OK, i dag var jeg så i DPC og se min nye kontaktperson. Ikke nogen videre fantastisk oplevelse. Jeg har svært ved at tro, at det kommer til at gavne meget.
Jeg skal selv tage derind (problem) og det bliver sikkert noget med en gang om måneden eller mindre. Så jeg kommer aldrig til at føle mig tryg ved hende, da jeg har glemt hende efter en uge.
Hun ved tilsyneladende ikke noget om mig, så alt den tid jeg har brugt på at skrive til Inge Kirketerp Nielsen har højst sandsynlig været forgæves.

Så det ender alligevel med at blive præcis lige som de andre gange. Forgæves.

Jeg var ellers ved at have gode fornemmelser, men hvorfor skulle noget da også have ændret sig -suk-

Og åbenbart står disse dage i nazi-sadisternes tid :D She scares me :|

Update!!! Her er da lige et eksempel på at det jeg skriver skal tages med et gran salt, for hun var mega sød og hjalp mig bl.a. til at komme i rehabilitering, såh… “Don’t judge a book by its cover!” – eller nå’ed ;)

Lægen jeg talte med i går var også rigtig sadistisk og blev ved med at trykke mig så jeg næsten skreg i smerte :O og Michael opdagede en smerteklinik på stedet, så han begyndte at fantasere :P

Anywhooooo … i den sjove ende … Hørt på AMA (akutmodtagelsen):
-Ser jeg syg ud?
-Næh, er du bleg?

:roll

Observeret:
Det smager bedre at tygge hjertemagnyl end at sluge Imovane.

Og så var jeg jo lige et smut på AMA (akutmodtagelsen) fordi jeg havde brystsmerter og forhøjet blodtryk kombineret med Leponex, men det var falsk alarm.
Hvis jeg havde tænkt mig om, burde jeg også have vist det, da jeg har været inde to gange før med falsk alarm. Jeg spurgte så til hvor længe smerterne måtte vare, og de sagde en halv time – og det var jeg slet ikke oppe på. Men altså … Man bliver lidt forvirret indimellem :D
Heldigvis var min gode reserve-kontaktperson inde over dette her, og beroligede mig og hjalp til at ambulancefolkene kun gjorde en ting ad gangen med mig, og forklarede mig hvad der skete. Det smittede så af på ambulancefolkene. De er såmænd altid søde sådan nogle ambulancefolk, men måske ikke lige OBS på psykisk sygdom.
Så det kunne være rart med sådan en kontaktperson i andre situationer – en af de gode :D
Og min faste kontaktperson fik jeg lov at hundse rundt med, for jeg måtte ikke selv bevæge mig pga. brystsmerterne og jeg skulle have lidt tøj og ting med jo.Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom