Jeg blev trappet op i Leponex med 25 mg. om dagen. Men da jeg ramte 100 mg. Eller maaske 125 mg. (er ikke helt sikker) blev mit blodtryk for højt, og jeg er nu røget ned paa 50 mg. vil jeg tro. Jeg er total zombie. Mit hoved og mine muskler virker kun på halv kraft.

Og så lider jeg godt nok af øget spytdannelse :| Men der skal jeg vist have nogle øjendråber til munden :hmm Bare de nu ikke smager grimt :S Adder-badder! :P

En medpatient har en bror der er læge. Denne medpatient har været indlagt et års tid. Alligevel vil hendes bror ikke have hun skal have Leponex, og de må da ellers ha’ været nogle præparater igennem efterhånden.

SKAL DET BEKYMRE MIG ELLER HVAD? :D

Hvilken tandpasta bruger tandlægens børn?

Hvilken medicin tager lægens søster?Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom