Nåh, så sidder jeg her og er godt skuffet over at verdens undergang udeblev :P

Hvad er der sket siden sidst? Hmmm… Jeg blev uvenner med Michael i fredags (14/12-12). En misforståelse. Han skulle til julefrokost (igen!) og han sagde det sluttede kl. 17. Så hørte jeg ikke mere, men han har åbenbart tilføjet, at de nok tog videre i byen. Så da jeg ringer kl. 19 og forventer han er på vej hjem er han skide fuld og spiller billard. Så jeg siger ”Fuck dig” og smider røret på :D Han ringer så og jeg tager ikke telefonen. Han får så et par svinere og han ringer, jeg tager den ikke. Så sender vi nogle SMS’er frem og tilbage, hvoraf jeg ikke forstår skide meget af det han skriver, men det jeg forstår er ikke rart :| Jeg tager telefonen én gang og han er godt nok gal og det jeg kan forstå lyder ikke rart. Så jeg tager et bad og smutter ud af døren ligesom han kommer hjem.

Jeg vil tage 500S nede på Holmene, men får klumret i den, går (løber) den forkerte vej og når det lige præcis ikke. Jeg har bare løbet næsten hele vejen i panisk angst og givet den ekstra gas da jeg ser bussen, men jeg kan bare ikke presse mig selv længere. Jeg bliver helt ulykkelig, for der er 1 time til næste bus går. Jeg kan ikke trække vejret, får et mega angstanfald. Ingen mennesker i miles omkreds (desværre – og heldigvis), så jeg ringer til Michael og siger jeg ikke kan trække vejret. Han er sød og ked af det, men så bliver han irriteret over at jeg vil tage til Ballerup, så han får endnu et ”fuck dig” og jeg lægger på :D Efter at have sundet mig, tager jeg ned til 132 og tager den til Valby st., toget til Ballerup og et stop med bussen til Psykiatrisk Center Ballerup. Ja, og på Valby st. perron opdager jeg så at jeg har snot ned af jakken (for jeg græd jo ligesom) :D

Nåh men altså, det er jo lidt pinligt da jeg kommer frem, for de forventer mig ligesom ikke ^^ Men jeg får da blandt andet at vide, at det jo er rart at have et sted at tage hen, når manden er et fjols … eller hvad der nu blev sagt ;) (det var nok en lidt pænere udgave ;) ).

Dagen efter er min kontaktperson der og hun siger bl.a. om han har ringet og bedt om nåde. Eller noget i den stil. Det er Michael skide utilfreds med -lol- Han prøver jo at true med at ringe til hende, når der er noget jeg ikke vil (f.eks. ringe til min søster), men så bliver han enig med sig selv om, at det jo kan være lige meget, fordi hun er en fucking rødstrømpe der alligevel vil holde med mig på trods af, at han har ret :lol [fnis]

Jeg kom til at sige noget jeg ønsker jeg kunne tage i mig igen. Kontaktpersonen fortalte at hende og en anden patient havde set Kokain Robert med en barnevogn. Det er så Robert Hansen viser det sig. Jeg sagde, at det var altså ikke særlig pænt, at sige om folk (Kokain [navn]), men det var hun ikke enig i. Så sagde jeg om hun måske ville bryde sig om at folk kaldte hende ”Rødvins [navn]”. Det ville være rart at kunne holde sin kæft med tilbagevirkende kraft :D

Jeg har i øvrigt også beklaget mig til min ene kontaktperson over min anden kontaktperson. Han er bare fuldstændig ubrugelig og henvender sig aldrig til mig. Jeg føler faktisk nærmest han ignorerer mig. Og han vækker mig kl. 10:30 eller 11:30. Hun fortalte mig så, at hun selv havde talt med ham om et møde, fordi hun jo godt kunne se at han ikke havde lavet noget mens hun havde været væk (ugeskema bl.a.). Hun mente at han nok ikke var blevet introduceret til arbejdet, som man plejer – man får tildelt en kontaktperson, som viser en hvordan man arbejder her. Hun mente dog, at det ikke var hendes arbejde – at en der havde arbejdet der længere burde gøre det, men på den anden side skulle det jo gøres, så hun ville altså tale med ham. Og hun fortalte mig så efterfølgende at det var som hun havde frygtet og at hmmm… ja, jeg tror og håber da at hun sagde det ville blive fikset, men jeg husker det ikke helt. Men jeg er bare så irriteret over ham, så det blotte syn af ham får mig til at … :grrr Han er åbenbart også ved at efteruddanne sig, så han er der heller aldrig. Jeg er ikke skide begejstret for at have en ”dagens kontaktperson”, for de kender mig jo ikke. Men når jeg ved hun ikke er der, så håber jeg faktisk på en dagens kontaktperson frem for ham min faste :| Bare jeg havde sagt til hende i forbindelse med psykologen, at jeg ikke kunne tale med mænd :D for så kunne jeg håbe på en anden kontaktperson end ham n00ben :P

Mandag var jeg så til SFT og bustrænede til … ja, det skulle ha’ været Lyngby st., men jeg huskede det som Herlev st., så det blev altså et stop efter Herlev Bymidte :D Jeg driver muligvis folk til vanvid for tiden, da jeg får alt for lidt søvn om natten – natten til mandag sov jeg vist 1½ time før kl. 2 og 1½ time efter kl. 5 :| Det var vist også den dag en af de andre patienter udråbte mig til at have DAMP og stillede mig i medicinrummet og sagde til den personale der stod der ude at nu måtte hun tage sig af mig og give mig noget pn :pift

Jeg havde ellers farvelagt beroligende tegninger – kan ikke lige huske hvad de hippie-tegninger hedder som man farvelægger.

Der er også noget af personalet der er rigtig slemt og siger at julekalenderen er aflyst hver dag :’( Og at hvis vi ikke spiser op kommer vi på lukket -lmao- :lol

Tirsdag kom min elskede mand så og besøgte mig :thumb Nåh ja, vi talte slet ikke sammen lørdag – kun en SMS om at der skulle meldes afbud til en julefrokost. Søndag lagde jeg så et billede med en tekst op på Fjæsen der fik ham i tale :D Vi skrev meget frem og tilbage, og kom ikke rigtig frem til en løsning. Michael synes jeg skulle ringe til ham, så det gjorde jeg. Så blev vi endelig gode venner – og Michael tudede i lange baner :D Isdronningen (det er mig :P ) gjorde selvfølgelig ikke :pift

Tirsdag kom en rætti rætti sød en som jeg er indlagt med tilbage på afdelingen. Hun skal snart udskrives, så hun er der ikke så meget. Det var stor gensynsglæde som det plejer. Desværre måtte jeg fortælle hende, at jeg havde varme på mit værelse, så jeg kunne ikke sove hos hende :D En dag hvor det blev for koldt måtte jeg nemlig rykke ind på hendes værelse. Jeg havde spurgt personalet om jeg måtte ligge på akutsengen på gangen – der var nemlig varme på gangen!- men den skal jo holdes klar til akutte patienter :D Så foreslog hende den søde medpatient at jeg kunne sove på hendes værelse, for det har vi jo prøvet mange gange før – at sove sammen – på Hvidovre :D

”Desværre” forsvandt varmen så i løbet af aftenen. Vi spurgte så personalet om jeg måtte sove hos den anden patient. Den ene personale lignede bare en der havde hørt det som om vi havde tilføjet ”… for at dyrke psykotisk lebbesex”. Så jeg skyndte mig at sige at vi godt havde måttet en anden dag for to andre personaler (det er et nyt trick jeg bruger også når jeg vil have smertestillende, for der er en anden personale der ikke mener jeg har brug for dette – og jeg tager det altså max. et par gange om måneden).

Vi fik dog lov selvom hende den ene personale godt nok skulle tjekke varmen et par gange og også spurgte senere om jeg alligevel ikke ville sove i min egen seng, for jeg kunne jo få en varmeblæser. ”Det har jeg prøvet dame, så bliver det for varmt, så nej tak – fix jeres lort, ikke mit problem!”

Onsdag skulle jeg så i Tivoli med en anden patient og en personale. Jeg havde jo måtte opfordre de andre til at melde sig, da jeg ligesom ikke gad at tage i Tivoli alene med en personale ^^

Så onsdag bedrev jeg med at drive en medpatient til vanvid og hende fra personalet beskrev det som at hun i hvert fald var blevet underholdt :D Vi var nede og se fisk og jeg fik en hvidvinsglögg og blev skidefuld :lol Jeg købte også en slikkepind til den søde medpatient jeg sover hos, og den blev hun rigtig glad for :) Hun sluttede i øvrigt opholdet (hun tog hjem efter aftensmaden) med at være total dengse overfor personalet. Sad og gav dem ret og serverede bacon for dem. Eller sådan udlagde jeg det i hvert fald og gjorde hende lidt småforlegen :lol I’m evil :666

Torsdag var jeg til livstilsgruppe og fulgtes hjem med en anden patient.

Michael synes jo det er herligt at jeg nu selv kan tage bussen og at jeg har fået en masse opgaver at lave i ferien :D Jeg synes nærmere at min kontaktperson er total ond :P Ej, det synes jeg egentlig ikke ;)

Det sidste blev lidt kort, men nu gider jeg ikke at skrive mere :P

P.S. Titlen er Michaels forslag. Eller en omskrivning af hans forslag: “Sussi dummer sig igen”, “Jeg er en værre én” og “Det kan betale sig at høre efter hele teksten” mv.

Disagreement

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom