Just because you’re paranoid doesn’t mean they’re not following you :uh

Der har siden 9. maj været en del hits på bloggen fra Region Hovedstaden. Det stoppede så den 17. maj. Men for to dage siden gik det så helt grassat med hits. Dem der kommer hertil laver en søgning på mit navn :uh

Region Hovedstaden må helt sikkert være dem med regionh.dk som domæne. Det er hospitalsvæsenet m.m. Eftersom det er nogen der kender/søger på mit navn og der hovedsageligt bliver klikket på Psykiatrisk Center Ballerup under tags, ja såh… tænker jeg jo mit :rollseyes

Lige meget om det er fra psykiatrien eller ej – så kunne det være blæret om du ville lette din lille popo og gå ud at tage dig af de patienter du bliver betalt for at pleje!!! :rollseyes … eller passe dit arbejde i det hele taget, hvad du end arbejder med :rollseyes

 

P.S. Patienterne på gæstenetværket logger på fra KAS Herlev, så det er ikke en patient :P

 

regionh

regionh002

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom