Nåh, men så fik jeg i en alder af 36 kontaktet mine halvsøskene. Jeg havde set dem på Facebook. Jeg tænkte jeg er 36, har allerede haft en blodprop. Nu er tiden inde.

Jeg fik svar fra to af tre. Den ene svarede jeg ikke på, for den lagde ikke op til noget.

Den anden spurgte om jeg ville ses og ansøgte om venskab. Jeg sagde ja og accepterede. Efter to dage blev jeg fjernet som ven.

Efter som jeg er paranoid skizofren får jeg det virkelig dårligt af det. Jeg føler bare min profil er blevet nærstuderet og så fjernet :S Så nu har jeg blokeret alle tre halvsøskene ^^

Jeg tænker også hvorfor jeg blev fjernet? Fordi jeg er tyk, skizofren, ikke er racist eller fordi jeg skriver for mange oplæg? :D Jeg gav hende muligheden for at forklare ved at kommentere på det korte bekendtskab, men hun svarede ikke på det – kun at hun ville hilse mine halvbrødre fra mig (som jeg bad hende om).

Så det var det :D

Men jeg tror altså også de er racister og jeg skal nok bare være glad for at det ikke blev til mere … for jeg har det alt for svært ved at være sammen med DF’ere. Faktisk er hele højrefløjen et problem for mig :D Det er kun hvis jeg ikke ved det på forhånd at sådan et venskab kan blive til noget.

Og det kan godt være det gør mig til et snævertsynet menneske, men det er ikke mit parti der har “herfra min verden går” som motto :D

Og ja, lidt underligt at række ud efter andre, når jeg ikke engang kan magte dem jeg allerede har (familie og venner). Men … jeg ved heller ikke rigtig hvad jeg ville ? Bare … jeg kender dem jo slet ikke? En har jeg set da min far lå for døden, to har jeg aldrig set. Rigtig mærkeligt :S

Ja hvad var det? Så kom der lige et blogindlæg fra mig for første gang i flere år. Måske der kommer flere … allerede i dag, måske det ikke bliver til mere … som sædvanlig :DRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom