I tre dage har jeg nu oplevet at der ikke var varme på mit værelse. Jeg kunne ikke sove om natten. Sidst gang det stod på gik der 14 dage før det blev ordnet. Det er 10-15 minusgrader udenfor har jeg hørt og vinduerne er pivutætte.

Efter at ha’ brokket mig til personalet i tre dage, sagde jeg til afdelingssygeplejersken at jeg klager til statsministeren – man kan jo ligeså godt gå helt til tops :D Men hun synes da at jeg skulle klage til centerledelsen. Alligevel synes jeg hun så lidt bekymret ud, da jeg kom og spurgte hvem jeg skulle henvende mig til ang. klagen :D

Jeg sendte den lige før kl. 12. Kl. 13 tog jeg på Ballerup Bibliotek med SFT-gruppen (social- færdighedstræning). Da jeg kom tilbage 14:15 sagde en fra personalet at centerledelsen havde ringet og sagt, at de havde hørt der var koldt her på afdelingen. De havde så sagt at det havde de jo sendt mange mails om. Men der skulle åbenbart en med noget gennemslagskraft (mig! :P ) til at få dem i tale :lol

En fra personalet har også allerede takket mig. Jeg sagde, at hvis de havde andre problemer skulle de bare komme til mig. Hun spurgte så om jeg kunne forhandle løn for dem ;)

Men altså – the magic mail er som følger:

Til Centerledelsen, Psykiatrisk Center Ballerup.

Jeg skriver for at klage over problemer med varmen på afd. *, bygning *. Der er ingen varme på fem af patientstuerne samt afdelingssygeplejerskernes kontor.

For mit vedkommende drejer det sig om tre nætter, men jeg har indtryk af det har været et problem hele weekenden.

Det er ikke første gang varmen svigter – sidste gang varede det i 14 dage.

Jeg sover med tre bluser, bukser, uldne sokker og vanter. De sidste tre nætter har jeg ikke sovet mange timer og det er meget frustrerende.

Jeg ved ikke om det er fordi at I ikke har ressourcerne/økonomien til at ansætte nogen der kan udføre dette job. Men for min skyld må I spare alle juletræer, julepynt, og andre luksusting væk, hvis bare jeg kan få en lille smule varme på min radiator. Det er ikke sådan at den skal stå på 5 – jeg plejer at have den stående på to eller 2½. Jeg har prøvet med afdelingens varmeblæser, men den er for varm og så kan jeg heller ikke sove. I øvrigt er der kun tre varmeblæsere på afdelingen og de er åbenbart overvejende til opvarmning af de store lokaler og personalets kontor.

Det er mig en gåde, at man er så ligeglad med syge mennesker – for det må man da være når det sker gang på gang i 14 dage. Ude i den virkelige verden var den ikke gået. Min mand er ejendomsfunktionær for Brøndby Boligselskab/Lejerbo og der ordnes sådanne problemer på ½ time, for ellers er der ramaskrig.

Jeg ved ikke om I er bekendte med Maslows behovspyramide. Den går på, at hvis man ikke får tilfredsstillet sine fysiske behov (så som f.eks. varme), så er man ikke motiveret for at få tilfredsstillet andre behov. Jeg er her i rehabilitering – for at arbejde med nogle ting så jeg kan komme videre med mit liv. Men hele min dag går på, at tænke over hvordan jeg kommer igennem natten.

Vi er fem patienter der er berørt af dette – samt afdelingssygeplejerskerne. Sidstnævnte er dog så heldig at de kun skal være her i dagtimerne. Patienterne er her om natten, og nogen nævnte i dag at det er 15 minusgrader udenfor. Vinduerne er jo også pivutætte.

Det er jo ikke fordi at resten af afdelingen er velopvarmet. Folk står samlet om varmeblæserne når der er tid til det. Jeg har indtryk af at nattevagterne fryser lige så meget.

Det må være frustrerende for personalet at skulle sætte så mange timer af til at høre på klager om temperaturen.

Jeg kan forstå at man havde samme problem sidste år. Personalet havde forventet at man så brugte sommeren på at løse disse problemer. Dette er så åbenbart ikke sket, siden der er problemer nu igen, for jeg har da ikke indtryk af at det er raketvidenskab, når det fungerer ude i den virkelige verden. Jeg har aldrig prøvet at bo et sted hvor dette var et problem.

Jeg håber virkelig at I vil tage denne klage seriøst og mest af alt få løst problemet.

På forhånd tak!

Mvh,

XXX XXX

Der er stadig ingen varme på min radiator, så jeg går en koldt nat imøde – men håbet er lysegrønt!

Freezing

 

 Recently:


Comments


This entry was posted on Wednesday, December 12th, 2012 at 15:25 and is filed under Psykiatri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments so far


 1. Flemming Schortill on December 12, 2012 15:49

  Den er jo lige til forsiden af EB. Og du skal bare give den hele armen. Skal jeg sende klagen videre? :-D

  Kærlig hilsen
  Brormand

 2. admin on December 13, 2012 21:11

  Very funny indeed, brormand :D Jeg tror ikke det er nødvendigt og nu har vi også fået varme på. Lad os så se hvor længe det varer ;)
  Som du også tydeligt husker, fik vi jo intet ud af at klage :|

  Jeg kiggede i min journal fornylig og havde overset denne perle fra den gode Henning :D
  “Hun er herefter stort set tilfreds med det samlede behandlingsforløb inkl. den lille uge, hvor hun var indlagt på afsnit 802. Det samme giver broderen udtryk for.”
  Nej det har jeg nu aldrig givet udtryk for, bassemand :P

Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom