En kort kedelig update herfra Hvidovre :D

Mandag skulle vi ha’ ordnet noget meget deprimerende noget, men sluttede dagen af med at hygge os de luxe med sushi og cafébesøg. Ja sushi – så J var naturligvis med :D

Så vi fik den ære at møde en af J’s venner og tage i betragtning af at hun har et koldt stenhårdt hjerte :D så har hun en rigtig sød ven :)

Muhahahahahaaaaa! :666

Tirsdag var jeg til psykologi på Kofoed skole og skriveværksted i Outsiderens tilholdssted :) Jeg cykler jo om tirsdagen … og jeg hader FUCKING Google Maps! Hvad er det for en fuld svensker-mongol (undskyld til alle svenskere og mongoler da det er en fornærmelse mod dem) der har lavet de ruter? Når man ser min rute på kortet ligner det i hvert fald jeg har været stiv – og når den så instruerer en forkert, så begynder kosten at sige ”Tag nord, tag syd, tag rend mig i røven”!!! Igen kan jeg kun gøre opmærksom på at jeg IKKE har et FUCKING kompas installeret. SUK! :argh

Så jeg er nærmest et nervevrag når jeg rammer Kofoed skole. Heldigvis er turen til Bragesgade senere på dagen mere præcis og turen hjem fra Bragesgade kender jeg :D

Psykologi er rigtig spændende synes jeg. Det er et hyggeligt hold og en god lærer. Jeg skulle se om jeg kunne finde en folder for sommerhold, for J påstod at der var noget lejr m.v. om sommeren og vi gik og fantaserede :P om Femølejr hvor vi kunne lave kussetryk :rollseyes Michael ville så tage på sin egen lejr og tilsvarende lave pikprint :lol

Nåh men anyways, der var slet ikke lejr i år – øv bøv, så ingen kussetryk ;) Der var kun noget marked, men altså … :rollseyes

Til skriveværksted var vi ude i marken og lave reportage – weeeee! :-D Vi skulle bruge de redskaber hun lærte os sidste gang, men jeg havde glemt at lave lektier, så jeg kunne ikke helt huske hvad hun havde lært os :-S

Man skal jo lave teksten mere levende, og jeg ved godt hvad problemet er for mit vedkommende – jeg kan ikke genkalde mig noget tilsvarende til det indtryk jeg får i en situation … altså beskrive en lyd f.eks. Så jeg må opgive min ambition om at blive forfatter :P :rollseyes Jeg nøjes med at være sindssyg prinsesse og skrive psykotisk dagbog ;)

Men det er stadig hyggeligt at komme på skriveværkstedet indtil videre. Så hvis jeg kan finde på noget at skrive om tror jeg at jeg fortsætter – man bliver jo ikke tvunget til at vise det man skriver, så det er jo ganske tilforladeligt :)

Jeg havde også fået skrevet min tekst om, om lukkede afdelinger, og min meningen om hele det arrangement :D men læreren synes, at jeg skulle lade den journalistiske konsulent (kalder han sig når man skriver til ham) kigge på den :) Så nu må vi se hvad der sker med min historie, som jeg var blevet rigtig glad for, efter jeg havde fået kritik første gang og jeg havde omskrevet den :D

I øvrigt fortalte den ene frivillige på Outsideren mig at man igen er gået tilbage til de gamle grammatik-regler, så nu skal jeg da til at være noget mere nazi med de kommaer :O

Onsdag var vi så på Fyn med min svoger og hans kammerat for at hente min svogers ting. Det var rigtig hyggelige naturomgivelser – bare synd der var så mange fucking alkoholikere :P Muhahaha ;)

Jeg må godt genere alkoholikere – ikke fordi at jeg mener det kærligt, men fordi de altid generer mig for min vægt eller hvad de nu kan finde på :rollseyes

Torsdag var jeg til psykolog og det kan godt ende med at blive rigtig godt. Hun var rigtig sød og vi skal snakke mere om alle mine bagateller, som nu skal hedde kritiske situationer :D Jeg sagde til hende at jeg jo ikke havde så meget at sige, for jeg synes bare det er nogle små bagateller. Men hun mener at mange af disse bagateller kan ende med (for mit vedkommende) selvmordsforsøg :-S

Fredag var jeg ude og besøge J. Hun måtte hente mig udenfor og holde mig i hånden hele vejen ind, fordi jeg er bange for at blive smidt ud – og i øvrigt har jeg ikke meget lyst til at være der, når jeg ikke må blive indlagt. Så jeg kommer der udelukkende for J’s skyld – og det under frivillig tvang :D

I øvrigt har gamle patienter absolut ikke de samme rettigheder som andre gæster – men det har jeg vist været inde på før.

Men en af de andre patienter hilste højlydt på mig – og min gamle KP sagde da også hej. Der gik lidt før jeg registrerede det, så det blev et forsinket hej tilbage :D

Men jeg gider kun hilse på folk der hilser overstrømmende på mig, som hende den søde fra den dag en patient skrev foruroligende SMS’er til mig. Hun var der også i dag – om aftenen – så det var da meget dejligt at komme tilbage om aftenen :)

Men før vi kom tilbage :D var vi ude og bustræne i myldretiden. J er meget ond ved mig – men det er jo også vigtigt, når ingen andre vil være det ;)

Hun skulle have flere sko :rollseyes og bagefter gik vi i Netto for at købe Grøn Gajol til mandse til 87 kr. :) Så var der Ben & Jerry’s is og … [censur] :D Bagefter var vi over og købe de lækreste – sunde – salater :D

Efter vi havde hentet post hos J skulle vi i urtehaven og jeg blev sat til at arbejde HÅRDT – det var meget traumatiserende, da jeg jo er en prinsesse, der ikke er vant til at arbejde :O Jeg svedte og alt muligt – og fik sved i øjnene – av av av! De onde tidsler gjorde også auvs på mine fine prinsesse-fingre :(

Derefter tog vi tilbage til ”tossen” (tosseanstalten). Da bus 350S kom var der så mange mennesker med at J vurderede at det ville jeg ikke klare – hendes måde at sige det på var at hun ikke gad se min reaktion :( Jeg havde ellers både oxapax og musik-afledning klar … men det havde nok været svært at få i brug i den overfyldte bus :D

Så vi tog toget.

Efter vi blev taget imod af den søde fra personalet, gik vi ud og ventede på at mandse skulle hente mig.

Det var ugen der gik…

Jeg er i øvrigt kommet i tanke om at jeg må kunne bruge det at Michael fik en forklaring på hvorfor jeg ikke kunne komme tilbage til rehabiliteringen og jeg fik en anden, til vores to afsluttende samtaler. Det må være et godt argument i en fremtidig klage :D For klages skal der – hold nu op, hvor skal der klages :) Hvad havde du regnet med, kære læser? :D :rollseyes Heldigvis var Michael til stede til begge samtaler – og han må være en pålidelig kilde da han ingen psykiatrisk diagnose har. Psykisk syge regnes jo ikke for noget :sad

I morgen (lørdag) skal vi fejre min fantastiske niece og i overmorgen (søndag) skal vi på kræmmermarked med Henriette :)

P.S. Hvis der er nogle fejl er jeg ligeglad – eller det er jeg ikke, men jeg lader som om :D

ytringsfrihed

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom