Kære dagbog,

Jeg er sikker på jeg lavede de sygeste ting i søndags, men det har jeg desværre glemt :D

Mandag var jeg på Christianshavn. Jeg var lidt i et dilemma da der var to tiggere og jeg havde kun kr. 5½. Jeg besluttede mig for at give pengene til ham der ikke solgte Hus Forbi, fordi jeg tænker at de fleste ville give penge til ham der havde et bevis på at han var hjemløs (Hus Forbi).

Mens jeg ventede på metroen tilbage kom der en stor mand og daskede mig på skulderen og gav mig en opmuntring af en art. Jeg hørte ikke hvad han sagde, da jeg hørte høj musik – men det var ”opmuntrende” kropssprog og fagter :D Det ved jeg heeelt vild meget om, da jeg går til SFT (Social FærdighedsTræning) :P  <— og jeg skriver dette for at dokumentere at jeg ikke altid tolker negativt :D

Da jeg kom tilbage og forklarede at jeg havde været på Christianshavn for at købe en mælk tror jeg ikke helt min dagens KP troede på mig :D Men jeg måtte så forklare at det altså var bustræning :D Jeg fortalte hende at jeg ikke havde det super godt (havde fået onde tanker på vejen tilbage i toget) og straks ville hun give mig p.n., så det ville jeg selvfølgelig ikke have :D

Mandag var også den dag hvor jeg alligevel havde skrevet mig på frokostopvasken, selvom jeg jo havde boycuttet det fordi aftenpersonalet en dag ikke havde hjulpet mig. Det er en ret stor opvask hvor det personale der spiser med plejer at hjælpe til. Jeg tror faktisk de skal, men det har jeg aldrig fået opklaret. Men dem der spiste med gad åbenbart ikke at hjælpe mig (det var min gamle KP og en fra døveteamet som vist ikke kan lide mig – jeg har aldrig snakket med hende, men når jeg er oppe at køre sender hun mig misbilligende blikke :P ). Heldigvis gad J at hjælpe mig med opvasken, og hun insisterede ovenikøbet på at gøre det ordentligt, hvor jeg egentlig mere havde lyst til at efterlade det lidt sjusket fordi jeg bare slet ikke kunne magte det helt alene :pift Hvis jeg havde været lidt mere modig og mere sikker i min sag med at de skal hjælpe, var jeg også gået ind og havde sagt ”Tak for hjælpen!” til dem begge :D

Jeg brokkede mig faktisk også til det aftenmøde der er om mandagen – sådan ”helt tilfældigt” kom jeg til at udbryde at personalet ikke havde gidet hjælpe mig med frokostopvasken :D Og det sjove af det hele var så, at hende der skulle ha’ hjulpet mig så hjalp mig dagen efter med en helt latterligt let opgave, nemlig at dække bord. Borddækning tager cirka 5 minutter og er meget overskueligt :rollseyes Hun havde ikke deltaget i det aftenmøde, men måske det blev sagt videre – eller nå’ed? For det virkede i hvert fald meget mistænksomt, da jeg absolut ingen kontakt har med hende og da ingen fra personalet nogensinde har hjulpet mig med borddækning. Hun var ”helt tilfældigt” startet på borddækningen, men havde så opdaget at jeg stod på. Fint! Så kunne hun ha’ stoppet der og ladet mig fortsætte, men alligevel valgte hun at fortsætte med at hjælpe mig… ?!?

Til aftenmødet mandag skulle nogen også overgive sig og tilbyde at ordne køleskabet. Dem der ikke bruger køleskabet skal så ikke deltage. Men det er lidt plat for alle bruger det jo til det ost, mælk, og andet der er i overskud og som ikke må komme tilbage ind i det store køleskab – samt til deres diæter, snackboxes m.v. Men fred være med dem. De få der var der havde enten lige ordnet det og ellers var der kun mig og J – og da J har en eller anden fobi for arbejde :P blev det så mig :D Men en af de andre valgte så at hjælpe mig alligevel. J brugte tiden på at synge ”I Like Big Butts and I Cannot Lie…” :| hver gang jeg bukkede mig ned for at tørre køleskabet af -BIG FUCKING SUK- :rollseyes og endnu sjovere havde hun det da jeg gav hende hendes kæmpestore kyllingepølse mens jeg igen bukkede mig ned for at tørre køleskabet af -SUUUUUK- O_o

Om aftenen spillede vi badminton. Der var personale nok til at det kunne lade sig gøre. Min KP har meget travlt med at vi skal være aktive, så jeg synes da at hun skulle tage med, da hun selv havde nævnt noget med at hun også var gået på kur. Men det kunne hun ikke pga. hendes knæ og bla bla bla :rollseyes så jeg sagde at hun kunne hullehoppe med J. Det havde hun så ikke gjort fordi at hun havde haft meget travlt :w00t og bla bla bla ;) Jeg var nok en liiille smule irriterende den aften :pift så da jeg troede hun råbte ”Luk røven Sussi” synes jeg egentlig at det var fuldt fortjent :D Det var så trods alt ikke det hun havde sagt ;)

Tirsdag kørte jeg til Nørreport st. og der fik jeg det skidt både på vej dertil i 350S og på vej tilbage i toget til Hvidovre st. Det var så helt almindelig angst, så det er da til at tage og føle på, selvom det var meget ubehageligt og jeg føler nok at angsten gør at jeg bliver en anelse små-psykotisk :D Jeg prøvede også at sige til min KP at jeg altså virkelig ikke skal noget i myldretiden i City nogensinde, så det behøver jeg altså virkelig ikke at træne :pift Men den hoppede hun ikke på -vræææl- Michael hentede mig så på Hvidovre st. og vi kørte hmmm… i Bilka tror jeg … og andre steder. Jeg var ellers orn’lig træt efter alt det angst, men efter lidt tid blev jeg frisk igen :)

Da vi kom tilbage til afsnittet sad vi og slappede af med lidt the. Da vi skal til at gå ud og få noget at spise spørger N om jeg ikke vil med i hallen og spille badminton kl. 18:45 og det ville jeg egentlig gerne, men så havde vi altså bare virkelig travlt lige pludselig. Så jeg slæbte Michael afsted til tanken for at få en kebab og slæbte ham tilbage til afsnittet, hvor jeg skulle skynde mig at klæde om og så løbe over i hallen O_o

Onsdag købte J narkotest og ægløsningstest til os. Desværre var narkotesten der ikke, så jeg måtte bede om en ny i Netto dagen efter. Der var to eller tre mere hvor der ingen tests var i. Netto-manden fortalte også at han en anden dag havde fundet en modermælkserstatning som var drukket…?!? Adderbadder!!! :| Og at det var altså tilstandene i Hedegårdscentret 8-|
Vi var også ude at spise kinesisk – vi var 6 patienter der tog afsted for at spise. Det var hyggeligt :) Og J fandt en kattekilling som var virkelig sød, selvom jeg ikke bryder mig specielt meget om katte :D

Onsdag var hende patienten der hader mig igen efter mig – fordi jeg rejste mig op efter the et par gange… ?!? Jeg hørte det ikke selv, men en anden patient fortalte mig det. Så jeg gik til min KP og klynkede og hun synes ikke jeg skal tage mig af det, MEN DET ER FANDEME SVÆRT!!! Jeg har bare virkelig ikke lyst til at være i fællesmiljøet når hun er der og jeg tør dårligt sidde i møblerne.

Torsdag stod det også klart at jeg uden tvivl bliver ”ignoreret”. Jeg havde det allerede på fornemmelsen den dag jeg kom tilbage fra at have stukket af fra den lukkede – altså for 14 dage siden. Men jeg tænkte at jeg tog fejl eller at personen var stresset eller hvad ved jeg. Men efter 14 dage må man tænke at så er det ikke tilfældigt længere … hun ignorerer mig 100%. Altså hun taler da med mig når hendes arbejde kræver det, men ikke som tidligere – hvor man kunne joke osv. Fedt at folk der arbejder med psykisk syge ikke kan bære over med hvad jeg nu end har gjort. Det værste er at jeg slet ikke har bedt om at have kontakt med hende, for hun er også fra døveteamet – men hun henvendte sig selv til mig en morgen og fortsatte så i dagene efter og så blev hun jo ligesom en jeg talte med og faktisk rigtig godt kunne lide. Men nu!!! … skal jeg bare ignorere tilbage for fuld skrue – muhahaha :P :rollseyes

Fredag kom Michael og hentede J og mig, vi tog i Inco hvor J købte kalveinderlår, så vi kunne få orn’lig syge bøffer om aftenen. Bagefter kørte vores chauffør…

Vi har en chauffør, chauffør
og han er skide skør!
her i lej’ren
ja, her i lejeren
Vi har en chauffør, chauffør
og han er skide skør!
her i lej’ren hvor vi boooor

Ha-ans øjne er sløret
han kan ikke se
han har ikke fået sine so-olbriller me-ed
nej, han haaar ikke fået sine sooolbriller med!

… os til J’s veninde og dennes missetatter, så vi kunne gå tur med Mimse og de små missetatter (som altså er to hunde ;) ).

Da vi var færdige hentede Michael os og vi tog hjem og sov. Der var så ikke rigtig nogen af os der egentlig fik reel søvn.

Senere tvang vi Michael til at lave mad til os. Jeg havde været dårlig hele dagen – pga. at de nu vil have indført at man ikke må skrive til sin KP :-S Min KP siger godt nok at det har hun ikke hørt noget om og at jeg igen skal take a chill pill ;) (det siger hun så ikke men det lyder sjovt :P ), men det skulle ikke undre mig :bangingheadagainstwall

Nåh men jeg havde haft det skidt hele dagen, så jeg lagde mig ind mens Michael lavde mad og J stod for underholdningen, formoder jeg? ;) Da vi havde spist tog jeg med J ud på PCB fordi jeg som sagt ikke havde det skide smart.

Jeg blev der så til lørdag hvor Michael kom og hentede mig, fordi vi skulle på Restaurant Koefoed. Det var orn’lig sygt gourmetmad, men det endte også op i at blive en middag til kr. 1300. De kr. 800 var den Smartbox vi havde fået i bryllupsgave. Bagefter tog vi på The Dubliner og så tog jeg tilbage til Ballerup og Michael tog hjem.

Søndag har jeg slappet af… Jow, har lige en sidste sjov bemærkning. I går sad J og jeg og farvelagde Mandalas. Min telefon siger så som et pivedyr og det forstår jeg ikke, for det plejer den ikke. Men det viser sig at det er Talking Tom. Det er sådan en sød missekatte-applikation som gentager hvad man siger på en ret kær måde. Min søster er også helt vild med den og … nåh, nok om det ;) Men jeg viser den så til J som ikke kender den og som bliver ret vild med den. Hun viser den så til min KP. I dag efter frokost går J så ind på sit værelse og det er kun mig, min KP, en af de døve og en anden fra personalet til stede … Men min KP spørger mig så om J skulle ind og lege med sin missekat … ?!? Lige først tænker jeg ikke på applikationen, så jeg … turde slet ikke kigge på min KP men sad bare og tænkte WTF?!? Men kom så i tanke om hvad hun mente. Men jeg havde måtte stoppe al tankevirksomhed, for ellers havde jeg ligget og trillet rundt på gulvet af grin. Godt at nogle af de andre hørende patienter ikke havde været til stede for så havde de da godt nok fået en orn’lig griner på :lol

Nu vil jeg lege lidt med min missekat inden aftensmaden :P

Missetat

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom