Jeg glemte at fortælle i sidste indlæg, at vi fredag blev tjekket for tryksår, fordi … lang historie kort … man mener at det er et problem hos psykiatriske patienter :rollseyes … og de fandt da heller ikke et eneste på hele afdelingen, såh deeet … spild af tid :klap og nu skal nye patienter … ud over alt det andet de skal igennem ved en indlæggelse også generes med en tryksårsundersøgelse :uh

Jeg sidder og skriver dette hos min søster mens hele huset sover, så hvis der er flere fejl og mangler end der plejer – og forkert sætningskonstruktion :rollseyes – så er det derfor.

Jeg stak nemlig af fra afdelingen i går :-D … altså på den måde at jeg blev lukket ud og jeg sagde jeg ville komme tilbage om en time. Hende der lukkede mig ud sagde “Nu ingen julelege … heller ikke selvom det er jul!” :-D … men jeg tog altså hjem. Jeg havde desværre ingen nøgler og mandse er ikke hjemme, da han er på LO-skolen. Så jeg måtte bede min mor lukke mig ind. Det ville hun ikke :/ Hun forlangte at jeg tog med hende hjem og så ringede hun til min søster og spurgte om de havde lyst til et feriebarn og en feriehund :-D Mens min mor sørgede for det ringede jeg til afsnittet og … tadaaa … dagens KP som i dagens anledning var hende jeg før har omtalt som KOSTEN – ahhh! I needed that… jeg ændrede det dog til KP 3/3 i senere indlæg, da jeg tænkte det var pænere nu jeg kunne risikere at personalet på afsnittet læste med … nåh men, hun tog telefonen. Jeg gjorde hende opmærksom at jeg ikke komme tilbage og at de bare kunne bruge mit værelse. At jeg tog hjem til min søster – og at der var en tallerken i min madras… helt fjollet, hvad skal man dog med en tallerken i en madras :rollseyes Det ville hun sige videre lød beskeden… og så ringede hun ellers til min mor, til min søster og til mandse…

Så hyggede jeg lidt med min mor, fik en kop the og jeg fik også lige et bad inden jeg blev hentet af min svoger, som også havde hentet min niece fra efterskolen – hun var taget en dag tidligere hjem, da STORMEN Bodil (Bodil :lol ) :rollseyes jo ramte Danmark.

Min søster ringede ud og talte med aftenens KP som er en af de über søde og jeg fik lige sagt farvel til hende, da hun alligevel ikke kommer på fredag (i morgen) … som hun havde lovet!!! :/ … når jeg skal udskrives … og hun hilste også fra en af de andre über søde (hende der fandt mig på gulvet efter jeg havde taget en overdosis piller)…

Grunden til at min søster ringede derud var at fast KP 3/3 (kosten :pift ) havde sagt til min søster, at grunden til jeg var smuttet fra afdelingen var, at jeg havde fået at vide, at der er en ledig plads på et bosted til mig ALLEREDE … :argh Men det er ikke derfor! Det var fordi at KP 3/3 også sagde… der skulle lægges en indlæggelsesplan til hvis jeg en anden gang blev indlagt… jeg havde foreslået at max. indlæggelsestid var 1-2 uger og lavet et forslag til planen, hvad der har fungeret denne gang og hvad der kunne gøres anderledes… det har de så aldrig fået læst (fordi … ) … KP 3/3 fortalte så at lægen havde sagt at max. indlæggelsestid skulle barberes ned til 1-2 DAGE! … og det lyder da også rigtig godt, men…

HVAD FANDEN KAN MAN NÅ PÅ 1-2 DAGE?!?

Hvis man kan stabilisere en patient … mig! … på 1-2 dage, hvorfor har jeg så lige været indlagt i 4½ måned?

Nu kan jeg ikke henvende mig på skadestuen for … nu tager de mig ikke seriøst på forhånd. Jeg har ingen steder at henvende mig mere, jeg har intet sikkerhedsnet!

På den anden side behøver jeg ikke være bekymret for at være ærlig, for chancen for at blive indlagt igen er vel lig nul. Jo altså, problemet med at være ærlig er at min familie kan gå hen og blive bekymret for mig og de så laver deres egen version af en lukket afdeling :-D

Men den snak kan jeg ikke tage med 3/3 for man diskuterer/debaterer ikke med hende. Hun udsteder ordrer som man følger.

Så jeg har aldrig fået vist dem mit forslag, for det kan jo ikke bruges … man kan jo ikke nå de ting på 1-2 dage :/

Men hvis jeg flytter til Lyngby – hvor bostedet ligger – så hører jeg slet ikke til PC Hvidovre mere, så hører jeg til… tadaaa … Ballerup :rollseyes … og de har jo sat nye låse på dørene, så chancerne for at flygte er velsagtens en hel del minimerede ;)

Jeg skal ikke bekymre mig om dette, for jeg bliver ikke indlagt igen… men alligevel så tænker jeg at D flytter fra sin elskede lejlighed for at komme til at høre til PCH, såh… skal jeg bekymre mig? … og jeg har jo været virkelig glad for at være på PCH afsnit 809!!! :thumb

… så tænker jeg også… mit terapiforløb med klinikchefen for PCH… gælder det stadig når jeg pludselig hører til PCB? Vi har skrevet kontrakt på et år. Men det får jeg forhåbentligt alt sammen svar på i morgen… selvom min søster ringede og talte med KP 3/3 og hun lød ikke til at gide tage sig af nogle af de problemer… det kunne vi ha’ snakket om hvis jeg ikke var flygtet, sagde hun…

Jeg kan ikke lige huske hvad der ellers er sket :-D

Weekenden var god. Jeg hyggede sammen med mandse som altid :kiss Vi var både ude at få lækker burger den ene dag og frokostbuffet den anden dag.

På afsnittet var overyndlingen og fast yndlingsKP nr. 1 på arbejde. De var så værre end de plejer og opførte sig som en slags mini-bande som trængte mig op i en krog og ville vide om de måtte ringe til mig når jeg bliver udskrevet. YndlingsKP 1 var meget imponeret over hvor god jeg er til at agere offerrolle … nok fordi jeg virkelig var lidt skræmt … pludselig kom den læge som siger jeg ikke kan formulere mig på skrift :-D og jeg gjorde ham opmærksom på hvor skidt det så ud at personalet havde trængt mig op i en krog… men … :rollseyes … læger :rollseyes De var også mere begejstrede for at gå sikkerhedsrunde end man plejer at være – og da de var færdige var de lige ved at tage en tur til på mit værelse :O :O :O YndlingsKP 1 var i det hele taget lige en tand for begejstret for at være på arbejde om lørdagen… jeg spurgte nursen om hun ikke kunne få noget beroligende – men så konstaterede han bare, at han egentlig selv havde brug for noget opkvikkende 8-|

Om lørdagen i dagvagten … KP 3/3 var på job og var så ufattelig knotten over at jeg ikke havde gjort hende opmærksom på at jeg skulle ud før jeg stod med overtøj på. Jeg sagde med et smil på læben at jeg da bare kunne tage tøjet af igen – jeg overlever nok at hun siger nej, det har hun da gjort før … det sidste sagde jeg dog ikke til hende, men alligevel blev hun skide sur og sagde: NEJ! Jeg synes faktisk ikke det er morsomt! og lukkede mig så ud … jeg sagde: [Navn] det undrer mig ikke at du ikke finder det morsomt – kan du have en god dag!? :)

Om søndagen i aftenvagten… KP 3/3 var på job … så kan overyndlingen og yndlingsKP 1 være nok så meget på job … det er stadig en nederen aften :P … ej, jeg hyggede mig meget godt med to af de andre patienter som ikke er psykotiske … ind imellem generet af et par af de psykotiske som er lidt aggressive … indimellem underholdt af dem ;)

Jeg sagde om lørdagen til yndlingsKP 1 om hun ikke kunne notere at jeg skulle på udgang om søndagen så jeg ikke skulle stå op kl. 6 om morgenen for at gøre KP 3/3 opmærksom på, at jeg skulle på udgang kl. 10. Overyndlingen og KP 1 vidste åbenbart godt hvad jeg refererede til og det var så ikke lige dagen hvor man skulle lave sjov med deres fantastiske kollega :-S :P

Da jeg stak af fra afsnittet i går mødte jeg også den søde unge læge E som sagde at hun var glad for at se mig færdes på egen hånd … weee! Jeg sagde til hende, at det også var dejligt … mon jeg skulle ha’ tilføjet at jeg også var på flugt? :lol

Nåh jo, jeg var også til samtale med fast yndlingsKP nr. 2 og KP 3/3 om mit samarbejde med KP 3/3. YndlingsKP 2 advarede mig på forhånd om samtalen og det kunne ha’ været en god idé, men det gjorde mig faktisk bare mere nervøs … tror jeg. For hun begyndte også at tale om min blog … og jeg tænkte bare: FÅÅÅrk, nu skal jeg bare have hele armen (katastrofetanker :-D ) 8-| Jeg spurgte endda en fra personalet som har læst min blog om det var så slemt, og det var det tilsyneladende. Altså helt ærligt, vedkommende er anonym… kun hendes kollegaer kan måske genkende hende og de ved jo i forvejen at jeg ikke kan lide hende – og vel sagtens at det er gengældt :-D Nåh nej, de er jo så professionelle at det slet ikke påvirker dem, at patienterne ikke kan lide dem… Hun ville behandle mig præcis lige så … dårligt :tongue :P … som hun behandler de andre patienter :-D

I øvrigt synes jeg at man skal kigge lidt på den måde man selv omtaler folk man ikke kan lide – sådan derhjemme i privaten. Er andre mennesker virkelig så hellige at der ikke lige ryger en finke af panden engang imellem? Alle mennesker er vidunderlige og vi taler altid om dem i rosene fraser? :O Jaja det her er måske ikke så privat, men det er tæt på :-D … så mange læsere har jeg altså heller ikke, kun de nærmeste Facebook venner og muligvis et par Outsideren-læsere :)

Mon ikke det var tirsdag at min KP om aftenen kravlede rundt på mig mens jeg sad i sådan en kuglestol. Hendes kollega kiggede noget forbløffet på hende og spurgte så om det var et forsøg på at give mig flad mave … HVAD FANDEN BILDER HUN SIG IND?!? :lol Jeg sagde at det var endnu et forsøg på at torturere mig, men hun hævdede så at det først ville være tortur hvis hun satte sig ind på mit værelse og sang for mig hele natten :O Hun tog så en tur på mig senere hvor jeg sagde at der altså var vidner, men kiggede så på mine psykotiske medpatienter og konstaterede at de nok ikke havde set det store og KP’en grinede og sagde, at det var hendes ord mod deres og … damn! De kunne slet ikke bruges som vidner :-S

Kuglestolen har været et stor hit de sidste par dage – men yndlingsKP 2 kunne ikke rigtig tage mig seriøst når jeg gravede mig helt ned i den, så man kun kunne se mit hoved … jeg lignede tilsyneladende en der sad i sådan en gammeldags svedekasse :-S … hun burde da være vant til at se lidt af hvert ellers :lol

Nu har jeg ikke fået udvekslet telefonnummer med den ene af de patienter som jeg har været indlagt med i alle de 4½ måneder jeg har været der. Jeg håber det bliver muligt på fredag. Ellers må jeg jo prøve at dukke op en mandag jeg alligevel skal i dialektisk adfærdsterapi og så håbe på hun vil have besøg af mig :)

Jeg har jo så ikke fået noget medicin med, da jeg jo ikke lige kunne sige at jeg altså ikke kom tilbage :-D … KP 3/3 havde SÅ MEGET ikke accepteret denne ændring af FASTLAGTE PLANER SOM MAN OVERHOLDER!!! Men heldigvis havde jeg noget medicin selv – dog ingen Seroquel da jeg jo brugte den til at tage en overdosis med :-D Så jeg måtte prøve at falde i søvn på Phenergan i nat og … det kan man sQ ikke sove på… damn :/

Dagen i dag har været en rigtig tøsehyggedag hvor vi har shoppet smykker og været på café :thumb

Nu skal jeg have et bad – så jeg ser troværdig ud i morgen :-D … og ikke ligner en der spiser min egen afføring :lol Jeg har fornyligt også fået farvet hår, jaja – men øjenbrynene ligner … :argh

Ha’ en god dag/aften/nat! :thumb … jaja, underligt navn på indlægget, men… :P :tongueRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom