Kære Dagbog,

Hilsener fra celle 6 på PCH’s afsnit 809. Eller gid det var så vel. Nu må jeg ikke engang være på mit værelse. Jow, en time om formiddagen, en time om eftermiddagen og en time om aftenen. Yay my life!

Mandse var her kl. 16-18 og det gjalt åbenbart for den time om aftenen.

Jeg får det ikke ligefrem bedre af at være her og jeg føler mig jo nærmest nødsaget til at lyve mig ud herfra, men det siger mandse jeg ikke må.

Dagen i dag var min debut som junkie – jeg tager nu stesoer. Yay mu life! Og de har sat medicinen op uden at jeg har talt med lægen. Yay … nåh nej! Hvilket liv egentlig :tongue

Hende min KP ved godt hun ikke er yndlings lige p.t. Hun tror ikke på jeg kan lyve mig fra det – er det en udfordring eller hvad?

Hvis jeg ikke havde været sådan en kylling og hvis jeg havde været lidt mere kold så havde jeg muligvis haft chancen for at fordufte i dag. Noget med nogle håndværkere og nogle rengøringsmænd… damn jeg skulle ha’ prøvet.

Jeg skal være heldig hvis jeg må komme i motionsrummet og … nåh nej, løbebåndet virker ikke og cyklen er fra ruder konges tid.

Nu er der en time og fyrre minutter til jeg må komme på mit værelse og taste dette ind og SOVE!!!

Jeg bliver orn’lig syg af at være her. Den ene patient har en samtale med den anden. Begge taler de om hver deres emne. Det ene emne er den helt store konspirationsteori og det andet emne er kannibalisme. Begge tror de taler om samme emne. De skriger af grin.



Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom