Lad os ikke glemme de vigtige :rollseyes budskaber i bibelen :argh

1. Mosebog kapitel 19:30-38

Senere forlod Lot Zoar; han var bange for at blive i landsbyen. I stedet drog han op i bjergene med sine to døtre, hvor han indrettede sig i en bjerghule. En dag sagde den ældste søster til den yngste: »Vi må se i øjnene, at det er et isoleret sted, vi bor. Der findes ikke et mandfolk, som vor far ville give os lov til at gifte os med. Desuden er han snart selv for gammel til at få børn. Jeg har en idé! Lad os drikke ham fuld og have samleje med ham, så slægten kan fortsætte!« Så drak de ham fuld, og samme nat havde den ældste samleje med sin far; men han sansede intet – hverken at hun lagde sig eller stod op.
Næste morgen sagde hun til den yngste: »Jeg lå hos vor far i nat! Lad os drikke ham fuld igen i aften, så du kan gøre det samme! Det er den eneste måde, slægten kan overleve på! Så gentog scenen sig: Efter at søstrene havde drukket ham fuld, lagde den yngste sig hos ham; heller ikke denne gang sansede han noget som helst. Sådan gik det til, at begge døtre blev med barn ved Lot, deres far. Den ældste fødte en søn, som kom til at hedde Moab (det betyder »kommet af faderen«). Han blev stamfar til moabitterne. Den yngste fødte også en søn; han kom til at hedde Ben-Ammi (det betyder »slægtningens søn«). Han blev stamfar til ammonitterne.

O_o :thumbdown

incestbible

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom