Der er ikke sket den mindste smule spændende, så det bliver en kort update herfra.

Tirsdag var jeg til psykologi kl. alt for tidligt om morgenen – adderbadder!

Jeg er desværre nået dertil at jeg tror medicinen sløver mig rigtig meget. I dag (fredag) sov jeg til kl. 11:30 eller lignende, fordi jeg simpelthen ikke kunne komme op. Så jeg aflyste med bostøtten.

Turen til Kofoeds skole gik ikke så godt. Mest fordi jeg havde glemt at jeg ikke måtte køre i tog i mylretiden. Det kom jeg i tanker om, da jeg stod i metroen. Det viste sig så, at man heller ikke må køre i metro i morgenmylretiden. Jeg panikkede helt enormt – stod af og stemplede. Kunne lige præcis ikke nå samme metro, fordi jeg rystede over hele kroppen, så tingene gik lidt langsomt.

Psykologi var godt som altid – og i dagens anledning (sidste skoledag) havde læreren lavet orn’lig lækker chokoladekage med 80% chokolade og dejlige nødder :) Det viste sig så, at det var hans ”bedre halvdel” der havde lavet kagen og en af eleverne sagde at hende ville hun gifte sig med :wink

Mmm… jeg kunne virkelig godt spise sådan et stykke kage nu :P

Jeg indrømmede altså også at jeg var skizofren, for en af de andre indrømmede at hun var borderline – og så var der noget med nogle blækklatter (Rorschach) hvor han sagde, at en skizofren ikke kunne lyve sig fra at være skizo og ville komme med vilde historier om klatterne … Så måtte jeg lige sige, at jeg sagtens ville kunne lyve … eller at jeg i hvert fald aldrig havde været så psykotisk, at jeg ville sidde og komme med vilde historier om klatterne …

Efter timen tog jeg hjem – det var jo heldigvis ikke i mylretiden! :D Hjemme tror jeg bare jeg slappede af.

Da mandse kom hjem skulle vi på et værksted for at høre om noget på bilen der skal laves. You know, man stuff that I don’t give a fuck about :wink

Derefter var kl. 16-ish og jeg havde ikke fået noget at spise andet end det lækre stykke kage, så vi voldtog en tankstation for pølser, is og drikkelse :D

Bagefter kørte mandse mig til skriveværksted. Læreren var der ikke, men vi fik lavet en skriveøvelse til noget spændende musik og så fik vi kigget lidt på vores egne tekster. Jeg skrev om rehabiliteringen, men jeg skal lige kigge på den igen med nye øjne, for jeg vil helst ikke have at den driver af bitterhed. Jeg ville faktisk gerne fortælle folk, at rehabilitering er orn’lig godt!

Min tekst til Outsiderens blog blev også uploadet. Den kan du læse her.

Mandse hentede mig og det var den dag :D Eller jeg mistede så også min blog igen, så det var jo rigtig deprimerende (jeg fik den så tilbage dagen efter :-D ) – der skete også andre sindsoprivende ting, som jeg ikke rigtig kan dele :-S

Onsdag skulle jeg så igen hjælpe min niece med forberedelse til eksamensopgaven. Da vi var færdige med arbejdet var jeg godt nok bekymret for resultatet, men jeg kan allerede nu røbe, at hun fik 12 – weeeee! :thumb

Derefter hurtig hjem og mødes med bostøtten, ordne lidt ting og så ud af døren og ”hjem” til J. Jeg skulle farve hendes hår af samme grund som vi tosser plejer at farve vores hår (så vi ser troværdige ud og ikke ligner en der spiser sin egen afføring :D ). Men vi endte med at tage hjem-hjem til hende, for at hente post. Det var en heldagsrejse, for hun førte mig også rundt i hele byen, da vi skulle tilbage. Måske fordi vi skulle ha’ haft byens bedste kebab.

Vi endte med at blive hentet af mandse på Ballerup st., for jeg ville gerne ha’ min jakke med hjem, som jeg havde efterladt på ”tossen”.

Så skulle vi pludselig ha’ kebab – og så blev den altså lige pludselig mange. Heldigvis gjorde J personalet opmærksom på, at vi bare skulle tisse af og hente en jakke, for ellers havde vi sikkert fået et eller andet at vide (”Det er lidt sent”, ”Gee, really?”) og de var troppet flere styks personaler op, i tilfælde af at vi overfaldt dem, for det er nemlig det psykisk syge gør hele tiden! Voldelige skizofrene og deres ægtefæller :P

Men hende hun sagde det til er altså rigtig sød, og hun grinede bare, hvilket hun gør ret meget :) Man kan sige hun er ”munter i kontakten” som hun engang skrev om mig 8-|

Jeg er ikke så begejstret for at blive analyseret hele tiden af diverse behandlere, hvis jeg skal være helt ærlig.

Onsdag blev dermed en lang dag, hvor jeg gik ud af døren kl. 9:45 og kom hjem kl. 22:00-ish 8-|

Torsdag var jeg til psykolog og fik samme irriterende opgave, hvor jeg skal skrive tre positive ting ned om dagen. De må tilsyneladende synes jeg er sortseer eller noget :-S Som om! :rollseyes Men jeg skal vel stadig skrive mine ”bagateller” ned, for jeg er der vel ikke for at tale om hvilke tre fantastiske oplevelser jeg har om dagen? :-S

Bagefter tog jeg ud til J, hvor jeg farvede hår på hende og skiftede hendes sengetøj – begge dele er hun for mongol og handikappet til at klare selv, stakkels stakkels lille Klumse :wink

Hjemme igen slappede jeg vist bare orn’lig af – ahhh!

Jeg sov til kl. 11 fredag – så nice :) Men sig det ikke til min bostøtte, for hende aflyste jeg med :D Men jeg hørte IKKE fra hjælpemidler om min kædedyne i denne uge, som de havde lovet :/

Nu skal jeg til at gøre mig klar til at få fodbehandling og vokset øjenbryn (så jeg ikke ligner en… der spiser min egen afføring) :-D

sommerfugl

 

 



Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom