Nåh, så blev det først fredag d. 6/12 at jeg bliver udskrevet og ikke mandag d. 2/12. Det er fordi at mandse ikke er hjemme i næste uge og så synes yndlingsKP nr. 2 at det er en dårlig idé, når det i forvejen er et stort skridt for mig at blive udskrevet efter fire måneder.

Jeg sov jo hjemme fra tirsdag til onsdag. Og jeg kan tilsyneladende ikke finde ud af dagene her i bloggen. Det sidste jeg skrev i sidste indlæg må ha’ været tirsdag og ikke mandag :rollseyes

Det var OK at sove hjemme. Lidt svært at falde i søvn – det er tilsyneladende også et problem med Xeplion, men med hjælp fra lidt Seroquel går det. Problemet er at så er det svært at komme op om morgenen. Det havde været bedre om jeg kunne undgå Seroquel, men det bliver helt umuligt uden kædedyne.

Men jeg kom da op og fik morgenmad og et bad. Så skulle jeg afsted. Fire måneder i ”isolation” har sat mig en del tilbage i forhold til offentligt transport og andre – normale – mennesker :wink

F.eks. havde jeg lige glemt at det koster penge at bruge offentligt transport. Min kloge Åge KP :wink spurgte om jeg ikke bare havde kunnet købe en SMS-billet… jow jow … for det havde jeg jo tid til og jeg var ikke stresset af nye indtryk i forvejen, såh deeeeet :P

Jeg endte med at finde 40 kroner i min pung som jeg jo ikke går med lige pt. og måtte bruge en af de fine mønter jeg ellers ikke vil bruge fordi de er ”specielle” … så der røg lige en mønt af dronningen i en fin kjole :(

Så stressede jeg op til stationen. Kom i tanker om at jeg ikke var gået 6 minutter før de foreslog, men 11 minutter før de foreslog… og ventetiden STRESSEDE mig bare af høwledes til. Kunne sidde og overveje om vi overhovedet kunne nå til det stoppested jeg skulle være til tiden, så jeg kunne nå den næste bus 8-| og blive total egoistisk da den flinke buschauffør ventede på en dame der kom i sidste øjeblik … argh! :argh STREEESSSSS!

Da vi når stoppestedet åbner han ikke bagdøren og jeg råber om han ikke vil åbne, men det gør han ikke. Så råber en dame om han ikke vil, men stadig ingen reaktion. Så viser det sig … DET SKAL LIGE SIGES DER ER ÉT MINUT TIL AT DEN ANDEN BUS KØRER OG NU ER DER SIKKERT NUL MINUTTER (der skulle ha’ været to minutter at gå på, men pga. damer der kommer i sidste øjeblik og døre der ikke åbner, såh… ) … det viser sig … AT DER ER FUCKING BILLETKONTROL … WTF?!?

GUD HADER MIG FORDI JEG IKKE TROR PÅ HAM… HENDE … DEN … DET … :wink

OK tilbage til virkeligheden! :)

Nåh men efter en evighed åbner han døren og jeg løber over i den næste bus og viser min krøllede billet, som han så brokker sig over at jeg holder for det han skal tjekke… nu han absolut skal tjekke den eller hvad fuck han lige siger 8-|

Jeg siger: ”Nåh UNDSKYLD” meget indigneret :-D og sætter mig så og lytter til HØJ HØJ musik… der er ingen verden med onde sure mennesker og stress og jag, ting man skal nå og PANIK!!! … kun musik … beroligende musik…

 

We don’t need no water let the motherfucker burn
BURN MOTHERFUCKER BURN!!!

 

Nåh ja, og så hjælper det jo også at jeg havde taget en Rivotril inden jeg tog hjemmefra :-D … well, egentlig ikke :wink

Ja, jeg tog p.n. frivilligt … p.n. som man kun må få når man ikke vil ha’ det ;) Tak til min flinke alm. praktiserende læge og mandse der ikke havde smidt medicinen ud :P :tongue

Tilbage på afsnittet… min yndlingsKP nr. 2 var her heldigvis og vi er nået dertil hvor hun vælger at tro på mig, såh… ikke alt muligt pjat :) Kort efter kom min Bostøtte og vi fik bl.a. sendt ansøgning af sted til Samleren, som er et værested her i Hvidovre. Ikke lige min kop the, men bedre end alternativet … nemlig ingenting at foretage sig. For Outsiderens skriveværksted blev til et blogværksted som blev til ingenting pga. for lav deltagelse :/ … og Kofoeds skole har vel vinterferie, så ingen psykologi … og ingen Joanna :( :sad

KP og jeg blev enige om at nu er jeg stor nok til at få sengetøj :O :O :O Woohoo! Og jeg har halstørklæde og støvler med snører i og alt muligt sygt … jeg kan jo… nåh nej! :) Jeg er Raske Sussi :thumb

Security har lige været her og tjekket at snoren på mit lagen stadig var der :lol (men jeg får ikke uploaded dette i dag, da der ingen forbindelse er :/ )

Jeg fik Grounding af Ergo’en og min KP var bare efter mig hele dagen med det fandens sengetøj – om jeg havde fået lagt det på … hun tror åbenbart jeg er sådan en type der springer over hvor gærdet er lavest :pift og at jeg ville bede aftenvagterne om at lægge det på for mig :O Som om! Det ville for det første betyde at jeg skulle BEDE OM HJÆLP!!! 8-| og for det andet mindede mandse mig om at jeg tit tog til fucking Ballerup for at lægge sengetøj på for min elskede prinsessesøster Joanna :kiss

Men jeg tog hævn ved at grine af hende da hun skulle til personalemøde … fortælle hende at nu ville jeg hygge mig med en god bog mens en anden skulle til et langt kedeligt møde :lol :lol :lol Muhahahahahaaaaa! :P :666

Mens de holdte deres lange kedelige møde kom mandse og hentede mig. Jeg løb ud af døren og ud i friheden … weeeee! :) Vi var i Silvan – yay! :| – og i Vestegnens Bazar og købe kød til oksebryst med peberrodssauce :thumb Så hentede vi svoger og … jeg gik en tur med vuffi da vi kom hjem, stødte lige ind i min Muddi… svoger borede et hul i vores skab (så vi kan have både vaskemaskine og opvaskemaskine) og mandse lavede lækker mad :kiss

Torsdag var en noget underlig dag. Jeg havde KP 3/3 så planen var at sove længe, men så kom de fra akut OP-team og vækkede mig. Så kunne jeg ikke sove mere 8-| Derefter … kedede jeg mig gevaldigt … var ude at gå tur med de andre tosser der har TF med følge, spiste frokost og spurgte så om jeg måtte komme i haven. Helt belejligt kom en af min KP’s kollegaer forbi, så jeg ikke behøvede spørge hende … men så sagde vedkommende gudhjælpemig at jeg skulle spørge min KP og jeg kiggede så på tavlen, for jeg vidste da slet ikke hvem min KP var :pift :wink

Da det nu alligevel var hende spurgte jeg så om jeg egentlig havde TF eller udgang. Det havde jeg ikke. Jeg gjorde så på en virkelig pæn måde opmærksom på det fjollede i at jeg jo selv tog til PCH hjemmefra alene dagen før, men fik regelrytter-agtigt at vide at man godt kunne have udgang efter aftale :-S Det var egentlig ikke pointen i det jeg sagde, men det kom nu ikke bag på mig, at vi også her ville gå skævt af hinanden …

Kender i det der gamle eksperiment fra 70′erne hvor nogle mennesker skal læse nogle ord op for en forsøgsperson – som i virkeligheden er en skuespiller – og han skal så svare rigtigt ud fra de ordrækker. Hvis han så svarer forkert skal de give ham stød? Nogle af dem bliver i tvivl da de hører ”forsøgspersonens” smertensskrig, men de fleste går videre når de hører ham der leder eksperimentet sige ”Det er meget vigtigt for eksperimentet at du fortsætter” eller tilsvarende…

Der er vist en enkelt der går hele vejen uden at stille spørgsmål. Det kunne være KP 3/3 :wink

 

Lægen siger!!! Basta!!! Reglerne siger!!! Basta! Sådan har vi altid gjort! Sådan har jeg lært…! Det står i lærebøgerne!

 

I don’t give a fuck! Fuck lægen!!! :grrr

Men hun gik dog sidenhen til lægen og fik det ændret til at jeg måtte få UDGANG. Hun sagde fucking UDGANG og ikke TF (terrænfrihed)!

Det ændrer stadig ikke på, at det ikke havde slået hende ihjel, at give mig ret i det latterlige i, at jeg den ene dag må tage alene hjemmefra og hertil og den anden dag ikke må gå rundt om bygningen …

Men men men … ;) … hvis man ikke har noget godt at sige om folk, så skal man lade være :-D … eller nå’ed :-S

Nåh men, hun sagde så udgang og jeg tænkte ”Yay!” og sagde jeg ville være væk en halv time. Det fortrød jeg hurtigt, for det er jo næsten hvad en tur rundt om bygningen tager og jeg skulle jo på udgang, så jeg skulle ha’ sagt en time. Jeg tænkte … jeg tager chancen… og hvis det går galt må jeg ringe og sige at tiden er løbet fra mig.

Jeg går ind i skoven … og … pludselig står jeg og kigger op på et af højhusene i Brøndby strand hvor mandse arbejder… ?!?

Hvad der er sket … ?!? Jeg har spist nogle sjove svampe inde i skoven…? Jeg blev virkelig beamet op af aliens og probet og hele schweinereiet…?!? I don’t have a fucking clue…?

Senere husker jeg glimtvis at jeg var inde på Brøndby Rådhus og tisse, at jeg muligvis er gået forbi Hovsa bodega, at jeg gik mod højhusene og jeg kunne høre mine egne skridt men alt omkring mig var bomstille indtil – zooom – der kom en bil bag mig men da den var i mit synsfelt forsvandt lyden igen…? Jeg kunne høre det der var bag mig, men alt jeg kunne se – pånær mine skridt – var lydløst…? That’s psychotic … 8-| De mener jeg har været psykotisk :-D – og ud fra den sidste hændelse kan jeg godt selv gætte det, men hvorfor kan jeg ikke huske noget …? … og kære Invisible Pink Unicorn, lad mig ikke ha’ lavet noget pinligt! Og kære Invisible Pink Unicorn, hvis jeg har lavet noget pinligt, så tak fordi det ikke skete i min egen by! 8-|

Jeg husker også at min telefon har genstartet og genstartet i en uendelighed, jeg tager batteriet ud og sætter det i igen og så begynder den at genstarte i en uendelighed igen. Jeg tager så batteri og hørebøffer ud og endelig stopper den. Men så er der kun 30% strøm på eller lignende.

Da jeg står der i Brøndby Strand … jeg tager telefonen op ad lommen og kigger på den … jeg genstarter den for at være sikker på at der er dækning og at jeg er på netværket, for der er ingen opkald eller SMS’er kommet og det er en time eller halvanden siden jeg har skullet være tilbage. Jeg bliver i tvivl om mandse er ”for real” og hvis han er, så er han nok godt træt af mig :sad Jeg sender ham en SMS:

 

Hej :)

 

Går så mod hans gård med telefonen i hånden og pludselig ringer den, jeg tager den straks. Det er mandse. Han spørger hvor jeg er og om jeg har overtøj på, for han har fået at vide at jeg skulle være mødt hos psykologen, men aldrig var dukket op…? Så bliver jeg lidt i tvivl. Var det hvad der var sket? Nej.

Mandse klæder om og kommer og henter mig. Jeg vil helst ikke tilbage, for jeg er bange for at de er sure og det skal KP 3/3 da nok være – og ja, hun skuffede da så absolut ikke :wink

Han beder mig ringe til min mor, og hun græder – er gået en tur med vuffi, men jeg beder hende gøre som hun plejer, tage til de ting hun plejer og ikke være bekymret – alt er fint nu.

Så ringer mandse til 809 og taler med 3/3 som forlanger at vi kommer tilbage STRAKS! … og det havde han da også tænkt sig, men fik formuleret sig forkert.

3/3 mener jo at jeg er ligeglad med en aftale og bla bla bla … I forget her long and boring lecture … hun forstår ikke hvad vi siger og vi forstår nok heller ikke hvad hun siger. Men hun er bekymret over at jeg har fået et black out og det vil hun lige trække sig tilbage med sine kollegaer og diskutere … [ventetid] … og ind kommer overyndlingen!!! :) Jeg griner og siger at hun er blevet sendt for at jeg vil tage deres afgørelse pænere … hun siger at hun har meldt sig frivilligt.

Afgørelsen er at de alle er blevet enige om at jeg skal blive en times tid, for at se om der sker mere. Det er en fair afgørelse, men 3/3 havde nok kunne formå at sige det på en sådan måde at det pissede mig af :-D … med hendes iskolde, drevne stemme :uh

Overyndlingen siger at jeg opfører mig som en der lige er faldet ned fra månen – og jeg føler mig også sådan! Jeg er så forvirret. Det har jeg været lige siden jeg ”vågnede op” i Brøndby Strand. Hun vidste ikke om alle ville lægge det samme i udtrykket som hun gjorde, så i kardex har hun skrevet at jeg var desorienteret, apatisk og vist nok en tredje ting… I forget …

Mandse kører så en time for at købe raflegave og da han kommer tilbage syntes overyndlingen at jeg virker til at have fået det bedre og (vi :wink ) beslutter så at jeg tager med hjem til kl. 22 og så kører mandse mig tilbage til centret. Den oprindelige plan var ellers at jeg skulle ha’ været hjemme at sove.

Mandse havde planer om at vi skulle have Carpaccio til forret. Han har købt en pose studentermix som jeg er i færd med at vold-fortære da vi når Netto … jeg siger ”fuck carpaccio, I need food” og kigger sultent på Mc Donalds … Mc Donalds it is :-D Og de søde Mc Donalds-piger laver ballondyr til de søde små unger :thumb

Hjemme ser vi Venner og jeg går i bad – mere bliver det vist ikke til. Jeg er en af dem der stadig ikke har set alle afsnittene :wink

Da jeg kommer tilbage bliver jeg visiteret helt overfladisk. They trust me :thumb :wink Overyndlingen spørger så om der er en tallerken oven på skabet – damn her! :/ … for det er der … og jeg kan jo næsten ikke lyve overfor hende :/ … og jeg skal fandeme også selv hente den ned!!! Men jeg har noget back-up som de ikke spørger om, så … muhahahahaha!!!

… og forleden dag måtte jeg hente en gaffel og sætte en stol ind for min faste yndlingsKP nr. 2 – how rude! Jeg ville ellers bare give en besked til hende via hendes kollegaer om at hun ikke havde sat hendes stol ind, men så sagde den ene gudhjælpemig om hun ikke så tit havde gjort ting for mig, så det kunne jeg da sagtens gøre for hende :O :O :O … jeg havde lige hentet en gaffel til hende!!! :O

Nåh men tilbage til torsdag… overyndlingen skal så se min kontrakt med klinikchefen og kigger så også på noget af det materiale jeg har fået af hende … og på mine DAT-skemaer hvor jeg registrerer ugens begivenheder. Jeg har været meget i tvivl om jeg skulle være 100% ærlig der, men tænkte at det kunne jeg sagtens, for ingen skulle jo se skemaerne før efter jeg var blevet udskrevet og alt dette var et overstået kapitel.

Hvad fanden gør jeg? Hiver jeg mappen ud af hænderne på hende og siger nix pille? Så ved hun jo at der er noget på færde. Jeg lader som ingenting og håber på hun ikke ser det. Men damn hun er det hele igennem… Så kommenterer hun på det… ”Nåh du havde en hobbykniv med ind?” … Ja 8-| … ”Var der så nogen der fandt den?” … Nej :/ Rødme rødme rødme :blush … finde den frem og aflevere :blush

Goddammit!!!

Hov… jeg fik i øvrigt ros for at jeg havde haft tallerkenen fra fredag til torsdag uden at bruge den :-D

Rosen kom også fra en anden fra personalet som var … er :P … total ond!!! Jeg viste hende mandses skæg og spurgte om han ikke ligner Mr. Potato Head (svogers lyse indfald) og hun sagde jo og så sagde mandse om hun ikke kunne gå ind og foretage sig noget ubehageligt … OG SÅ PEGEDE HUN PÅ MIG (som hun skulle visitere) OG SAGDE AT DET SKULLE HUN OGSÅ TIL!!! :O :O :O How rude!

… vi snakkede også efter at jeg havde afleveret hobbykniven og jeg fortalte at jeg havde lyst til at bruge den nu hvor jeg ikke havde den længere.

Så mandse … eftersom dette er anden hobbykniv-episode og det var den sidste i pakken jeg tog … jeg tror vi mangler hobbyknive :-D :)

Så har nursen lige været her med medicin og så mit baggrundsbillede som er religiøst-ish, så hun var dybt chokeret … nu står verden ikke længere! ;) Hun har været total streng hele dagen ;) og skældt mig ud :wink fordi jeg larmede og løb på gangen – og mente at jeg skulle på værelset … MEN DET VAR ALTSÅ OVERYNDLINGEN DER LOKKEDE ALLE GANGENE!!! Den ene gang var det ovenikøbet overyndlingen der larmede, men påstod at det gjorde hun da bestemt ikke, for det vidste hun jo godt at man ikke må :O :O :O

I dag har jeg haft det af H-til både fysisk og psykisk, så jeg har fået p.n. beroligende og smertestillende gange flere.

Jeg smadrede en tallerken og skar mig. Jeg havde sat sengen foran døren da jeg smadrede tallerkenen i tilfælde af at de hørte det, men det gjorde de slet ikke, så jeg skyndte mig at køre sengen tilbage. Ingen opdagede noget. Jeg skar mig. No problem!

Så snakkede jeg lidt med ergoen om at Hvidovre Kommune ikke vil give mig en kædedyne og ankestyrelsen giver dem ret – og hvad man så kunne gøre… for JEG har fucking ret!!! Det siger DUKH også.

Og så ville jeg i haven. Men først skulle min KP (fast yndlings nr. 2) lige tale med mig. Hun var mopset :wink for hun havde fundet tallerkenen :blush og vi havde en aftale om at jeg kom til hende, så hun kunne hjælpe mig med at finde alternativer.

Jeg angrede!!!

Fik min tur i haven og besluttede mig så for at give hende resten af tallerkenen, jeg havde gemt nogle skår andre steder :wink Det skulle lige fejres med endnu et knus – mon det var fire måneder siden denne gang? ;) … at jeg råbte ”JEG KOMMER ALDRIG TIL AT SAMARBEJDE MED DIG?” :wink

I aftenvagten kom overyndlingen og da vi skulle have is pga. en patient havde fødselsdag havde hun arrangeret plastiktallerkener, så jeg ikke behøvede bruge min energi på det :-D Og hun har lige været inde på mit værelse for at spørge om der var noget oven på skabet… jeg sagde nej, men at hun skulle være velkommen til at tjekke … hun spurgte så om jeg ikke lige selv kunne gøre det … [larmende stilhed] … SÅ GIVER DET JO INGEN MENING! :lol :roll :lol

Jeg vil jo interviewe hende til Outsiderens særnummer om tvang i psykiatrien. Men procedurerne siger at de skal være to. Hun foreslog så min faste yndlingsKP nr. 2 og jeg sagde så frækt – og synes selv det var skideskægt :lol – om der så ikke skulle være én iblandt de to jeg interviewede der skulle kunne huske den første gang de udførte tvang :wink

P.S. Hvis du spørger mig om jeg kan finde til Brøndby Strand herfra når jeg er ved mine fulde fem, så nej…Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom