Morgendagen bragte ikke psykologi. Jeg sov kun to timer om natten og turde simpelthen ikke tage af sted – jeg har en angst for at falde i søvn et offentligt sted. Nok pga. jeg har fået så meget sederende medicin. Jeg har prøvet at sove til en lægesamtale :D Heldigvis var min mor med, så hun talte med lægen om at det der jo ikke var holdbart (at jeg sov hele tiden) mens jeg lå og sov hen over bordet :lol

Jeg har også angst for KP’er der sidder og sover mens man taler til dem, for det har jeg også prøvet! 8-|

Jeg lå bare hele natten og tænkte på alt det her. Om jeg bliver godkendt og hvad jeg skal gøre hvis jeg ikke bliver genindlagt.

Normalt plejer jeg at få begrundelsen at jeg er for rask – nu er begrundelsen vel nærmest at jeg er for syg … orn’lig syg. Jeg kan godt høre at jeg okser rundt i det samme, men det er jo ligesom mennesker i sorg der også taler om det samme hele tiden – og jeg er i sorg over min mistede rehabiliteringsplads :sad

Jeg tror også jeg droppede psykologi fordi jeg ikke gad cykle, at jeg ikke kan acceptere at jeg ikke cykler (for det er sundt) og at tage offentlig transport er angstprovokerende… men jeg må altså lære at acceptere hvad jeg kan og ikke kan, for så lykkes tingene nok bedre. Håber jeg! :D

Tirsdag kom DYNEN – mmm, dyyynen :D En kædedyne som jeg skal afprøve i 14 dage, jeg skal så udfylde et skema og så får jeg den forhåbentlig bevilget :)

Åhr det var nice – jeg var lige ved at blive i sengen hele dagen ;) Jeg fik ro i hoved og krop … :)

Men det er GODT NOK SVÆRT at lægge dynebetræk på en dyne der vejer 10 kg. :| Det skulle J prøve, for jeg må altid lægge sengetøj på for hende, da hun siger at hun ender med at havne inde i dynebetrækket :rollseyes :rollseyes :rollseyes

Jeg fortrød godt nok at jeg havde droppet psykologi da jeg ringede og meldte afbud, men der var det ligesom for sent :(

Men jeg tvang mig selv til skriveværksted og det er jeg glad for. Det var nemlig rigtig godt. Vi lærte at gøre en tekst mere levende og vi lavede en skriveøvelse med det. Vi skulle ha’ været ude i den virkelige verden og lave en reportage, men det regnede og … so not gonna happen! :P

Hun læste også en tekst igennem som jeg havde skrevet om lukkede afdelinger – og jeg fik rigtig god og konstruktiv kritik på den. Nu kommer det hårde arbejde så med at omskrive den 8-| Jeg prøvede mens jeg var til skriveværksted, men det gik slet ikke. Jeg plejer at sidde ved en computer hvor ingen kan se hvad jeg skriver, men den var optaget og hvis jeg føler at folk læser/kan læse mit ”ufuldendte” arbejde, så får jeg noia på og præstationsangst :D

Det er egentlig helt forkert at forkorte paranoia til noia, for så giver det lige pludselig den helt forkerte mening, da det jo så betyder ”fornuft” og ikke ”ved siden af fornuften” :D

Anywhooo … da jeg kom hjem hentede min mor og Mimse mig ved stationen, så Mimse kunne få sin aftentur :) Da jeg havde siddet og slappet lidt af derhjemme fik jeg så farvet hår, så vi snart fik nærmet os et troværdigt look ;) og altså ikke et ”Jeg spiser min egen afføring” look :P

Vi sad faktisk i går på Yousef’s spisested og så en kvinde med helt postkasserødt hår. Vi blev enige om at selvom jeg altid gerne har villet have den farve, så var det nok alligevel meget godt at jeg ikke havde det, for så havde svar på alle spørgsmål på en psykiatrisk skadestue været ”aparte”.

Objektivt psyk.: Aparte
Har patienten selvmordstanke: Aparte.
Er hendes pårørende bekymrede for hende: Aparte.
Medicinstatus: Aparte.

:lol

Jeg troede egentlig at jeg havde sovet hele natten igennem, for første gang i flere måneder, men Michael fortæller at da han kom hjem brokkede jeg mig over hunden :D Michael havde været til noget tam-tam med arbejdet eller fagforeningen – eller hvad ved jeg :D

Jeg sov på to forskellige slags Seroquel (alm. og Prolong) og så dynen – DYNEN! – og det var altså hvad der skulle til. Dejlig dejlig søvn :)

Mange gange har jeg jo heller ikke taget begge slags Seroquel – eller nogen overhovedet – fordi jeg er så stædig og mener at man sagtens kan sove uden alt muligt crap. Fordi jeg får at vide at jeg bare skal have nok motion, men selvom jeg har cyklet 25 km. og taget 50 mg. Seroquel så kan jeg alligevel ikke sove – SUK!

Fordi jeg fik rigelig med søvn den nat var jeg så træt hele dagen – sådan virker det på mig. Masser af søvn og jeg bliver træt, for lidt søvn og jeg er frisk … men har det ad helvede til (jeg vil tro det er det man kalder legemlige påvirkningsoplevelser)… så derfor skal jeg naturligvis have min søvn.

Onsdag var min bostøtte her og vi fik ordnet stuen lidt samt gået en tur med vuffi.

Bagefter tog jeg ud til J, som ikke var der. Jeg kiggede på hendes værelse, men hun var der ikke. Så gik jeg igen, men blev så bekymret for at hun måske havde ligget og rallet ude på badeværelset. Jeg ringede til en af de andre patienter, som ikke vidste noget om hvor J var. Så gik jeg tilbage og sagde til personalet at jeg havde en aftale med J, at hun ikke var der og at jeg var bekymret for hende. Den ene kunne så fortælle at hun var i samtale med hendes KP’ere. Jeg var tilsyneladende oppe og vende et par gange til denne samtale!!! Bl.a. fordi jeg har givet en patient et øgenavn som J bruger og det har hendes KP observeret – hun synes det er barnligt og at J skal stoppe det :lol (den patient er hende der hadede mig ;) ) … og så ville den nysgerrige KP også vide hvordan jeg havde det osv. Det skal hun ikke blande sig i!!! :grrr

Du sagde forhåbentlig at jeg har det ad H til, J – fordi de er modbydelige ved mig :D

Senere ringede jeg til dyrlægen for J og jeg var ved at røbe lidt for meget for dyrlægen :rollseyes Det er noget jeg har arvet fra min mor vil jeg tro ;) Men jeg er TOTAL modig!!! Jeg ringede!!! Men jeg får über meget angst når man så skal vente – så kan man rigtig nå at tænke på hvor meget man kan dumme sig når de kommer i røret 8-|

Så tog vi ind til byen, da jeg jo skulle ha’ ordnet punkt to på min ”se troværdig ud” liste :D Jeg skulle ha’ ordnet øjenbryn ;) Men fordi jeg stresser over sådanne ting og er bange for at komme for sent var vi over en time for tidlig på den :D Så J ville hjem og hente post :( (vi fik også en is, schyyy!) … Så fik vi også lige drillet hendes underbo lidt – han troede jeg kom alene og ville ”lege” med ham *fnis*

Derefter tog vi tilbage til der hvor jeg skulle ha’ ordnet øjenbryn og det var sådan en beauty-salon … gys! Men jeg fik ordnet øjenbrynene, så nu ligner jeg ikke længere en der spiser min egen afføring. Man kan jo ikke tale med en læge uden at de sidder og vurderer om man er produktivt psykotisk :rollseyes

Vi mødtes bagefter med mandse i Valby hvor han endelig fik lov til at spise på Yousefs spisested – bagefter fik J lokket ham til at købe Ben & Jerry’s is til os. Hun ville have en stor, ville absolut ikke have en lille … jeg tror ikke engang hun spiste hvad der er i en lille. Hun sad og sagde at hun da ikke havde vidst at hun ikke kunne spise en stor, men hun har ALDRIG præsteret at spise en stor – tsk! :happyroll

Nu har vi frosset den ned så vi kan spise den når hun kommer til middag på lørdag. I morgen satser jeg på at vi skal i biffen og se ”I lossens time” – yay! :) I morgen skal vi også til samtale – gisp! – med klinikchefen og lægen på PCB om mit behandlingsforløb ”der blev afsluttet så brat pga. dit voldsomme selvmordsforsøg” … gab! Men in all fairness skal det siges at jeg selv bad om samtalen, fordi jeg håbede på at jeg kunne komme til at brokke mig de luxe – det tvivler jeg nu på, da de er pænt håbløse… og lægen har jo allerede bedt min søster dæmpe sig, så han tolererer jo nok heller ikke at jeg bruger ukvemsord :D

psychoticredhead

 

 Recently:


Comments


This entry was posted on Thursday, May 30th, 2013 at 12:06 and is filed under Psykiatri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment so far


  1. Solsikkens-sang on June 1, 2013 23:45

    Hvordan gik mødet så på PCB ? Håber de havde noget godt at sige til deres forsvar…… Håber du kunne holde dig i skindet uden at sige ukvemsord, så situationen ikke blev forværret!

Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom