Ja, så har jeg også flygtet fra den lukkede afdeling – og denne gang angrer jeg bestemt ikke!!!

Fuck noget snot! Så slemt husker jeg ikke den lukkede fra Nordvang. Men det er åbenbart ikke Ballerup den er gal med. Det er dem fra Gentofte – så jeg tog tydeligvis fejl i mine tidligere overvejelser.

Jeg havde det ikke så godt tirsdag og onsdag. Tirsdag stak jeg også af :D Det var så mit andet flugtforsøg og i går var tredje flugtforsøg.

Tirsdag var jeg i massagestol og bagefter gik jeg en tur. Jeg havde skrevet en seddel, men den var ikke helt ærlig :D Hvis jeg havde været ærlig havde jeg ikke fået lov at gå ;) Eller faktisk så de først sedlen efter jeg var gået :P

Men jeg kom tilbage. Min dagens KP havde været ovre i fysioterapien og se efter mig. Men vi kom så tilbage til afdelingen samtidigt. Efter vi havde talt besluttede hun sig for at jeg skulle tale med lægen, og at jeg skulle være i miljøet – så jeg ikke smuttede fra dem igen :D Men jeg panikkede mere og mere … til sidst spurgte jeg om jeg måtte gå ud og tisse. Jeg tissede så og frygtede jeg havde forspildt min chance på at tisse. Jeg tog mine støvler på. Ude på gangen var to fra personalet. Så jeg gik vist tilbage i stuen. Ved ikke om hun havde bemærket mine støvler. Men pludselig skulle hun ind på kontoret og så!!! … tog jeg flugten … jeg løb som bare fanden!!! Indtil jeg næsten ikke kunne trække vejret :D Da jeg næsten var oppe ved 350S hvor jeg tog bussen sidst jeg flygtede :D ringede de. Det var en fra døveteamet jeg talte med. En jeg godt kan li’, så er jeg også lidt nemmere at samarbejde med :D Hun bad mig vende om og fortælle hvor jeg var. Vi talte så mens jeg gik tilbage. Pludselig kom min dagens KP kørende i sin bil. Jeg stod så ind, selvom hun fortalte mig at vilkårene ikke havde ændret sig (jeg skulle stadig tale med lægen). Vi kørte tilbage og ventede på lægen.

Det var en sød nok læge jeg talte med – selvom han talte til mig som om jeg var meget umoden – som om -tsk tsk- :P

Han troede på mig!!! :D Men besluttede at jeg skulle have fast vagt.

Dagen gik så med at have en personale på slæb hele dagen :rollseyes Ikke sjovt når man skal tisse :D Det var godt nok ikke skærpet vagt (som jeg takkede ham for) – men selvom de står lige udenfor kan jeg ikke. Så jeg lavede aftale med nogen af dem om at de skulle stå udenfor værelset med døren på klem, så der næsten var to døre lukkede mellem mig og dem :D Men nogen kunne jeg ikke lige sige det til, fordi jeg ikke kender dem så godt. Så min blære gjorde noget ondt i perioder.

Note til mig selv: Mindre thedrikning ved ”overvågning” :P

Og jeg måtte ikke forlade afdelingen – ikke engang med min mand. Han måtte over og hente mad til os som vi kunne spise på værelset. Men der behøvede dog ikke at være personale på når min mand var her. Men vi skulle komme sammen og fortælle når han gik.

Jeg talte også med D – og hun sagde at hun ville komme og besøge mig dagen efter.

Om natten havde jeg også fast vagt. En udefra. En ung fyr. FADL-vagt (foreningen af danske lægestuderende). Han havde ikke fået en alarm som han har krav på. Vi sad tre patienter og jeg sagde til dem: ”På ham!!!” Så fik han noia på – muhahaha :D Så han var inde og bede om en alarm. En meget snakkesalig ung fyr. Men sød nok og han sagde også, at hvis han snakkede for meget, skulle jeg bare bede ham klappe i :D Men det kunne jeg ikke li’, så jeg gik bare i seng ;)

Dagen efter skulle jeg tale med lægen her på stedet. Not a big fan of his :D Dygtig men … :| Det gik ikke særlig godt og min rigtige KP var her ikke, så det var en dagens KP der var med til samtalen. En jeg aldrig har haft som KP før. Det gik helt i skuddermudder :| Jeg lukkede mig helt ind i migselv og jeg blev også vred fordi han ville sende mig på lukket og give mig ekstra medicin. Og han blev ved med at ville vide alting om mig :| Så det endte med at han satte dosis op (jeg gav ham lov fordi jeg håbede jeg så ikke skulle på lukket) – men jeg kom også på lukket. Han spurgte mig også hele tiden om jeg var vred og det benægtede jeg naturligvis :D … men det var jeg!!! :grrr

Da jeg kom ud fortalte jeg til D at jeg skulle på lukket og jeg var helt færdig – jeg var en slagen kvinde :D D opmuntrede mig meget og gav mig en masse knus og peptalk :D J kom også og opmuntrede mig med knus mv. D måtte ikke tage med derover, fordi hun er tidligere patient – en almindelig pårørende måtte godt ha’ taget med!!! Not fair!!! :|

Så smed de mig på den lukkede!!! Der var fucking klamt og der stank og jeg var bange. Panikken bredte sig og jeg græd i fucking to timer!!! Og ingen talte med mig i to timer. De kom kun og spurgte om jeg ville have frokost, hvilket jeg sagde nej til. Jeg besluttede at jeg ikke ville indtage noget mad og drikke det sted. Når jeg gik ud i haven sparkede jeg døren op, fordi jeg ikke ville røre ved noget. Jeg kunne ikke sidde nogle steder fordi der var så klamt og jeg fik ikke noget værelse i to timer, så jeg endte med at sætte mig ude i sneen og græde snot – jeg tog min jakke af for at teste om de virkelig var så pisseligeglade – og det var de!!! De så jeg sad alene i sneen uden jakke på og de kiggede væk.

Lige da jeg kom spurgte jeg om der var et toilet og de lukkede mig ind på personaletoilettet. Jeg var oppe på kummen og tjekke om man kunne komme ud af vinduet, men det var et af de fucking vinduer hvor man skal have et specielt device for at åbne det. Ved heller ikke om jeg havde kunne komme derop og gennem det vindue.

Jeg gik rundt i gangene og tjekkede diverse udgange, men uden held (naturligvis!!!). Jeg vidste jo godt at jeg ikke ville have held med at flygte fra en LUKKET afdeling altså!!!

På et tidspunkt gik jeg ind i stuen – en fra personalet var ude i mellemgange mellem den lukkede og rehabilitering (der hvor jeg oprindelig er indlagt). Da han kom tilbage … hjerte og vejrtrækning stoppede lige et øjeblik … for det lød bestemt som om døren ikke smækkede!!! Jeg ventede til han var væk. Gik hen og så at døren stod på klem. Kiggede tilbage efter ham og ind på kontoret. Ingen vidste hvad jeg vidste. Ud af døren!!! Tjekke døren ind til rehabilitering. FUCK den var naturligvis lukket!!! Ned i kælderen. En lukket dør. En åben!!! En lang gang med mange døre!!! En lukket – en åben!!! En stentrappe op i friheden!!! Et hegn!!! ARGH!!! Jeg er ikke fri. Jo, gu’ er jeg så!!! Woohoo!!! Løbe løbe LØBE!!! Fucking amatører – så kan I lære det!!! Smågrineflip. Over i Hedegårdscentret. En fra personalet (døveteamet)!!! Nooooo!!! Nu griber han mig og tager mig med!!! Fuck fuck fuck!!!

Men han havde jo ikke troet sine egne øjne!!! For jeg var jo ligesom på den lukkede og det er en SIKKER afdeling man ikke kan slippe fra :D :D :D

:hmm

Gå gå gå… en anelse noia for man har jo nok set lidt for mange film og er ikke så hærdet i at stikke af fra lukkede afdelinger :P Og de nævnte allerede i tirsdags at de ville ringe til politiet. Men tænkte samtidig også at så mange ressourcer har politiet jo slet ikke. Jeg er jo bare en fucking tosse der kun er til fare for mig selv :D

Lidt overrasket over at ingen ringede. Hvor lang tid tager det dem at finde ud af at jeg er væk?!? Fandt ud af at min telefon var væk. Jeg havde mistet den. Måske der i sneen hvor jeg sad og græd. Så deprimeret at jeg tog en bus der kørte tilbage til centret. Men det gik. Ingen opdagede mig. Kom til Ballerup st. Videre til Nørreport st. Gik til Runddelen. Og videre op af Jagtvej, men kunne ikke finde nogen af de netcaféer der plejer at ligge der. Så gik videre til Falkonér Allé – spurgte en mand om der lå en netcafé og han fortalte mig hvor. Var lidt bekymret for at tale med folk, for synes mange kiggede mærkeligt på mig. Havde jo ligesom også grædt snot i to timer – men synes jeg havde set i spejlet i bussen at jeg så rimelig normal ud :D

På Nørreport st. sad der en hjemløs og tiggede penge. Jeg giver dem som regel altid en 5′er eller lignende. Men jeg gik forbi. Stoppede så op, vente om, hev en fifty op og gav den til ham. Han blev meget glad og ønskede mig en god dag. I lige fucking måde – og ja det er en god dag, for jeg er lige stukket af fra den lukkede. Heldige mig!!! God dag!!! :D

På Nørrebrogade hævede jeg 500 kroner og gik så bagom det hele fordi jeg har set for mange actionfilm, så jeg var helt sikker på at de ville fange mig når nu jeg brugte en automat :P Jeg havde også pænt meget noia på i Ballerup for jeg syntes det var så SURREALISTISK – det burde jo fucking ikke kunne ske!!! Min KP sagde også noget med at det normalt var sådan nogle varyler der stak af, så det troede de jo ikke lige om mig :pift

På netcaféen bestilte jeg en PC. Gik på Facebook og kontaktede min mandse. Gik på toilettet og bestilte en cola og en toast med ost og skinke. De var muslimer så jeg måtte nøjes med kalkun :D Gik på Facebook igen og min mandse havde skrevet tilbage. Han var noget lettet. En eller spade havde ringet og fortalt at hans kone var gået.

Min mand havde mødt min mor da ingen vidste hvor jeg var henne. Min mor vidste åbenbart intet og da min mand havde fortalt hende det var hun jo blevet helt bleg og var sunket helt sammen. Men min mor havde så lært at sende SMS’er!!! For hun skrev to beskeder til mig – faktisk var der 12 SMSer til mig da jeg fik min telefon tilbage :) Der var også en fra min niece, for min søster havde ment at jeg helt sikkert ville svare på en besked fra hende. Det tror jeg hun havde ret i ;)

Michaels og min Facebook samtale er her :D

Michael ringede til afdelingen og var noget knotten. Selvom jeg synes det lød helt fornuftigt hvad han fik at vide, så endte han med at bede om at tale med min KP som havde fortalt ham lige det han havde brug for at høre. Så alt var godt! :)

Ham personalet fra den lukkede havde også kontaktet afsnit 12 og havde hundset rundt med min KP og talt grimt til hende, og det var hun ikke lige skide tilfreds med. Åbenbart er det gamle Gentofte noget crap – og det er Ballerup der har styr på sagerne. Det er i hvert fald min oplevelse lige her og nu. Så det blogindlæg jeg tidligere har henvist til, er ikke så gyldigt i min opfattelse.

De havde ikke fundet min telefon der hvor jeg havde siddet og grædt i sneen, men åbenbart har jeg tabt den på vej op af kælderen i mit flugtforsøg :D De havde lovet at ringe til 12 hvis de fandt den, men det havde de så heller ikke lige gidet ulejlige sig med.

Min mand syntes jeg skulle tage med derover og få mit tøj og finde min telefon. Men min KP begyndte at sige, at hun ikke ville derover fordi hun havde haft en kontrovers med ham skovlen og hun sagde til den personale der skulle med derover, at hun skulle være fast og holde sig til at jeg blev herovre og at vi havde lægens ord osv. Så jeg blev sQ noget bekymret for at de ville beholde mig, så jeg blev på 12 og ventede. De skulle nemlig også afblæse anmeldelsen til politiet, så jeg ikke risikerede at blive taget med en anden dag 8-|

Jeg skulle så tale med lægen – denne gang en meget behagelig læge som min mand synes lignede en rockstjerne. Jeg sagde til ham at han ikke fucking skulle skrive at jeg så aparte ud. Han mente så også, at det måtte være kontrasten til de hvide lægekitler som en af min bror og svigerindes veninder også var inde på engang ^^ Igen da han forlod afdelingen gentog jeg lige for en sikkerheds skyld ”Husk nu ikke noget med aparte!” ;) Sød fyr – sød læge :thumb

Vi grinede altså meget af mit sidste flugtforsøg – fordi det gik godt og fordi jeg havde fået det meget bedre. Selv personalet var færdige af grin indimellem. Men det var jo heller ikke dem der havde fucket up :P Og så fordi den anden afdeling var meget uhøflige kunne jeg tænke mig ;)

Jeg var også i bad – og det var også noget omstændigt med en vagt på, men det gik nu også – selvom hun én gang måtte tjekke mig fordi hun synes jeg var lidt for stille ;)

Da nattevagten tjekkede ind. Den ene var en dagvagt der for to dage siden havde snakket mig hjem fra et flugtforsøg :D Hun gik ret hurtigt hen og tjekkede min sædvanlige flugtdør for hun ”gad ikke lige rende og løbe rundt efter mig i nat” :D

I dag har jeg så haft vagt indtil lægesamtalen – men derefter var jeg en fri kvinde. Har endda været ude og spise burger med min mand og i Ballerup Centret med en af de andre patienter :D

Hos lægen skulle min mand da også lige fortælle lægen at jeg ikke kan lide ham/er bange for ham. Han tror jo nok efterhånden på det da min KP også har fortalt ham det :D Det er sandt nok, men ikke så fedt at han ved det :S Min mand synes ikke jeg er så god til at skjule at jeg er træt af at høre på dem alle (inklusive min mand). De spurgte også hvad jeg synes om det min mand lige havde siddet og sagt (et langt foredrag) og så sagde jeg bare ”jeg ville ønske han ikke snakkede så meget!” :D De taler lidt for meget lægesprog – også min dagens kontaktperson … jeg kan sagtens forstå dem, men jeg forstår ikke hvorfor det skal være så klinisk. Jeg er bare et menneske. Også en af grundene til jeg kan li’ min KP – hun snakker om det som om det er den naturligste ting i verden. Som om det er en rullepølsemad. Ikke alt det der dæmpet lægesnak, for det er jo meget privat (og der er jeg enig!!!) men de forstærker jo det i mig der har det sådan!!! Min KP tager det bare lige ud af landevejen – ikke noget skam osv.

Fra den lukkede skrev jeg også til min KP at hun kunne hilse lægen og sige at jeg ikke kan tale med ham fordi han giver mig myrekryb og at jeg ville udskrives pr. omgående fra rehabilitering når jeg kom ud fra den lukkede :D Og da jeg var undsluppet og havde kontaktet min mand på Facebook skrev jeg til hende:

Kære KP,

Jeg har vist glemt at fortælle dig noget:

J E G – E R – F U C K I N G – H O U D I N I !!! Muhahaha.

 

 

Houdini

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom