Øv, så døde min elskede prinsessesøster også på Facebook. Nu har jeg ikke engang vores samtaler der som minde :sad De var ellers sygt sjove, men dem som læste med da hun levede kan nok forestille sig præcis hvor sjove :lol :thumb

Heldigvis var min faste yndlingsKP nr. 2 på job da jeg kom tilbage, så hende snakkede jeg lidt med om det. Hun spurgte også om mandse har fået fjernet pillerne derhjemme og så sagde jeg, at det ved jeg da virkelig ikke, for det har jeg da ikke tjekket :pift og så var begge styks personale (jeg blev visiteret) ved at falde om af grin :blush

I dag skulle jeg ikke smide tøjet eller befamles. Men jeg kiggede hende også dybt i øjnene uden at grine, da jeg sagde at jeg ikke havde noget med ind :) … og så er der faktisk nogen der vælger at tro på mig :)

… jaja OK det er der så også nogle der fortryder at de gjorde :pift

I dag har jeg bagt med hende jeg også bagte med sidst, da hun var vagt på mig. Det blev drømmekage-opskriften men med kakao og banan i stedet for kokossnask :-D Der står vist i en behandlingsplan at jeg profiterer fra strukturen på afsnittet eller lignende … måske er det en gammel journal fra 801, but still … ;) Struktur … jowjow … mere KAOS OG STRESS :argh :lol :roll

Men den blev fandeme god … i hvert fald det jeg smagte … men kanterne var sikkert tørre :rollseyes … pst, vi kan ikke li’ kanterne, så dem ”prøvesmager” vi :wink

Så var jeg til lægesamtale og fik UDGANG!!! Og jeg skal hjem at sove lørdag til søndag!!! Woohoo!!! Og jeg er SÅ tæt på at være en fri kvinde :thumb Det er altså også på tide efter 4 måneder. Godt nok er jeg lige kommet tilbage på afsnittet og har fået en tre dage gammel behandlingsplan hvor der står at jeg overhovedet ikke er klar til at komme hjem :lol :rollseyes

MEN DET ER JEG!!!

Mit forløb har været lidt mærkeligt tilsyneladende … hende jeg bagte med i dag sagde bl.a. en dag at hun aldrig blev klog på mit forløb, såh… Jeg synes jo det har forløbet meget normalt – lidt for langt, men … ;)

De har hele tiden snakket OP-team (Opsøgende Psykose team), men nu siger lægen at jeg jo sagtens selv kan møde op i DPC?!? Så kan de ærlig talt rende mig… jeg skal så meget ikke til at tage derind igen … bruge 45 minutter på at komme derind og så sender KP’en mig hjem efter 15 minutter fordi jeg ser ud til at have det dårligt eller fordi jeg ser ud til at være træt … og så bruge 45 minutter på at komme hjem igen. Halvanden fucking time for et kvarters sludder for en sladder? Nej tak!

Det var også noget med at OP-team havde mere tid til mig, fordi jeg måske ikke … fordi jeg … kan være lidt ustabil og DPC har et kvarter hver anden uge. Men så dropper jeg bare psykiatrien igen. Har da forhåbentlig stadig mit terapiforløb (dialektisk adfærdsterapi) med klinikchefen.

Min yndlingsKP nr. 1 ser jeg nok ikke mere, for hun kommer først i næste weekend og der satser jeg på at være udskrevet, så det er jo trist … men hun bad mig tænke over om jeg kunne ringe her til afsnittet hver anden weekend hvor hende og overyndlingen er på arbejde. Det er noget overyndlingen har udtænkt, fordi … 8-| … at jeg skal lære at ringe, at de gerne vil vide hvordan jeg har det, at øhm… hvis jeg har det dårligt er de kun et telefonopkald væk og … 8-| Mommy! :uh Jeg er bange! Fordi så er jeg jo ikke deres job mere og så…!!! … så … alle ved jo at folk kun kan lide mig fordi de får penge for at være sammen med mig… min mand og mor m.v. får jo også penge for at være sammen med mig :-D

… det troede jeg engang :blush Velkommen til min psykose! :blush

Min psykotiske veninde her på afdelingen havde lige en gudebemærkning i dag … ikke særlig mærkelig, bare virkelig … upassende:

 

Hej [navn] med de flotte patter!

 

:lol

Noget i den stil :roll

En anden patient som ikke er psykotisk, men som til gengæld husker som en hullet si har også spurgt vedkommende om hendes bryster var ægte. Det sjoveste var dog at hun jo husker som en si, så nogle dage senere fortalte hun mig at hun havde sådan en lyst til at spørge om hendes bryster var ægte :lol :roll

Jaja, hver sin lyst ;)

Men jeg kommer virkelig til at savne det ”unormale” … altså det unormale der ikke er mit :-D

Da mandse kom og hentede mig var vi i den der biograf i Rødovre og bestille billetter til Hunger Games-filmen (2′eren) og sidenhen var vi i El-Giganten og bestille opvaskemaskine, køleskab, Smart TV og surroundsound/anlæg. Nu har vi sat os i gæld i over tre år, men vi får så også nogle sygt fede ting til hjemmet :-D Weee!

Al magt til raske Sussi!!! :thumb

catchingfire

 

Gary Golf stops all the clocks
With night nurse slippers and socks
He tries to keep this thoughts clean
By washing with Listerine
A little peck on the cheek
In dazed pajamas and sheets
Keep the light on, I’m not tired
I want to read my Dick Francis
Dirty Frauleins and nasty Nazis

There are no monsters in me

Car alarms letting off steam
Gary hears them in his dreams
Panic outside is seeping in
Just easy-listening to him
Turns in his sleep and smiles to himself
There are no monsters in me
Cause Garry’s out on the Green
No growing pains for him
Gary Golf Ball Eyes is not inRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom