Livsglæde!!!


Til alle enestående kvinder

Når hun er 3: Hun ser på sig selv og ser en prinsesse.

Når hun er 8: Hun ser på sig selv og ser Askepot.

Når hun er 15: Hun ser på sig selv og ser en Grim Søster (Moar, jeg kan ikke gå i skole sådan her!)

Når hun er 20: Hun ser på sig selv og ser "for tyk/for tynd, for lille/for høj, for glat/for krøllet" - prøver at få det bedste ud af det, men beslutter sig for at gå ud alligevel.

Når hun er 30: Hun ser på sig selv og ser "for tyk/for tynd, for lille/for høj, for glat/for krøllet" - hun har ikke tid til at ordne det, men beslutter sig for at gå ud alligevel.

Når hun er 40: Hun ser på sig selv og ser "for tyk/for tynd, for lille/for høj, for glat/for krøllet" - men tænker "Jeg er i det mindste ren" og går ud alligevel.

Når hun er 50: Hun ser på sig selv og siger "Jeg er" og går hvor hun end har lyst.

Når hun er 60: Hun ser på sig selv og husker på alle de mennesker der ikke mere kan se sig selv i spejlet. Hun går ud og erobrer verden.

Når hun er 70: Hun ser på sig selv og ser visdom, latter og dygtighed, går ud og nyder livet.

Når hun er 80: Hun bekymrer sig ikke om at se på sig selv. Hun ifører sig blot en lilla hat og går ud for at nyde verden.

Måske vi skulle tage den lilla hat på noget før!?

Alligevel

Folk er ofte urimelige, ulogiske og selvcentrerede.
Tilgiv dem, alligevel.

Hvis du er venlig og rar, vil folk beskylde dig for at være selvisk og have skjulte motiver.
Vær venlig og rar, alligevel.

Hvis du er succesrig, vil du vinde falske venner og sande fjender.
Vær succesfuld, alligevel.

Hvis du er oprigtig og hæderlig, vil folk snyde dig.
Vær oprigtig og hæderlig, alligevel.

Hvad du bruger år på at opbygge, kan andre rive ned på en enkelt nat.
Byg op, alligevel.

Hvis du finder ophøjet ro og lykke, vil nogen blive jaloux.
Find det, alligevel.

Det gode du gør i dag, vil folk ofte have glemt i morgen.
Gør det gode, alligevel.

Giv verden det bedste du har, og det vil aldrig være nok.
Giv verden det bedste du har, alligevel.

Ser du; i sidste ende, er det mellem dig og Gud.
Det var aldrig mellem dig og andre, alligevel.

Mother Teresa fra Calcutta (1910-1997)

Romersk Katolsk nonne, grundlægger af " Missionaries of Charity" som betyder Missionærer af Næstekærlighed.
Modtager af Nobels fredspris i 1979.
Modtager af mange andre priser og anerkendelser, både inden for og uden for kirkelige kredse.

Tænk dig om før du dømmer andre!

To barske spørgsmål


Spørgsmål 1

Hvis du kendte en gravid kvinde, der havde otte børn i forvejen, hvoraf to var døve, to var blinde, og et var mentalt retarderet, og hun selv havde syfilis, ville du så anbefale, at hun fik en abort?


Læs først næste spørgsmål, før du ser svaret på dette ....


Spørgsmål 2

Der skal vælges en ny verdensleder, og det er din stemme, der afgør valget. Her er kendsgerningerne om de tre førende kandidater til posten.


Kandidat A

Han samarbejder med politikere, der ikke har rent mel i posen, og rådfører sig med astrologer. Han har to elskerinder, er kæderyger og drikker 8-10 Martini'er om dagen.


Kandidat B

Han er blevet smidt ud af sit embede to gange, var en dårlig elev i skolen pga. ordblindhed; han står ikke op før ved middagstid, røg opium på universitetet og drikker en kvart liter whisky hver aften.


Kandidat C

Han er en højt dekoreret krigshelt. Han er vegetarianer, ryger ikke, drikker kun en øl engang imellem og har aldrig været sin kone utro.


Hvilken af de tre kandidater ville du vælge?????


Beslut dig først - du må IKKE snydekigge! - og scroll så ned, og se det rigtige svar.Kandidat A er Franklin D. Roosevelt.

Kandidat B er Winston Churchill.

Kandidat C er Adolf Hitler.Og - for resten - hvis du svarede JA på det første spørgsmål om abort, så har du lige slået Beethoven ihjel.Ret interessant, ikke? Det er bedst at tænke sig om, før man dømmer nogen.

Vær aldrig bange for at prøve noget nyt.Og husk: Det var amatører, der byggede Noahs Ark, men det var fagfolk, der byggede Titanic!!!


Om livet!

En historie fortæller, at to venner gik i en ørken. På et tidspunkt i løbet af turen begyndte de at skændes, og den ene ven gav den anden en lussing. Han følte sig såret, men uden at sige noget skrev han i sandet "I dag gav min bedste ven mig en lussing". De blev ved med at gå indtil de fandt en oase, hvor de besluttede at bade. Den ven der havde fået en lussing, var ved at drukne, men hans ven reddede ham. Da han var kommet sig, skrev han i en sten "i dag reddede min bedste ven mit liv". Den ven der havde givet sin bedste ven en lussing og reddet hans liv spurgte: "Da jeg slog dig, skrev du i sandet, og nu skriver du i en sten - hvorfor? "Den anden ven svarede: "Når nogen gør os ondt, bør vi skrive det i sandet, hvor tilgivelsens vinde kan slette det, men når nogen gør os det godt, bør vi gravere det i sten, hvor ingen kan slette det." Lær at skrive dine "sår" i sandet, og gravér din lykke i sten...

En smuk historie!

Jerry er chef i en restaurant i Amerika. Han er altid i godt humør, og har altid noget positivt at sige. Når nogen spurgte hvordan han bar sig ad, svarede han altid: "Hvis jeg gjorde det bedre, var jeg tvilling".
 
Mange af hans tjenere sagde deres job op, når han skiftede job, og fulgte med ham fra restaurant til restaurant. Han var god til at motivere! Hvis en ansat havde en dårlig dag, kom Jerry altid og fortalte den ansatte hvordan han kunne se situationen fra den positive side.
 
Jeg blev virkelig nysgerrig af at observere denne arbejdsmetode, henvendte mig til Jerry og spurgte: "Jeg forstår det ikke, ingen kan være så positiv altid, hvordan bærer du dig ad?"
 
Jerry svarede: "Hver morgen vågner jeg og siger til mig selv, jeg har to valgmuligheder i dag. Jeg kan vælge at være i godt humør, eller jeg kan vælge at være i dårligt humør. Jeg vælger altid at være i godt humør. Hver gang der sker noget dårligt, kan jeg vælge at være offer, eller jeg kan vælge at lære af det. Jeg vælger altid at lære af det. Hver gang nogen kommer til mig og beklager sig, kan jeg vælge at acceptere det, eller jeg kan se det fra den positive side, jeg vælger altid at se det fra den positive side."
 
Flere år efter, hørte jeg at Jerry havde gjort noget, som man ikke forventer en restauratør ville gøre, han lod bagdøren til restauranten stå åben en morgen, og blev røvet af tre bevæbnede mænd. Medens han prøvede at åbne pengeskabet, rystede hans hænder så meget, at han ikke kunne indstille kombinationen til pengeskabet, og røverne gik i panik og skød ham. Heldigvis blev Jerry fundet hurtigt, og kørt til hospitalet. Efter 18 timers operation, og ugers pleje, blev Jerry sendt hjem, men stadig med dele af kuglerne i kroppen.
 
Jeg mødte Jerry ca. 6 måneder efter ulykken. Da jeg spurgte ham hvordan han havde det, svarede han: "Hvis jeg havde det bedre ville jeg være tvilling, vil du se mine ar?" Jeg afslog, men spurgte hvad der var gået gennem hans hoved, da røveriet fandt sted.
 
"Det første der gik gennem mit hoved efter jeg var blevet skudt, var at jeg skulle have lukket bagdøren", svarede Jerry. "Så huskede jeg at jeg havde to valgmuligheder: Jeg kunne vælge at leve, eller jeg kunne vælge at dø. Jeg valgte at leve!
 
"Var du ikke bange?" spurgte jeg.
 
Lægerne var flinke, de fortalte mig det nok skulle blive godt igen, men da de kørte mig ind på operationsstuen, og så deres ansigtsudtryk, blev jeg virkelig bange. I deres ansigter kunne jeg læse:" han er virkelig en død mand " Jeg vidste jeg måtte handle.
 
Hvad gjorde du? spurgte jeg.
 
Der var en stor sygeplejerske, som blev ved med at råbe spørgsmål til mig, sagde Jerry. Hun spurgte bl.a. om jeg var allergisk over for noget: "Ja" svarede jeg. Læger og sygeplejersker standsede deres arbejde, og ventede på at jeg fortsatte. Jeg tog en dyb indånding og svarede "kugler". Imedens de grinede fortalte jeg dem at jeg havde valgt at leve." Vær venlig at operere mig som var jeg levende og ikke død."
 
Jerry overlevede på grund af lægernes dygtighed, men også på grund af sin fantastiske livsindstilling. Jeg lærte af ham, at hver dag enten er at nyde livet, eller hade det. Det eneste som helt sikkert er dit - er at det ingen kan tage fra dig, er din indstilling, så hvis du kan passe på den, vil alt andet i livet blive meget nemmere.

Den temperamentsfulde lille dreng

Der var engang en meget temperamentsfuld lille dreng. Hans far gav ham en pose med søm og fortalte ham, at hver gang han blev hidsig, skulle han slå et søm i hegnet.

Den første dag slog han 37 søm i hegnet. De efterfølgende dage lærte drengen at kontrollere sin vrede og det daglige antal af søm blev færre og færre.

Endelig kom den dag, hvor drengen ikke længere mistede kontrollen. Han fortalte det til sin far og faderen foreslog, at for hver dag drengen kunne bevare kontrollen over sit temperament, skulle han trække et søm ud af hegnet.

Tiden gik og den lille dreng kunne endelig fortælle sin far, at der ikke var flere søm tilbage. Faderen tog drengen i hånden og sammen gik de ned til hegnet.

Faderen sagde: "Du har gjort det godt min søn, men se alle hullerne i hegnet". Hegnet vil aldrig blive det samme igen. Når du siger noget i vrede, efterlades der et "ar" nøjagtig ligesom hullerne i hegnet. Du kan stikke en kniv i en mand og trække den ud igen. Uanset hvor mange gange du siger undskyld vil "arret" stadig være der. Et verbalt "ar" er ligeså slemt som et fysisk "ar".

Venner er i den grad meget sjældne. De kan få dig til at smile, støtter og opmuntrer dig. De lægger gerne et øre til, de roser og vil altid være åbenhjertige.

Tilgiv mig, hvis jeg nogensinde har lavet et hul i dit hegn.


Dit liv!

En professor stod foran sit hold med en del effekter foran sig.
 
Da forelæsningen begyndte, tog han lydløst et stort tomt syltetøjsglas, som han fyldte med sten, som var ca. 5 cm i diameter.
 
Da der ikke kunne være flere sten i glasset, spurte han de studerende: "Er glasset fyldt nu?"
Alle var enige om at det var det.
 
Så tog professoren nogle småsten frem, dem puttede han ganske forsigtigt ned i glasset, imens han rystede det, derved faldt de små sten ned igennem sprækkerne imellem de store sten.
Da glasset var proppet til kanten, spurte han de studerende igen, "Er glasset nu fyldt?"
Alle var enige om at nu var det fyldt.
 
Da professoren nu tog en pose med sand frem grinede de studerende, for professoren kunne jo sagtens hælde den del sand ned mellem sprækkerne, der stadigt var mellem de store sten og småstenene, han fyldte nu glasset helt op med sand.
 
"Nu!" sagde professoren "Vil jeg gerne have, at i forestiller jer at dette glas er jeres liv!"
De store sten, er de betydningsfulde ting i jeres liv, - familien, kæresten/ægtefællen, børnene, jeres helbred - altså ting, som hvis I mister alt andet, end netop lige disse ting, så vil jeres liv fortsat være fyldt.
 
Småstenene er så andre knap så vigtige ting, så som jobbet, dit hus, din bil. Og sandet er alt andet.
 
"Se! Hvis I først fylder glasset med sand, så er der jo ikke plads til småsten og store sten. Det samme gælder for jeres liv, hvis I bruger alt jeres tid og energi på små ubetydelige ting, så bliver der ikke plads til de store og betydningsfulde ting.
 
Hav' altid fokus på hvilke ting, der er vigtige for netop dig, så dit liv bliver lykkeligt. Leg med dine børn, afsæt tid til lægebesøg, så helbredet altid er i orden. Gå i byen med din partner, og alligevel vil der fortsat være tid til at tage på arbejde, gøre rent i huset, og alt det andet "sand og småsten"
 
"Fyld dit liv med store sten - ting der virkeligt betyder noget. Hold styr på hvad der skal prioriteres som store sten. Resten er jo bare sand!"
 
Professoren kikker nu hen over de studerende, tager en øl frem, og hælder ganske forsigtigt en hel øl ned i de sidste små mellemrum mellem sandet, småstenene og de store sten.
 
Han vender sig mod klassen og siger:" Og moralen er! Lige meget hvad fanden, der sker i dit liv, er der altid plads til en øl!"

Sæt pris på livet

I dag har vi højere bygninger og bredere veje, men kortere lunter og skyklapper.
Vi bruger mere, men nyder mindre.
Vi har større huse, men mindre familier.
Vi har flere kompromiser, men mindre tid.
Vi har større viden, men mindre dømmekraft.
Vi har mere medicin, men dårligere helbred.
Vi har multipliceret vores materielle ejendele, men reduceret vores værdier.
Vi taler meget, elsker kun lidt og hader meget.
Vi har besejret det ydre rum, men ikke vores indre rum.
Vi har højere indtægter, men lavere moral.
Vi nåede månen og vendte tilbage,
men vi finder det svært at krydse vores egen gade,
og møde vores naboer.
Disse er tider med større frihed, men mindre glæde, med mere mad, men med mindre næring.
Disse er de store huses tid, men med flere mislykkede familier.
 
Det er derfor jeg forslår dette fra i dag:
Gem ikke noget til en særlig lejlighed, for hver dag du lever er en særlig dag.
Søg efter indsigt, læs mere, elsk mere, udsæt intet til i morgen.
Brug mere tid på din familie og venner, spis dine livretter og besøg de steder du holder af.
Livet er en kæde af glædesmomenter, det er IKKE kun overlevelse.
Spar ikke på din bedste parfume og dit dyreste undertøj, brug det hver dag.
 
Tag sætninger som:
En af de nærmeste dage, og en skønne dag, ud af din ordbog.
Glem ord som ærgerligt, det høre fortiden til, og den kan du ikke ændre.
Spar dine bekymringer om fremtiden, og vær mere i nuet.
Skriv det brev og sig de ord som du havde tænkt dig at skrive eller sige, en skønne dag.
Fortæl mennesker du holder af, hvor meget de betyder for dig.
Udskyd ikke noget som kan bringe glæde og latter i dit liv.
Giv og modtag omsorg og kærlighed.
Hver dag, hver time.
Hvert minut er specielt.
Du ved ikke om det bliver dit sidste.

Verden som landsby

Her er lidt stof til efter tanke:
Hvis vi så på verden, som et sted, hvor der kun var en landsby med præcis 100 mennesker ville den se cirka sådan her ud:
 
Der ville være:
57 Asiater
21 Europæer
14 fra Western Hemisphere, både nord og syd
8 Afrikanere
 
52 ville være kvinder
48 ville være mænd
70 ville være ikke-hvide
30 ville være hvide
70 ville være ikke-kristne
30 ville være kristne
89 ville være heteroseksuelle
11 ville være homoseksuelle
6 mennesker ville have 59% af hele verdens rigdom - og alle 6 ville være fra USA.
80 ville ikke bo i et hus
70 ville ikke være i stand til at læse
1 ville være tæt på døden; 1 ville være tæt på fødsel
1 (ja, kun 1) ville have en uddannelse ud over grundskolen
1 ville eje en computer
 
Hvis man ser på vores verden ud fra sådan et kompakt synspunkt, bliver behovet for accept, forståelse og uddannelse pludseligt mere tydeligt.
 
Lidt mere at tænke på:
Hvis du vågnede op i morges, og følte dig mere rask end syg, så er du mere heldig end den million mennesker, som ikke overlever denne uge.
Hvis du aldrig har oplevet faren ved krig, rædslen ved tortur eller smerten ved sult. Så er du foran 500 millioner mennesker verden over.
Hvis du kan gå til et kirkemøde uden at frygte terror, arrestation, tortur eller død - så er du bedre stillet end tre milliarder mennesker verden over.
Hvis du har mad i køleskabet, tøj i skabet, et tag over hovedet og et sted at sove. Så er du rigere end 75% af denne verden.
Hvis du har penge i banken eller i din pung, og penge til at ligge et sted.. Så hører du til blandt verdens rigeste 8%.
Hvis dine forældre stadig er i live og stadig gift. Så er du meget heldig - endda i USA og Canada.
Hvis du kan læse denne besked, så er du heldigere stillet end over 2 milliarder i denne verden - som slet ikke kan læse.


Folk over 30 burde være døde!

(Jeg formoder at vi vandt trods dårlige odds....)
-----------------------------

 
Ifølge dagens lovgivere og bureaukrater burde de af os, som var børn i 40'erne, 50'erne, 60'erne, ja til og med tidligt i 70'erne ikke have overlevet. Vores børnesenge var malet med blybaseret maling. Vi havde ingen børnesikring på medicinflasker, døre eller skabe, og når vi cyklede bar ingen af os hjelm.
 
Som børn kørte vi i biler uden sikkerhedsseler eller airbags. Og det at sidde bag på en ladvogn en varm sommerdag var altid en speciel nydelse. Vi drak vand fra haveslangen og ikke af flasker. Skræk og rædsel!
Vi spiste brød med smør, drak sodavand med sukker i, men blev aldrig overvægtige, fordi vi altid var ude at lege. Vi delte gerne en sodavand med andre og drak af samme flaske, uden at nogen rent faktisk døde af det.
 
Vi brugte timer på at bygge sæbekassebiler af ting, der var kasseret, og ræsede i fuld fart ned ad bakken bare for så at finde ud af, at vi havde glemt at sætte bremser på. Efter nogen ture i grøften lærte vi at løse problemet. Vi tog hjemmefra tidligt om morgenen for at lege ude hele dagen og kom først hjem, når gadelygterne blev tændt. Ingen kunne få fat i os i løbet af dagen - ingen mobiltelefon. Utænkeligt!
 
Vi havde ingen Playstations, Nintendo 64 eller X-boxe - i det hele taget ingen TV-spil, ikke 99 TV-kanaler, ingen videofilm, surround-sound, mobiltelefoner, hjemme-PC'er eller chatrooms på Internettet. Vi havde venner! Vi gik ud og fandt dem!
 
Vi faldt ned fra træer, skar os, brækkede arme og ben, slog tænder ud, men ingen blev sagsøgt efter disse uheld. Det var uheld. Ingen andre kunne få skylden - kun os selv. Husker du uheldene? Vi sloges, blev gule og blå og lærte at komme os over det.
 
Vi fandt på lege med pinde og tennisbolde og spiste jord og græs. Til trods for advarslerne var det ikke mange øjne, der blev stukket ud, og græsset voksede ikke inden i os resten af vores liv. Vi cyklede og gik hjem til hinanden, bankede på døren, gik lige ind og blandede os i samtalen.
Nogen elever var ikke så kvikke som andre i skolen, så de dumpede og måtte gå et år om. Frygteligt!
 
Denne generation har fostret nogle af de mest risikovillige, de bedste problemløsere og investorer nogensinde. De sidste 50 år har været en eksplosion af nyskabelser og nye ideer. Vi havde frihed, fiaskoer, succes'er og ansvar, og vi lærte at forholde os til det alt sammen. Og du er en af dem.
Til lykke!!!
 

Giv dig tid!


Hun kom på besøg
Havde som altid travlt
Jeg bliver kun lige 10 minutter
Sagde hun
Og satte sig på "ydersiden" af sofaen
I sin jakke
Tiden gik
I jakken
På "ydersiden" af sofaen
Da hun rejste sig var der gået en time
En time uden glæde for værtinden
For gæsten havde jo travlt
Skulle skynde sig
De 10 minutter blev til en time
Men en time uden intensitet og nærvær

Han kom forbi en dag
Skulle aflevere en bog
Havde travlt
Men ville godt lige sidde 10 minutter
Og ha´ et glas vand
Jakken hængte han i gangen
Satte sig tilbagelænet i sofaen
Var der med hele sig
Men en intensitet og nærvær -
I de lovede 10 minutter

Så skulle han videre på sin færd
Han var der 10 minutter
Det føltes som en time
En time med dybde, glæde
Og menneskelighed

Tid
Er det smukkeste
Man kan give et andet menneske

10 minutter kan være det smukkeste, smukkeste
hvis du hænger jakken
Giv dig fuldt ud i de minutter du er der…
 
Kærlighed og venskab

En dag mødte kærlighed og venskab hinanden.
Kærlighed spurgte: Hvorfor findes du, når jeg allerede eksisterer?
Venskab svarede: For at lave et smil, der hvor du efterlader tårer.

Til mor og far!

Jeg har så små hænder,
Det var ikke meningen at tabe mælken.
Mine ben er så korte,
Gå langsomt, så jeg kan følge med.
Slå mig ikke over fingrene, når jeg rører noget smukt,
Jeg forstår det ikke.
Se på mig når jeg snakker med dig,
Så ved jeg at du hører på mig.
Jeg er følsom, skæld mig ikke altid ud,
Lad mig føle at jeg gør noget forkert,
uden at jeg føler mig dum.
Ikke forvente at det billede jeg maler eller sengen jeg reder,
bliver fuldkommen,
Elsk mig for at prøve.
Husk at jeg er et barn, ikke et fuldvoksent væsen,
Nogle gange forstår jeg ikke hvad du siger.
Jeg elsker jer så højt,
Elsk mig for at være mig, ikke for hvad jeg kan.

Janteloven!

1. Du skal ikke tro, du er noget.
You shall not believe that you are somebody.
Du skal ikke tro at du er noe.
 
2. Du skal ikke tro, at du er lige så meget som os.
You shall not believe that you are as worthy as us.
Du skal ikke tro at du er like mye verd som oss.
 
3. Du skal ikke tro, at du er klogere end os.
You shall not believe that you are any wiser than us.
Du skal ikke tro at du er klokere enn oss.
 
4. Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os.
You shall not imagine that you are any better than us.
Du skal ikke innbille deg at du er bedre enn oss.
 
5. Du skal ikke tro, at du ved mere end os.
You shall not believe that you know anything more than us.
Du skal ikke tro at du vet mer enn oss.
 
6. Du skal ikke tro, at du er mere end os.
You shall not believe that you are more than us.
Du skal ikke tro at du er mer enn oss.
 
7. Du skal ikke tro, at du duer til noget.
You shall not believe that you are good at anything.
Du skal ikke tro at du duger til noe.
 
8. Du skal ikke le ad os.
You shall not laugh at us.
Du skal ikke le av oss.
 
9. Du skal ikke tro, at nogen bryder sig om dig!
You shall not believe that anyone cares about you!
Du skal ikke tro at noen bryr seg om deg!
 
10. Du skal ikke tro, at du kan lære os noget!
You shall not believe that you can teach us anything!
Du skal ikke tro at du kan lære oss noe!


Den omvendte jantelov

Tænk på dette :
Du tror det måske ikke, men det er 100% sandt !
 
01. Mindst 2 personer i verden elsker dig så meget, at de er villige til
at dø for dig.
 
02. Mindst 15 personer elsker dig på en eller anden måde.
 
03. Den eneste grund til, at nogen hader dig, er fordi, at de vil være
akkurat som dig.
 
04. En latter fra dig kan give lykke til hvem som helst, selv om de ikke
kender dig.
 
05. Hver aften tænker nogen på dig før de falder i søvn.
 
06. Du betyder alt for nogen.
 
07. Hvis det ikke var for dig, skulle nogen ikke have været i live i dag.
 
08. Du er speciel og unik.
 
09. Nogen du ikke engang ved, der eksisterer, elsker dig.
 
10. Når du har gjort dit livs fejl, kommer der også noget godt ud af det.
 
11. Når du tror at hele verden har vendt dig ryggen, se engang til, det
er sikkert dig der har vendt ryggen til verden.
 
12. Når du tror, at du ikke har nogen chance, for at få det som du vil,
får du det heller ikke. Men tror du på dig selv, får du det akkurat,
som du vil have det, før eller siden.
 
13. Glem aldrig de komplimenter, du har fået !
 
14. Sig altid, hvad du syntes om folk til dem, du får det bedre, hvis de
ved det.
 
15. Hvis du har en fantastisk ven, tag dig tid til at lade denne ven vide at han/hun er fantastisk !


Gak gak vitser!

Det var lægen, der kom ind på tosengsstuen og spurgte den ene patient: "Hvordan har vi det idag, Jensen?" Jensen svarede: "Jeg hedder ikke Jensen! Og i øvrigt vil jeg udskrives omgående, jeg har store ting at udrette, mennesker at helbrede. Jeg er Jesus!" Lægen: "Nå, hvem siger det?" Jensen: "Det gør Gud." Sekundet efter rejser den anden patient sig fra sengen og udbryder: "DET HAR JEG ALDRIG SAGT!!!!!"

---------------

En mand kom gående på en psykiatrisk afdeling med en tændstiksæske i snor, da lægen gik forbi.
Lægen: Hvad er det der?
Manden: Det er en tændstiksæske i snor.
Lægen: Fint.
Lidt efter luskede en af mandens medpatienter hen til ham og spurgte: Hoppede han på den?
Manden svarede: Ja, heldigvis for fanden, man må jo ikke holde hund her.
 

Computerspil

Det er totalt latterligt at sige computer spil påvirker børn og unge!
Hvis Pac-man havde påvirket nogen børn i firserne,
ville vi i dag have en masse unge mennesker rendende rundt i mørke rum
og spise piller, mens de lyttede til monotomt musik.

Derfor nytter det ikke noget at råbe ad en mand

Kvinden råber:

"For helvede her roder... Kom nu!

Vi bliver nødt til at rydde op - både dig og mig.

Dit lort ligger og flyder over det hele på gulvet.

Du kommer til at gå på arbejde uden tøj,

hvis ikke vi får vasket lige her og nu!"


Manden hører:

"Bla, Bla, Bla, Bla, KOM NU!

Bla, Bla, Bla, Bla, DIG OG MIG

Bla, Bla, Bla, Bla, PÅ GULVET

Bla, Bla, Bla, Bla, UDEN TØJ.

Bla, Bla, Bla, Bla, LIGE HER OG NU!"


Hilsen fra et varmt sted

Et ægtepar, besluttede sig for at rejse sydpå. For at få en særlig, dejlig og helt speciel ferie, planlagde de at bo på samme hotel, som de boede på, på deres bryllupsrejse, 20 år tidligere. Men fordi de begge, var travle i arbejdet, kneb det med at få ferie på samme tid. Så enden af det blev, at manden rejste om torsdagen, hvorpå fruen så ville ankomme dagen derpå. Efter en vellykket ankomst, tjekkede manden ind på hotellet. På værelset, stod en computer, så den betænksomme husbond, besluttede at sende fruen en e-mail. Men en smutter i adressen gjorde, at manden sendte sin mail til en anden.

Et sted i landet, var en enke lige kommet hjem, fra sin mand's begravelse. Den afdøde, var den lokale præst, som var blevet kaldt til himmels efter et hjertestop. Midt i sin sorg, satte enken sig ved computeren og tjekkede sin mail. Hun regnede med støtte og omsorg, fra sine nærmeste. Men under læsningen af den første mail, besvimede enken, med et brag. Enkens søn, ilede sin stakkels mor til undsætning. Hjalp hende på benene igen og læste derpå mailen, som lød:

Til: Min elskede hustru
Emne: Vel ankommet!

Det undrer dig sikkert at høre fra mig. De har computere her nu, og det er tilladt at sende e-mails, til sine elskede. Jeg er lige ankommet og har tjekket ind. Jeg ser, at alt er forberedt til din ankomst i morgen. Jeg glæder mig utrolig meget til at se dig. Jeg håber din rejse, bliver ligeså vellykket som min var.

P. S. Jeg siger dig, der er varmt hernede!

Håbefulde studerende

Kære mor og far,
 
Det er nu over 3 måneder siden, jeg rejste hjemmefra for at påbegynde mine studier. Jeg har meget dårlig samvittighed over ikke at have skrevet før - det var tankeløst af mig. Men før I læser dette brev, så vær sød at sætte jer ned - OK ?
 
Jeg har det ganske godt nu. Hovedskaden og hjernerystelsen, som jeg fik efter at have hoppet ud fra sovesalen på 3. sal p.g.a. brand, lige efter jeg kom hertil, er næsten glemt. Jeg tilbragte kun 2 uger på sygehus, og nu kan jeg næsten se normalt. Den forfærdelige hovedpine, som fulgte med, får jeg nu kun en gang i mellem.
 
Til alt held blev branden på sovesalen opdaget af en, som arbejder på benzinstationen lige overfor. Han ringede efter både brandvæsen og ambulance. Han besøgte mig også på sygehuset, og da jeg ikke havde noget sted at bo efter branden, var han så sød at tilbyde mig at dele lejlighed med ham. Det er egentligt bare et lille kælderrum, men det har nu sin charme.
Han er et meget fint menneske, og vi er blevet dybt forelsket i hinanden, og vi planlægger at gifte os. Vi har ikke bestemt nogen dato endnu, men det bliver i hvert fald før man kan se, at jeg er gravid.
 
Ja, mor og far, jeg er gravid. Jeg ved, hvor inderligt I ser frem til at blive bedsteforældre, og jeg ved, at I vil give barnet den samme kærlighed og omsorg, som I gav mig, da jeg var lille. Grunden til forsinkelsen af brylluppet er, at Ali har en kønssygdom, som jeg også er blevet smittet med. Den vil imidlertid snart læges med den effektive penicillinkur, vi begge gennemgår nu.
 
Jeg ved, at I vil tage imod Ali med åbne arme. Han er sød, og selv om han ikke har nogen uddannelse, har han ambitioner. Han er ganske vist ikke dansk statsborger og har en anden religion end os. Men I har jo altid udtrykt tolerance overfor fremmede mennesker. Jeg er sikker på, at I vil kunne lide ham. Han kommer fra en god familie. Hans far er medicinmand i en landsby i Uganda.
 
Nå, men eftersom jeg nu har bragt jer up-to-date med situationen, vil jeg bare tilføje, at der aldrig har været nogen brand, at jeg ikke har fået nogen hovedskade, at jeg ikke har været på sygehus, at jeg hverken er gravid, forlovet eller har haft en kønssygdom, og at der ikke er nogen mand inde i billedet. Det hele er pure opsind.
 
Imidlertid fik jeg 6 i historie og 03 i matematik, og jeg syntes bare, at i skulle se disse karakterer i deres rette perspektiv.
 
Hej fra mig.


Sindsrobønnen

Sindsrobønnen:
 
Knud, giv mig sindsro
til at acceptere de ting,
jeg ikke kan ændre,
mod til at ændre de ting, jeg kan
og visdom til at se forskellen


Varianter af sindsrobønnen

Grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the courage to change the things I cannot accept,
and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill today,
because they pissed me off.
 
And also, help me to be carefull of the toes I step on today as they may be
connected to the ass I may have to kiss tomorrow.
 
Eller på dansk:
 
Giv mig sindsro til at acceptere de ting, jeg ikke kan ændre.
Giv mig mod til at ændre de ting, jeg ikke kan acceptere.
Og giv mig den visdom, der skal til, for at jeg kan få fat i kraven på
dem, som jeg burde slå ihjel, fordi de er kommet mig på tværs.

Stjernetegn

Vandmanden: 20.jan-18.feb
Du har en opfindsom forstand og er tilbøjelig til at være fremskridtsvenlig. Du lyver dog en del. I øvrigt er du temmelig skødesløs og upraktisk, hvorfor du laver den samme fejl gang efter gang. Folk syntes du er dum i låget.
 
Fiskene: 19.feb.-20.mar.
Du har en livlig fantasi og tror du bliver forfulgt af politi og efterretningsvæsnet. Du har ingen indflydelse på dine omgivelser og er helt uden charme. Dog er du meget pralende. Fiskene mangler selvtillid og er store kujoner. Fiskene er ofte Blottere.
 
Vædderen: 21.mar.-19.apr.
Du er foregangsmand og nærer foragt for andre mennesker. Du er hidsig,, utålmodig og hånlig overfor andre, men er til gengæld helt uden humoristisksans. Du er ikke særlig rar - faktisk et røvhul - og ingen kan lide dig.
 
Tyren: 20.apr-2o.maj.
Du er praktisk og ihærdig. Du har en utrolig udholdenhed og arbejder son bare helvede. De fleste mennesker syntes, du er ensidig, tykhovedet og intolerant. Tyre har dårlig ånde, armsved samt lugter og fiser meget.
 
Tvillingerne: 21.maj-20.juni.
Du er en hurtig og intelligent tænker. Folk kan lide dig fordi du er biseksuel. Du nærer helt overdrevne forventninger af alle situationer og betragtes som psykisk afviger. Du er meget behagesyg- altså billig. Forresten er tvillingerne kendt for at begå blodskam.
 
Krebsen: 21.juni-22.juli.
Du er sympatisk og forstående overfor andre folks problemer. Du betragtes som et naivt fæhoved. Du udsætter altid alting og laver aldrig noget af dig selv. Andre prøver normalt at undgå dig da du betragtes som meget kedelig. De fleste modtagere af socialhjælp er krebse.
 
Løven: 23.juli-22.aug.
Du ser dig selv som den fødte leder. Andre syntes du er påtrængende. De fleste løver er blærerøve og skrup hysteriske. Du er forgængelig og meget selvglad. På den anden side er du også nærig og har en meget stærk hank til alkohol. Løven er altid uhæderlige og begår ofte underslæb.
 
Jomfruen: 23.aug-22.sep.
Du er den logiske type og hader uorden. Denne højst irriterende pernittengrynholdning er utålelig for dine venner - hvis du har nogen venner. Du er en kold skid og falder tit i søvn mens du elsker. Jomfruer kan ikke skelne stort fra småt, men de kan være gode buschauffører.
 
Vægten: 23.sep-22.okt.
Du er den kunstneriske type og ikke særlig realistisk. Hvis du er en mand, hører du til den meget tvivlsomme slags. De kvindelige vægte er som regel fede og ulækre. Dine chancer for arbejdsmæssige og økonomiske vindinger er lig nul. Dog kan vægte af begge køn være gode
prostituerede. Alle vægte har kønssydomme.
 
Skorpionen: 23.okt-21.nov.
Du er skarpsindig i forretnings- anliggender og i det hele taget ikke til at stole på. Din moral er særdeles anløben. Seksuelt er du et nul, men du savler meget. De fleste skorpioner bliver myrdet før eller siden.
 
Skytten: 22.nov-21.dec.
Du er optimistisk og blåøjet. Du satser dumdristisk på dit held mest fordi du mangler talent. Skytternes hjerne er meget passende at sammenligne med visse fortidsøglers. De fleste skytter er fordrukne, liderlige eller narkomaner. Du er ufrivillig komisk og folk griner meget af dig. Dine forsøg på at være morsom er derimod altid højst pinlige.
 
Stenbukken: 22.dec.-19.jan.
Du er stokkonservativ og bange for at tage en chance. Du laver sjældent fejl, da du faktisk aldrig laver noget som helst. Du er doven og betragtes som et hul i jorden. Der er ingen der lægger mærke til dig, og du kunne egentlig lige så godt være død. Der er aldrig og vil aldrig - eksistere en stenbuk af blot den ringeste betydning. Stenbukke bør undgå at stå stille i længere tid da hundene ellers tror du er et træ og pisser på dig.


De 20 største usandheder

De største usandheder:
 
1. "Checken er på vej!"
 
2. "Jeg er fra kommunen og jeg er her for at hjælpe dig."
 
3. "Hvis du gi'r denne her, gi'r jeg næste gang."
 
4. "Stol på mig, jeg har tænkt på det hele."
 
5. "Selvfølgelig elsker jeg dig."
 
6. "Drukket? Nej, hvorfor det, hr. betjent?"
 
7. "Det er ikke pga. pengene - det er princippet i det."
 
8. "... men vi kan stadig være gode venner."
 
9. "Hun betyder intet for mig!"
 
10. "Bare rolig - jeg kan køre 30 km til, når viseren står på tom."
 
11. "Jeg gav på kontoret."
 
12. "Den har aldrig bidt nogen før."
 
13. "Jeg ringer tilbage."
 
14. "Vi frigiver den nye version sidst på året."
 
15. "Jeg er glad for, at du spørger om det..."
 
16. "Nu vil jeg være helt ærlig..."
 
17. "Sådan skal den sige."
 
18. "Jeg er helt vild med din nye (hat/kjole/frisure/trøje osv)."
 
19. "... og derefter til venstre. Du kan ikke køre forkert!"
 
20. "Det har jeg allerede gjort."


Driv alle til vanvid!

Driv alle til vanvid!
 
1) I Frokostpausen, sid i din parkerede bil med solbriller på, og pej en hårtørrer mod passerende biler. Se om de sænker farten.
 
2) Efterlys dig selv på intercom'en, forvræng ikke din stemme.
 
3) Insister på at din E-Mailadresse er: Xena-warrior-princess@world.dk eller Elvis-er-kongen@world.dk
 
4) Hver gang nogen spørger dig om noget, spørg om de også vil have fries.
 
5) Opmunter dine kolleger til at medvirke i en lille synkroniseret stoledans.
 
6) Stil din papirkurv på bordet og sæt en mærkat med ordet "indgående post" på.
 
7) Udvikel en unaturlig frygt for papirclips.
 
8) Put koffeinfri kaffe i kaffedåsen i 3 uger. Når alle er kommet sig over deres koffeinaghængighed, skift til espresso.
 
9) Svar alt folk siger til dig med et "det tror du".
 
10) Afslut alle dine sætninger med "i henhold til profesien".
 
11) Indstil din monitor, så lysstyrken oplyser hele kontoret. Insister at du foretrækker den sådan.
 
12) Brug ingen tegnsætning
 
13) Så ofte som mulig, hink istedet for at gå.
 
14) Spørg folk hvad køn de er, og grin hysterisk af svaret.
 
15) Specifiser at din drive-through bestilling skal tages med.
 
16) Syng med i operaen.
 
17) Tag til poesioplæsning og spørg hvorfor de ikke rimer.
 
18) Find ud af hvor din chef køber ind, køb præcis det samme sæt tøj. Hav det på en dag efter din chef. Dette er specielt effektivt hvis du ikke er af samme køn som din chef.
 
19) Send E-Mail til alle ansatte i firmaet og fortæl dem hvad du laver, eksempelvis: "Hvis der er brug for mig er jeg på toilettet, det til venstre".
 
20) Sæt mosquitonet omkring dit skrivebord. Spil et bånd kun med junglelyde hele dagen.
 
21) Fortæl fem dage i forvejen dine kolleger, at du ikke kan komme med til festen fordi du er syg.
 
22) Ring 112, og spørg om 112 kun er til nødstilfælde.
 
23) Ring til redaktionen på "Åndernes magt". Lad være med at sige noget.
 
24) Forlang at dine kolleger omtaler dig ved dit Hip-hop navn MC Rock Hard
 
25) Når der kommer penge ud af dankortsmaskinen, skrig "Jeg vandt, jeg vandt igen, 3. gang denne uge !!!"
 
26) Når du forlader Zoologisk have, løb mod parkeringspladsen mens du skriger "Løb for livet, de er løs!!"
 
27) Sig til din chef "Det er ikke stemmerne i mit hovede der bekymrer mig, men stemmerne i dit hoved."
 
28) Sig til dine børn over middagsmaden: "På grund af den økonomiske situation må vi skille os af med en af jer".
 
29) Hver gang du ser en kost, råb "Skat din mor er her"

Selvmord

suicide


Med Bibelen som rettesnor


Laura Schlesinger en en kendt radiopersonlighed i USA, der giver råd til dem der ringer ind. For kort tid siden svarede hun et opkald, med henvisning til 3. mosebog 18:22, at homoseksualitet er en vederstyggelighed, der under ingen omstændigheder bør tolereres. Det følgende er et åbent brev til Dr. Laura skrevet af en ukendt amerikansk statsborger.
 
Nuppet fra www.ateist.net
 
Med Bibelen som rettesnor
Af Ukendt forfatter
Jan 24, 2005, 15:26
 
Kære Dr. Laura

Tak for din indsats for at oplære folk i Guds ord. Jeg har lært så meget af dig, og jeg prøver at dele disse kundskaber med så mange som muligt. Hvis nogen forsøger at forsvare homoseksualitet henviser jeg blot til 3. mosebog 18:22, hvor der klart og tydeligt står at homoseksualitet er en vederstyggelighed. Så er der ikke mere at sige til det. Men nu behøver jeg råd for at leve efter Guds ord.

1) Hver gang jeg brænder en okse som et offer, ved jeg at dette giver en duft som behager Herren. (3. mosebog 1:9) Problemet er blot naboerne.

2) Jeg ønsker at sælge min datter som slave (2. mosebog 21:7). Med det nuværende prisniveau, hvad vil du mene er en fornuftig pris?

3) I 3. mosebog 24:44 står der klart og tydeligt at jeg kan eje både mandlige og kvindelige slaver, bare så længe de er købt fra et naboland. En af mine venner påstår at det kun gælder for mexicanere og ikke canadiere. Her er jeg lidt i tvivl. Kan jeg eje en canadier?

4) Jeg har en nabo der insisterer på at arbejde i sabbatten. 2. mosebog 35:2 er utvetydig på dette punkt. Han skal helt klart slås ihjel. Er jeg moralsk ansvarlig for at udføre dette selv?

5) En af mine venner mener at selv om det er en vederstyggelighed at spise skaldyr, (3. mosebog 11:10) så er homoseksualitet værre. Jeg er uenig. Hvem har ret?

6) I 3. mosebog 21:20 står det klart og tydeligt at man ikke må nærme sig guds alter hvis man ser dårligt. Jeg må indrømme at jeg er en smule nærsynet og bruger briller. Kan vi gøre undtagelser her?

7) De fleste af mine venner går til frisøren. De får klippet håret på siderne og tager skægget i kanten. Dette er helt klart en synd ifølge 3. mosebog 19:27. Hvordan bør de straffes?

8) Jeg har læst i 3. mosebog 11:7-8 at jeg ikke må røre rester af en død gris, da dette vil gøre mig uren. Må jeg spille amerikansk fodbold hvis jeg ifører mig handsker?

9) Min onkel er landmand. Han synder mod 3. mosebog 19:19 fordi han planter to forskellige afgrøder på samme jord. Konen er ikke meget bedre da hun går iklædt tøj lavet af to forskellige stoftyper. (bomuld og polyester). Min onkel har også den uvane at han bander meget. Er det virkelig nødvendigt at vi samler hele byen for at stene dem til døde, (3. mosebog 24:10-16)? Er det ikke nemmere bare at brænde dem til døde i et familieselskab som man plejer at gøre ved folk der har samkvem med sine slægtninge (3. mosebog 20:14)?

Mvh en trofast og tilbedende fan.