Mandag var jeg i DAT (Dialektisk Adfærdsterapi) :lol Jeg kom i rigelig god tid, så jeg vimsede rundt og hmmm… brugte egentlig mest tiden på at gå 10 minutter udenfor, så ind og pudse næse, for så at forsøge mig med 10 minutter udenfor igen. Nåede ikke rigtig nogen vegne :-D

Sidste gang talte vi om menneskene i mit liv som barn, denne gang talte vi om mig som barn. Om at jeg ikke brød mig om at kramme :P … men at jeg gjorde det alligevel og virkede som et meget kærligt barn :-S Jeg var bange for at blive afvist :/

Vi snakkede også om at jeg ikke giver udtryk for min utilfredshed… med mindre det altså er ”professionelle” :-D Men nu kommer jeg egentlig i tvivl. Måske jeg bare generelt tror at jeg ikke giver udtryk for min utilfredshed og andre mennesker ikke synes jeg laver andet? Jeg synes jo heller ikke jeg er særlig utilfreds med … ja, heller ikke da jeg var indlagt på Ballerup, men selv min bror synes også det virkede som om jeg ikke brød mig om at være der – og det var slet ikke tilfældet…? Måske alle mennesker synes jeg er vildt utilfreds med altid hele tiden – også min familie og andre jeg kender privat?

Jeg tror nogen gange jeg fremstår anderledes end jeg føler mig. Jeg tror f.eks. at under min rehabiliteringsindlæggelse og den sidste indlæggelse på 809, at de så mig som meget øhm… udadvendt og provokerende og hvad har vi ikke… alt det jeg egentlig gerne vil være (til en vis grænse!), men bare slet ikke er… :-D Men på 801 f.eks. – tror jeg! – og i alle mulige andre sammenhænge … når jeg møder folk ude i den virkelige verden, f.eks. mandses arbejdskollegaer… der tror jeg folk synes jeg er meget indadvendt, kedelig og høflig. Jeg håber nu også de så mig som høflig og imødekommende, men tjah… man kan jo aldrig vide? Jeg tror altså min ene faste KP (ikke hende der ikke kunne lide mig altså :-D ) kunne tænke alt det værste om mig men hun grinede altid af det på en måde så jeg tænkte at det var i orden og ikke at hun synes jeg var et dårligt menneske, men bare fræk og gik lige til grænsen… :hmm

Goddammit jeg har lyst til en cigaret!!! … sagde hun næsten tre år efter hun var stoppet med at ryge :/

Bagefter mødtes jeg med en medpatient (fra 5.B.) i Oasen (caféen) indtil hun var bange for at de ville sende hundene ud efter hende :lol Så tog jeg til Psykiatriforum som var om psykoser og det var søde læge E der holdt foredraget :thumb Jeg nåede også lige at vinke til psykologen, som jeg ikke fik afsluttet med, da jeg jo lod mig udskrive før tid-agtigt ;)

Men det var godt for søde E at en af patienterne var manisk og havde 700 spørgsmål … selvom hun … alle … virkede pænt træt af ham :-D … for ellers var foredraget vist blevet lidt rigeligt kort ;)

Efter Psykiatri Forum tog jeg hen og besøgte ”Beate” fra 5.B. ;) Jeg fik også hilst på overyndlingen, fast yndlingsKP nr. 2, en af de yndlinge der aldrig har fået en titel her i bloggen, D’s yndling, min psykotiske veninde, min psykotiske hmmm… ja ven er han sQ ikke ;)

… og ja, de hilser på mig! Lader mig vide at de SER mig! Kommenterer endda på at jeg har smykker på osv. Ja, det kan man have på når man er sin egen herre – weee! :) Selv lægen råbte efter mig på gangen for at hilse :O … på PCB ignorerede de jo mig totalt efter jeg var blevet udskrevet, jeg var persona non grata! 8-|

Jeg havde en gave med til ”Beate”, en kinabog, så hun kan føre dagbog, for hun husker ikke så skide godt ;)

Jeg har allerede købt en ny gave til hende til på mandag – til hende og en anden fra 5.B. som nu er indlagt på en anden afdeling. De skal holde jul derude og det synes jeg er lidt deprimerende, selvom Beates mor kommer og overyndlingen er der, men alligevel… så jeg har købt et elektrisk stearinlys, et lille symbolsk lys i mørket ;)

Da jeg havde været der en times tid bad jeg mandse komme og hente mig. Da jeg gik skulle overyndlingen have mit telefonnummer, og hun tvang mig selvom jeg ikke vil give hende det :O Kan hun det når jeg ikke er indlagt mere? :O ;) Anyways… det viste sig nemlig at hun også havde måtte aflyse i torsdags. Jeg troede det var pga. angst :lol men hun var syg med feber. Jeg fortalte at jeg jo så også havde måtte aflyse og hvorfor – og det blev hun meget chokeret over. Hun sagde at nu måtte jeg stoppe med de julelege og jeg sagde – som jeg har lært! :P – at det jo er jul :lol men fast yndlingsKP nr. 2 sagde at det var jo ikke julelege, det var hærværk ;) Men jeg skulle ringe derind efter nytår og så kunne vi aftale et nyt møde :) Så må vi håbe at folk kan holde sig raske – fysisk såvel som psykisk :)

I nat har jeg ikke sovet mere end 5 timer, muligvis mindre :/ … og jeg kom til at skære mig lidt … undskyld mandse! :/

Så så jeg akuttteamet for første gang og de virker søde nok :) Teamlederen var vist ikke videre begejstret for hunde – Mimi var ellers overordentlig begejstret for ham :-D :blush De ved vist ikke rigtig hvad de skal gøre for mig, for jeg har jo både et terapeutisk forløb med klinikchefen på PCH og til det derhjemme har jeg min bostøtte – men jo flere jo bedre :thumb Jeg er en meget vanskelig patient der har brug for meget hjælp :-D Men hun syntes at vi skulle tage ind og se et andet værested i Valby og den er jeg med på!!! … for jeg er jo ikke så begejstret for det værested der er her i Hvidovre ;)

Vi lavede også en kriseplan… alle mulige steder jeg kan ringe hen… MEN JEG VED JO IKKE HVAD JEG SKAL SIGE!!! :argh

 

-Jeg har lyst til at tage mit eget liv!!!
-Hvorfor?
-Øhhh… det ved jeg egentlig ikke… fordi jeg kan? :-D

 

Problemet er at erfaringen jo viser at det KAN jeg rent faktisk ikke … :-S Eller det er vel ikke et problem? Hmmm :hmm Det er en god ting – 1-0 til Raske Sussi :thumb

Så var vi ude at handle ind til at lave dejlig svin i karry som endte med at blive dejlig running sushi :lol Mmmm… *savle*

Vi var også hjemme og hente piller hos min søster. Så fortalte jeg lige at jeg har en gave til hende, så nu kan hun ikke sove … muhahahahahaaa :P Vi skal ud at spise sammen i morgen, min mor, søster og jeg :)

Min mor vil give mig halvdelen af pengene til en kuglestol med mindre jeg hellere vil have en kædedyne og jeg kan ikke rigtig bestemme mig. Min mor synes det skal være en stol, for den kan jeg også have glæde af i dagtimerne. Mandse siger en kædedyne, for vi har ikke plads til sådan en stol mener han. Jeg er bare forvirret :/

Godnat og sov godt :kiss

cut

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom