I dag vil jeg prøve noget helt nyt: At være positiv :D

I denne forbindelse vil jeg gerne gøre mine kære læsere opmærksom på, at det måske lyder værre end det er (at være her) ;) Dette er min dagbog, og her får jeg jo luft for mine frustrationer – store som små. Og sjældent gør jeg opmærksom på de gode ting :)

Måske er min måde at opfatte tingene på også tåget af angst og hmph… måske en paranoid psykose :P

Min mor syntes jeg skulle prøve at smile, for hvis personalet hele tiden ser et surt ansigt, så bliver de måske også lidt irriterede på mig – og hun sagde det også til min kontaktperson, som dog gjorde hende opmærksom på, at det ikke er noget der må indvirke på deres behandling af mig.

Og efter nogle dage med en man måske ikke bryder sig v ildt om, fordi man synes man har fået nogle sure blikke, så finder man ud af de måske ikke altid er helt så slemme – og at de tilmed også har deres gode sider ;)

Og selvom de ikke må lade sig påvirke af at jeg prøver at sende surmulerier i deres retning ( :D ) så er det måske ikke altid lige let at gå til mig og spørge hvordan jeg har det. Og de ved nok heller ikke altid hvorfor jeg sender de sure blikke. F.eks. hvis jeg er gået og blevet sur over at jeg følte en var sur over jeg kom og bad om thevand eller andet ;)

Jeg sidder hjemme og skriver dette og jeg kan slet ikke koncentrere mig, så det blev ikke til så meget positivt denne gang.

Men Michael og min mor var til samtale i dag. Om hvordan jeg har det og hvad jeg må når jeg er hjemme :D Michael mener i øvrigt at man ikke kan være et dårligt menneske når man hedder Rita :D *lol* Heldigvis behøvede jeg ikke at tage illusionen fra ham ;) Det er min faste læge der hedder det, og hende skal jeg vist også til samtale med i morgen, og senere skal Michael og min mor det, så de kan blive informeret om Leponex, som jeg skal over på og som kræver lidt ekstra helbredstjek.

Bagefter var de til åbent forum for pårørende på afsnit 801.

(åbenbart ser jeg entusiastisk ud når jeg skriver på min blog) :DRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom