Kære dagbog,

I dag var jeg et smut til Thailand og få en kønsskifteoperation. Min mand bliver nok pænt overrasket i nat, men det har altid været et stort ønske for mig. Lad os nu se om det også altid har været et stort ønske for ham.

Turen hjem tog jeg på en lyserød sky i selskab med en ligeså lyserød elefant og …

… ja, så håber jeg brormand er blevet tilfredsstillet, for nu kommer den kedelige sandhed.

I dag var jeg igen hjemme hos min niece og hjælpe med eksamensopgave – det er hårdt arbejde, men også ret spændende.

Hendes mor fik lov at se den kortfilm vi kigger på, og hun sidder jo straks og fjoller. Så er det hendes datter må spørge hende, om hun ikke nok vil tage det seriøst. Jeg sidder så og fniser lidt, for det er jo bare sådan min kære søster er – helt igennem fjollet. Præcis som min bror. Når jeg tænker over det, er jeg den eneste normale i min familie – og jeg er skizofren 8-|

Da jeg kom hjem ringede D og spurgte om jeg ville med til fredagsrock i Tivoli. Jeg har ikke en klejne og mandse har allerede brokket sig, men det koster vel max. 100 penge at komme ind, så dem kan jeg forhåbentlig låne af min moar.

Resten af aftenen har jeg bedrevet med at fjolle lidt på Facebook og skrive det klynk jeg skal SIGE til min psykolog på torsdag. Jeg har nemlig ikke mulighed for at skrive noget i morgen, da det jo er en orn’lig lang dag (psykologi og skriveværksted). Onsdag skal jeg hjælpe min niece med det sidste og så kommer min bostøtte først kl. 15. Sidst på dagen – så er jeg nok ikke en SVÆR borger længere – weeeee! :D Hun kommer igen fredag og onsdag kl. 10 og 10:30. Det er kun fordi hun har en anden borger hun skal følge i DPC den dag *suk!*

I morgen skal jeg til psykologi kl. 9, hvilket vil sige jeg skal op klokken FUCKING HALVSYV – JEG DØR!!! :argh

Jeg tror altså jeg går tilbage til det gamle arrangement, for så kan jeg gemme de kedelige dage lidt i de lidt mere spændende :D

change

 

 Recently:


Comments


This entry was posted on Monday, June 17th, 2013 at 23:00 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment so far


  1. admin on June 19, 2013 16:11

    Checking if everything works :P

Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom