Argh! Så er jeg endelig blevet udskrevet fra Brøndbylund – og heldigvis for det :argh Goddammit nogle tosser – endda på åbent afsnit :| Jeg lå bare på værelse med en [censur] og en [censur] 8-|

Jeg er overhovedet ikke fordomsfuld!!! >:(

Den ene tosse jeg lå på værelse med … åbenbart kom politiet tilbage med hende i går, hvor Michael stod og så på… den ene personale spurgte hende så om hun havde nogle smøger… hun sagde så nej og hev en pakke op. Dette skete tre gange :|

I går fik jeg jo lov til at komme hjem og sove natten over. Jeg havde efterladt mine ting i en sportstake og pose, da man jo åbenbart ikke kan låse sine ting ind i et skab på afsnit 805. Det kan man på 801. Samme skabe med lås, men på 805 kan det tilsyneladende ikke lade sig gøre?

Da jeg så kommer i morges går tossen rundt med en telenor-konvolut med nogle ting i. Jeg tænker sådan en har jeg også og er allerede der mistænksom og bekymret. Da jeg kommer ind på værelset står min taske på tossens seng og jeg tænker WTF? Da jeg vil tage den siger hun så det er hendes :| Jeg går så direkte ned på kontoret og forklarer min nød!

Den ene personale går så med ned og jeg skal gå alle tingene igennem og se hvad der mangler – ja, det er jo også meget nemt at huske – argh!!! Tossen får i hvert fald de af hendes ting som ligger i min pose og taske, men har jeg fået det hele af mit med?

De er jo så søde og forstående over for hende – hvilket jo er godt. De er også forstående overfor mig, men det er bare ikke fucking godt nok! Hun skal slet ikke dele værelse med andre mennesker – det er hun al for syg til. Er ikke engang sikker på hun burde være på åbent afsnit! 8-|

Og jeg tror slet ikke de tænker over hvor grænseoverskridende det er. At en eller anden freak har gået rundt i mit tøj og gennemgået mine ting. Måske hvis de har prøvet at have indbrud kan de forestille sig det. Men måske de mener at psykisk syge har andre grænser :-S

Jeg tænker i hvert fald tit at de ikke forstår at vi også er mennesker og har vores grænser ligesom dem selv. De tænker bare at vi overreagerer og skal slappe af. Selv de søde! :P

Så jeg nåede ikke at få morgenmad og måtte gå i caféen (Oasen) og spise morgenmad til hele syv kroner – uhørt!!! :P

Og toiletterne var simpelthen så über klamme og stank af pis at jeg måtte gå i Oasen hele dagen og tisse :D

Der var en fyr der gloede på mig hele dagen og da vi skulle spise frokost var der to pladser tilbage – en ved siden af ham der gloede og en ved siden af en de andre siger om ”jeg forstår slet ikke hvorfor han er her og ikke på lukket” – han råber ukvemsord hele dagen … det virker noget truende. Men jeg valgte nu den sidste ;)

I øvrigt kendte jeg den ene personale, hvilket var rigtig rart! Hun var fra 801 men tog job på en lukket afdeling lige som jeg blev udskrevet fra 801 i sin tid. Hun var så i lykkelige omstændigheder nu og var så rykket til en åben afdeling :)

Psykiatrisk Center Hvidovre kan jo ikke forstå hvorfor jeg blev udskrevet så hurtigt fra Psykiatrisk Center Ballerup. Så de vil prøve at henvise mig igen – ja faktisk få mig indlagt med det samme uden ventetid, for de synes det er meget mærkeligt at jeg bliver udskrevet efter så kort tid.

Og når man ser på at en anden patient har været på lukket i 10 dage, og yderligere en patient i X antal dage, men også på Hvidovre, så virker det da også meget underligt. Jeg er udskrevet efter 10 dage. På åbent afsnit efter måske 5 dage – rehabiliteringen er et åbent afsnit.

Også derfor jeg tror jeg bliver afvist, fordi lægen hverken kan lide mig eller min familie, fordi vi ikke vil have Leponex.

Lægen (reservelægen, russeren :D ) på PCH foreslog mig at der også var muligheden ”ikke at tage medicin” – uden at jeg selv overhovedet nævnte noget sådant – og selvom hun vidste jeg lige havde prøvet at begå selvmord! Men lægen på PCB gik jo i panik for flere måneder siden. Og det gik jo alligevel som det gik på trods af hans medicin. Men han vil jo nok sige det var fordi jeg ikke fik nok – jeg sad jo ikke og savlede :wink ;)

Men hvorom alting er render Michael nu rundt og siger at jeg er for syg til at være på en psykiatrisk afdeling (rehab) :wink ;)

Lægen var bekymret for at jeg fik Seroquel til at sove på fordi hun var bange for at jeg tog på – åh, hvor jeg dog elsker hende og hun burde være på Psykiatrisk Center Ballerup rehabilitering :) <3

Men altså jeg tager det her i starten fordi det er svært at sove når jeg får Abilify.

Hun spurgte om jeg kendte til reglen om kun at spise hvad der kan være i en håndfuld – og det gør jeg vist :D Jeg følger den bare ikke ;) Så kom snakken på chokolade og jeg spurgte om det med håndfulden også gjaldt for chokolade :pift Tilsyneladende ikke :rollseyes

Da jeg var på lukket vejede de mig og jeg sagde til Michael at jeg bedre kunne lide deres vægt end den på PCB rehab, for den vejede 5 kg. mindre.
Vi var så ude at besøge J i går på PCB og jeg prøvede vægten og den vejede mig også til 5½ kg. mindre – yay yay! Så jeg har tabt 5 kg. efter mit suicidalforsøg :)

Nu håber jeg så jeg kan holde det – for jeg spiste lidt rigeligt slik hos J og for meget aftensmad (meget mere end en håndfuld :D ). Men jeg cyklede til PCH i morges (en tur på 20 min, 30 i modvind og regn :grrr ) – men tog med Michael i bil hjem :pift

Lægen sagde også jeg skulle søge hjælp med det samme hvis jeg fik suicidaltanker, for det var meget farligt for mig – ikke nødvendigvis for alle, men for mig var det.

Hende jeg talte med i går (overlægen) var også noget bekymret. For det eneste jeg lige kunne sige var at jeg havde haft et skænderi med en ”ubetydelig” person og det var jo ikke så godt hvis jeg kunne finde på at begå selvmord hvis jeg kom op og skændes med én på gaden. Men altså jeg har haft det dårligt rigtig længe og det var vel bare dråben? Jeg ved ikke hvad det var?!? Lægen spurgte også om det var hævn?!? 8-| Hævn for hvad?!? Godt så! O_o

Min KP fra PCB siger at jeg godt ved det? Man skulle næsten tro at hun ved det og så kunne hun da godt tage at fortælle mig det :D

Lægen var også bekymret fordi det var en blanding af affekt og planlægning tror jeg. Altså hvis det virkelig var skænderiet der satte det i gang … og at jeg så spiste, vaskede op, lavede the og kaffe og først derefter gjorde hvad jeg gjorde.

Men anywhooo … gjort er gjort og jeg har fået min straf – tak til den fæle trold. Øv! Han er virkelig en fæl trold :sad

thief

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom