Fredag havde vi så J på besøg til beuf stroganoff og det smagte orn’lig godt, selvom vi brokkede os over at der manglede champignoner. Vi fik ædt hele møget – dog var der en del sovs tilbage :)

Der kom også nogle sandheder på bordet – men ikke nok :wink J valgte at sove her til dagen efter. Hun havde ellers lovet at jeg måtte ringe ud og sige hun ikke kom før søndag, men så måtte jeg alligevel ikke :(

Og så fik jeg hele fire timers søvn. Tanfastisk! :D Bedre end natten før hvor jeg vågnede hele tiden 8-| og søvnen var så afbrudt at jeg reelt ikke fik nogen søvn :sleepy

Lørdag stod jeg op ved en 6-tiden vil jeg tro og der var J oppe – eller dvs. hun havde ikke sovet, fordi hun havde været en slem slem pige der ikke havde taget sine piller. Men jeg forstår hende godt! Jeg sov jo også konstant på Seroquel og tog også en dag indimellem hvor jeg ikke tog dem, så jeg kunne være vågen hele natten og party on till the break of dawn … :happyroll

Så fik vi the – af mit helt beskedne udvalg :blush – og bagefter fulgte Mimse og Mumse (det er mig) Klumse (det er J :lol -fnis!- ) til bussen :) Hun skulle [censur] :blush

Derefter sad jeg og kiggede på min journal over det der skete for 14 dage siden. Journalen på sundhed.dk er nemlig 14 dage forsinket. Jeg kunne så se at det hele havde været frivilligt – ya right :rollseyes

”Der er formodning om at pt vil medvirke frivilligt til behandling, men ellers må der udfærdiges røde papirer fra somatisk side.”

Tsk! Så er det frivilligt med mindre man altså modsætter sig det – det svarer jo til at varerne i en forretning er gratis, med mindre du altså tager dem… ?!? :rollseyes

:bangingheadagainstwall

Men altså… måske det alligevel går nemmere med at komme ud når man har samarbejdet og virker i balance :D

Da jeg så så at klinikchefen for akutte funktioner havde været inde over tænkte jeg om jeg måske skulle sende min klage til hende, så det gjorde jeg :D Jeg vil jo virkelig gerne have et svar snarest! Og det fik jeg så i løbet af en halv time – på en lørdag? :O Et virkelig sødt svar, som dog bekræftede mig i at hun ikke havde noget med det at gøre – desværre ;) – og at hun var glad for at høre at jeg havde fået mod på livet igen og så fremad! Weee :) Total nice kvinde :kiss

Ved 12:30-tiden tog jeg så ud og besøgte D på Bispebjerg skærmet afsnit. Jeg fandt ud af at skærmet ikke er så nazi som lukket og det er måske derfor at jeg husker mit ophold på Nordvang bedre for det var også en skærmet. Men på Hvidovre var det nu OK – måske fordi jeg var noget omtåget den første tid og brugte min tid på at lære at snakke normalt igen ;) Og jeg kom jo hurtigt videre til åben, som så var helt forfærdelig – det virkede ærlig talt som om folk var mere syge på åben 8-|

Men D synes heller ikke om tanken om at jeg allerede var blevet udskrevet. Hun synes det var dumt af mig. Men jeg er altså ikke ligesom hende der har det godt med at være lukket inde. Jeg panikker! ARGH! :argh

Hun måtte komme ud med følge – og det var så mig :D Godt de ikke vidste at jeg for 14 dage siden havde prøvet at suicidere :rollseyes :lol Ja sådan hedder det åbenbart nu om stunder – og man er vel korrekt. Det er nok noget med at selvmord giver grimme associationer og suicidalforsøg er der ikke rigtig nogen der forstår :rollseyes Eller … ?!? :rollseyes

Vi var så hjemme hos D og på vej dertil var jeg ved at springe ud foran en bil og D skreg at det altså var mig der passede på hende. Ya right! :P :rollseyes

Nåh men, da jeg så skulle hjem … så sagde D til den ellers vildt flinke personale at jeg skulle have en seng og at den kunne være inde ved siden af hende. Jeg sagde så at hun godt vidste at jeg havde det skidt med at være spærret inde og så grinte hun og sagde ”Nåh ja, du stikker af”. Vi sagde farvel og D gik den anden vej. Så ham personalen … han var bare 5 minutter om at lukke mig ud!!! Så jeg fik da nærmest et angstanfald, fordi jeg var bange for at de ville beholde mig! 8-| FÅÅÅRK!!! :|

Jeg havde det virkelig dårligt helt til jeg skulle skifte bus igen – så var jeg ligesom på afstand nok :mrgreen

Men jeg tror ikke folk der arbejder sådan et sted kan forstå det – at man panikker når man er indlagt sådan et sted! For de har jo en nøgle til at komme ud og de ved at der er hjælp at hente hvis de bliver overfaldet. De har deres alarmer. Hvis vi bliver overfaldet af dem, jaaah… så er vi på røven :D For det ER jo ikke alle der er flinke og vil gøre en forskel og hjælpe mennesker. Der er også dem der bare ser det som et arbejde og så er der de brodne kar! 8-|

Der er dem der oplever uret overfor patienterne og så ikke tør gøre noget ved det.

Det er et overgreb at sende folk sådan et sted hen – lige meget hvor ”frivilligt” de kalder det 8-| At blive straffet for en forbrydelse man ikke har begået (det har jeg vist nævnt før her i bloggen, men det kan ikke siges for tit). Og jeg er da godt klar over at nogen virkelig kommer frivilligt, men ikke alle – selvom det nok ser sådan ud på papirerne.

lockedup

Søndagen har jeg bedrevet med at slette min blog :w00t Og genskabe den – pyha! :-D

Senere i dag skal jeg meget gerne til spinning … 8-| … og have champignonsupper til aftensmad – med sherry, præcis som det skal være – NÅH! :-D

I morgen håber jeg på at høre fra PCB – så kryds alt hvad der krydses kan for mig … for jeg tror nemlig på at jeres fingre har magt til at ændre mit liv :lol :rollseyes

Satser også på at mandse hører fra PCH :) … al magt til patienterne og deres pårørende :wink ;)

power

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom