Nu er jeg simpelthen nået dertil at dem jeg har været sure på måske ikke er så slemme endda :D

Nogle af dem synes jeg næsten er lidt kære – nååårhr ^^ Jeg er sikker på at et par stykker er en hel del yngre end mig :|

Ja og jeg mente rent faktisk personalet :O for de unge mennesker her er bare skønne og det har de været hele tiden :) Men dem kan jeg desværre ikke fortælle om :P

Der er kun en enkelt medpatient som jeg holder mig lidt fra, fordi vi nok er meget forskellige grundlæggende … eller ens :| Jeg stod næsten og rystede mens jeg hældte the op og smurte knækbrød, da hun talte med en fra personalet :|

Jeg behøver ikke særlig meget besøg og jeg føler jeg har det en hel del bedre her end hjemme – JEG MÅ VIRKELIG VÆRE SERIØST SYG I POTTEN :D

Hmmm… :hmm

Tror lige jeg venter med at poste denne her, for den er jo bare for tåbelig. Ingen brok – jeg får nok for meget P.N. Eller noget :P

Dagen i dag: Intet nyt under solen. Alt for lidt sol i øvrigt ;)

Det bliver en lang lang dag. Suk.

Men vi har formået at gøre socialrådgiveren bange for rengøringsdamen :D Og vi har kigget på nøgne mænd i Feminas nye mandenummer – because we’re worth it … eller nå’ed :P

I går spillede jeg bordtennis med to af de andre og så ville jeg lige sætte musik på. Det der lød bedst udfra navnet var nogen der kaldte sig Sabotage. Overraskende mørk metal med growling og det hele :D

Jeg skal starte på nyt medicin mod kolesterol. Troede det er fordi mine levertal er for høje. Men ser nu at det nye medicin også kan påvirke levertallene :hmm
Skal endda have max dosis, fordi jeg er så UNG og godt kan tåle det :D
Er lidt utålmodig i forhold til medicinskifte. Speciel fordi at de bruger så lang tid på de indledende manøvre og man så ved at de kyler en ud før man har fået den fulde effekt af medicinen. Eller …
Jeg fik at vide, at der kan gå op til et helt år før jeg får den fulde effekt på Leponex. Jeg mener selvfølgelig ikke at jeg skal være her et helt år – oh gys oh gru :| men bare så man føler der er mere end en mistænksom virkning ;)
Men jeg giver jo også udtryk for at jeg vil hjem i en fart – at jeg ikke vil spilde min tid her. Så måske det er derfor man ryger hurtigt ud, kunne man tro. Men en patient her på afsnittet skal hjem snart og det vil hun slet ikke. Såh…
Der er god tid når det lige passer dem, men ud af vagten når de mener det … også selvom det gør en angst og utryg og for nogle kan give et skub i den dårlige retning :S Gøre dem mere syge igen. Hvorfor ikke lige give folk lidt tid til at sunde sig, så de kan komme videre på en god måde, og man ikke skal starte forfra med nogle patienter, fordi man ikke gav sig ordentlig tid til dem i første forsøg?

Men jeg har læst at Leponexen er helt ude af kroppen efter 60 timer og alligevel siger de at man kan have virkning af medicinen op til et år efter? Hmmm :hmmRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom