fredag aften og jeg var hjemme at sove fra lørdag til søndag – weee! Al magt til Raske Sussi :thumb

Jeg så fjernsyn – sodavand ud af næsen af grin over et afsnit Venner :lol

Jeg fik and – mmm, and :)

Jeg havde mulighed for at gå i tøj med snører i – jubihuuu! Jeg har så meget tøj med snører i, som jeg ikke har kunnet gå i i fire måneder. Næste gang tror jeg, jeg skal have bælte på – weee! :wink

Hmmm… jeg havde en idé om, at jeg skulle have vanter og halstørklæde med herud, men øhm… mon jeg får lov at gå med halstørklæde? Jeg har stadig ikke sengetøj og den slags LÅGSUS – kære Gud, lad den hovedpude jeg ligger og kysser med være ren … (Gud? :hmm ) :wink

Vi var i biografen og se ”Hunger Games: Catching Fire” og nu tror jeg, jeg vil lytte til bøgerne på lydbog :) Jeg har hentet den. Men jeg har også hentet ”I morgen var jeg altid en løve” og jeg er faktisk i gang med ”Kvinden der forsvandt”, men jeg synes altså den virker lidt kedelig, hvis jeg skal være ærlig?

På vej til biografen fik jeg hmmm… selvskadende impulser og suicidaltanker… og så blev jeg rigtig ked af det :( Min søster, svoger og niece havde været inde og se forestillingen lige før os, så de blev og ventede, så vi lige kunne hilse på hinanden mellem forestillingerne. Jeg havde stadig disse impulser og tanker under filmen, så jeg sad og tudede :sad Men det jeg så af filmen, den var god :thumb Efter filmen skulle mandse tisse og så stak jeg af fra ham, men jeg kom rimelig hurtigt til mig selv og gik tilbage til ham… han var meget i tvivl om han skulle køre mig tilbage til 809, men jeg tror vi begge var besluttet om at dette skulle lykkes. Det gjorde det så ikke helt, for derhjemme endte jeg med at sidde og skære mig i benet – og jeg sov skidt uden kugledynen, damn dem der har taget beslutning om, at jeg ikke kan få en kædedyne :(

Lørdag SMS’ede jeg til min søster om de havde tid til et lynvisit, men det var så der hvor de skulle i biffen. Vi snakkede så sammen og vi blev inviteret med til sund brunch om søndagen, hvor de havde inviteret min mor. Så vi var til sund brunch søndag og det var bare nomnomnom *slurp!* Omeletpandekager lavet af æg og skyr og med skyr og bær på, kardemomme, kanel osv., knækbrød af alle mulige kerner, hjemmelavede sunde boller, rødbedejuice og hvad har vi ikke :thumb

Så fik jeg da også lige en hjerneblødning på min mor og forlod etablissementet uden overtøj og sko, så deeet… :blush

Søndag da jeg kom tilbage blev jeg enig med min KP om, at det havde været en succes at være hjemme – men at jeg nok lige skulle chille lidt omkring udskrivelse, fordi det altså er lidt sværere end først antaget … fordi jeg stadig har de impulser og tanker :( Men det er virkelig svært når man bare rigtig gerne vil hjem og ikke er så begejstret for ”at blive bestemt over” :/ I dagens anledning skulle jeg have et knus – måske vi fejrede at det var fire måneder siden at jeg skreg efter hende ”JEG KOMMER ALDRIG TIL AT SAMARBEJDE MED DIG!” :-D :blush Jeg ved ikke om det var fire måneder siden, men der var én der fornylig mindede mig om den lille episode :wink

… og så diskuterede vi bøger. Min KP og D’s yndling har også læst alle de gode af Jussi, Follett, Ildefonso Falcones osv. :thumb og jeg blev anbefalet at læse ”Den røde løve”, men den kan jeg ikke finde som lydbog på e17.dk :/ … men jeg gik allerede og overvejede at læse ”The Hunger Games” bøgerne …

Efter en hård weekend valgte jeg så at sove til kl. 13.30-ish tror jeg. Jeg havde … mareridt … jeg drømte at jeg sprang ud fra højhuset i Friheden. D havde ellers sendt en besked om hun skulle komme og besøge mig kl. 13, men den så jeg jo så først kl. 13.30, så det blev ikke til noget.

Jeg havde også KP 3/3 og det er stadig pænt svært for mig at henvende mig til hende hvis der er noget, og man har ingen problemer når man sover :-D så det var nemmere at sove sig fra det hele :wink

Senere snakkede jeg med S som lige er blevet udskrevet. Hun skulle hente sin journal og ville så mødes i Oasen. Men den var lukket, så det blev kun kort at vi lige sludrede lidt desværre.

Min psykotiske veninde tegner og skriver meget. Jeg kunne ikke lade være med at studse over denne her:

 

Respect my choices.

 

Det er der så ikke nogen der gør. At hun vil ryge sig vind og skæv og fra sans og samling er vel et valg. Hun gør ikke nogen fortræd. Hun er bare orn’lig psykotisk. Jeg spurgte hende en dag hvordan hun havde det og hun sagde at hun havde det godt.

Jeg tænker tit på… jeg er jo bange for at jeg er psykotisk og at det jeg oplever ikke er virkeligt. At jeg sidder og taler med mig selv osv. Jeg er bange for at folk vil grine af mig. Der er også nogle der griner i ond mening.

… men hvad så hvis de griner? Hvis bare jeg er lykkelig?

… så er det ikke ”min psykotiske veninde” de hjælper, men hendes familie … de hjælper hendes familie med at få hende tilbage. Hvis de ikke kan acceptere hende som hun er. En anden veninde jeg har, fik at vide af hendes søster, at hvis hun blev ”sådan” igen, så kunne de ikke have kontakt mere :/

Nu er jeg jo ikke så skide begejstret for religion, men i princippet må det samme jo gælder der. Nok er det en gang bullshit fra ende til anden – men hvad så? Hvis det gør den enkelte lykkelig OG det ikke skader andre… og det er jo der at problemet med religion opstår, for det skader som regel andre med deres fjollede regler om at to af samme køn ikke må elske hinanden og bla bla bla :-S

Men psykologen kunne godt lide min udtalelse om at man ikke behøver være mere syg end nødvendigt ;) til hendes spørgsmål om hvorfor det var så vigtigt for mig at opleve verden som den er… det er i den grad problematisk for en ateist og skeptiker at have en sygdom der rammer dig på realitetssansen :-S

… skeptiker i den rigtige forstand, ikke en konspirationsteoretiker der har valgt at kalde sig skeptiker, fordi de stiller ”kritiske” spørgsmål til 9/11, månelandingen, psykofarmaka og hvad har vi ikke :-S

Mandag var vi i Bilka og så fik vi resterne af den lækre spaghetti med kødsauce fra i søndags :)

En af sygeplejerskerne spurgte mig om de måtte kontakte mig i fremtiden ang. når de skulle uddannes i recovery… da jeg jo er vildt god til at udtrykke mig :lol og specielt i store forsamlinger :-D :lol :-D Nåh men… det gjorde han altså – og jeg sagde ja. Jeg sagde til ham, at jeg desværre havde alt for mange positive ting at sige om det her sted – og så åbenbart ud på en sådan måde, at han blev forvirret omkring min udtalelse. Men så sagde hans kollega, at han jo bare kunne lave en eftersamtale på mig, for det var rigtigt, men havde også været noget af et chok for hende.

KP nr. 3/3 sagde jo også, da hun lavede eftersamtale på mig, at hun aldrig havde hørt mig sige så mange positive ting … hun er jo nok også den fra personalet der har hørt mig sige flest negative ting og set mig fra min værste side :lol

Lægen sagde også til mig i dag, at det aldrig var til at vide hvad jeg tænkte :-D … lige efter vi var blevet enige om at udskrive mig :P JEG BLIVER UDSKREVET PÅ MANDAG – AL MAGT TIL RASKE SUSSI!!!

… og en af sygeplejerskerne spurgte så hvad de så skulle tage sig til… ?!? :O Som om jeg er særlig meget arbejde eller nå’ed … strengt :wink

Observeret i aftenvagten:

”[Navn]” (min psykotiske veninde) hæver stemmen en anelse i glæde … et eller andet af det sædvanlige sludder ;)

Personale: [navn], skal du lige ned og slappe af inden der er mad?
Patient på 18+: Nej.
Personale: Så skal du være helt rolig.

En halv time senere under aftensmaden:

[Navn], jeg vil ikke sige det flere gange.

Her havde hun slet ikke hævet stemmen – jeg havde i hvert fald slet ikke hørt hende – så jeg ved ikke lige hvad hun så har lavet, men så stor gene kan hun da ikke ha’ været til?

Mandag aften har jeg bedrevet med at knække sammen af grin et utal af gange over min über sjove mand, som bl.a. havde stort dilemma om han måtte ofre 2,50 kr. på et kilo salt :lol Og så gjorde han lige min ”Cuntie Cunt and the Cunts” så meget sjovere ved at tilføje et ”Furious”:

 

Cuntie Cunt and the Furious Cunts…!!! :roll

 

Så pruttede han i Bilka og det er bare så flovt!!! Så jeg blev ved med at sige ”Gider du lige!” og så blev han ved med at prutte og sagde så til sidst ”… jeg kan jo ikke blive ved … ” som om at mit ”gider du lige” var en bestilling på flere prutter :-S … man sku’ nok ha’ været der :blush … eller det skulle man faktisk ikke 8-|

nap

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom