Jeg så i Chili at dansk musik er på højde med en 14 åriges SMSer. Her tales der naturligvis ikke om Oh Land, Agnes Obel og Fallulah. Men om Nik og Jay, Burhan Klynk og Medina.

ENIG!!!

Jeg er bare så træt af at høre Nik eller Jay (hvem er hvem?) stønne sig igennem musikken, Burhan Klynk græde sig gennem musikken og Medina skamfere det danske sprog.

Hvem er hendes dansklærer? Skam dig!

Det er fint nok hvis det kun var teenagere der lyttede til det, men det er jo også modne mennesker der burde have lidt mere kvalitetssans – og anmelderne er hoppet med på vognen?

Det forstår jeg simpelthen ikke!!!

Hvad er det der er godt? Musikken er … (i bedste fald) som alle de andres og teksten kunne være masseproduceret i en 10. klasses dansktime.

Det ligner en teenager, det lyder som en teenager – MON IKKE DET ER EN TEENAGER?

Måske de voksne kunne stille sig over i deres eget hjørne og finde noget lidt mere alderssvarende musik, hvor omkvædet ikke lyder:
“Og du har slået op, du har slået op!”

Hvem har lært Medina at dele en sætning på en æstetisk måde? Ingen åbenbart :D For talrige af hendes sange har mindst en sætning der bliver delt på den mest perverse måde. Men jeg gider ikke lytte til bare en sang, for at finde et eksempel.

Jeg vil i hvert fald godt være den første til at udbryde:
“Jamen de har jo ikke noget tøj på!”

[“Men han har jo ikke noget på,” sagde et lille barn. “Herregud, hør den uskyldiges røst,” sagde faderen; og den ene hviskede til den anden, hvad barnet sagde.

“Men han har jo ikke noget på,” råbte til sidst hele folket. Det krøb i kejseren, thi han syntes, de havde ret, men han tænkte som så: “Nu må jeg holde processionen ud”. Og kammerherrerne gik og bar på slæbet, som der slet ikke var.]

(første tekst forsvandt ud i mørket, så I må nøjes med den korte version der er kælet mindre for).

20120213-193019.jpg

 

 

 

 

 

 Recently:


Comments


This entry was posted on Monday, February 13th, 2012 at 22:30 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments so far


  1. Brormand on February 14, 2012 01:12

    Hehe, hvor har du dog ret. Tror lige jeg vil vise det til Gitte. LOL

  2. admin on February 14, 2012 13:46

    :pift

Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom