Dagbog 2006

21. januar 2006
 
Ja, så er der næsten gået en måned siden jeg sidst skrev. Jeg er stort set ikke på Nettet for tiden, og håber ikke I tror det er fordi jeg ikke kan lide jer, for det kan jeg da selvfølgelig.
 
Hvis der overhovedet er nogen der følger med mere? Jeg har fået en masse beskeder i min gæstebog, men har ikke haft tid til at besvare dem (har faktisk først opdaget dem nu) og det er vist lidt sent at besvare de fleste af dem nu, for det drejer sig om skoleopgaver der vist er overstået.
 
Vi har brugt rigtig meget tid på at se samtlige afsnit af Mælkevejen 1. th. De fleste er optaget fra TV Danmark/Kanal 5, men da de sendte den for tredje gang i træk (altså lige efter hinanden) mistede folk åbenbart interessen og der mangler en masse afsnit af sæson 5 som jeg aldrig har set *vræl* Det var omkring den tid jeg var indlagt på Nordvang og jeg begyndte først at optage, da de startede med at sende for tredje gang. Men hele sæson 6 har jeg på DVD (dog uden undertekster og jeg er åbenbart lidt tunghør, kombineret med at jeg ikke forstår alle vendinger på engelsk). Jeg tror jeg købte sæson 6 for flere år siden, men har aldrig set dem før nu, og det var virkelig trist… Jeg er ikke så god til slutninger, og jeg bebrejder Joseph Gordon-Levitt (ham der spiller Tommy Solomon) for det! Det er garanteret fordi han lige pludselig er blevet en ung mand og vil være klog og gå i skole og bruge masser af tid på det, for at opnå gode resultater *vræææææl* Møgunge ;-)
 
Jeg har også brugt meget tid på at skrive breve og lave kort til to nye pennevenner jeg har fået. Bl.a. et 12-siders brev skrevet med Comic Sans 10. Det er to fyre der sidder i fængsel i USA, den ene dømt til døden. Han er diagnosticeret med ”en akut psykose i forbindelse med paranoid skizofreni samt manio-depressiv med psykotiske træk og en skizoaffektiv lidelse” – han blev fundet skyldig selvom man nok burde mene at han var sindssyg i gerningsøjeblikket. Jeg siger ikke han skulle slippe, men måske var retspsykiatrisk et bedre sted at sende ham hen…? Den anden er fundet skyldig i noget der er i mine øjne er meget værre, men han fortæller mig at han er ude om 5 år. Jeg har ikke spurgt dem om hvad de har gjort, men fandt ud af jeg kunne finde meget om dem på Nettet *rødme* og jeg ved han har fået en maximum straf på 105 år. Ham der er dødsdømt har en familie der ikke vil have noget at gøre med ham, han sidder i sin celle 24/7 på nær de tre gange han får lov at bade og tre gange han få lov at gå tur. I kan nok regne ud, at de ikke er blevet dømt for at stjæle en gammel dames taske, men jeg synes dødsstraf er temmelig umenneskeligt og hele det scenario med at sidde og vente på at dø. Min bror synes jeg er en idiot og synes hellere jeg skulle skrive til ofrenes familier, men dem kan man altså ikke lige finde på Nettet (tror jeg?) og selvom det er forfærdeligt for dem og selvom de naturligvis fortjener masser af hilsner, så har de altså hinanden og de får al den hjælp der kan tænkes – dem i fængslet har INGEN! Deres familier vil ikke have noget med dem at gøre.
 
Jeg bruger også meget tid på at glæde mig til at få et fadderbarn til, her i februar måned. Det skal være gennem http://www.ugandachildcare.dk (Uganda Child Care – se min side med ”Links” > ”Links til fadder/sponsor-organisationer”) fordi jeg er vild med deres online shop, hvor man kan købe så mange gode ting til børnene – og de bliver købt i landet. Hvis man køber over 100 kr. får man et billede af barnet der modtager gaven. Alle organisationer er gode, og de hjælper alle sammen børn i nød, så hvorfor ikke vælge en organisation der også forkæler fadderen lidt :-D Det virker ikke til at de bruger mange ressourcer på et billede osv., for barnet skal jo under alle omstændigheder have gaven og det foregår jo digitalt. Faktisk har jeg valgt et online-fadderskab, hvor de slet ikke bruger penge til porto, da de sender alt via e-mail eller på deres hjemmeside. Det eneste der sutter lidt, er at brevene fra barnet bliver scannet ind, og jeg kan godt lide at modtage rigtige breve. Men hvis det kan give flere penge til barnet og organisationen, så skidt pyt.
 
I UCC går pengene til barnet – til skolegang og et måltid mad på skolen, hvor pengene går til hele lokalsamfundet hos http://www.plandanmark.org. Det er en smagssag hvad man foretrækker, men jeg kan se fornuft i begge metoder. Måske jeg så snart får opdateret min Fadder-sektion, for jeg har fået mange breve fra Anand, som jeg endnu ikke har fået sat ind på siden. Jeg går faktisk i disse dage og venter på nye billeder af Anand og en årsrapport – og hvis jeg er heldig, måske et brev fra ham :-)
 
Vi fejrede jul herhjemme sammen med Michaels far, bror og nevø. Det var super hyggeligt, selvom der var lidt skænderier over maden, men som jeg sagde, så HAVDE vi da i det mindste nogen at skændes med – bedre end at sidde helt alene.
 
De var meget glade for at komme her, fordi der var pyntet flot op og vi havde jo også fået et juletræ, som de bare syntes var det sødeste de nogensinde havde set :-)
 
Vi havde købt et originalt Star Wars-sværd til Nichlas, som var vildt cool med rød og blå lys og lyde.
 
Vi spillede pakkeleg og Michaels familie (som havde bestemt det skulle være to 50-kroners-gaver pr. mand) havde købt alt for mange gaver og de fleste alt for dyre. Bl.a. havde de købt en Bailey’s, som det var meningen jeg skulle vinde – og det gjorde jeg skam :-D Nichlas blev desværre meget ked af det, fordi han ikke kunne slå nogle 6’ere. Men det var kun Michaels bror, Steen, der kunne det (i starten). Han spillede så smart! Men da uret blev sat, slog vi andre til og det endte med at Steen sad helt uden gaver, da uret ringede *lol*
 
Jeg vandt også mandlen – der var selvfølgelig også arrangeret én til Nichlas. Men jeg gemte mandlen og alle sad og anklagede hinanden, men naturligvis ikke lille uskyldige mig :-D Jeg anklagede bl.a. Michael for at have glemt at putte mandlen i, så det skulle jo opklares og han åd al ris a’la manden. Der var ingen af os der overhovedet kunne spise mere. Men da alt var spist op, sagde jeg at så havde jeg jo nok mandlen *fniZ*
 
Den 27/12 holdte vi jul for min familie hjemme hos min søster, svoger og niece. Timian fik Diddl-vennebog og vækkeur. Nicholas fik en CD med den der åndssvage Crazy-frog (med Axel F-nummeret). Catrine fik en CD-single med den der åndssvage flodhest (Dolph), en DVD med ”Austin Powers – The Spy Who Shagged Me” (inkl. en Madonna-video :-D) og en CD med ”Fugees”. Christine fik sådan en Peter Plys-spillekonsol med spil (var det vist) og måske nogle andre ting. Kan ikke huske det, for min søster stod nemlig for at indkøbe gave til Christine fra os alle sammen.
 
Vi fik også alle sammen nogle spækbræt-lignende underlag af min mor. Et til grøntsager, et til kylling, et til… osv. :-P Samt to silikone–låg der passer til alle skåle, bøtter osv. Til juleaften fik vi ”Engle og dæmoner” (Dan Brown) af min mor – samt noget konserves, alt sammen i en box, så man ikke kunne gætte hvad det var. Den ”rigtige” gave fik vi for længe siden – det var en Canon printer (Pixma iP4200).
 
Det blev til frokost-bord d. 27/12-05, og mig der påstår jeg ikke kan lide fisk spiste (som sædvanlig) kun røget ål, laks og fiskefileter *rødme* Nogen mener ål er så dyrt, men det eneste jeg glæder mig til ved julefrokoster m.m. er røget ål *MeGaMåmZ* Jeg er bare ikke stor fan af flæskesteg, frikadeller, hakkebøffer, leverpostej, og hvad man nu ellers får, mere. Jeg havde ellers selv lavet en lækker hjemmelavet leverpostej, som jeg lige havde smagt på hjemmefra. Men havde glemt alt om bacon og champignoner *rødme* Michael havde lavet hjemmelavet remoulade (og andre ting) og en remoulade smagte bare VILDT GODT!
 
Fra d. 27-30/12 havde vi min niece Catrine. Vi var bl.a. i Zoo Zity, fordi det havde hun aldrig været og ude og køre med Metro hvilket hun heller aldrig havde prøvet. Det var bare en sk*de sjov dag.
 
Nytårsaften holdt vi hjemme hos min søster & co. Mændene fik østers, kvinderne fik rejer og jeg fik krebs (jeg er åbenbart hverken mand eller kvinde ;-) ). Bagefter fik vi Raclette med bl.a. kammuslinger i hvidløgssmør (kan jeg ikke lide), hakkebøffer med chili/tomat-puré og ost, bacon-svøbte pølser, champignoner, kartoffelmos med grillet ost, tomater osv. Det var super-lækkert. Som sædvanlig troede jeg aldrig jeg blev mæt, fordi man skal sidde og vente meget, men lige pludselig er man bare proppet :-|
 
Men Timians (gamle ;-) ) forældre er altså lidt kedelige, for vi måtte ikke larme med truthorn osv. Det var jeg naturligvis ligeglad med og Michael og min mor var også enige med mig og Timian i, at de altså var lidt dumme de forældre. Efter maden var vi (Timse, Michael og jeg) ude og fyre halvdelen af fyrværkeriet af og blæse i truthornene :-D Timian har stor respekt for fyrværkeri!
 
Da kl. blev tolv, hoppede vi ind i det nye år (over en serpentin-linie som man SKAL ;-) ), sang/skrålede, truttede i truthorn, drak champagne og spiste kransekage/nøddehorn. Bagefter gik vi (Timse, min søs, Michael og jeg) ud og skød den sidste halvdel fyrværkeri af. Der var rigtig mange der skød fyrværkeri af (og kom forbi og sagde godt nytår), og jeg har også meget respekt for fyrværkeri – faktisk er jeg sk*de bange *g* - så jeg stod bare og blæste løs i truthornet, for at tænke på noget andet *rødme* Jeg har sikkert lignet en der var hammer-stiv og ikke fattede en meter, men faktisk var jeg pinlig ædru (der er ikke noget pinligt i at være ædru ;-) ).
 
Den 7/1-06 var vi til… hmm… temafest vil jeg kalde det :-D Vil ikke røbe det her, men nogen kan måske gætte det og dem der ikke kan (af mine kære venner) kan spørge i privaten :-D Men jeg havde alm. fint tøj på – og lidt tema-accessories ;-) Jeg havde min mor med ude og shoppe efter en pæn nederdel, som blev til en pæn kjole med tilbehør. Det endte så med at jeg ruinerede min mor, for de havde vildt meget pænt tøj, og jeg fik de fedeste cowboy-bukser, en flot top + vildt flot overdel og andre ting også. Men vi havnede altså også hos en ekspedient der kunne sælge sand i Sahara – hun prakkede mig dog ikke alt på, for hun havde fundet ”min stil”, så ikke alt kunne bruges. Men det blev vist omkring 1400 kr., så det er jo nok min fødselsdagsgave på forskud. Men kender jeg min mor ret, får jeg nok en lille ting til min fødselsdag alligevel :-D
 
Fredag d. 13. var et mareridt – så rygtet omkring fredag d. 13. er vist sandt. Min 4-årige niece Christine skulle hentes i børnehaven og på et tog (fra Sjælland) til Fyn med børneguiden (ALENE). Det var min mor, niece Timian og jeg der skulle stå for det. Vi var på stationen over en time for tidligt og på perronen 15 min. før toget kom. Alligevel gik alt galt, så vi måtte løbe fra den ene ende af perronen til den anden – og de ventede kun på os. Jeg er altså vant til at rejse med tog, men fredag d. 13-ånden spøgte åbenbart. Der var vild panik, min mors ben knækkede sammen (hun har slidgigt og andre problemer med benene) og hun gik totalt i panik fordi hun frygtede Christine ikke kom på toget, Timian prøvede at få min mor på benene, mens jeg sponsede af sted med Christine hvilket var noget af en præstation med mit kondi-tal. Da vi nået ned til de utålmodige børneguider begyndte Christine og græde, Timian kom til og hun græd også. Vi fik hurtigt givet hende et knus og så hev de hende ind i toget. Da Christine ikke kunne se mig længere begyndte jeg at tude, for det var ikke sjovt at sende hende af sted på den måde :’( Da var min mor kommet op til os andre, og Timse og min Muddi så at Christine sad glad inde i kupéen. Så jeg nåede også lige at vinke farvel til hende sammen med de andre.
 
Men de der børneguider, havde bare dømt mig til at være en dårlig mor, der altid kommer for sent til alting og skaber et dårligt miljø for mit barn. Det sagde jeg til min mor og Timian lyttede jo med, og sagde at det skulle jeg ikke tænke på, for det var den dame der var dum. Hun var nu sød nok overfor Christine så det ud til, og hjalp med at pakke hendes ting ud – og det er jo det vigtigste … at de er søde ved børnene. Men hvis de bare havde vist vi havde været i så god tid.
 
Så trængte jeg til at ryge en smøg, og vi gik ind på et pizzaria og fik en cola, og lige geare ned. Jeg sagde til Timian at hun skulle med næste gang, så hun kunne få en god oplevelse og ikke tænke på det som noget traumatisk. Men nu prøver vi lige og se næste fredag hvordan det går, og så kan Timian komme med næste gang igen.
 
Søndag skrev Michael sin opgave færdig. Den skulle afleveres tirsdag, men han ville være i god tid og aflevere den mandag. Da han var færdig, opdagede han, at den skulle være afleveret FREDAG DEN 13. (som jeg sagde, skod-dag!). Han var ved at græde, for det kom til at betyde, at han ville blive smidt ud fra uddannelsen (i værste fald). Vi vidste begge, at han ikke ville kunne sove, så han blev oppe hele natten. Da han næste morgen kom ned til sin cykel var den punkteret *suk* Han havde været vågen hele natten og havde haft rig mulighed for at gå ned og lappe cyklen i god tid. Så han kom også for sent på job. Der er en fra arbejdspladsen der skal godkende anonymiteten i opgaven, så han kastede sig over hende og bedte hende læse og godkende opgaven. Han havde nemlig ringet til skolen og de sagde, at den lærer, slet ikke havde været der om fredagen, så han kunne måske nå det. Da opgaven var blevet godkendt lånte han arbejdets cykel og drønede af sted til skolen. Han nåede det! Da den var afleveret (fiflet ind mellem de andre opgaver) kunne han stort set havde lagt sig ned og sove under lærerens dueslag. Stakkels lille Michael, men jeg håber han har lært noget af det! Han har i mindst en måned, gået og sagt, at den skulle afleveres d. 17/1.
 
Der kommer nok et nyt link til http://www.savn.dk under ”Nyttige telefonnumre og adresser”, da de har skrevet til mig. Det er en forening for børn og andre pårørende til indsatte og jeg synes det lyder som en god idé at have dem med :-)
 
Slut! (håber ikke der er for mange fejl, for jeg gider ikke læse det igennem for fejl :-P ).
 
 
3. marts 2006
 
Så er jeg tilbage takket være Ida/kawaii…
 
Short story:
Nu brugte jeg dagen i går på at drive Ida til vanvid :laughing: Min dagbog skulle nogenlunde virke nu, det ser i hvert fald fint ud, men jeg er lidt usikker på, hvordan jeg skal sætte det ind, så det bliver centreret. Jeg håber I vil bære over med mig, indtil dagbogen bliver helt ”kørt ind” og alt virker. Hvis du vil læse mere om hvad der er sket det sidste (lange) stykke tid, så klik på ”Læs mere” :smile: Og endnu engang tusind tusind tak Ida, jeg ved det kostede mange smøger og hår :laughing:
 
Full story:
Tirsdag d. 28/2 var det min fødselsdag og det var en skøn dag. Kl. 00:00 fik jeg allerede gave af Michael, som var et flot ur i sort med hele jorden inde i uret og på skiven var der sådan nogle striber (svært at forklare). Men hovedsagen var, at der var markeringer hvor tallene skulle være, for ellers kan jeg altså ikke finde ud af hvad klokken er! :laughing: Han ville nemlig have haft et ur i lilla (min yndlingsfarve :laughing: ), men det er ikke til at få med markeringer eller tal :wassat: Han fortalte mig, at man kunne få mange andre ure, og fordi jeg er så sk*de nysgerrig, ville jeg egentlig gerne se dem :laughing: Derfor fik jeg af vide hvad uret kostede. Det var nemlig halv pris, og der stod 299,- så Michael troede at det var halv pris, men det kostede faktisk kun 150,- Vildt, ikke? Men da jeg så fik farverne at vide på de andre ure (hvid og brun) blev jeg enig med mig selv om, at det ur jeg havde fået, var perfekt :smile: Det hvide ur havde ellers sådan nogle ”glimmer-sten”, men hvid er ikke lige min farve :wink:
 
Jeg fik også nogle store runde ”guld” øreringe (nikkelfri :lauging: ), som er rigtig flotte :smile:
 
Da vi havde sovet mv. (stadig min fødselsdag) vågnede jeg op til 3 fødselsdagskort: Et fra Henriette og Kim, et fra min søster & hendes mand/datter/Hantaro (”feriesvinet”) og et fra min penneven i USA. Først to dage efter fik jeg kort fra Australiafan, selvom han havde sendt det d. 27/2-06 (men det var også først stemplet d. 1/3-06 ser jeg lige?).
 
Jeg fik også en masse SMS’er, e-mails, opringninger, henvendelser på MSN. Bl.a. SMS fra fam. Fyn, min barndomsven Tommy (som havde prøvet at ringe og han havde også sendt en e-mail :laughing: ), to e-kort fra Ramses, min søster ringede også og sang (først var jeg ved at knække sammen af grin, for jeg havde snakket med hende dagen før og der lød hun bare herre sjov, fordi hun var fornølet, men det var bedre på min føs’dag), og så mener jeg også at jeg hørte fra Laura og Ida på MSN :smile:
 
Senere kom min Muddi forbi med fødselsdagskort med 200 kr. i til vores kroferie :laughing: Jeg har nemlig allerede fået gave af hende, som var en masse (FLOT!) tøj :smile: Hun ”brokkede sig” selvfølgelig over, at hun ikke havde noget ”tingel-tangel” til at lave kort med (da det ligger hos mig), men hun havde bare lavet det FLOTTESTE kort (blåt) med masser af glimmer og ”hav-ting” (jeg er jo født i Fiskens tegn :laughing: ).
 
Da min Muddi gik, gik vi i bad, ”smukkeserede os” :laughing: og så skulle vi ellers ud og have verdens bedste kyllinge-suppe *mÅmZ* Det er en indisk restaurant der hedder ”Spicy Kitchen” på Christianshavns Torv, og jeg hørte også en dame sige, at deres grøntsagssuppe åbenbart er lige så fantastisk! Men Michael synes selvfølgelig jeg skulle have en gave mere, nu jeg havde været så ”billig” :laughing: så inden Spicy Kitchen tog vi forbi en taskeforretning, der har haft en Björn Borg-taske jeg meget gerne ville have, men de havde den bare ikke mere! :crying: De prøver åbenbart tit at kontakte firmaet og sige, at der er efterspørgsel efter flere af den slags tasker, men uden held. Så nu må jeg bare holde øje med Björn Borgs hjemmeside, og se om der kommer en ny taske, jeg er vild med :laughing:
 
Men så tog vi på restaurant og fik selvfølgelig også en dejlig hovedret, men vi kommer der altså for kyllingesuppen. Michael fik lam i spinat med både flatbrød og ris til og jeg fik hakket oksekød og kartofler med ris til. Vi købte også en karaffel rødvin og to kander vand – vi kunne ikke engang drikke al vinen :wassat:
 
Vi har haft ”feriesvinet” på besøg i en uge, da min søster og familie har været på ferie til Spanien. Det er altså ret hyggeligt at have Hantaro på besøg, skal jeg lige hilse og sige :smile: Selvom han driver mig til vanvid, med alt hans ”riven papir i stykker”. Jeg er altså overbevist om at han spiser papiret! Derfor giver jeg ham et stykke A4-papir hvor jeg river de skarpe kanter af *rødme* så han i det mindste ikke får al det tryksværte fra aviserne. Der var en aften hvor han rev papir i stykker da jeg gik i søvn, og da jeg vågnede næste morgen, var han stadig i færd med at rive papir i stykker. Jeg sad inde i stuen, så jeg så ikke på ham. Men i et (psykotisk) øjeblik forestillede jeg mig, at han var blevet så stor og fed at han fyldte hele buret *lmao*
 
Fredag d. 3/1-06 var vi på café og så var der nogen der startede et slagsmål – ævbæv! Hvad skal al den vold til for? Jeg er ikke (speciel) kristen/religiøs, men ”næstekærlighed” er da en af de bedste opfindelser nogensinde :smile: Men nu kan jeg tilføje endnu en berømthed til min samling *fniZ* Der var en fyr, jeg desværre fik overbegloet, men han nikkede da pænt til mig (som når man hilser på folk :wink: ). Jeg fik så af vide at det var Peter Richard, og så følte jeg mig temmelig sladder-blads-læsende og ih-altså-jeg-har-set-en-berømthed (hvilket jeg jo også praktiserer lige nu *rødme*).
 
Men i slutningen af februar måned var vi på Netcafé med min nevø, Nicholas, og min niece, Catrine. Åhr hvad, det var sjovt! Vi spillede en masse forskellige spil, men sluttede af med Battlefield 2 og det kan klart anbefales! Vi spillede pigerne mod drengene og drengene vandt stort :crying: Men man kunne bare alt i det spil: Skyde hinanden (selvfølgelig), køre alle mulige biler og tanks, mens passageren kunne skyde de andre, flyve fly og helikoptere og sejle kunne man også :laughing: Til sidst blev pigerne da lidt bedre, men godt var det altså ikke :laughing: Nicholas hoppede på et tidspunkt ud af et fly i en faldskærm, og gæt hvor flyet landede? Lige i hovedet på Michael *lmao* Catrine eksperimenterede med at ”live mig op” – hun bedte mig komme helt tæt på hende, OG SÅ SKØD HUN MIG!!! :wassat: Bare for at live mig op igen! Jeg stoler aldrig på den tøs mere *fniZ* :wink:
 
Og så så jeg naturligvis det danske Melodi Grand Prix, og heppede naturligvis på min gamle penneveninde Kristine Blond, som SKULLE have vundet! Det er der mange der mener, og nogle er ligefrem i tvivl om, om nogle af hendes stemmer gik tabt, da de først fik en ”vi har modtaget din stemme”-SMS dagen efter. Jeg fik først min efter showet :wassat: Jeg har været inde og se hendes http://www.kristineblond.com men har endnu ikke beslutte mig for hvad jeg skal skrive i hendes gæstebog – om jeg skal præsentere mig som ”din gamle penneveninde” *LOL* Jeg så det hjemme hos min Muddi, som lå og snorksov, men fik da vækket hende, da Kristine Blond kom på. Hun har nemlig været hjemme og besøge mig da jeg boede hos min mor, og min mor husker hende bare som en meget nysgerrig person (intet ondt i det!) der skulle se HELE lejligheden igennem, alle rum *LMAO* Men jeg kan kun sige at hun er et rigtigt sødt menneske, som hurtigt gennemskuede den veninde jeg havde jeg kalder ”Jette” i min livshistorie. Det er i hvert fald min mors (og min) udlægning, for hun virkede bestemt ikke til at kunne lide ”Jette”.
 
Og så fik jeg endelig et fadderbarn gennem http://www.ugandachildcare.dk. Han hedder Frank (er katolik og har 4 brødre og 2 søstre). Jeg skal nok (på et tidspunkt) få oprettet en side om ham :smile:
 
Men jeg har for nylig fået sendt brev til Anand og Frank. Anand fik en "Rota Light" (en lygte der skal trækkes op og ikke bruger batterier), en billedrapport om årstider og dagslængder og også en om sne/is/vinter + en turistbrochure om København. Anand og hans familie spørger konstant om vejret, så jeg har skrevet, at hvis det ikke er godt nok det jeg har skrevet, må de altså være lidt mere specifikke! (på en pæn måde) :wink: Jeg skrev også, at dette var min sidste "tunge" pakke, fordi http://www.plan-danmark.org kun tillader mig at sende 150 g. nu (3 gange om året + alle de alm. breve jeg vil sende).
 
Frank fik to A4-sider med billeder af fly i alle afskygninger (han vil være flymekaniker), 2 ark klistermærker, 2 ark glansbilleder (til hans søstre), 5 postkort med billeder af Danmark/København, 10 balloner, en turistbrochure om København, et verdenskort med pil hvor han bor og hvor jeg bor + det danske og det ugandiske flag, to sider med billeder og info af/om min familie, et billede af Michael og jeg - og det var vist det. Jeg køber nemlig snart en startpakke til ham (madras, tæppe, lagner, myggenet, vanddunk, vaskefad, tandbørste, tandpasta, sæbestang (til tøjvask), sæbe, børnebibel, 2 kg sukker, kladdehæfter, blyanter, håndklæde). I brevet til ham, har jeg sat to billeder ind af min gamle folkeskole - jeg har jo både set billeder og film fra hans skole, så jeg synes han skulle have lov til at se en dansk skole :smile:
 
Og så har vores vennepar, Helle og Jesper, fået en lille bebs, og han er bare sååååå søøøøøøød :smile:
 
”Steder du kan få hjælp” siden er også blevet delvis opdateret.
 
Slut herfra.
 
 
10. marts 2006
 
Krise på flere planer 1
 
Short story:
Ja, så vil jeg prøve at skrive lidt dagbog. Jeg er startet på en ny god chat som http://www.worldtree.dk har anbefalet mig, og den håber jeg snart at få tid til at hygge mig på. Men jeg har temmelig mange ting at skrive nu, så tænkte det var vigtigt, at få skrevet dagbog. Jeg har også to mænd i USA, der godt kunne bruge et lille brev fra mig, så jeg føler jeg har mange ting der skal ”overstås”. Men jeg må tage én ting af gangen… Klik på ”Læs mere…” for at læse hele indlægget :smile:
 
Full story:
[Indlæg startet d. 10/3-2006]
I dag skal der rigtigt hygges :laughing: Det er fredag, og vi skal have røde bøffer, med råstegte kartofler, rødvinssauce, ingen hvidløgsbønner :sad: og GOD rødvin :laughing: Vi vandt nemlig over 200 kr. i Lotto som vi brugte på to flasker god rødvin (Barolo og Amarone, 80 kr./flasken). Bagefter fandt vi ud af, at de havde monstertilbud i Føtex – 6 flasker Paternina Reserva (Rioja) til 250 kr. mener jeg der var (under halv pris), så det skulle vi da også lige have :laughing:
 
Ny øl jeg skal smage er ”Timothy Taylor’s Landlord”. Det er en Madonna har anbefalet :wink: *g* Hun siger det er ”the champagne of ales” :laughing: Men den er vist ikke lige sådan at få fat på, og da slet ikke som fadøl :wassat:
 
Jeg glemte at skrive sidste gang, at vi havde besøg af 5 drenge til fastelavn. De kom på én gang, og jeg kunne høre dem i opgangen længe inden de ringede på døren. Så jeg skyndte mig at hoppe i nogle bukser og fjerne reklamer fra hoveddøren. Da de så endelig ringede på, var jeg totalt stresset, og jeg rystede bare BIG TIME på hænderne, da jeg skulle smide penge i deres bøsser. De gloede bare måbende på mig, det var vildt pinligt :sad: Først skulle de lige fortælle mig at de var fem, hvilket jo var pænt af dem, men jeg lød vist lidt sur, da jeg sagde at det kunne jeg godt regne ud *rødme* De spurgte også hvor mange penge jeg smed i, og så sagde jeg ”Fem kr. I får ikke mere end det, når I er så mange!”. Det lød vist også lidt surt *x-tra rødme* Men fem kr. er åbenbart meget at give til børn, for min mor troede da jeg var millionær når jeg gav 5 kr. og der kom så mange børn. Men det er nok fordi jeg selv er vant til at samle ind til forskellige velgørenheds-organisationer og synes 2 kr. er lidt nederen at få :laughing: *g* Men som Michael siger, er det stadig bedre end ingenting :smile:
 
Jeg har altså skrevet rigtig mange stikord ned, men måske jeg skulle starte med overskriften. Vi har haft vild krise herhjemme. Vi blev uvenner sidste fredags, og jeg kom lidt til den konklusion, at vi måske var vokset fra hinanden. Jeg kunne bare ikke sige det til Michael, selvom jeg bare har grædt så uendelig meget og har haft vilde selvmordstanker. Vi plejer normalt bare, at begynde at tale til hinanden, men jeg snakkede ikke med ham, indtil søndag aften, hvor Michael spurgte, om vi ikke nok kunne snakke med hinanden. Vi snakkede ikke om det der var sket.
 
Jeg tror så det er mandag jeg skriver noget ned – nogle alvorlige ting jeg er utilfreds med og om vi måske er vokset fra hinanden. Vi er ikke uvenner på det tidspunkt. Michael siger vi ikke er vokset fra hinanden, men på et tidspunkt siger han alligevel ja. Jeg bliver bare vildt ked af det, og siger jeg bliver nødt til at gå en tur. Men Michael er lige så ked af det, så vi var kun gået fra hinanden i to minutter, men det var også slemt nok!
 
Men det er ikke helt godt og vi bliver allerede uvenner igen tirsdag og også torsdag. Det hele slår mig altså meget ud, fordi jeg i forvejen har det skidt. Jeg har været meget deprimeret og lukket mig inde de sidste 2-3 måneder, hvilket mine venner jo nok har bemærket. Men jeg har ikke været rigtig klar over det selv, før Michael og jeg blev uvenner. Men så ville jeg ikke sige noget, fordi det så virkede som en ”dårlig undskyldning” (hvis I forstår?). Men Michael sagde også noget da vi blev uvenner, der gjorde at jeg ikke gad fortælle ham, at jeg havde det skidt. Man tænker sig jo ikke så godt om, når man bliver uvenner. Kender I ikke det t man siger ”Så skal jeg fandme ikke have noget at spise!” og så fortryder det 3 sekunder efter? *LÅÅÅÅÅL* Det har både Michael og jeg gjort mange gange :wink: Men nu laver jeg altid mad til Michael selvom han siger det, for jeg kender fra mig selv, at man FORTRYDER BIG TIME :laughing:
 
Jeg var til CAN-test på Distrikt Psykiatrisk Center (DPC) i onsdags, og der snakkede jeg lidt om det med min kontaktperson, men hun var her også i dag, og der fik vi talt det igennem. Michael fik det også af vide – det med selvmordstankerne osv. Han blev temmelig sur (min mor blev også lidt gnaven), men min kontaktperson tog mig lidt i forsvar og så fik jeg sagt nogle ting, så jeg tror Michael godt kunne forstå mig lidt :smile: Først sagde jeg, at jeg nok bare er opdraget sådan, at man ikke fortæller når man har det skidt!?! Min søster undgår f.eks. også, at fortælle folk omkring hendes sclerose og når det er slemt med hendes sygdom. Det må næsten komme fra min far, for min mor er rimelig god til at give udtryk for hendes følelser og græde offentligt. Jeg kan nemlig huske da min far blev syg af kræft, at vi så noget i fjernsynet om en speciel behandling, og han prøvede virkelig at sige det, men han kunne ikke!?! Min mor prøvede at få det ud af ham, men så kunne han bare ikke. Michael sagde så, at sådan er vores samfund jo. Hvis man spørger folk hvordan de har det, så vil man høre ”Jeg har det fint!”. Hvis folk siger noget andet, ville ”man” ønske, man ikke havde spurgt :sad:
 
Men jeg har det virkelig skidt. I går sad jeg og skrev ned, hvordan jeg skulle gøre det af med mig selv. Et meget grundigt job må jeg sige – tvivler på det havde mislykkedes. Men samtidig ved jeg også godt, af erfaring, at det bare er en periode der skal overstås. Det gælder bare om, at holde sig i live indtil jeg får det bedre. Jeg tænker også meget på, hvor hårdt det ville være for mine nevøer og niecer, min dejlige mor og søskende m.v. Jeg har meget svært ved at føle Michaels kærlighed lige nu, og det ved jeg også godt er min sygdom. (Det er måske en hovedårsagen til vores krise?). Jeg kan huske min veninde har fortalt mig om, hvordan hun ikke kunne mærke kærestens kærlighed, fordi man er små-psykotisk. Men det er virkelig hårdt! Det er lige som om mit hjerte er blevet revet ud :crying: Jeg vil gerne have det tilbage :laughing: :wink:
 
Nåh, men min kontaktperson ville tale med lægen om noget anti-depressiva, og det ordnede hun på nul-komma-fem, og Michael hentede det så, mens jeg var med min mor ude og aflevere Christine. Hun skal jo hjem til sin far & co. med børneguiden (tog). Hun har lige fået lagt dræn, men hun havde det fint nok. Der er ingen problemer med at få hende til at holde i hånden når man er ”farlige steder”, for hun vil holde i hånd hele tiden :smile: Men det er mig hun vil holde i hånd, og jeg føler ikke engang vi kender hinanden særlig godt. Nogle gange når jeg skal skrive fødselsdagskort ved jeg slet ikke hvad jeg skal skrive, for jeg er næsten aldrig sammen med hende :crying: Derfor er jeg faktisk glad for, at min mor har brug for mig, for på denne måde, kan jeg lære hende lidt bedre at kende. Hun er virkelig en dejlig pige *hjerte indsættes her* Det har faktisk været svært for mig. Jeg elsker ikke bare folk ”bare fordi de er familie”. Jeg har haft samme problem med mine andre nevøer og niecer, selvom at jeg synes de er de smukkeste børn i hele verden osv. osv. osv. Men jeg tror ikke man kan undgå at komme til at elske børn, for de er jo bare… ja, det behøver jeg vist ikke at forklare nærmere *ggg*
 
Men den dag jeg skulle til CAN-test, skulle der komme en JN-bil og hente mig. Jeg vidste godt de kunne risikere at komme før, men sQ da ikke 45 minutter før!!! Michael sagde jeg lige var ved at børste tænder, så tog jeg mine sko på og drønede ned af trapperne. Lige inden ringede manden på igen og Michael sagde ”Helt ærligt! Du kommer 45 minutter for tidligt, men hun ER på vej ned at trapperne”. Det ville han da sk*de på, så da jeg kom ned kunne jeg høre bilen køre sin vej *TSK* Hvis det ikke havde været fordi jeg kunne ringe på til Michael var jeg altså brudt fuldstændig sammen i gråd! Men Michael ringede så til min kontaktperson og hun sagde jeg bare skulle bestille en taxa. Da jeg skulle hjem var det samme problem. Han kunne ikke vente to minutter på at vi lavede sidste spørgsmål færdigt – de sad ellers og spillede smarte og sagde, at de kunne nok motivere ham til at vente mere end jeg havde kunnet *LÅL* Not a chance :wink: Turen hjem var sammen med 4 unger tror jeg og den ene hun nidstirrede mig bare, så hun fik altså ”the evil look” *rødme* Min mor syntes bare jeg var herre ond :laughing: *gnæk* Men så sagde hun sQ pænt ”Hej” og hun fik et ”Hej” retur :wink:
 
Men vi kom ikke ud at samle ind den søndag Folkekirkens Nødhjælp havde landsindsamling. Men den skønne http://www.risle.dk synes nu også vi var lovligt undskyldt :smile: Michael var syg og det hele var kaos. Michael har været meget syyyyyg hele ugen – fornølet, og så er han jo mand :wink:
 
Men jeg hyggede om Michael for nogle dage siden med æblekage og varm kakao med flødeskum :laughing: Det var super hyggeligt. Vi har i øvrigt aftalt at vi skal starte på kur mandag eller tirsdag, og nu skal vi have en fælles hobby. Michael fik lov til at vælge, og han mener han er moden nok til SALSA nu :laughing: Desværre kan vi først starte til oktober, hvis det ikke skal være for dyrt :sad: Men så opdagede jeg lige, de har noget syning for førtidspensionister her i Hvidovre og Michael vil så gerne have jeg lærer at sy. Jeg har ikke ville, fordi jeg har fordomme om kvinder der går til syning *rødme* Men nu vil jeg altså springe ud i det, men det starter først i uge 37 *suk*
 
(Fortsættes…..)
 
Krise på flere planer 2
 
Short story: (Fortsat) Her er så resten af mit monster lange indlæg fra d. 10-11/3-2006). Klik på ”Læs mere…” for at læse resten…
 
Full story:
(Fortsat)
Min dejlige brormand ringede også mens vi var uvenner, og kunne godt fornemme der var noget galt, og var også utilfreds med noget jeg havde skrevet i min dagbog *rødme* (at jeg havde følt de andre ikke ville tale med mig til jule-hygge på min søsters arbejde). Det er nemlig hele min familie der er yderst utilfreds med, at jeg ikke kan sige når der er noget galt. Min kontaktperson havde også lært meget af den test hun tog på mig. Ikke bare det hun skulle lære om testen, men også at hun skal grave endnu mere end hun allerede gør, for at få nogle ting ud af mig. Men jeg tror faktisk det er lidt nemmere med hende, for jeg tror faktisk hun vil acceptere et ”dette er problemet, men jeg vil ikke tale mere om det lige nu”. Det tror jeg nu også min familie vil, men her tænkte jeg på andre behandlere jeg har været i kontakt med.
 
Både min mor og min kontaktperson sagde også, at jeg jo tit virker glad – ægte glad. Jeg er også tit glad (tror jeg), eller i hvert fald fortalte jeg dem, at hvis jeg har en god dag, så skal den da bare fyres af og nyde at man har det godt :smile:
 
Tirsdag var jeg ude og shoppe med min søster. Hun skal til fin fest i dag (fredag d. 10/3) eller i morgen (lørdag d. 11/3) og hun havde altså brug for en assistent *g* Først havde jeg nemlig troet, at det var for at få mig i gang og komme ud og opleve noget nyt. Men måske det var en kombination. Til at starte med var hun vist lidt utilfreds med mig, fordi min niece og jeg legede og larmede *g* Men jeg kom da med nye ting/nye størrelse når hun bedte om det :laughing: Men til sidst lykkedes det – EFTER FEM FUCKING TIMER *ggg* Vi fandt noget kanon flot tøj! Hun bliver ballets dronning – weee :smile: Hun fik desværre takket mig lidt mere end min niece, så hun blev lidt ked af det og følte sig ikke værdsat :crying: Hey!!! Nu jeg tænker over det er jeg også meget utilfreds – hun lovede sQ da en øl, når vi var færdige og den fik jeg liZZom ikke *tsk tsk* :wink:
 
Men da jeg kom hjem, synes Michael jeg skulle have en ny BH (da mine BH’er har det med at lave en sammensværgelse mod mig og gå i stykker alle sammen på én gang *grrr* :wink: ). Så vi tog i Rødovre Centrum, hvilket var en dårlig idé, for Michael var syg, og jeg var smadret (fysisk). Vi sluttede af med at blive uvenner og jeg fik ingen BH *suk*
 
Men min søster og jeg fik også snakket en del om Madonna :laughing: Vi har lovet min niece en pigedag, med Madonna-koncert osv. og det skal vist være snart. Men jeg skal hjem til dem på onsdag i næste uge, så kan det være vi planlægger det der :smile: De vil nemlig også gerne høre de to nye Madonna-singler jeg lige har købt (har ikke modtaget dem endnu). Jeg har faktisk købt tre: Hung Up (6 tracks), Sorry (6 tracks) og så en second-hand med Beautiful Stranger :laughing:
 
De næste par måneder vil jeg bruge på at købe Madonnas børnebøger, men jeg vil altså også rigtig gerne have Melodi Grand Prix 1957-2005 (dansk og internationalt) *rødme* Men jeg ved i hvert fald den danske kan fås billigt nu :laughing:
 
Vi har fået dejlige røde bøffer, råstegte kartofler, rødvinssauce og god rødvin i dag :laughing: Bøfferne fyldte hele tallerkenen, men jeg brokkede mig selvfølgelig alligevel over at jeg fik den mindste *LÅL* Det var knap så heldigt, da jeg kun kunne spise halvdelen af min, så Michael mobbede mig og jeg brugte 1½ time på næsten at spise min helt op :laughing: Jeg tvang ham nemlig til at se ”Madonna: Innocence Lost” – en 12 år gammel film om Madonnas liv jeg først fik set da Michael og jeg var uvenner, i lørdags tror jeg. Det var min søster der anbefalede den. Jeg har haft den liggende længe, men tænke det var noget low-budget bras!!! Men den er helt udmærket og hende der spiller Madonna (Terumi Matthews) er GOD. Til sidst glemte jeg helt at det ikke var Madonna, og jeg HADER ellers når folk f.eks. laver cover-numre af Madonnas numre, lige meget hvor gode folk er – det lyder bare ikke rigtigt *g* :wassat: Jeg tror ikke det er en film der har Madonnas ”velsignelse” – de bruger godt nok Like A Virgin i filmen, men det er heller ikke et nummer Madonna har skrevet, så jeg ved ikke om hun har nogle rettigheder over selve teksten og musikken? Men jeg synes nu ikke hun har noget at skamme sig over, for alle ved jo hvordan det ”game” er. Der er vel ingen der er så naive at tro, at Madonna ikke har opført sig lidt ”skummelt” for at nå så langt, som hun er kommet?
 
Jeg kan godt huske min barndomsven Tommy var lidt utilfreds med den måde Madonna var på i In Bed With Madonna/Truth or Dare. Altså… hun er jo lidt hård over for andre, men folk skal sQ piskes lidt, for at yde deres bedste (det ved jeg alt om *sf* :wink: ). Men når man så ser I’m Going to Tell You a Secret er hun jo kommet ret langt. Hun er stadig hård, men hun har også lært meget om sig selv og andre. Hun er blevet meget mere menneskelig :smile:
 
Men jeg fik også set Die Another Day og Drowned World Tour. Det her var INDEN jeg fik en ny Madonna-veninde, for det har jeg nemlig fået :laughing: Jeg har fundet hende på en ny chat som min gode væææn http://www.ramses2.dk har introduceret mig til. Hun var i forvejen Ramses2’s nye gode veninde, så jeg skal nok lade være med at stjæle hende *ggg* Men hun fik mig hurtigt til at tælle alle mine Madonna CD’er, og jeg kan stadig være med – weee! Jeg har 110 CD’er tror jeg (jeg har lige fundet 12 mere nemlig :laughing: ) og så er der jo 3 på vej med posten. Men så fandt jeg lige et Madonna-kort med en interview CD, som jeg ville give til… jeg ved ikke om jeg må skrive hendes nick/navn?... lad os kalde hende Ms. M :laughing: Vi havde altså kun snakket sammen et par timer tror jeg, og jeg tror det var svært for hende, at få noget fra en fremmed, men jeg sagde hun bare skulle nyde det og slappe af :laughing: Ville nemlig have sendt det til hendes fødselsdag, men det er først om lang tid, og så føler hun måske også hun skal give mig noget til min fødselsdag, og det var jo ikke det der var meningen altså :smile:
 
http://www.risle.dk!?! *vræææææl* *hulk* *snøft* Jeg har fået smadret et af de glas du gav mig. Et glas jeg var blevet meget nær med – det var bare MIT glas og nu er det dødt :crying: Det var sådan et rillet et :sad: Det smadrede en nat jeg lige skulle op og have lidt cola og en halv smøg. Sådan noget øv! Michael stod op og hjalp mig, for jeg kunne ikke rigtig komme fri af alle glasskårene og nåede også at skære mig på låret :sad:
 
Jeg har også gjort mig nogle tanker om at være kristen eller blive kristen. Måske jeg vil dele dem med jer en dag :laughing:
 
Nu gider jeg ikke mere dagbog: Er startet på noget der hedder Énaxin, som skal give mig mere energi og det koster kassen. Jeg fik af vide det ville smage rædsomt, og jeg er MEGET sart, men det smager som solbær og svesker *g*
 
Henriette ringede i går (torsdag d. 9/3) og vi fik en god – rigtig god! – snak om kærlighed osv. Tusind tak for den snak Risle-pigen!!!
 
Vi har set Dogma (en komedie om kristendommen) og Smukke dreng (en dansk film om trækkerdrenge). Det er en 13 år gammel film, men Michael skal nemlig skrive projekt om trækkerdrenge, så jeg benyttede chancen til at (tvinge ham til at) se en god film :laughing:
 
Har I mon set min nye Gæstebog? Den SULTER, smid en hilsen :laughing: Tak til Ramses2 for hans dejlige hilsen *knuZ*
 
SLUT!
 
 
27. marts 2006
 
Hmm… jeg tror det er tid til at skrive dagbog, selvom jeg ikke har frygteligt meget på hjerte.
 
Jeg har fået en ny IRL-ven. Eller dvs. jeg har været hjemme og besøge ham én gang. Det var søndag d. 19/3. Vi er begge generte og bekymrede for om vi ville svinge, så jeg blev inviteret hjem og se en serie der hedder ”Children of Dune” – den varede 4 timer. Men den var god. Det er en fortsættelse til filmen og/eller mini-serien ”Dune”. Nogen har måske læst bogen, der på dansk hedder ”Klit”. Musikken dertil er også helt fantastisk! Og Susan Sarandon er med – hun er min favorit-skuespillerinde :smile:
 
Og så fik vi the og kage – det var bare top nice :smile: Jeg prøvede i øvrigt også, at beherske min rygning :laughing:
 
Men da jeg fortalte min mor, at jeg havde været hjemme og besøge en fyr (han bliver 23 til april) jeg havde chattet med i en uge, var hun ved at gå i koma *g* Jeg sagde, at han altså var bøsse, men hun sagde, at det kan enhver jo komme at sige :wink: Hans mor var til gengæld blevet glad og troet vi skulle giftes, på trods af hun godt ved han er bøsse :wink:
 
Jeg var i øvrigt ude og investere i Dune filmen, Dune mini-serien og Children of Dune mini-serien dagen efter. Dune filmen er totalt crap *g* Meget 80’er agtigt og dårligt lavet (i hvert fald i forhold til hvad man kan i dag :wink: )
 
Men nu har vi også aftalt at min nye ven, Martin, og Michael skal ud og stå på inliners her i Hvidovre. Jeg tager med for at grine af dem, eller måske køber jeg mig et par old fashioned rulleskøjter og klumpe-dumper med :laughing:
 
Onsdag d. 22/3 skulle jeg ha’ været på café med <a href="http://www.risle.dk"target="_blank">Henriette</a> og <a href="http://www.tvangstanken.dk"target="_blank">Ida</a>, men så mindede min kære søster mig om, at vi havde aftalt tøsedag, så jeg var hjemme hos min søster i stedet. Men nu har jeg lavet en ny aftale med de to andre tøser på onsdag. Hjemme hos min søster fik vi lækre sandwiches med tomat, salat, løg, pesto, tomatpuré/sambal oelek-snask, bresaola og emmenthaler *mÅmZ*
 
Vi havde aftalt at skulle se Madonna koncerter, så jeg havde Ciao Italia (Who’s That Girl World Tour) og Drowned World (World) Tour med. Jeg havde også Who’s That Girl filmen med og den nye dokumentar (I’m Going to Tell You a Secret). Vi lagde ud med, at jeg fik lov at se Madonnas/Gorillaz’ optræden ved dette års Grammy Awards og det var top nice! Men er der nogen der har luret hvordan de laver det med Gorillaz? For Madonna går jo bagom en af dem på et tidspunkt og holder vist også om ham…? Jeg er forvirret :wink:
 
Men min søster troede så hun skulle sidde og svælge i nostalgi til Ciao Italia, da det er hendes yndlingskoncert og hun synes Madonna ser godt ud der. Men hendes datter var IKKE enig, hun startede med at sige ”Ad hvor er hun griiim!” *lol* Hun synes dog koncerten var meget god alligevel – specielt den sidste halvdel :smile:
 
Jeg lånte så WTG-koncerten til min søster, så hun kunne sidde og hygge sig med den alene :laughing:
 
Bagefter så vi så Drowned World, som jeg jo har været inde og se IRL :laughing: Denne kunne min søster så til gengæld ikke li’ at se – hun synes den var for rock’et/aggressiv. Mere nåede vi ikke at se, da min svoger så kom hjem og jeg hjalp min niece med at downloade noget musik hun gerne ville have. Vi satte 10$ ind på deres konto for længe siden, så pengene skal jo helst bruges og de tør ikke gøre det selv *g*
 
Jeg har fået en bærbar puter – weee! Den skal bruges når jeg er alene hjemme, specielt om aftenen. Det er jeg måske ikke så tit lige nu, men når Michael er i praktik bliver den god og også når han skal begynde at arbejde for real. Den vil også være god at have, når jeg ikke kan sove om natten. Jeg tør nemlig ikke sidde i computerværelset, da det føles så afskåret fra omverdenen og jeg føler jeg ikke er alene etc.
 
Ja, vi har nemlig fået penge tilbage i skat. Michael har fået rigtig mange og resten skal bruges på en ferie. Vi vidste dog godt han ville få så mange penge. Det er fordi han skulle betale kontanthjælp tilbage med skat. Jeg fik lidt over 700 – darjligt :laughing:
 
I lørdags kl. 8:30 var vi på politiauktion i håb om at vi kunne finde en billig cykel til mig, men det var helt umuligt. Cyklerne stod i store bunker og oven på hinanden osv., så man ikke kunne se dem ordentligt. Der var også alt for mange mennesker og jeg blev stresset, så vi tog hjem inden auktionen startede.
 
 
Michael synes så vi skulle prøve ”Cash and Carry”, men de havde selvfølgelig lukket om lørdagen. Så vi besluttede os for at få noget brunch. Vi startede med Cafe Phønix i Valby – lokalerne har engang været min morfars, da han havde forretning der. Men vi stod i kø i 10 min. for at komme ind, så det droppede vi altså og fandt en anden café der også havde daaarjlig brunch. Vi fik også the og friskpresset juice *mÅmZ*
 
Mandag d. 3/4 har Michael og jeg været sammen i 8 år og der skal vi ind og se ”Drømmen” og ud at spise bagefter – weee, det bli’r godt :smile:
 
Alt for mig denne gang :smile:
 
 
31. marts 2006
 
Ja, nu sidder jeg altså med den bærbare og skriver dagbog :smile: Den er virkelig god at have, også når det er lyst udenfor, for nu bliver jeg slet ikke bange overhovedet :smile: Da jeg fortalte Michael, at det bare var lykken, blev han næsten helt rørt :smile: Den larmer slet ikke – weee :smile:
 
Jeg har lige set de sidste tre afsnit af ”The 4400” og jeg håber sandelig TV3 viser sæson 3, for 2’eren sluttede da for spændende! :wassat:
 
Næste projekt er at se de sidste afsnit af Stephen King’s ”Kingdom Hospital” som dog overhovedet ikke kan sammenlignes med Lars von Trier’s ”Riget” :laughing:
 
Jeg skal selvfølgelig også have set ”Dune” mini-serien og ”Children of Dune”. De virker også til at være rigtig gode, men det kan godt være lidt af en kamp for mig, at sætte mig ind i et helt nyt univers :wink:
 
Jeg har også lige købt ”Abernes Planet”, den gamle fra 1968 og den er fa’me god!!! Jeg købte den i onsdags, da jeg var sammen med <a href="http://www.risle.dk"target="_blank">Risle</a>. Den kostede kun 70 kr., og nu kan man selvfølgelig få et boxsæt i Kvickly eller Super Brugsen (I forget) til 200 kr. for 5 DVD’er *suk*
 
Vi har også bestilt 7 DVD film gennem Home Entertainment: Nynne, Narnia, Star Wars 3, Madagascar, A History of Violence, Sophie Scholl og Drabet. Jeg ville gerne have haft Strings, men den kunne man ikke få med lige netop det tilbud vi tog imod *suk*
 
Madagascar har vi lige set (vi har ikke fået filmene endnu, men vi lejede den) – den er bare kanon sjov, men jeg synes virkelig det er noget voldsomt noget man laver til børn i dag. Jeg kom da til at fælde en lille tåre, fordi jeg synes det var så synd for Løven Alex *vræææææl*
 
Det er godt, at den bærbar ikke larmer, for her er virkelig så meget larm i bygningen for tiden. Jeg er ved at blive bims af det – en høj bas der dunker derudaf. Og nu… jeg ved ikke hvad det er, men jeg bliver meget træt i hovedet af det. Jeg bliver nødt til at holde en pause, for jeg holder ikke den larm ud *suk*
 
Nåh men, jeg har fået ny cykel – weee! Den er lyserød, sådan en meget stærk lyserød (ikke skrigende). Det er en bedstemor-cykel eller classic/klassisk/shopper – kært barn har mange navne. Det er en Mosquito og jeg synes faktisk den var meget flottere (specielt i farven) end den Kildemoes jeg også har kigget på. Jeg tror det kom op på 3547,- med det hele (lås, kurv, for- og baglygte som sidder fast på cyklen) :smile: Michael siger også det ser ud som om jeg hygger mig på min nye cykel – det er jo næsten som at sidde i sofaen – hehe :wink:
 
Det med at jeg skal grine af Michael og min nye ven på inlinere bliver desværre ikke til noget, da min nye ven måtte ud og købe et nyt bilbatteri (tsk tsk, bilister og alle deres mærkelige problemer :wink: ), men måske Michael og jeg gør det alene så.
 
I morgen (lørdag) skal jeg ud og gå stavgang med min moar og søndag skal jeg ud og samle ind til Kræftens Bekæmpelse med Michael og min niece, Timian :smile:
 
Men i onsdags var jeg altså på café med Risle. Vi startede med at gå i Tiger og da det tog kortere end beregnet gik vi også i Panduro Hobby. I Tiger købte jeg tå-strømper og pommes frittes krydderi :laughing: og i Panduro købte jeg et ark klistermærker med bogstaver i sølv til mine 3D kort (som jeg ikke får lavet så mange af for tiden) og 5 gode limstifter på tilbud :laughing: Bagefter to vi på café 24 i Linnésgade og fik toast (mig) og kage (Risle). Vi fik også pandekager med is og masser af the :laughing: Men vi kommer altid på de forkerte dage, for der var fiskedag *adr!* så vi tog på kineser-restaurant og fik buffet :smile:
 
Da jeg kom hjem var min niece Timian her. Hun skulle nemlig passes af Michael, da både hendes mor og far skulle noget. Hendes far skulle se ham det tossede geni, Holger Bech Hansen og det havde åbenbart været forrygende godt og sjovt :smile: Timse fik spillet lidt Sims 2 og så tvang vi hende til at se Madagascar *lol* Men hun synes den var rigtig god i hvert fald :smile:
 
Michael har også brugt tid på at lave projekt. De har skrevet om drenge der prostituerer sig, for der er faktisk tre gange så mange drenge i forhold til piger, der prostituerer sig – lidt chokerende info synes jeg. Men der har været lidt problemer, bl.a. blev de en mindre i gruppen, da en af pigerne overfaldt en anden. Så det var jo lidt nederen! :sad:
 
Min mor har lige været her i dag. Vi skulle lave kort til min nevø som bliver teenager her d. 2/4-06. Der var ikke rigtig nogen af os, som overhovedet orkede det, men vi fik da lavet et OK-pænt og hurtigt kort, som jeg håber han bliver glad for :smile: Men det blev ikke et 3D kort denne gang, men stadig flot – synes vi selv :laughing:
 
Ja, det var ikke den mest spændende omgang denne gang, men jeg fik da skrevet hurtigt og det vil jeg altså prøve at gøre igen. Sådan begynde at skrive regelmæssigt :tongue: Jeg kan se at jeg har ca. 50 besøgende om dagen (mindst), så hvis der er nogen der læser min dagbog, der ikke har givet sig til kende før, må du/I da meget gerne gøre det nu :laughing:
 
 
4. april 2006
 
Ja, så er det altså bekræftet at Madonna kommer til Danmark, og jeg går konstant rundt og har det dårligt fordi jeg glæder mig helt enormt – og får jeg mon overhovedet billetter? Medlemmer af hendes ICON fanklub har forkøbsret, og jeg har sådan set et medlemsnr., men har ikke betalt i mange år. Så nu har jeg altså skrevet til ICON om jeg kan få forkøbsret, hvis jeg betaler. Der står nemlig på hjemmesiden at man skal have tilmeldt sig før 2/4-06 hvis man vil have forkøbsret *suk*
 
Fredag så vi Showtime og jeg heppede for vild på Farshad Kolghi. Surt at han ikke vandt – æv :sad: Mikkeline var nu også god, og det var da et totalt nuttet navn :smile:
 
Den 2/4 var det i øvrigt min nevøs fødselsdag og i næste weekend skal vi til hans fødselsdag på Fyn – weee :smile:
 
Lørdag d. 1/4 var jeg ude og gå stavgang med min moar. Det var sådan et mini-kursus her i Hvidovre. Jeg er temmelig sikker på, at jeg var den yngste på holdet, så jeg flashede selvfølgelige mit grå hår, så jeg ikke var helt udenfor *g* Aii… det var super sjovt og godt, og jeg fik vildt meget ros – instruktøren mente vist nærmest jeg var et naturtalent ;-) Så min Muddi var meget stolt af mig :smile: Vi var ude at gå i 2½ time og det svarer vist til 5 timers alm. gang. Vi fik også et fint diplom og noget lekture om stavgang :laughing:
 
Bagefter skulle min mor passe min niece, da hendes forældre skulle noget. Min mor og jeg var bare totalt smadrede, men Timian ville over til mig og spille computer, og fik overtalt min mor til at tage med. Vi fik så arrangeret os sådan, at Timian sad i lænestolen med den bærbar, min mor lå og flød på den store sofa og jeg flød på den anden sofa :laughing: Jeg satte ”Fluernes Herre” på til min mor og jeg, som er en kanon film, men det anbefales at man skal være 11 år for at se den og min niece fylder først 9 år til maj. Min mor faldt hurtigt i søvn (som sædvanlig) og det endte med… ja, min niece blev fanget af filmen og det tænkte jeg da ikke lige så meget over *rødme* Jeg var bare så uendelig træt, og tænkte nærmest ikke *g* Men den var naturligvis alt for ond til min følsomme lille niece – ja, den er skam også for ond til alle andre mennesker, i hvert fald for ond til mig. Hun så ikke slutningen, men har tænkt meget over den siden, så det var jo ikke så godt. Men jeg fortalte hende, at det var ligesom når de f.eks. så Rejseholdet, at det bare er teaterblod eller ketchup :laughing: Selvom jeg – desværre – tror, at der er meget rigtigt i den film! Min mor så slutningen i stedet, og hun synes også det var en ubehagelig film. Min nevø (nu 13 år) og niece (nu 11 år) på Fyn, er blevet tvangsindlagt til at se den film for noget tid siden. Men altså… den er god! Hvis man ikke er for følsom :wink:
 
Da min mor og niece gik, lavede Michael mad – lækre røde bøffer – nammenam. Jeg tror vist nok vi så det meste af Olsenbanden også - med Georg :laughing: Vi så også Barnaby med gæsteoptræden af Orlando Bloom – weee! En rigtig god britisk serie der kommer lørdage på DR1 :smile: Vi har kun set den 2 gange indtil videre, men jeg tror jeg vil fortsætte med at se den, for den er rigtig god :smile:
 
Søndag skulle vi tidlig op, da Timian (min niece), Michael (min kæreste) og jeg skulle ud og samle ind. Det var som sædvanlig en kanon oplevelse og ruten passede nogenlunde til os, måske lige et par opgange for lang – jeg var vist ikke med oppe i 3 opgange. Jeg var med oppe i den sidste, og der fik vi bare INGEN penge – æv. Jeg ved ikke hvor mange penge vi har samlet ind endnu, men det får vi forhåbentlig snart af vide :laughing: Men Michael punkterede desværre, da han var ude efter flere girokort, så Timse og jeg måtte hen med bøssen alene. Der fik vi kage og sodavand – darjligt!
 
Vi fik rigtig mange 100 kr. sedler. Man kan godt mærke, at folk bedre kan sætte sig ind i en kræft-sygdom end små sultne børn i Afrika – det er nu lidt trist. Der var en mand der havde sagt nej til at give penge, men så lød der et brøl inde fra lejligheden og hans kone kom ud og smed 150 kr. i bøssen. Hun så meget frisk og rask ud, men fortalte os, at hun desværre havde kræft :sad: Vi røg også ind i nogle mennesker der havde Roskilde-syge og en familie på en 4-5 stykker, hvor alle kom ud og smed lidt i bøssen :smile:
 
Derefter kørte Timse og jeg hen til min mor og så tog vi alle tre hjem til min søster og svoger :smile: De havde fået en totalt sjov aprilsnar fra Timians fritidshjem – noget med at de skulle lave fjerpragt af fjer fra selvdøde svaner og bagefter skulle de også spise de selvdøde svaner *lol*
 
Vi fik så en øl (well, Timse og jeg fik en Fanta :laughing: ) og så tog min mor og jeg hjem igen :smile:
 
Men… av av av… lørdag og søndag har været nogle hårde dage, så jeg har i skrivende stund, meget ondt i benene *snøft*
 
Mandag var Michaels og min 8 års dag – weee! Jeg synes vores forhold og vores kærlighed blomstrer igen, så det er jo bare dejligt. Det blev fejret, hvilke vi faktisk aldrig har gjort før, men JEG havde i hvert fald brug for at fejre det :smile: Vi tog på en kinesisk restaurant der ligger ved Kultorvet – der har de buffet til 49,- før kl. 17 og til 69,- efter kl. 17. Vi var der først efter kl. 17, men det er jo stadig billigt :smile: Vi fik også en stor cola hver. Jeg er normal ikke den store fan af asiatisk mad, men det er Michael. Det var mig der kendte stedet, da jeg har været der før, en gang med Risle og kawaii og en gang kun med Risle.
 
Bagefter var vi i biografen og se ”Drømmen” (med Bent Mejding og Anders W. Berthelsen) og den var bare kanon fed. Den kan klart anbefales! Det er også en temmelig hård film, men men men… ja, jeg vil jo helst ikke afsløre for meget :laughing: Bare få din måZ op af stolen og af sted til biffen :tongue:
 
Vi nåede lige hjem til at se en amerikansk thriller mini-serie, som er i 2 afsnit og andet afsnit bliver sendt i dag. Den hed ”Fem dage til midnat” og var også rigtig god :smile: Alt hvad der lugter den mindste smule af sci-fi… ja, det er bare mig :laughing: Men vi ved dog ikke om det er noget med sci-fi endnu :wink:
 
I aften bliver jeg nødt til at farve hår, da jeg skal til frisøren i morgen. Vi får også besøg af en gammel veninde fra Jubii.
 
Det var vist alt for mig denne gang *s*
 
2. maj 2006
 
Jeg skal til Madonna koncert d. 24/8-06 – jubihuuu! Men det krævede også at jeg sad 14 ½ time i kø i stiv kuling foran Fona i Valby. Men det regnede da heldigvis ikke som de havde lovet. Det behøvede det jo sådan set heller ikke, da vi havde paraplyer med + det faktum, at Fona/Valby er tildækket *suk* Jeg havde ellers en sådan-cirka-vinterjakke på, men tynde strømper og sommersko. Når man tænker på hvor dårligt blodomløb jeg har i fødderne, var det meget uklogt. Jeg troede simpelthen aldrig mine fødder skulle tø op igen. Men flinke mennesker må man sige. Jeg fik både lov at låne en sovepose, fik en dejlig varm kop the, da det var mest tiltrængt og fik også lov at sove inde i en bil. Desværre havde den venlige dame parkeret sin bil, så udstødningen blæste lige ud hvor folk sad, så der kunne ikke komme varme på bilen. Derudover skulle jeg også tisse, så sove kom jeg ikke til. Det var ellers kl. 4 om natten, så jeg kunne godt have brugt det. Men jeg har en enkelt gange eller to i mit voksne liv, drømt at jeg sad på toilettet og tissede og så kom jeg også til det i virkeligheden *rødme* Og jeg synes bare ikke det ville være så flinkt, at tisse i den søde dames bil *g*
 
Nåh men, vi kom altså kl. 19:00 om fredagen. Vi havde et liggeunderlag med, kaffe/the, cola osv., men fandt hurtigt ud af, at vi ikke var hardcore ligge-i-kø-til-billetter-mennesker. De andre havde nemlig camping-stole med. Så det skulle vi da også ha’, og Michael kunne lige præcis nå at købe nogle i Silvan/Fisketorvet.
 
Men ellers gik aftenen/natten/morgenen med kodyl hygge. Kanon søde mennesker og fedt at møde Madonna fans og entusiastiske Madonna fans :smile: Vi fik ikke den bedste plads, det var sådan oppe i et hjørne, hvor der stank af TIS! Der kom en fyr efter os, der også fik en plads i pisrenden, og dem der kom efter, fortsatte så køen på den anden side af døren. De var ellers flinke i Fona og satte fjernsyn op, så vi kunne se ”Scenen er din” finalen bl.a. Senere kom der T2, men kl. 00:00 forsvandt lyden. De må have sat højtalerne i et stik der slukkede kl. 00:00, for der forsvandt noget af belysningen også. Så det var jo lidt nederen! Jeg sad lidt dårligt for fjernsynet, men senere kom der jo Andens forrygende show ”Tal for dig selv” og der kan man jo godt undvære hans ellers totalt sjove ansigtsudtryk, men det fes lidt uden lyd. Selvom jeg næsten kan showet udenad. Alligevel har vi lige set det igen, nu vi missede det i fredags – jeg griner lige meget hver gang. Men jeg er bange for jeg får set det for meget, så det til sidst ikke er sjovt. Men jeg prøver virkelig at begrænse mit forbrug af det show.
 
Da de startede køen på den anden side af døren, blev vi enige om, at lave en liste, hvor man kunne skrive sig på i den rækkefølge man var kommet. Jeg var nr. 18 :laughing: Jeg skrev ikke Michael på listen, for vi skulle jo kun bruge 5 billetter og man måtte købe 6 (seks). Men han og nogle andre talte om, hvor meget han mon kunne have fået, for nr. 19? Jeg legede også lidt med tanken om at købe 6 billetter, for jeg tror man kunne tjene pænt meget på dem, men men men… Jeg ville selv blive meget ked af det, hvis andre gjorde sådan, at jeg ikke kunne få billetter til verdens sejeste kvinde. Jeg synes ikke det skal handle om penge. Det kommer ikke an på hvor rig man er. Sådan bør det ikke være! Men vi var jo heldigvis pænt sikre på at få vores billetter. Nogen vidste at forretningen havde 250 (forprintede) billetter og når man så må købe max. 6 billetter, vil det jo sige, at der var billetter til 41,66666 osv.
 
Inden alt lukkede udrustede vi os med Foccacia, pizza (jeg fik den lækreste pizza og spiste 2 små stykker fordi Michael sagde han ville blive sur nu han havde købt sådan en dyr pizza), pommes frites, chips, slik, chokolade… ALT! Jeg spiste min foccacia da vi kom, lidt pommes frites og ikke meget mere. Jeg var slet ikke sulten. Men jeg drak meget og skulle bare tisse hele tiden. Først hos pizzariaet, så på en bar hvor der var mange smarte mennesker og jeg følte mig som en bums i mit campist-agtige-outfit *g* Senere måtte jeg gå på stationen. Der gik jo ikke flere tog, så det var helt øde og p*sse uhyggeligt. Jeg var sikker på at der lå en død junkie hver gang jeg skulle på toilettet, og jeg kom også til at tænke på filmen ”Copy cat” *gys* Så Michael gik med mig hver gang jeg skulle på toilettet om natten. Men jeg tog det gratis toilet (det eneste jeg kunne finde) hvor der ”KUN” lå tampon-hylstre og stank af tis. Dem der betalte 2 kr. fik skam et par sprøjter med i købet, såh…?
 
Ja, så da jeg kom hjem kunne jeg nok ikke sove, fordi der ikke lugtede af tis. Det havde jeg jo været vant til i 14 ½ time. På 14 ½ time vænner man sig dog ikke til stanken – måske derfor jeg ikke spiste så meget :wink:
 
Jeg fik også lige blæret mig med, at et jo var 3. gang jeg så skulle ind og se Madonna – weee :smile:
 
Der sad også en ung pige, der slet ikke skulle til koncerten selv…?!? Hun havde halvt tabt et væddemål og så skulle hun også bevise overfor sig selv, at hun kunne. Hun var nemlig hurtig ved at opgive (pga. kulden), og så tænkte jeg lidt at hun var lidt ”svag”. Men det er jo nok lidt svært at holde gejsten, når man ikke får noget ud af det – andet end at ”jeg gjorde det sQ!”. Hun boede også lige i nærheden, men til sidst turde hun ikke gå hjem og tisse, da hun så var bange for, der lugtede for hyggeligt, og hun ville lægge sig ned og sove. Jeg kan ikke sige andet end at hun bestemt ikke var svag! Det var fandme sejt gået, for hun gennemførte. Jeg havde ikke engang gidet at prøve *rødme* Jeg er jo kæmpe Madonna-fan, men jeg var faktisk bange for, at jeg ikke kunne gennemføre det. Men det gode selskab gjorde også meget – det er en oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Men… jeg tror nu ikke jeg ville gøre det for andre end Madonna altså :laughing:
 
Men netop som jeg sad og ventede på at Michael skulle komme med min pizza, så jeg pludselig min søster, svoger, niece og den lille nye vuffi. De skulle da lige forbi med lidt kampgejst. Kl. var næsten 23 og min niece var faldet i søvn derhjemme, men hun ville gerne forbi og se det ”show”. Det er jo ikke hver dag ens tossede moster og onkel camperer foran Fona *g* De kunne godt mærke stemningen og folk var også meget interesseret i den lille vuffi, som hedder Chili. Selv er jeg dybt forelsket i Chili. Den er så bitte lille og… meget klodset *ihhh* Det er et lille garnnøgle når den sådan putter sig ind *åhhh* Der var nemlig også andre mennesker der havde deres hunde med :smile: så de fik også lige en lille hunde-snak.
 
Dem der sad foran os var seks piger i alt der skiftedes om at sidde der. De sad 2 piger af 3 timer af gangen. Dem der kom kl. 1:00, der var vi blevet advaret om den ene pige. Hun havde mange historier. Først troede jeg faktisk ikke de kunne lide hende så godt, men da hun kom, kunne jeg mærke det var kærligt ment, for hun fik det selv af vide og de jokede med det osv. – altså de bagtalte hende ikke. Men hun var også kanon sød og havde mange historier. Hun boede i Spanien og kendte vist mange slags mennesker. Bl.a. fortalte hun en historie om en hollandsk journalist der vist på det nærmeste have voldtaget Robbie Williams, så da han kom til Holland den næste gang, skulle han ikke interviewes af NOGEN (liderlige kvindemennesker). Han havde vildt noia på – lidt sjovt, heh :wink:
 
Vi fik også et godt eksempel på, at man ikke skal stole på hvad de skriver i sladderbladene. En historie de har skrevet om nogle komikere der havde været på luderbar, hvor en af hendes veninder havde været med. Da venindes mor havde set hende i den artikel var hun vist ikke særlig glad, men de havde slet ikke været på luderbar – bare en bar med nogle påklædte dansere… *tsk*
 
Klokken 5 om morgenen begyndte der at komme rigtig mange mennesker. Lidt ambitiøst mente vi jo nok, men jeg forstår at dem der har været i City 2 kun stod 2 ½ time og fik billetter. Der var også mindre mennesker udenfor Fona/Østerbro, men den i Valby var jo nok meget populær pga. overdækningen, nu de havde lovet regn hele natten. Både os og dem der stod foran os var vist mere eller mindre fra Hvidovre, men ingen af os havde turde satse på Fona/Hvidovre, nu den lå inde i et aflåst center. Det havde vist været noget med, hvem der kunne løbe hurtigst når de åbnede centret og nu er jeg jo ikke ligefrem maratonløber :laughing:
 
Men der kom mange spændende og/eller fulde mennesker forbi også. Der var en temmelig fuld mand, der sagde han boede i nærheden og at pigerne bare kunne komme forbi og ligge i hans varme seng. Nu var det jo meget koldt, såh… :wink: Mange af dem troede vi lå i køtilbud. Vi bildte bl.a. en mand ind, at vi lå i køtilbud til ét fladskærms TV. Altså at alle os mennesker lå i tilbud til ét fjernsyn. Jeg tror nu ikke helt han troede på den :wink:
 
Nåh, men da vi fik billetterne, blev jeg lige nødt til at stå lidt for mig selv og være mærkelig *g* Jeg ringede så til min søster og hun var begyndt at græde af glæde sagde min mor senere. Min mor sagde i øvrigt, at hvis folk ikke var så vilde til sådan en koncert, ville hun faktisk gerne have været med. Hun har jo været til Madonna koncert før, i 1990. Hun vil gerne have at jeg skriver om mine oplevelser, så hun kan vise dem til en arbejdskollega. Jeg skrev nemlig en artikel om Madonna koncerten i 1990 til Hvidovre Avis, engang jeg var i praktik der, hehe :smile:
 
Da vi havde fået billetterne skulle vi cykle hjem. Jeg havde nemlig syntes det var en god idé at have sin cykel, hvis der nu var langt til et toilet eller whatever. Der var ellers en af de søde piger der ville køre os hjem, men det gik jo ikke lige, når vi havde cykler med.
 
Da vi så kom hjem kunne jeg overhovedet ikke sove. Jeg nåede at få 4 timer søvn, før vi skulle hjem til min søster og spise. Vi gik stort set efter vi havde spist. Jeg skulle bare hjem og sove! Jeg sov næsten hele aftenen. Jeg tror lige vi så første del af Andens show på et tidspunkt og ellers sov jeg bare. Jeg sov også hele natten og stod først op kl. 17 om søndagen *rødme*
 
Vi har også været på mini-ferie. En weekend i Rødvig. Vi havde det såmænd hyggeligt nok, men jeg havde en masse ting at tænke på, som lidt overskyggede det hele.
 
Vi boede langt væk fra alt. Det tog os 25 min. at komme ned til byen. Vi gik den tur rigtig mange gange. Om lørdagen skulle vi ellers leje nogle cykler. Men for det første var det nærmest børnecykler, for det andet var der ingen lås på cyklerne og for det tredje var der hverken reflekser eller lys på cyklerne. Folk kører som om de har stjålet bilerne dernede – også om natten, men vi fik af vide, at lys, reflekser og låse bruger de ikke i Rødvig. Hmmm… :wassat:
 
Nu skal jeg sove. Jeg vender tilbage i morgen :laughing:
 
 
[Skrevet torsdag d. 1/6-06]
 
Grunden til jeg ikke har skrevet meget længe er, at det ikke går særlig godt. Jeg kan ikke samle mig om det, da det er for svært. Jeg sidder allerede og tuder. Men jeg ønsker ikke at fortælle om det. Jeg vil prøve at komme videre. I der er mine venner: I skal nok få det af vide, når jeg en dag er parat til det. Lige nu er det for svært og det er derfor at jeg ikke besvarer jeres beskeder eller kontakter jer. Men jeg skal nok overleve det og jeg ønsker at I ikke bekymrer jer om mig, for så bliver det bare endnu sværere for mig.
 
Derfor vil jeg kun skrive meget kort hvad jeg har lavet. Hvad jeg altså kan huske. Men så vil jeg endnu engang prøve på, at skrive ugentligt. Det har jeg vist lovet mange gange, så lad os nu se.
 
Vi sad jo i kø til Madonna-billetter i 14½ time, dengang det stadig var meget koldt og jeg frøs. Men folk var venlige, og jeg fik endda lov til at ligge i en dames bil, for at få varmen og noget søvn.
 
Min niece har fået en lille hundehvalp. En kern terrier og den var jeg forelsket i, for aldrig har jeg da set noget sødere. Den vejede vist under 2 kg. Michael siger den er 12% hoppebold og 88% hund. Den er så kær når den løber – boing, boing, boing. Den er altædende: Gamle indtørrede pommes fritter, brød, uidentificerede objekter fra haven, det der kommer ud af dens egen ende – alt der ikke er det tørfoder den nu engang skal have.
 
Min niece har holdt fødselsdag hele tre gange. Første gang for pigerne i hendes klasse. Det var en god dag med en masse lege. Bl.a. smage-leg. De var ulige antal. Så Michael måtte agere legeonkel til den leg. Det var sjovt at se ham proppe ting i munden på den pige, og få det til at lyde så klamt som overhovedet muligt. (Nogle) Piger i den alder er meget sarte, og der var da også en anden pige, der slog med arme og ben, hver gang hun fik noget i munden, i ubehag. Det var kun ketchup, sød sennep, chokoladesauce og syltetøj. Men da Michael så skulle have bind for øjnene, og han skulle gætte, blandede pigen det hele sammen, så han fik ketchup med chokoladesauce *ad*
 
På hendes fødselsdag var vi til korkoncert og de sang alle sammen fødselsdagssang for hende. Hun så noget beklemt ud. Men hun vidste det godt, for hun havde kigget i lærerens papirer. Til fødselsdagen for pigerne fik jeg dem også til at synge fødselsdagssang for hende, og jeg fik pigerne til at bede hende om at stå på stolen. Det var hun heller ikke meget for.
 
Da familien skulle komme var jeg i forrygende godt humør. Det glædede vist min mor og søster. Måske jeg ubevist prøvede at gøre dagen god og festlig for min niece, fordi hun havde et savn. Jeg drak ikke rigtig noget alkohol, andet end til sidst da der kom Bailey’s på bordet.
 
Michael og jeg har det også godt sammen – og er begge ved godt helbred.
 
Men ellers har jeg gemt mig i Særby (Sims 2) og nu i mine bøger. Jeg lytter til lydbog og magter ikke andet. Jeg kan ikke tage mig sammen til andet, derfor er alt kaos herhjemme og Michael beklager sig lidt over, at han står med det hele. Når han så heller ikke orker noget, bliver kaos endnu større. Jeg har meldt afbud en gang fra Bostøtten, så var det en eller anden helligdag og i morgen er jeg også bange for jeg må melde afbud. For nu kan jeg ikke sove og kl. er 4:42, alt er kaos og vi skal nå at rydde op inden hun kommer kl. 13:00. Måske jeg skulle tage et par piller, men pludselig var det vigtigt for mig at skrive, for det har også været en byrde, der har ligget i baghovedet.
 
Jeg har da lige lidt sjovt: Michael og jeg er kommet til at købe en lampe i en forkert forretning. Damen i forretningen tog imod pengene. Der stod intet navn på prismærket. Men da vi kom ud, kunne vi se at det var udenfor en anden forretning (en lampeforretning sjovt nok), at vi havde taget varen. Hvad gør man så? Vi gik lidt rødmende hjem, for vi havde jo betalt.
 
Men jeg har genlæst ”Guds blinde øje” af J. Bech Nygaard. Efterfølgeren ”Du blev træl” lånte jeg ikke, da jeg ikke viste hvor meget det ville blive til. Men det blev til meget. Desværre var ”Du blev træl” udlånt i mellemtiden og jeg måtte låne ”Nærvær og næsten” af Svend Åge Madsen i stedet. Den var også god, men meget underlig - og selvom det var historier fra hverdagen, var der et lille twist, der gjorde, at det ikke kunne ske i virkeligheden. Men den er altså værd at læse synes jeg. Da jeg så var færdig med den, fik jeg lokket Michael til at smutte forbi biblioteket. Jeg havde bare ingen idé om hvad han skulle låne, så han var noget utilfreds, men fandt endnu en bog af J. Bech Nygaard som hedder ”Frodig ørken”. Den er også god. Jeg har ikke læst den færdig, for i mellemtiden kom ”Du blev træl” og den kastede jeg mig over med det samme. I starten var den alt for ond og jeg blev bare så gal, at jeg rendte rundt og råbte og var gal på alle mænd :wink: Jeg var virkelig gal, men ikke på alle mænd, og det vidste Michael godt, så han grinede bare af mig. Jeg gav den så endnu en chance og den er meget gribende. Jeg har leet og grædt med dem. Faktisk tog jeg mig i, at sidde og holde mig for munden i dyb bekymring – og sådan havde jeg vist siddet under hele det forløb af bogen. Jeg har ikke læst den færdig endnu, men nu vil jeg tage mig en pille og så slappe af til lidt mere af bogen.
 
Men det var altså et lille pip fra mig. Ikke meget, men nu ved I da, at jeg stadig er her.
[Mandag d. 12/6-06]
 
Jeg læste (lyttede) bogen færdig den nat. Jeg har aldrig læst en bedre bog i mit liv, og kommer måske aldrig til det igen. Jeg kan varmt anbefale de to bøger.
 
Men det var nogle forfærdelige dage. Om onsdagen var jeg stået op kl. 9 eller 10 og jeg faldt første i søvn fredag kl. 24:30. Jeg har aldrig prøvet at være vågen så længe og det føltes som et langt mareridt.
 
Jeg har opdateret min side om ”Fadderbørn”.
 
Jeg har været ude og se min niece spille fodbold og i smart fodbold tøj. Hun så bare herre sej ud :smile:
 
I går (søndag) tog hun med mig hjem, fordi hendes mor havde det dårligt og det var svært for både Timian og hendes mor. Michaels bror og nevø kom også. De havde været ude og se Frem spille fodbold sammen med Michael. Vi fik lækker lækker ostesuppe, som Steen er helt vild med, men ungerne ville Gud-hjælpe-mig hellere have pommes fritter *tsk* Nichlas og Timian hyggede sig rigtig godt sammen. Timian sov her til i dag og så fulgte jeg hende i skole.
 
 
13. juni 2006
 
Ja, så skriver jeg altså allerede dagbog igen. Det er jo min plan at skrive noget oftere, men måske ikke lige hver dag.
 
Måske jeg skulle prøve at gøre det til et aftenritual. Jeg tror også det er en meget god måde, at slutte dagen af på :smile:
 
I dag måtte jeg aflyse min aftale med min kontaktperson. Hun skulle komme kl. 13 og så skulle vi tage til Flintholm station. Risle bliver nok ikke glad for at høre dette *fniZ* men jeg er faktisk tit forbi Flintholm station, for vi træner jo, at jeg kan komme ud til dig/hende. Men jeg havde bare så ondt i maven, rigtig mavekneb og kvalme. Det er lidt irriterende, for jeg har faktisk mange gange måtte aflyse de aftaler, hvor vi tager til Flintholm station.
 
Michael var til eksamen i dag, de skulle op og forsvare deres projekt. Men der var så meget kaos omkring det, så… ja, jeg vil jo nødig indrømme det, men jeg krydsede fingrer i en time og med to minutters mellemrum bad jeg det bedste jeg har lært til Gud.
 
Det var fordi, at de bl.a. ingen vejledning havde fået. Læreren besvarede ikke deres mails og de prøvede også at ringe til ham uden held. Det var først da rektor sendte ham en mail, at han svarede, men det var dagen før de skulle op, såh… Michael har også været meget hjemme, fordi jeg har haft det så svært, så det var heller ikke sikkert, at han kunne få lov til at gå til eksamen. Men de andre mente, at når han ikke havde fået et nej, så måtte det jo betyde ja og han gik så til eksamen. Derudover havde de også fået af vide, at de skulle skrive et normalt projekt som er 15 sider. Men da de havde afleveret projektet, talte en i hans gruppe med nogle andre, som havde set på nettet, at projektet kun måtte fylde 10 sider – ARGH!
 
Men det gik godt og han fik et flot 8-tal. Sidst fik han jo 10, men jeg synes bestemt godt, man kan være tilfreds med et 8-tal. Men heller ikke mindre – heh…
 
Det var så Michael der mindede mig om, at jeg måske havde haft så mange nerver på, at jeg havde fået ondt i maven. Det kan jo sagtens være, og jeg fik det da også lidt bedre, meeen…
 
Vi skulle nemlig hjem til min søster, svoger, niece + 2 kæledyr (”De fantastiske 5”) og grille og aftenen, meeen... Jeg havde kvalme hele vejen hjem til dem, men så gik det egentlig OK.
 
Men jeg fik brev i morges fra kommunen. Jeg skal til samtale ang. om jeg kan få den højeste pension. Det ville bare gøre underværker, men jeg tør nu ikke håbe for meget.
 
Så vi var altså hjemme hos ”De fantastiske 5” og grille. Det var dejligt og vejret var jo med os. Problemet var bare, at der var tre unger med gigantiske vandpistoler, som havde det med at ramme os. Skøn mad… der var så meget forskelligt, at det eneste kød jeg fik, var mindre end en hel pølse. Det var ellers nogle OK pølser vi selv havde medbragt – jalapeñopølser fra Netto, men de var såmænd ikke stærke.
 
Michael er gået i gang med at læse Guds blinde øje/Du blev træl, og jeg glæder mig bare så meget til at høre hans reaktion. Jeg ville ønske jeg kunne få lov, at sidde og kigge på ham, mens han læser hele Du blev træl – hehe.
 
Har jeg nævnt min fadderside med et helt nyt fadderbarn? :laughing: Jeg vil gerne have nogle kommentarer ang. dette (f.eks. ”Næh, hvor er han bare søøød!” :laughing: ).
 
 
14. juni 2006
 
Så er det blevet aften og tid til at skrive dagbog. Men der er ikke specielt meget at skrive om. Vi har mest været herhjemme, bortset fra et kort smut over i centret, for at købe aftensmad og sende pakke til Anand. Jeg sendte ham to stk. grydeskeer i træ (til hans mor), en tilbudsmappe med plastlommer, et brev om børns hverdag i Danmark og et brev med en undskyldning til hele familien *rødme* Det er vist snart flere år siden nu, men jeg sendte ham engang billeder fra mit hjem. Jeg tænkte slet ikke på, at det kunne være en dårlig idé, men vi har haft en snak om det i MSN-faddergruppen og der er nogle der synes det er meget forkert. Jeg ved ikke om Anand og familie blev fornærmede eller såret, og jeg ved slet ikke, om jeg selv synes det er forkert, men hvis jeg har såret/fornærmet dem, vil jeg da gerne undskylde. Jeg ville jo vise ham hvordan man boede i Danmark, for at udvide hans horisont, men det kan da godt være, at det ikke har været så fedt for dem, at se et dansk hjem, når de selv bor i en lerhytte *rødme* Men det var i hvert fald ikke i ond mening jeg gjorde det.
 
Ja, jeg deltager faktisk lidt i en faddergruppe på MSN. Men det er nu ikke så meget, og grunden til jeg er der i stedet for alle mulige andre steder, er at man ikke er særlig personlig eller hvad man nu skal sige. Folk forventer ikke jeg fortæller noget om mig selv (men man må dog gerne fortælle lidt engang imellem).
 
Jeg får ikke lyttet så meget til lydbøger, da jeg sidder meget og læser gamle dagbogsindlæg fra <a href="http://www.ugandachildcare.dk"target="_blank">Uganda Child Care’s</a> hjemmeside. Jeg er startet helt tilbage fra da de startede med at føre dagbog i 2003 og jeg er kun nået til slutningen af marts 2004. Det er jo vildt spændende at læse om. Jeg har længe fulgt den ”nuværende” dagbog – altså de indlæg de skriver nu (i 2006).
 
Jeg skal nok tænde for Messenger indimellem og det har jeg da også gjort et par gange for ganske nyligt :wink: Men det er lidt svært for mig. Hvis I ser mig online, så vær sød ikke at have medlidenhed med mig eller spørg for meget til alt det svære. Jeg skal nok sige noget om det, hvis jeg føler for det. Men det bliver hele tiden sværere, for nye problemer melder sig hele tiden. Jeg har fået mange opmuntrende og søde SMS’er, og det har været dejligt – men det er lidt svært at skrive noget tilbage. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive.
 
Lidt er der da sket: Vi fik en pakke fra Telia i dag med vores nye mobiltelefoner. Michael havde faktisk lige sagt, at nu kunne posten godt komme med den pakke, så da det ringede på, var jeg da helt sikker på at det var pakken – og ja, det var det sørme :laughing:
 
Det er en Nokia 6230i, som har et 1,3 mega pixels kamera, så man kan tage nogle nogenlunde billeder, hvis man nu glemmer sit alm. digicam. Den har også radio og mp3-afspiller, så det er jo kanon. Men der er kun et MMC-kort på 32 MB i, så det er jo ikke meget. Men vi køber et 512MB i næste måned. Jeg vil nemlig begynde at tage flere billeder af dem jeg holder af :smile: Tidligere har jeg ikke været så god til det nemlig.
 
Men da vi så min niece spille fodbold, tog jeg en masse gode billeder og film af hende med mit digicam, at både min mor og søster besluttede sig for, at nu skulle de dælme også ha’ et digicam :wink: Jeg tog også billeder af hendes hvalp ”Chili” en anden dag og filmede Timian, mens hun lavede en lille ”dans” ude i haven. Det var kanon sjov og et godt minde at have. Selvom hun har bedt mig om ikke at vise det til nogen – æv! Vi havde ellers planer om, at vise det til alle gæsterne til hendes konfirmation (om mange år) :wink: Jeg filmede hende også tage bad i iskoldt vand en dag det var meget varmt. Første film, der kunne hun ikke selv tage sig sammen til at hælde det ud over sig, så hendes Momme løb rundt efter hende og pjaskede det ud over hende *fniZ*
 
Det var vist alt for i dag, og jeg præsterede da, at skrive lige så meget som i går, selvom jeg intet har foretaget mig. I morgen kommer Bostøtten, så jeg skal tidligt op i morgen og rydde lidt op, så de ikke bliver alt for sure :sad:
 
 
17. juni 2006
 
Så har jeg fået flere billeder af Frank, med hans onlinegaver (glem nu ikke at gå ind og beundre dem på min ”Fadderbørn” side). Han ser virkelig glad ud, og det er bare herligt, for tit ser børnene helt forskrækkede ud på billederne. Jeg synes dog det ser ud som om nogle enkelte småting mangler på billedet, men måske de gemmer sig bag nogle andre ting, og det kan jo også være svært, at gætte, når man ikke lige kender alle tingene – hvordan de lige ser ud i Uganda…
 
Vi har også fået testet de nye mobiler, og de virker ret gode. Billederne ser i hvert fald gode ud på telefonen, og man kan zoome. Michael har også været ude hos en mand og købe et kabel, så vi kan føre ting frem og tilbage mellem telefonen og computeren. Den har jo også mp3-afspiller (og radio).
 
Det er utroligt… jeg har haft mit mobil tlf. nr. i lidt over et år nu, og jeg får stadig beskeder fra folk, der bare ikke vil indse, at jeg ikke er deres ven :wassat: Jeg tror det var en meget ung pige, og hun skrev ”Fuck dig”, så prøvede hun og ringe, og blev noget slukøret, da jeg ikke var den person hun regnede med. Så sendte hun en SMS og skrev undskyld :wink:
 
Bostøtten var her i går (torsdag), og min kontakperson var her i dag (fredag). Det var lidt pinligt… Fordi jeg ikke skulle hente min niece i børnehaven og aflevere hende ved toget (børneguide), glemte jeg alt om min aftale med min kontaktperson. Så der var kaos da hun kom…
 
Vi fik kigget på den tid jeg har med kommunen ang. forhøjet pension, og hun kunne ikke tage med da hun var på ferie. Så hun ringede op og fik aftalen udskudt to uger.
 
I morgen (lørdag) skal vi passe min nieces hund. Den er super sød, men ikke helt renlig. Den er det vist mere eller mindre derhjemme, men jeg har den under mistanke for, at den tror vores altan er en ”have”, hvor man går ud og besørger :wassat:
 
Jeg er stadig i gang med at læse dagbog fra Uganda, og det er rigtig hyggeligt. Jeg kan da tit sidde og grine og det er også sjovt at følge deres egne børn (og alt deres gode arbejde naturligvis).
 
Men i dag (fredag) har jeg sovet meget. Fra kl. 16:30 til 20:00 – så det er jo lidt nederen :sad:
 
Vi sendte breve af sted til skattevæsenet i går (torsdag). Man skal jo ikke betale skat af de penge man giver til de fleste hjælpe-organisationer, og man kan gå tre år tilbage, og det passer lige med de tre år jeg har været sponsor for Anand og de tre år Michael har støttet Folkekirkens Nødhjælp. Så forhåbentlig dukker der snart en masse dejlige penge op. De ville virkelig falde på et tørt sted, for vi kan ikke rigtig tillade os noget her i sommeren, da vi skal spare op til Horsens-opholdet (Madonna-koncerten, altså vi skal jo overnatte der nogle nætter).
 
/CyberRaga
 
 
20. juni 2006
 
I dag har jeg været med min kontaktperson til Flintholm station. Denne gang mødtes vi på stationen, så jeg skulle klare lidt af vejen selv.
 
Jeg har også sovet rigtig meget i dag – måske det er varmen, jeg har været helt rundt på gulvet. Michaels bror ringede ang. om vi ville komme hjem til dem Skt. Hans aften, og jeg fortalte ham, at Michael ikke var hjemme, men at vi sikkert gerne ville komme hjem til dem. Da jeg havde lagt på blundede jeg meget kort (da jeg nærmest sad op) og pludselig kunne jeg høre Michael hoste… !?! Han var nemlig hjemme og jeg har åbenbart også talt med ham. Han troede jeg var vågen, men det gav ikke helt mening det jeg sagde *rødme* :wink:
 
Så Michael ringede til hans bror, og de aftalte hvad vi skulle have med osv.
 
I går var vi ovre og handle med min mor, og hjalp hende hjem med en reol. Senere ringede min søster og [b]forlangte[/b] hjælp med computeren. Deres computer er nemlig [b]stadig[/b] fucked up, og for kort tid siden anbefalede jeg hende, at smide møget ud. For jeg er bare [b]træt[/b] af deres computer. I søndags ringede hun så og spurgte om jeg kunne komme forbi og hjælpe mandag, men vi havde nogle ting at ordne, så jeg sagde nej og hun blev skide sur. Jeg drømte faktisk om natten, at jeg gerne ville hjælpe alligevel, men der var hun blevet så sur, at hun ingen hjælp ville have :wassat:
 
Men det var mest Michael der ordnede computeren – eller han underviste min søster. Jeg spillede badminton med min dejlige niece. Jeg måtte også være ond ved hende, for hun fik noget i foden. Vi prøvede første med en pincet, men det uidentificerede objekt havde gravet sig helt ind under huden, så jeg måtte sige det grimme ord ”NÅL”. Hun blev meget bange og begyndte at græde, men der var intet at græde over, for jeg var ultra forsigtig. Jeg fik fjernet al huden omkring det uidentificerede objekt, men det var umuligt at få ud, selvom vi pillede i det og gravede under det – vi blev vist enige om, at det nok var en lille blodansamling i stedet… hmmm… Senere læste jeg godnathistorie for hende (selvom hun vist snart læser bedre end mig *rødme*). Det var en Askepot historie, som lød ret god (jeg læste kun den sidste halvdel nemlig). En af Askepots stedsøstre bliver forelsket i en bager, hvilket jo – ifølge hendes mor – er under hendes niveau. Men Askepot tager affære, for stedsøsteren er jo helt håbløs til at ”score” :wink: Men da vi forlod min søster meget sent og alle andre var gået i seng, var min søster helt rundt på gulvet af alle de informationer hun havde fået den dag. Michael og jeg var også kvæstede og fik pøller hos pøllemanden i stedet for sund mad derhjemme – vi orkede simpelthen ikke at lave mad…
 
Jeg har fået 4 nye gode billeder af mit sponsorbarn Frank fra Uganda. Det er billeder af ham med de gaver jeg gav ham fra UCC’s onlineshop. Det er bare nogle supergode billeder, for han smiler over hele femøren :laughing: Det er jo et meget sjældent syn, at børnene smiler og griner på billeder, i fattige lande – så tjek dem venligst ud under ”Fadderbørn”.
 
Lørdag passede vi min nieces hund. Tjek den ud under ”Billeder” > ”Billeder/Minder der er værd at huske” – kommenter venligst den dejlige hund og også gerne billederne af Frank (igen) :laughing:
 
Men vuffi er [b]stadig[/b] ikke stueren *suk* Min mor var her hele dagen og vi lavede alle mulige ting, vi var bl.a. ude at gå mange lange ture med Chili – og hyggede os i det hele taget. Min søster ringede om aftenen og ville prøve at få os til at passe Chili natten over, men eftersom hunden ikke er stueren, måtte de venligst komme at hente den, selvom det var sent. De havde nemlig været til fest med hendes selvhjælpsgruppe. Jeg tror altså Chili er mørkeræd, for hun knurrede og gøede af en person med en barnevogn og også af en anden person. Det er totalt morsomt, for ingen kan jo blive bange for sådan et lille pjok. Selvfølgelig har hun fået tilnavnet ”dræberhunden” *g*
 
Det var vist alt for denne gang.
 
 
4. juli 2006
 
I dag er det min dejlige søsters fødselsdag. Jeg har været ude og bus-træne med min kontaktperson, lavet kort til min søster og bagefter ned til dem med kortet. Min mor var også med, hun havde gave med. Vi skal til min søsters fødselsdag på lørdag.
 
Jeg er inde i en periode, hvor det er svært at skrive dagbog igen. Fordi jeg ikke fatter hvad der sker i mit liv. Jeg har på en måde lyst til at skrive om det, men det går bare ikke. Men jeg fatter ikke hvordan folk kan ændre sig sådan, hvordan man kan blive manipuleret med uden at opdage det og hvor onde folk kan være. Jeg har bare en knude i min mave nu, og jeg tror det er vrede – måske endda had!?! Men også afmagt.
 
Min niece har været på koloni i 5 dage, og det var altså meget hårdt for hendes forældre. Min søster var den eneste forælder der græd, da der blev sagt farvel til ungerne *g* Det var vist en dejlig ferie og de hyggede sig godt, men hun har fået temmelig mange blå mærker og der er nogle drenge der har hugget hendes kamera og taget omkring 9 billeder med det, såh… Det kan jo være sjovt voksne mennesker imellem, men jeg synes det er tarveligt når det er børn. De har jo ikke ligefrem mulighed for at købe et nyt kamera. Specielt fordi de ingen penge havde med.
 
Men vi har været i biografen og se ”Da Vinci mysteriet”. Min søster, svoger, Michael og jeg. Vi blev enige om, at den er meget bedre end den kritik den har fået. Den er naturligvis ikke lige så god som bogen, men det ville da også være meget mærkeligt – og måske ligefrem første gang. Min svoger, som er den eneste der ikke har læst bogen, synes godt nok den var svær, at følge med i. Selve teorien med at Maria Magdalena skulle have været Jesus’ hustru og have født hans barn, sagde vist heller ikke min svoger meget.
 
Så har vi holdt grillaften og det var bare kæmpe skægt. Vi grillede i min mors, Michaels og min ”park” :laughing: og det var en succes - min søster og svoger var vilde med maden. Vi spillede ”kubb” og min mor der sagde, at hun ikke kunne ramme, ramte flest gange. Jeg ramte også, og alligevel skulle Michael – der ikke ramte en eneste selv – lige fortælle mig hvordan det skulle gøres *lol* Vi dansede også mange mærkelige danse, f.eks. ballet til et ”Chopin” nummer der var på min telefon. Det så vist let og elefant ud. Det var naturligvis mig der fandt på det *rødme* Min niece var nu meget god til det, og min svoger dansede også og han knækkede selv helt sammen af grin når han havde taget et ballet-spring. Det var bare så fedt! Vi optog også noget af det – de dansede rundt og min niece sluttede af med at sige: ”Så er det nu du skal slå den prut far!” *lol* For da vi havde spist blev der også pruttet en del *gg* Min søster pruttede bl.a. den amerikanske nationalmelodi. Det lød i hvert fald sådan. Så vi gik hele tiden rundt og ”båttede” den melodi (hmmm… man sku’ nok ha’ været der :wink: ).
 
Dagen efter kom min niece på besøg igen. Hun skulle have et tema til sin telefon, men det gik totalt i kage – æv :sad: Men så tog vi (Michael, min mor, Timse og jeg) i Brøndby Havn og spiste en vaffelis i stedet. Vi var godt nok alle sammen på kur, meeen… det var jo pænt varmt :laughing: Vi cyklede også videre til Brøndby Strand og soppede i vandkanten. Det var herligt :smile:
 
Men da vi skulle hjem med Timse kørte hun uden at have slået hjernen til, så vi måtte råbe lidt, for at hun skulle stoppe og for at manden der kørte den modsatte vej, skulle stoppe. Så blev hun bare herre cranky og ville ikke snakke mere med os den dag…?!? Hun havde oven i købet sagt til hendes mor, at JEG (moi!) var cranky…?!? Hendes mor var vist mest irriteret over alle de udtryk jeg går og lærer hende :laughing: (og som hun ikke helt forstår når man spørger til hvad de betyder)…
 
Jeg har i øvrigt fået en ”penneven” fra Etiopien. Det er en dreng på 10 år, som jeg kan sende lidt pakker til engang imellem, så det bliver jo måske meget hyggeligt :smile:
 
 
25. juli 2006
 
Det er lidt svært for mig, at holde gejsten oppe mht. dagbogsskrivning, når jeg hele tiden får mindre og mindre kommentarer. Jeg ved dog godt jeg har et par faste læsere. Det må jeg næsten gå ud fra, når jeg nu har 30 besøgende om dagen. På et tidspunkt var det det dobbelte, men det er der jo ikke noget at gøre ved :wink:
 
Disse dage er ikke helt nemme. Jeg tror godt jeg kan røbe nu, at det der har været svært for mig, er at min bror har slået hånden af sin familie. I lørdags blev han gift og vi var ikke inviteret :crying: Heldigvis har vi nu mulighed for at se hans børn mere, da den ældste søn lige er flyttet tilbage til hans mor her på Sjælland. Samtidig er der større chance for at se dem, da vi nu kan arrangere noget med børnenes mor, hvilket vi ikke kunne tidligere (for min bror havde bedt os om ikke at tale med hans ex-kone).
 
Den 8/7-06 var dagen hvor Nicholas flyttede hjem til sin mor. Det var også denne dag min søster holdt hendes fødselsdagsfest, men det betød altså at Nicholas og Christine ikke kunne komme, da de flyttede alt Nicholas grej hjem til Sjælland. Men det var en dejlig fødselsdagsfest alligevel og en pige fra Timians klasse var også inviteret, bl.a. fordi Timians og pigens forældre kommer godt ud af det med hinanden, og de var nemlig også inviteret. Timian og pigen legede mest med en bold og med hunden – og soppebassinet! Det var før de fik et gigantisk ”soppebassin” (næsten en lille swimmingpool). Vi fik carpaccio (råmarineret oksekød) til forret *mÅmZ* og ostebord til forret – der var pænt mange oste, at vælge imellem! Vi gav min søster en Herstal lanterne, som var gået lidt i stykker, så den skulle byttes. Men så så de noget Herstal bestik i forretningen de hellere ville have. Det havde jeg også set på – det var i et ”slankt” design og i et tykt design. De valgte det slanke, hvor jeg nok mere var til det tykke.
 
Den 11/7-06 var Michael og jeg til demonstration med min barndomsven Tommy. Jeg har ikke set ham i 4 år tror jeg!!! Så det var et dejligt gensyn. Vi demonstrerede mod en jamaikansk reaggae sanger der kom til Danmark for at synge sange om at myrde og lemlæste homoseksuelle. Bl.a. ved at hælde syre i hovedet på dem! Vi demonstrerede også mod spillestedet der lod ham spille. Der var nogle der havde skrevet ”Gay Club” flere steder, på facaden på det sted han skulle spille. Buju Banton hedder han vist…? Jeg kan ellers godt lide reggae-musik. Vi havde det skide skægt og der var en fed stemning. En af Buju Bantons tilhængere blev arresteret, så det var jo helt perfekt! :laughing: Og min kære barndomsven havde åbenbart en skjult aktivist i sig, for han lavede både et slogan og gav den altså rigtig som aktivist på alle måder. Vi grinede også meget. Michael grinede af en mand der havde klædt sig ud i dametøj (meget overdrevet naturligvis) og kiggede meget forarget på Bantons tilhængere og sagde rigtig snerpet, at hun håbede de havde en grim smag i munden. Der var også en masse mænd og kvinder der snavede hinanden i asfalten, og da jeg råbte ”Bare gå til den!” var der to fyre, der grinede ret meget. De grinede også, da jeg sagde, at de skulle endelig sige, hvis de havde lyst til at råbe ”BUUUH!”, for jeg var så klar til det :laughing: Og Tommy råbte ”Trash 1 og Trash 2” af to – muligvis jamaikanske – duller, som var så kiksede og meget trashy! Den ene viste skam godt det var hende han mente, for hun gav ham lige en vrikketur med r*ven som hilsen *lmao*
 
Men Nicholas var her altså i sidste uge, og vi hyggede max. Timian var her også, så to af dagene fik vi burger (hvilket Nicholas åbenbart ikke er så vild med, men det er Timian!) og de andre to dage fik vi koteletter (nu tror Michael jeg er ved at skrive om ham, fordi jeg har det med at kalde ham ”Koteletter” *lol-rødme*). Men Nicholas var så til gengæld ret pjattet med koteletterne, efter han havde tvunget os til at putte cocktail-pølser i – hvilket var pænt lækkert! Det første han sagde da han kom herhjem, var ellers om vi skulle have det samme som sidst til aftensmad – der spiste han 4 portioner og næste morgen spiste han 13 stykker franskbrød! :wassat: Sidst fik vi nemlig noget gryderet med kartoffelmos *mMm*
 
Vi fik også dessert hver dag – is med friske hindbær, skildpadde is (Nicholas yndlingsis, som han altid skal have når han er her), en kæmpe-skummel men meget lækker chokolade is. Den sidste aften skulle vi have koldskål, men det nåede vi faktisk aldrig, fordi vi sad opslugt af hver vores computer :tongue:
 
Det var Nicholas mor der kom og afleverede ham sammen med Christine (som havde de sødeste rottehaler) og de kom også og hentede ham igen. Det var dejligt at se dem alle sammen igen :smile: Helle fik en kop kaffe og Christine gik ombord i vores Anders And-legetøj (alt det crap der er med hvert AA & Co.-blad). Hun fik det alt sammen med hjem, en hel pose fuld. Vi var ikke så sikre på at Helle var så glad for alt det ”ragelse”, men da der kom en blæser frem af posen (behøver jeg nævne at det var varmt? :wink: ) og et elektronisk fodbold-spil, så var hun solgt *lol* Christine skulle også have noget at drikke, og hun var også sulten. Hun var ikke sulten, da vi sagde ”spegepølsemad”, men da vi sagde ”koldskål” var hun ret sulten *g*
 
Men vi var bl.a. på computercafé. Timian var med for første gang og hun nåede at blive pænt god! Vi var der i 5 timer, og de kunne sagtens sidde længere. Men Timian var noget utilfreds med indretningen af stedet – når man siger café, tænker man jo også på et dejligt lyst sted, men det er bare ikke så praktisk hvis man skal spille puter :wink: Vi startede med at spille ”Battlefield 2”, for det havde vi hygget os meget med sidst. Men denne gang var Counter-Strike meget sjovere. Det var børnene mod de voksne, og de smadrede os totalt i Battlefield. Men i Counter-Strike kunne vi lige følge med, så børnene synes altså også det er bedst med lige hold.
 
Nicholas og Timian var også på stranden to gange med Timians forældre. Vi var desværre ikke med, for den ene dag havde jeg kæmpe hovedpine og den anden dag, skulle jeg lave bryllupskort for min mor.
 
I lørdags da min bror blev gift, tog min søster og svoger til et andet bryllup de var blevet inviteret til. Min mor, Timian, Michael og jeg havde aftalt, at vi skulle i Tivoli eller noget den dag, men Timian var blevet inviteret til at besøge og sove hos en gammel klasseveninde. Så i stedet grillede min mor, Michael og jeg i min søster & co.’s have :laughing: Vi fik rigtig lækker mad og holdt humøret så højt som muligt. Men dræberhunden Chili gøede bare hele tiden, når hun hørte trafik på vejen udenfor deres baghave, så jeg måtte lukke hende inde i stuen som straf to gange. Hun ved godt hvad der skal ske, så den ene gang spænede hun rundt om mig i cirkler, så jeg blev hel rundtosset, men jeg fik da fat i hende. Næste gang var jeg noget smartere og tog to hundekiks, som jeg smed ind i stuen – og da hun løb ind for at hente dem, smækkede jeg døren i og sagde pænt farvel :laughing: Men lige meget hjalp det, for sekundet jeg lukkede hende ud, gøede hun igen *suk*
 
Men i dag var vi med min søster, mor, to niecer og Michael + mig i Avedøre til ”Glade børn på plænen”, som er en gratis aktivitet for børnene. Der var bl.a. en vand-glidebane, som så pænt skæg ud. Michael og jeg var helt ærgerlige over at vi ikke måtte være med *g* Jeg havde nemlig heller ikke været i bad, da vi kun havde iskoldt vand i hanerne.
 
Jeg fik købt et penalhus til Frank i Avedøre, som kun kostede 8 kr. Det de har i UCC’s online shop ser nemlig lidt trist ud. Så jeg fandt et med fodbold på :smile: I går/mandags havde jeg kigget på kanvas-sko til Frank, da de sko jeg har givet ham, ser lidt tunge og varme ud, så jeg tænkte at kanvas-sko med tynde strømper måtte være sagen (sko er godt fordi de får jiggers, som er nogle larver der kravler ind i deres fødder og lægger æg). Jeg så så nogle i Bilka til 50 kr. og det var jo billigt, så der aftalte vi at tage ud på fredag. Men så da vi var ovre at handle, havde de en kasse med chok-tilbud (som jeg kun tilfældigt kiggede ned i) og der fandt jeg et par Converse look-a-likes i hvide til 15 (femten!) kroner!!!
 
Jeg har også for nyligt fået en DVD-film af Frank og en masse billeder, så kig endelig på hans side og kommentér venligst her i dagbogen eller i gæstebogen :laughing: Jeg har lavet en beskrivelse af filmen med billeder til – linket til den side, kan I også finde på Franks side under ”Fadderbørn” (i menuen til venstre).
 
Derudover er jeg begyndt at læse lidt i Biblen *rødme* og jeg har også lånt en film om Ester fra Det Gamle Testamente (er det vist). Det er faktisk meget interessant, og der er nogle virkelig gode forklaringer på, bl.a. hvor regnbuen kommer fra osv.
 
 
23. august 2007
 
Ja, så sidder jeg og venter på at det bliver ”i morgen”. Madonna-koncert! Jeg er virkelig træt, så dette bliver bare kort.
 
Vi var på computercafé med Nicholas og Timian endnu engang – og det var som altid super sjovt :smile:
 
Vi har haft besøg fra det jydske og vi har været ude og spise + på café med Michaels chatvenner.
 
Jeg har sendt en 5 kilos pakke til Uganda – indholdet var ca. 500 kr. og portoen var 315 kr. :wassat: Jeg bruger stadig meget tid på mine fadderbørn og i et fadderforum, fordi … jeg bare slet ikke har lyst til at tale om alt det der er sket det sidste stykke tid. I fadderforum kan man faktisk være meget anonym og ingen spørger om noget privat. Jeg har også købt nyt tøj til Franks ikke-sponsorerede søskende + en ekstra uniform og en metal kuffert til Frank – der kan læses meget mere om mine fadderbørn under ”Fadderbørn” (i menuen til venstre).
 
Vi var på kræmmermarked med Risle, og hun er jo ”mesteren”, så hun fik pruttet om priser for os – og hun endte også med at sælge os noget (musik), men vi fik også ting gratis af hende (bøger) :smile: Michael købte en fake Prada taske til mig, jeg fik en bog fra Folkekirkens Nødhjælp og Michael fik et (kokke) forstykke.
 
Vi var også på kræmmermarked med min mor og Timian. Timian fik prøvet en masse forlystelser og hun fik også prøvet at ride på en pony :smile: På det kræmmermarked fik jeg en hund (bamse) i en (papirs) pose *fniZ* Min mor købte en sjov blomst til min søster. Det var en vi så på ”Glade børn på plænen” med mine to niecer og min søster + mor. Den sprøjtede vand i alle retninger hele tiden – smadder sjovt :laughing:
 
Vi har også haft besøg af Michaels far, bror og nevø :smile: Vi lavede Raclette mad og det var bare skøøønt!
 
Jeg er faktisk næsten stoppet med at drikke alkohol. Da vi var i byen med Michaels chatvenner fik jeg en øl og en Lumumba med mindst 3 timers mellemrum. Jeg kan faktisk ikke lide alkohol, og har kun brugt det til at slippe hæmningerne lidt. Men nu har jeg det åbenbart så godt, at jeg kan hygge mig uden alkohol – og så ender jeg heller ikke med at blive træt eller dårlig, som jeg plejer.
 
Husk landsindsamling for Røde Kors søndag d. 3/9-06 :smile:
 
 
27. august 2007
 
”Horsens here we come…” Horsens del 1
 
Torsdag d. 24/8-06 kl. 8:30 gik turen til Horsens :smile: Vi kørte næsten turen i et stræk. Det var faktisk slet ikke så slemt, men vi havde jo også noget at se frem til. Vi ville gerne komme i god tid, for de havde jo virkelig advaret om trafikkaos. De rådede folk til at være i Horsens inden kl. 14. Men vi skulle jo til Juelsminde og bo. Det var en rigtig hyggelig tur, hvor vi lavede mange fjollede ting i bilen dertil. Vores ”kampråb” var at ”hyle” som indianere hver gang vi nåede et nyt mål og det holdt faktisk helt til efter koncerten. Det var selvfølgelig mit skøre påfund, som min svoger senere konstaterede *g* Men vi dansede også limbo under broernes ”stolper”, som de gør i reklamerne :laughing: Og når jeg så en person i Madonna T-shirt skulle de da lige have en kommentar med på vejen :laughing:
 
Da vi kom til Juelsminde skulle vi ud og se byen, få lidt at drikke og lidt at spise. Der var en flink servitrice der fortalte os om hendes oplevelser i Forum Horsens. Øllet var kanon dyrt – 200 kr. for en kande øl og man kunne intet mad købe. Det viste sig så at være ændret, men vi købte nu kun lige en lille portion chips alligevel. Det var nemlig min søsters store problem, hvordan vi skulle få mad. Man måtte jo ikke have noget som helst med til koncerten. Hverken mobiltelefoner, mad, drikke m.v. Men som sagt fik vi mad i Juelsminde, og så bestilte vi lidt fingersandwich, chips og sodavand/øl til når vi kom hjem (på hotellet). De fingersandwich viste sig, at være den største mad-mæssige positive oplevelse på hotellet. Morgenmaden var nemlig temmelig trist, og den ene dag (lørdag morgen) var virkelig en fiasko. Folk sad og sultede, og ind imellem kom de med 2 eller tre rundstykker. Vi var godt nok kun 12 mennesker den morgen, men vi sad alle sammen og måbede. Men ellers var det et godt hotel, flinke mennesker som lige havde startet hotellet op, og så sker der jo indimellem fejl :wink:
 
Vi har bare gået så meget på denne tur, og haft så uendelig ømme fødder.
 
Vi blev kørt i bus fra hotellet til koncerten, og det drejede sig om tre store busser med folk fra vores hotel. Vi blev sat af et pænt stykke vej fra koncertområdet, så vi var allerede lidt ømme i fødderne, da vi kom til koncerten. Vi gik nemlig også rundt i Horsens – bl.a. fordi min kære, men knap så kloge kæreste havde [b]formodet[/b] at jeg havde taget hans fleece med – men det havde jeg ikke :laughing: Så vi måtte finde et sted han kunne få en billig trøje, og det fandt han heldigvis. Vi fik også sendt et Madonna koncert postkort til min niece, Timians, skoleklasse. Hun ville ikke sende et kort [b]efter[/b] koncerten, for det ville hun fortælle dem selv. Vi så ellers mange helikoptere og vi råbte Madonna og vores indianer-råb efter dem alle *g*
 
Det var også mens vi sad i Horsens og drak en øl/sodavand at min svoger og søster fandt ud af at vi skulle spise vietnamesisk mad om fredagen eller lørdagen, fordi de var inde og tisse på en spændende restaurant. Jeg er generelt ikke stor fan af asiatisk mad, men det måtte jeg jo finde mig i, når de andre gerne ville *suk*
 
Byen var jo i totalt Madonna mode og alle steder spillede de Madonna musik, og ønskede både Madonna og hendes fans velkomne :smile: Vi fandt hurtigt vores stamsted i Horsens, som var billigt og hyggeligt. Det hed ”Long John” og der var vi både før og efter koncerten, men også om lørdagen hvor vi også var i byen til Europæisk Middelalder Festival :smile: Men der på ”Long John” før koncerten var der naturligvis mange koncertgængere. Den ene af dem var så grønlænderstiv, at I tror det var løwn! Hun kendte vist ikke rigtig nogle Madonna numre, men ville da gerne synge Tommy Seebach numre med os og skrålede så ”Uuuuunder stjernerne på hiiimlen sejler vi af sted…”… jeg kan godt lide Melodi Grand Prix, men… *dybt håbløst suk* Jeg synes det er lidt synd at folk er så stive når de går til koncert, for dagen efter kan hun da intet huske fra koncerten…?!?
 
Men vi gik så mod koncertområdet – gennem en kirkegård, der havde en sådan stor bakke vi skulle gå opad, at min søster måtte forlange at vi holdte en pause :laughing: Jeg havde en cola og chips med som vi havde intentioner om at drikke/spise, men pludselig var vi der og jeg måtte [b]ikke[/b] have det med ind – og det var ikke engang helt inde hvor koncerten blev holdt. Vi havde med vilje ikke taget vores mobiltelefoner med, for det ville være trist at de blev konfiskeret. Men der var masser der havde deres mobiltelefoner med sig og tog billeder og optog film/lyd, men sådan er det jo bare. Jeg må bare se frem til, at koncerten kommer på DVD :smile:
 
Vi fik også talt med nogle mennesker der havde købt en kande øl, og det viste sig, at man kunne få kanden genopfyldt for 170 kr. – og at den kande var ret god til f.eks. saftevandskande. Efter koncerten lå kanderne og flød i hele byen, så min søster fik taget 2 kander med hjem – og helt gratis :laughing: Vi købte nemlig ikke kander, men min søster, svoger og Michael fik et par krus øl og Timian og jeg fik et par sodavand. Min søster havde nemlig ævlet om at vi ikke skulle drikke for meget (øl), for så skulle man tisse hele tiden – men det endte jo med at de skulle tisse alligevel, og det gik da også.
 
Da vi kom helt ind hvor koncerten blev holdt – ja vi skulle jo igennem noget ”sikkerhed”, men det handlede også mest om, om vi havde mad med. Jeg måtte selv tilbyde manden at kigge i min taske, for det var han nu ikke så meget for. Jeg kunne sagtens have haft mobil med, og som også andre ting. De hev ikke engang ”slippen” af – i dag scanner man billetten :wassat:
 
Koncertområdet var kæmpe stort, og til venstre for scenen kunne der havde været to ekstra scener, hvor der stod masser af folk. Jeg ved ikke hvorfor folk valgte at stå så langt til venstre for scenen. Det betød blandt andet, at lige ud for scenen var der kun halvt fyldt op med mennesker, så det så ikke ud af så meget synes vi. Vi stod ca. halvvejs og der havde vi [b]masser[/b] af plads. Men der var så en storskærm til højre for scenen og så to (eller tre?) til venstre for scenen.
 
Ham opvarmningen, den verdensberømte DJ Paul Oakenfold, staves Oaken L-A-N-D *lol* Ja, det var altså min svoger der nægtede at indrømme han havde taget fejl. Han sagde Paul Oakenland (der var i det hele taget mange bud på hvad han hed). Så da min søster fandt nogle info-brochurer og sagde Oakenland, sagde min svoger: ”Hvordan staver du det? L-A-N-D?” *lol* Han nægtede bare at tro på hans hed ”fold” :laughing:
 
Vi har bare grinet så meget. Bl.a. fortale min søster, at nu min niece var startet i 3. klasse og de havde engelsk, havde hun sagt til sin mand, om han ikke skulle følge lidt med i hendes lektier, så han kunne opfriske sit lidt begrænsede engelske ordforråd. Hun havde naturligvis ment det meget seriøst, og så åbner Lars (min svoger) Timians engelskbog, læser fra første side og siger ”I am a fox”. Så brød min søster naturligvis sammen i latter. Hvor tit får man lige brug for at sige ”I am a fox”? *lol* Så vi sagde bare ”I am a fox” hele tiden, og jeg fik også lavet en variant, hvor jeg sagde ”foxing” i steder for ”fucking” *g*
 
[Så nu ringede min søde ven ”Jakob/Australiafan” lige og skulle høre om koncerten. Vi har ikke snakket eller chattet sammen rigtig længe, så det var dejligt at høre fra ham og vide at han stadig tænker på mig. Jeg tænker naturligvis også meget på Risle, Hoff, Ramses2, Australiafan, kawaii og alle de andre. Jeg er bange for at Jakob er meget træt i hovedet nu, for jeg snakkede vist næsten uafbrudt i de 10 min. samtalen varede *rødme*]
 
Naturligvis skulle jeg også tale jysk nu jeg var i Jylland. Og når man skal gøre noget skal man jo gøre det ordentligt, så det blev til sønderjysk. Ja ja, jeg kan overhovedet ikke tale – eller forstå for den sags skyld – sønderjysk, men jeg kan da sige ”MOJN” og det sagde jeg så hele tiden. De siger jo – har jeg hørt – ”Mojn” på alle tider af døgnet. Så når jeg trådte ind et sted sagde jeg ”MOJN” og når jeg forlod stedet sagde jeg ”Mojn mojn” :laughing: Jeg blev selvfølgelig lidt bekymret for om folk ville tage det som en fornærmelse, men det var vi ret sikre på at de ikke gjorde. For både de folk jeg sagde ”Mojn” til og mig grinede pænt meget – også min niece og de tre andre :laughing: De har jo nok bare tænk ”skøre københavnersnude” :wink:
 
Nåh men, Paul Oakenfold (L-A-N-D) skulle være gået på scenen kl. 19:30, men kom først på scenen kl. 20:15. Heldigvis var hans show ikke så langt, for det var ganske rædsomt. Det lød forfærdeligt, på nær to numre hvor han spillede Eurythmics og U2 (jeg er nu ikke den største fan af U2, undskyld Jakob!).
 
Hov, vi købte naturligvis Madonna goodies inden koncerten startede. Det var p*sse dyrt!!! Først stod vi i kø uden for koncertområdet for at købe goodies, men de havde næsten udsolgt af alt. Så da vi kom ind på området måtte vi starte forfra. Der var så mange mennesker i kø og det føltes håbløst! Der var naturligvis også den type mennesker der sked på alt og alle (blandt andet en 9-årig pige og to teenage piger) og kun tænkte på sig selv. Bl.a. kom der en kvinde der smigrede sig ind hos en anden kvinde, som troede at hun bare ville snakke og i løbet af 2 minutter stod den M*GS*K og blev betjent oppe foran. Hvordan hun gjorde det er lidt et mysterium. Hun fik så mange kommentarer fra min søster og jeg (og muligvis andre), og vi var villige til at tage en diskussion med hende, men hun ”overhørte” os. Men så ringede hendes mobiltelefon og så gik hun… vist nok uden at købe noget…?!? Måske fordi hun var bange for at få et par på hovedet *lmao* (nu er min søster og jeg jo rigtig voldelige *ggg*) eller fordi det blev for pinligt. Eller også var hun ligeglad og det kunne hun jo også sagtens være, for vi så jo hvor hurtigt det tog hende at komme op foran. Da vi så endelig kom op foran fik den ene ekspedient set sig ondt på min søster (tror vi, for hun gjorde altså ikke noget fornærmende eller noget som helst…?), så pludselig var der ingen til at betjene os…? Men da vi havde stået der meget længe og dem der stod ved siden af os på begge sider og mange bag dem var blevet betjent, var der endelig en flink mand der ville betjene os, og han fik også et stort ”THANK YOU!” af mig bagefter. Min niece fik en Madonna T-shirt … stort set den billigste til – sid ned – TOHUNDREDE-OG-HALVFJERDS kroner!!! (Men så stod der også Horsens med H på bagsiden og ikke ”Orsens” som der vist har stået på noget fransk produceret Madonna udstyr :laughing: ). Først måtte hun ikke få den for sine forældre, men jeg insisterede lidt (selvom jeg ikke ville punge ud *g*), så det endte med at hendes forældre betalte halvdelen og hun så selv skulle betale den anden halvdel. Jeg regnede ikke lige med at kunne passe en T-shirt ordentligt, så jeg tog et Tour Program… også til TOHUNDREDE-OG-HALVFJERDS kroner!
 
”Madonna går på scenen…” Horsens del 2
 
Og så…. da-da-da-daaaa… 21:15 gik Madonna på scenen!!! WOW!!! Madonna gik på scenen med sit meget omtalte hestetema… citat: En artikel i B.T. som jeg [b]havde[/b] læst op for min søster inden vi tog af sted til koncert. Men jeg kunne jo ikke lade være med at drille min søster lidt. Min søster er altså absolut ikke uintelligent, men hun er [b]meget[/b] nem at narre (hvilket jeg vist også er). Så jeg sagde til hende, at det var til ære for byen ”HORSEns” – ja, ”horse”! :laughing:
 
Min 9-årige niece (muligvis det eneste barn på hendes alder til koncerten) havde været meget rolig og logisk afklaret inden koncerten startede. Hun var godt klar over at hun ikke kunne sidde på skuldre under hele koncerten. På daværende tidspunkt fordi, at så kunne dem bagved jo ikke se noget. Så hun ville kun sidde oppe engang imellem og ikke når det var de gode numre, for det ville jo være synd for dem bagved. Men da koncerten startede, gik hun totalt i panik og ville op og se Madonna komme ned på/i en stor disko-kugle (det havde jeg fortalt hende). Da hun ikke lige kunne komme op på fars skuldre (fordi han selv ville bære hende op med hovedet nedad og så rejse sig op, vi var bange for han ville brække noget) begyndte hun at stortude og jeg tror de endte med at min søster og jeg bar hende (et ben hver så hun kom op i vores højde). Hun sagde at dette her ville hun måske aldrig komme til at opleve igen og så begyndte Timian og jeg at græde *rødme* (jaja, jeg plejer at tude de første par numre til en Madonna koncert – naturligvis helt diskret :laughing: ). Jeg sagde til Timian at hun skulle huske dette øjeblik og aldrig glemme det.
 
Min søster havde vist sagt til Timian, at jeg var lidt den vigtigste (hvis jeg havde mistet billetterne skulle jeg ”have” en af deres f.eks.), for jeg er jo så stor Madonna fan. Men for mig var Timian lidt den vigtigste – sådan er det bare. Børnene er altid de vigtigste og jeg har jo trods alt haft den store fornøjelse, at se Madonna to gange før (i 1990 og 2001) :smile: Det var også så stort at se min niece se Madonna’s nye udgave af ”Live to Tell”, alle hendes ansigtsudtryk! Så begyndte jeg at tude lidt igen *rødme* Madonna kom jo ned på et stort kors med en ”tornekrone” om hovedet (noget min niece i øvrigt havde set frem til) og pludselig udbryder min niece ”Jesus”. Jeg blev sgu lidt chokeret *lol* Jeg tænkte om der måske havde stået ”Jesus” oppe på skærmen bag Madonna. Men det spurgte jeg hende senere om, og det havde der ikke gjort.
 
Nu er jeg jo lidt i en periode hvor jeg synes kristendom er meget spændende, så jeg har vendt og drejet det. Jeg er jo godt klar over, at kristne ikke vil bryde sig om denne optræden. Den flotte anmeldelse Madonna fik for sin koncert i Los Angeles af en dansk B.T. journalist… han skriver bl.a. at ”det følgende knæfald foran det religiøse symbol viste, at hun gudskelov ikke ser sig selv som frelseren”. Jeg er naturligvis glad for denne udtalelse, men samtidig tager jeg mig også til hovedet, for hvordan kan man overhovedet tænke den tanke, at Madonna skulle tro hun var frelseren…?!? Det er da absurd! Og min niece troede da heller ikke at Madonna var Jesus, men Madonna mindede os om Jesus, som døde for vores synder (hmmm… skriver jeg virkelig dette?) i et nummer der hedder ”Live to Tell”, at overleve for at fortælle (bruge sit liv på at fortælle). Et nummer der startede med en masse mennesker der – muligvis – har overlevet, så de kunne fortælle os… ja… jeg glæder mig til at se det hele på DVD, for jeg kunne ikke rigtig… jeg havde ikke hjerne til at høre deres historier til koncerten (havde jo travlt med at læse min nieces ansigtsudtryk :wink: ), men jeg ved jeg gik glip af noget vigtigt! I det hele taget påvirkede det nummer os så meget, at min niece ikke rigtig bryder sig om at høre det mere. Det var for uhyggeligt – billeder af afrikanske børn der bor i fattigdom og krig, ildebrand og min niece siger hele tiden ”KILLER” – det havde der stået på skærmen bag Madonna!
 
Nu har jeg lige fundet ”Live to Tell” fra en Confessions koncert (se <a href="http://www.youtube.com/watch?v=7NiNNBveTDI"target="_blank">her</a>) og der fik jeg lidt mere med (desværre ikke de indledende fortællinger): Der står på skærmen bag Madonna: ”12,000,000” og bagefter (på engelsk): ”I Afrika er 12 millioner børn forældreløse pga. AIDS”, musikken til Live to Tell er inspireret af orgelmusik. Og der står Bibel/Jesus-citater som: ”For I was hungry – and you gave me food”, “I was naked and you gave me clothing”, “Whatever you did for one of the least of my brothers… you did it to me” (jeg kan anbefale at læse Matthæus-evangeliet kap. 25, vers 31-46 på <a href="http://www.biblen.dk"target="_blank">Online Biblen</a>).
 
Netop af denne grund kan jeg ikke se hvorfor kristne verden over ønsker at stoppe hendes show, for sådan som jeg ser det, prøver hun at udbrede Jesus’ fantastiske budskab – og tilmed til noget godt! :smile: Ja, hun er en meget seksuel person og ja, hun bruger ord som ”fuck” – men prøv dog at forstå hende før I dømmer hende. Lad være med at læs en avisoverskrift og tro du har læst hele artiklen! (Fuck stupidity, fuck ignorance).
 
Men folk var ret sløve der bagi hvor vi stod. Indimellem blev folk entusiastiske når hun spillede et nummer de kendte, og de klappede da og så’en… Så når ingen andre gjorde det måtte jeg jo tage affære :laughing: Jeg hujede ”Wooo!” og ”Wooo hooo!”, ”Madonna” (hvis nogen skulle have glemt hvem vi havde besøg af), ”We love you!” m.v. Jeg synes det var lidt pinligt i den noget sløve forsamling, men jeg ville jo gøre mit for, at Madonna kunne lide Danmark og måske komme igen :laughing: Men jeg tror nu folk syntes det var godt og de fleste der kritiserede det, gik nu også mest på arrangementet fra Horsens side. Der var bl.a. nogle JYDER der også syntes det ville have været meget bedre i PARKEN!
 
Da showet sluttede, var der nogle få entusiastiske mennesker (blandt andet mig og min medbragte kæreste + familie :laughing: ) der prøvede at få hende til at synge nogle ekstranumre, for jeg må nu nok sige, at hun forlod Danmark uden at sige rigtig farvel *hulk* Men showet gjorde hvad der sikkert var meningen. Vi fik øjnene op for nogle af de nye numre. Jeg tror nok et af vores yndlingsnumre gik hen og blev ”Isaac” :smile: Selvom Michael og jeg allerede godt kunne lide det i forvejen, men min søster f.eks. indså mere og mere hvor gode de nye numre var og hvorfor hun havde taget dem med i showet :smile:
 
Selvom vi ikke skyndte os, var vi jo nogle af de første der kom ud, fordi vi stod bagerst. Det viste sig nemlig at man så endnu bedre jo længere man kom væk fra scenen – altså storskærmene, for vi havde mere eller mindre droppet at prøve at se scenen. Det havde været bedre hvis scenen havde været højere oppe og storskærmene ligeledes. Men min svoger tænkte på, om det måske var fordi Madonna var bange for at virke for afstandstagende fra sine fans. Men også i forhold til sig selv – hun ville jo ikke kunne føle publikum på samme måde (måske?).
 
Men da vi kommer ud, kommer der så … jeg tror 5 store mørke busser med politi foran med blå blink og det hele. Vi regnede måske ikke lige med at det var Madonna i de busser, men måske dansere, musikere osv. I hvert fald tog jeg ingen chance, så jeg vinkede og råbte ”Madonna we love you” osv. *rødme* Igen i håb om at Madonna har fået en god oplevelse (følt sig elsket :laughing: ) i Danmark og vil komme igen. Jeg gjorde det for alle danske Madonna fans :laughing: Min søster osv. havde også vinket – weee :-) Og ifølge Metro ekspress (tror jeg det var) VAR det vist selveste Madonna i en af de busser!!! :laughing:
 
Men min niece var KVÆSTET! Hun er et barn der elsker at gå tidligt i seng og stå tidligt op. Så hun gik lidt kold under et par stille numre, men vendte stærkt tilbage. Efter koncerten gik vi hen på ”Long John” (stamværtshuset) og bagefter var der kun tid til at å mod bussen, som skulle køre os til hotellet. Men da vi skulle af bussen ved hotellet var Timian gået helt kold (vi skulle gå kæmpe langt til bussen fra koncerten og bussen hentede os først kl. 1:30!) og så kom buschaufføren med en masse sure opstød *tsk* Ja, der er nogle der måske mener at børn på 9 år ikke skal med til sådan en stor koncert, men…?!? Der var ingen tumult der hvor vi var! Vi regnede jo ikke med at skulle stå i første række altså, såh…!
 
Jeg vil bare lige pointere: Glem alle de fjolser der har sagt at ”der var for meget dans”… hmmm… mon der er meget dans til en Madonna koncert? Madonna som startede sin karriere som danser? Hvis du ikke vil se dans, så gå ind og se Lars Lilholt - der er ikke så meget dans! Og Madonna kom ikke ud over scenen…?!? Hun sagde da både ”SKÅL” (et ord som kan bringe alle danskere sammen *g*) og var imponeret over hvor mange forskellige folkeslag der var samlet foran scenen. Hun undskyldte at hun ikke havde besøgt Danmark før, men sagde at vi har skønne natur omgivelser, at vejret var skønt og at vi var skønne mennesker. Hun sagde også noget andet på dansk, som overhovedet ikke var til at forstå *lol* Men hun [b]prøvede[/b] da!!! Michael mener hun sagde at ”Det er dejligt at være her!” (en anden mener det var ”Godaften mine damer og herrer”, så kan I se hvor umuligt det var at forstå, da de to bud ikke ligger så tæt op af hinanden *g*). Hun bedte folk om at hoppe til ”Ray of Light” og insisterede på at de skulle hoppe gennem hele nummeret (dovne danskere, mvh CyberRaga :-D). Vi råbte ”Fuck stupidity” sammen med hende og ”Fuck IGNORANCE”, ”We want peace”, ”Fuck war” og ”Fuck George Bush!” – det var bare herligt!!! :laughing:
 
”Middelalderfestival” Horsens del 3
 
Da vi kom hjem spiste vi vores fingersandwich, Michael drak en øl og jeg en cola og så gemte vi vores chips til dagen efter. Vi gik lige på hovedet i seng og faldt også hurtigt i søvn.
 
Næste dag endte med at blive en afslapningsdag – hvilket vil sige, at vi ikke tog til Horsens og deltog i Middelalderfestivalen. Men så gik vi til gengæld Juelsminde tynd. Vi spillede minigolf og spiste mad på en fiskerestaurant *suk* Jeg er jo altså heller ikke så glad for fisk.
 
Halvvejs under minigolf skulle jeg åbenbart lige pludselig fortælle Michael en hel masse, og så brokkede min søster sig over, om jeg absolut skulle ævle løs når hun skulle ”putte”. Så det endte med, at jeg fortalte en lang intetsigende (fri fantasi) historie til min søster om en fyr der inviterede mig på softice med krymmel og pommes fritter. De andre fik også lidt historie, men det var kun lidt. Men da min svoger så tog hævn kørte jeg den meget langt ud. Specielt min søster kunne slet ikke ”putte” (men kun grine) når jeg fortalte mere intetsigende (fri fantasi) historie om ”de her grill kyllinger jeg havde købt, som var meget tørre. Som jeg så gik tilbage med i forretningen, men så viste det sig at ejeren lige havde købt forretningen af sin fætter, så jeg kunne ikke få dem byttet. Men at jeg så havde tilbudt min nabo dem, og det var hun glad for. For hun havde tilberedt en flæskesteg, men havde kommet til at sniffe en pinnochio kugle op i det ene næsebor og i det andet næsebor havde hun en stor bussemand. Så hun havde ikke kunne lugte at flæskestegen var brændt på, blah blah blah…?!?”
 
Bagefter gik vi så på fiskerestaurant og det var svært at finde noget spændende. Jeg synes fiskefilet og fritter var for kedeligt, for det kan man jo altid få på cafeteria. Så jeg overvejede lakseruller (med Filadelfia ost), men det var kun en forret, så det endte med jeg valgte indbagt laks. Lad mig sige det sådan… min svoger er stor fan af fisk, men da han smagte min mad, spyttede han det ud på tallerkenen igen. Meget diskret naturligvis, men jeg kom til at tænke (ja OK jeg tænkte lidt højt og delte det med de andre gæster) på børn der får noget de ikke kan lide, og så bare åbner munden og lader maden falde ud *g* Men salatbaren var faktisk ret OK, så jeg blev da mæt :laughing:
 
Bagefter fik min svoger og jeg en is. Min svoger som havde fået en is tidligere på dagen. Jeg fik en softice og gad egentlig ikke spise mere efter jeg havde slikket krymlet af *rødme* Så mens vi sad og kigge på, at min niece og de andre børn legede på legepladsen, smaskede jeg isen op på min søsters næse *g* Altså kun lige et lille dut. Min søster syntes bare jeg var for meget, men hun kunne sagtens have fundet på det selv :tongue:
 
Senere gik vi på tanken og købte øl til de voksne og sodavand til Timse og jeg, lakridser og Horsens Folkeblad, fordi vi tænkte at deres anmeldelse af Madonna koncerten var god når der stod ”Donna Drøn” på forsiden. Vi har endnu ikke fået læst anmeldelsen. Men dagen efter måtte jeg fortælle nogle jyder til Middelalderfestivalen, at nu skifter vi altså abonnement til Horsens Folkeblad for vi gider fa’me ikke Ekstra Bladet mere - men Michael ville lige vide om de har side 9 pige i deres avis *g*
 
Derefter gik vi ned og spillede Billard. Min søster, svoger og Michael spillede Billard og Timse og jeg spillede bordtennis. Det var sjovt. De ville gerne ha’ spillet Dart, men der var ingen lys over dartspillet. Det var åbenbart noget kompliceret noget med det lys over dart spillet. Hotelmanden fortalte os også dagen efter, at de ikke kunne finde ud af at styre hotellets elektriske system, selvom man kunne styre det hele fra et sted, men det var bare alt for avanceret. Det var et hotel de lige havde overtaget, og alt havde været lilla og lyserødt, så de havde haft travlt med at udskifte en masse ting *g*
 
Men min svoger & Co. spillede billard sagde han pludselig, at hvis man ramte det forkerte hul havde man tabt, og så kom jeg til at tænke på noget helt andet – og min søster, Michael og jeg grinede bare så meget. Jeg grinede nok mest og min søster og Michael blev vist også enige om, at jeg absolut ikke behøver at drikke alkohol mere, for jeg morer mig meget bedre uden :smile:
 
[Nu hører vi California Dreaming – et nummer vi hørte på ferien (når vi ikke lige hørte Madonna :laughing: ). Dejligt nummer *dejligt suk* I dag (28/8) ville min far i øvrigt være blevet 64 år…]
 
Dagen efter tog vi så til Europæisk Middelalder Festival i Horsens. Måske lægger jeg nogle billeder op senere fra Festivalen under ”Billeder”. Det var virkelig et spændende arrangement. Man kunne købe Middelalder tøj og der var mange der gik rundt i sådan noget tøj. Den dag var alt Middelalder-et-eller-andet: Middelalder-plasticpose, Middelalder-softice m.v. *g* Vi fik pølse med sennep serveret på et kålblad, jeg blev fotograferet i gabestokken og min søster syntes at jeg skulle smile på billedet…?!? Michael og Timian prøvede sjove hjelme – den min niece fik på var så tung at hun råbte ”Tag den af!” sekundet hun fik den på. Min niece var jo blevet syg til Madonna-koncerten (forkølet med feber), så hun havde det ikke super på noget tidspunkt. Vi så Middelalder kamp, hvor de skød med ”muskedonner” (et eller andet gammelt gevær der [b]larmede[/b]!!! Inden vi kom derhen var der nogen der skulle på toilettet, så Timse og jeg sad og ventede. Da hun hørte det brag, troede hun det var en bombe. Jeg sagde ”Nej, for så ville der have været mennesker der skreg nu” og så fik jeg et kram, og fik af vide at jeg altid var så god til at berolige hende *ser stolt ud* :laughing:
 
Vi så dem tilberede pandekager på bedste middelalder-vis, drenge der havde pudekamp siddende på en træstolpe, vi drak mjød og æblemost af middelalderkrus der kostede 20 kr. i pant og vi var til et rigtigt middelalder-bryllup med et par der rigtigt skulle giftes. Min søster og svoger mødte et par som de kender, der bor på Fyn og jeg tog et billede af helstegt pattegris, som jeg syntes vi skulle spise, nu det var Middelalder Festival, og ikke vietnamesisk *tsk* Vi så nogle lækre smede, der smedede på bedste middelalder facon. De var tyskere, så jeg stod og sagde alle mulige tyske gloser, bl.a. ”Sehr Geil baby” *g* (Baby er det vigtigste ord i det tyske sprog :laughing: ) – de stod jo i bar overkrop og alt muligt! :laughing: Og så var vi til Middelalder koncert i kirken. Altså jeg troede jo, at den mand der lignede en præst og lukkede os ind var præst. Men da jeg sagde at jeg nok skulle slukke min mobiltelefon, sagde han at det ville jeg få et kys for…?!? Så han var jo nok ikke præst. Der var også en mand der sagde at man skulle kysse degnen (?), så jeg var meget forvirret. Det var en rigtig god koncert syntes jeg, men de andre var kedelige og gad ikke mere end et par numre – æv! Der var også middelalder-musik og fakler i stedet for lygtepæle :laughing: Michael købte også en fløjte til Timian. En han selv havde haft som barn. En fløjte der lignede en fugl, og når man kom vand i den, lød det akkurat som fuglekvidren. Den blev både Timian og hendes forældre glade for :smile: Efter festivalen tog vi bussen mod Juelsminde – den sidste gik kl. 21:42 om LØRDAGEN. Det var så ”bumle-bussen” men pludselig stoppede bussen og buschaufføren sagde, at dem der ville hurtigt mod Juelsminde, skulle gå over i den bus der holdt foran. Vi løb så hen til bussen og jeg spurgte buschaufføren om det var hurtig-bussen til Juelsminde. Så sagde han at vi skulle gå ind bagi bussen…?!? Jeg tror ikke vi var fine nok til at gå ind af fordøren…?!? *suk*
 
Da vi kom til Juelsminde skulle vi lige have en øl/sodavand. Jeg fik et lille glas Carl’s Dark og de andre fik en grønlandsk ale. Hov hov… vi havde også købt Madonna ale i Horsens. En til at drikke (når den er blevet kold) og en til at udstille :laughing: Men de andre fik altså grønlandsk ale, og så sagde min søster altså noget meget [b]dumt[/b]!!! Hun sagde at hun ikke ville have, hvis det var uden alkohol…?!? Det var en grønlænder ale, hallååå? Så måtte jeg lige fortælle vittigheden om de to grønlændere der går forbi et værtshus *bryder ud i latter* (ja, vitsen er ikke længere :wink: )
 
På vej hjem mødte vi tankpasseren fra dagen før med en masse andre unge mennesker og han sagde ”Godaften” til os. Jeg sagde naturligvis ”Mojn” :laughing: Min søster var forvirret over at han sagde godaften til os, så jeg lavede totalt grin med, at han skulle fa’me ikke sige ”Godaften” til os, når han var tankpasser. Så grinede de andre og Michael sagde, at jeg havde været i så godt humør i den sidste måned, og været ret underholdende og det synes han jo er dejligt. Jeg er så begyndt at tænke på, om det kan være antidepressiva der endelig er begyndt at virke?
 
Da vi kom til hotellet gik vi til hvert vores værelse. Vi har hørt en ret rædsom sang på turen der hedder ”Jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid” med en fyr der synger titlen hele tiden, mens man hører en clockradio der ringer i baggrunden, en ”der er ikke nogen der har dette telefon nr.”-tone og mange andre rædsomme/irriterende lydeffekter (en sang min søster synes er speciel rædsom). Så fik jeg den idé at sende en alm. SMS til min søster: ”Modtag fil jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid.mp3?”. Michael syntes så jeg skulle sende en SMS lidt efter hvor der stod ”Fil modtaget. Afspil ja/nej?”. Vi var helt færdige af grin, for vi vidste bare min søster ville blive totalt forvirret *lol* Senere fik vi så en SMS hvor der stod: ”Min datter siger I ta’r fis på mig.” (og noget med at de havde rigelig musik på deres værelse pga. der blev holdt bryllup den aften). Michael og jeg var helt smadret af grin – vi kunne bare forestille os hvordan min søster sad og kæmpede med den l*rte mobil telefon og ikke kunne finde ud af det. Hun fik så en SMS om at hendes datter jo er ret intelligent, så det skulle nok passe, at vi tog fis på hende *fniZ*
 
Dagen efter skulle vi bare hjem. Vi stoppede og fik noget at spise og der købte jeg tre armbånd, et til Michael, et til Timian og et til mig. Det kostede 20 kr./stk. og ud af de penge gik 17,40 kr. til Familier med kræftramte børn. Min søster fortalte om engang vi var i Portugal og min bror og søster havde fået den lækreste portvin. Jeg kendte jo godt historien, så jeg vidste at den portvin havde været meget lækker. Men sådan som hun sagde det, kunne hun lige så godt have sluttet af med at sige, at den smagte af helvede til. Så den variant fortalte jeg bagefter. Michael havde lige taget en slurk cola, og så grinede han og der kom cola ud af næsen på ham *loool*
 
Det var så min dejlige ferie. Husk landindsamling på søndag d. 3/9-06 :smile:
 
 
16. oktober 2006
 
Den 31/8-06 var Michael og jeg til byen, for at købe en Kristuskrans til mig (et armbånd med forskellige perler) og Biblen på hverdagsdansk. Men vi skulle lige rundt og se om man kunne få Biblen billigere, og da vi kom tilbage var den sidste solgt *argh*
 
Den 1/9 var vi i byen med nogle venner på Viggo’s og ude at spise først på kineserestaurant. Det viste sig at vi ”kendte” ham der havde restauranten, da han også har en grillbar i Hvidovre. Så takket være os fik vi lidt ekstra treats :wink:
 
Men det var også en dum dag, for min niece Timians marsvin døde og Michaels far kom på hospitalet. Han gik ud med affaldet og da han skulle løfte affaldsposen op i skraldespanden brækkede hans arm midt over…?
 
Han var indlagt meget længe, og de kunne ikke finde ud af hvad det var. Det har nu vist sig, at han har fået kræft og han skal have opereret den ene af han nyrer ud. Men vi er altså meget positive – man hører jo kun alle de negative historier, og ikke at rigtig mange mennesker rent faktisk bliver kureret for denne forfærdelige sygdom. Men det er alligevel ikke helt nemt – Michael har valgt at blive sygemeldt til februar måned 2007, hvor han kan starte forfra på semestret. Han skulle nemlig ha’ skrevet bacheloropgave nu, og så ville han ingen tid have haft til sin far. Han ville gå i skole om dagen, og skrive opgave om aftenen. Hans læge har også tilbudt ham - hvis Michaels far vil give lov til at vores læge kigger på hans papirer - at fortælle Michael lidt om hvordan det står til og hvad det hele betyder. Man står jo bare og ved ingenting. Michael har kigget lidt på nettet, men meget klogere er vi ikke blevet.
 
Den 3/9-06 var Michael, Timse og jeg ude og samle ind til ”Red Barnet” – vi samlede 1072 komma-et-eller-andet kr. ind. Det var som altid en hyggelig dag :smile: Vi var også ude at samle ind til ”Dansk Røde Kors” d. 3/10 og der fik vi samlet 1505 kr. ind :smile:
 
Michael blev 40 år d. 20/9-06. Kl. 24:00 fik han en hjemmelavet T-shirt med teksten ”Ja nemlig ja” og et ”flot” billede af Kåre samt et par underbukser fra min mor og mig. Om morgenen kom min mor forbi med morgenbrød og blev og spiste morgenmad med os. Der fik Michael endnu en hjemmelavet T-shirt med teksten ”LA LA LA – er det eneste jeg kan høre” (en T-shirt han havde set i Jylland, da vi var til Madonna koncert) – og så fik han endnu et par underbukser :wink: Om aftenen kom hans far, bror og vovsen Rollo. Vi fik lækker gryderet med kartoffelmos. Jeg havde jo ellers lovet, at jeg ville lave lækker aftensmad til Michael (lækker som i ”noget jeg kan finde ud af”), men jeg synes hans aftensmad blev lidt for avanceret til mig *rødme* Han fik 1000 kr. af sin far og bror, som han skal bruge på en rejse sammen med mig :laughing: Men vi havde det super hyggeligt – Michaels far kom direkte fra hospitalet, men han havde glemt sine piller, så dem måtte Michael på hospitalet og hente. De blev her helt til kl. 4 om morgenen, så personalet på hospitalet var vist blevet lidt overrasket over at se Michaels far på den tid af natten.
 
Gaven fra mig fik han først d. 2/10 og han skulle faktisk først have haft den i starten af november måned. Men vi var på Fisketorvet og der så jeg et skilt udenfor en skindforretning. Der stod at nogle skindjakker kostede 500 kr., men ”Kun i dag”. Michael var vist ikke lige oplagt eller også tænkte han på økonomien – men det synes jeg nu også jeg gjorde :laughing: Han havde nemlig kigget på en jakke til over 2000 kr. et andet sted. Så jeg tvang Michael til at prøve 500 kr. skindjakkerne og han kunne faktisk godt lide dem (men… pssst… det kunne jeg ikke :wink: ). Han prøvede også nogle til 800 kr., men der var ikke lige nogen i hans størrelse. Så damen gik ned i kælderen for at se om der var andre – hun var der i en rum tid – men kom så op med en feeed jakke :laughing: Den fik han så for 800 kr., selvom den faktisk var sat ned til 1000 kr., men han havde jo kigget på jakker til 800 kr. Det sagde hun bare uden at vi skulle prutte om prisen – PERFEKT!
 
Problemet er, at nu render manden rundt og håber på vintervejr :wassat: Jeg tror faktisk han har prøvet at danse kulde-dans *grrr* :wink:
 
Den 23/9-06 var min mor, Michael og jeg til ”sommerfest” i vores boligområde. Det er en ny tradition og det var første år, så der var ikke specielt mange mennesker. Men sjovt nok kendte jeg næsten alle. Ret skræmmende når man tænker på, at jeg ikke kender særlig mange mennesker – det gjorde jeg heller ikke som barn og teenager. Jeg kunne ikke overskue alle de mennesker, men mine veninder kendte alle og der var sikkert også nogen der kendte mig, uden at jeg lige viste hvem de var *rødme* Well, jeg mødte en gammel klassekammerat med familie, en gammel skolekammerat med familie, en gammel legekammerat og underbo med familie, en gammel legekammerats mor, en jeg har gået til gymnastik med, min fætter – ja, hans mor (min faster), hans søster og en masse andre var der også. Det var fint nok med min fætter, for han er medlem af bryggerklubben, som Michael og jeg gerne vil være medlemmer af. Man fik lov til at smage to specielle øl for 10 kr. og der var godt nok nogen der var kanon stærke. Jeg smagte bare lidt, og gav resten til Michael. Det var ikke hele øl, men et lille glas af en øl. Og da jeg skulle op og hente øl, spurgte jeg naturligvis om der var ”kusine-priser” (for sjov), men det var der ikke lige, ”da de andre fra bryggerklubben jo stod og lyttede med” og vi gassede lidt med det hele – men der var så sandelig ”kusinestørrelser” på de øl, så det var jo cool nok :laughing: Ja, det var faktisk en dag hvor jeg drak øl – det er længe siden jeg har drukket noget der er stærkere en cola og the, men jeg blev ikke fuld eller noget. Selvom Michael og min mor mente jeg var fuld *bah*
 
Hende min gamle skolekammerat satte sig nemlig over til os, og vi fik snakket om en masse ting. Hun har været nogle virkelig stygge ting igennem (ting der har stået i de landsdækkende aviser), så hun har det selvfølgelig kanon svært. Samtidig har hun tre søde børn og er lige flyttet hjem til Hvidovre, så det er også svært for ungerne. Hendes dreng ville bare hjem og mor skulle med, så han blev rimelig hysterisk, og så var der selvfølgelig nogle idioter der skulle blande sig, så det hele blev meget værre. Både min veninde, hendes mor og jeg var helt oppe i det røde felt (og jeg er ellers et meget roligt menneske), så da Michael kom tilbage med øl, fattede han minus af hvad der skete *g* Jeg er helt enig i, at man ikke skal sidde og drikke når man har (”små”) børn, men klokken var vist dårligt 23 og det var lørdag. De kendte hende ikke og hun er vist ikke typen der ellers drikker. Folk skal altså lige prøve at passe sig selv, selvom de ikke kan holde ud at børn ”skriger” – for jeg tror virkelig det var det de havde et problem med. Derudover skal det siges, at der havde været lidt cirkus og cirkusskole for børnene og ellers havde det været ”pensionistaften”, så ungerne havde kedet sig hele dagen (de blev tysset på hele tiden og råbt af). Man skulle selv have kød med til grillen, men så var der gratis salat og brød, og det var altså over al forventning.
 
Den 30/9-06 var Michael og jeg ude og svinge træbenet. Vi have meldt os til Cubansk aften på medborgerhuset med Salsa instruktion, chili con carne og latinsk orkester. Wow, det var svært! Men skægt! Der var kun en times instruktion og der var oven i købet ryge/drikkepause inkluderet i den time, så man nåede virkelig kun at snuse til det. Men vi hyggede os kanon – vi var ikke særlig gode *g* men det var det så sandelig heller ikke nogen andre der var. Da der var gået ½ time var jeg bare helt kvæstet, ikke kvæstet i kroppen, men træt i hovedet, så jeg kunne sove. Derfor gik vi stort set efter maden og oplevede ikke rigtig det latinske orkester. Men man kom også virkelig til at svede af det.
 
Så har jeg fået forhøjet min pension i øvrigt, så nu skulle der gerne være lidt ekstra penge til forskellige ting. Jeg har i øvrigt opdateret min side om Anand og min side om Frank (fadderbørn). Anand er stoppet i PLAN, da hans familie nu kan klare sig selv, så jeg har fået endnu et barn i Uganda Child Care – en pige der er 12 dage ældre end min niece Timse og som hedder Victoria. Men jeg er også blevet sponsor for en pige i Kenya der hedder Madina - en pige der bliver 13 år i juni 2007 og som jeg ”fik” før Victoria.
 
Den 7/10-06 var vi til fest hos en af Michaels chatveninder - en jeg også kender. Men da vi mødte op, viste det sig, at vi skulle opdeles i grupper, som skulle lave noget forskelligt mad og jeg var ikke i gruppe med Michael, så jeg panikkede. Jeg prøvede at få Michael til at sige noget, men enten kunne han ikke forstå problemet, eller også brød han sig heller ikke om at sige det til værtinden. Så jeg stak af! Ud af den nærmeste dør, og så bare væk, så ingen kunne få øje på mig. Jeg stak af, for hvis jeg havde sagt til Michael, at ”nu går jeg!”, så var jeg bange for, at der ville blive en ”scene”.
 
Der var vist ellers mange jeg kendte og som hilste på mig (de sagde mit navn), men jeg kunne ikke lige placere dem, da jeg var meget omtåget.
 
Min mobil var selvfølgelig løbet tør for strøm, og de eneste telefonbokse der er i byen er til kort, som ingen sælger. Men så fandt jeg et værtshus, hvor jeg kunne ringe med mønter. Michael var totalt knotten og ville vide hvor jeg var, så jeg måtte spørge barmanden hvor jeg var. Michael dukkede så op længe efter med en af vores venner, som vi havde mødtes med før festen - og Michael var slet ikke sur, så det var bare så dejligt. Man/jeg frygter jo altid det værste i sådanne situationer, men heldigvis forløb det slet ikke som i mit hoved. Vi blev enige om at jeg tog hjem og at jeg tog bussen. Vores ven instruerede mig i hvordan jeg kom hjem, hvor meget klokken ville være, når jeg var, der hvor jeg skulle have den næste bus (jeg havde nemlig også glemt mit ur *grrr*), hvor busstoppestedet lå osv. Det var superdejligt og det gik helt smertefrit :smile:
 
Min niece på kun 9 år har været på hospitalet med sin lillefinger. Den var gået af led på en meget speciel måde, så hun skulle i fuld narkose og have den sat på plads. Det var altså bare ikke rart for mig – jeg tænkte på hende konstant fra jeg hørte om det, til jeg fik besked om at det heldigvis var gået godt :smile: Jeg ved bare at fuld narkose kan være farligt, og tænkt at sætte et menneskeliv på spil for en f*cking lillefinger!!!
 
Onsdag d. 11/10 var Michael hjemme og besøge vores ven fra festen (ham der guidede mig hjem). Han havde købt noget kød på tilbud i hans lokale Super Best, som Michael skulle hjem og hente os ham. Men han syntes at Michael skulle smage på kødet, og så kunne de jo lige hygge og se landskamp *suk* :wink: Det lille pus er nemlig alene hjemme, da hans kæreste og deres lille bebse er i New Zealand og besøge hendes familie.
 
Den 14/10 var Michaels far, bror, nevø og vovsen Rollo her. Det var endnu en hyggelig aften med det føromtalte kød (røde bøffer!), fløde/spinatkartofler og hvidløgs-smørdampede (grønne) bønner *mÅmZ*
 
Alt for denne gang – endnu engang vil jeg prøve at skrive oftere, så det ikke bliver sådan nogle lange indlæg, som jeg ikke kan tage mig sammen til at skrive. Hygge :-D
 
 
5. november 2006
 
Hvor er jeg dog uendelig træt af folks p*s og l*rt. Hvorfor lyve om hvem du kan lide? Hvorfor ikke bare undlade, at sige den slags p*s, når alle ved det er BS? Jeg siger ikke, at man skal gå hen til folk og sige, lige op i deres ansigt: ”Du er en stor l*rt og jeg kan ikke udstå tanken om dig!” Det er stadig mennesker der har følelser, og der er ingen grund til at gøre dem kede af det. Men OK, hvis det er en person der selv lyver om hvem de kan lide, så kan de vel kun forvente, at andre også er sådan. ”Jamen jeg elsker dig, vi har et specielt bånd og BLA BLA BLA!!!” En måned efter får man så en besked fra samme person, der gør at man overvejer, hvordan man skal tage livet af sig selv. En besked fra en person, som for en måned siden elskede mig og som var meget bekymret for mit ve og vel, da jeg var på tosseanstalt. Ja, jeg burde jo nok have vidst det, for jeg har haft perioder tidligere, hvor jeg følte, at den person var meget overfladisk.
 
Hvis man kunne fjerne minder om personer fra sin hjerne for bestandigt, så havde jeg gjort det. Hvorfor skal jeg bruge tid og kræfter på disse mennesker? Hvorfor skal de være skyld i, at jeg ikke kan sove, at jeg ligger og græder mig i søvn osv.? *DELETE delete DELETE*
 
Nåh, men ellers går det faktisk rigtig godt :laughing: Jeg har jo også masser af mennesker som jeg elsker. Min dejlige kæreste blandt andet, som vi fejrede d. 21/10. Vi havde en dejlig dag med alle de mennesker som vi elsker – dog savnede vi Michaels far, som jo har fået konstateret kræft. Han syntes ikke lige, at han kunne magte så mange mennesker og det forstår vi fuldt ud. Vores skønne vennepar, Henriette og Kim, kunne desværre heller ikke komme, da de har haft maveonde i 14 dage til 1 måned :sad: Men det går vist bedre nu, og jeg skal hjem til Henriette på onsdag – det er også RIGTIG længe siden sidst!
 
Men som sagt var Michaels fødselsdag en dejlig dag. Vi serverede sandwiches i stor stil, og oste :laughing: Blandt andet havde vi købt 2,8 kg italiensk skinke til kr. 16,95 i Føtex. Det var en skinke der lå helt alene uden pris og stregkode. Jeg ville bare have den, men den koster mindst 200 kr. i Netto, så derfor ville Michael ikke have den. Men vi gik alligevel op og hørte hvad den skulle koste. Det var jo et stort problem uden stregkoder og prismærker. Men efter lang tid sagde hun de forløsende ord: ”kr. 16,95” – Michael forventede et: ”… pr. 100 g.”. Men da hun ikke sagde andet end de 16,95 smilte vi stort og sagde ”JA TAK!!!” :laughing:
 
Michael fik masser af dejlige penge, som VI skal bruge på en 6-nætters ferie i Prag (med fly) – weee! Ja, sådan hedder det altså (6 nætter)… ikke noget nasty fra min side, med at vi skal råbolle fra vi træder ind i flyet, til vi bliver smidt ud af Prag :laughing:
 
Min søster, mor og jeg havde også lavet en sang til Michael. Min mor og søsters mand, syntes åbenbart at den var ret grov og Michael græd altså også – men ikke fordi den var grov :wink: Hans bror var ellers efter ham, fordi han ikke sang med. Men så måtte jeg DISKRET :laughing: fortælle ham, at Michael vist kæmpede en indre kamp med hans følelser :laughing:
 
Ellers bruger jeg stadig rigtig meget tid på mine dejlige fadderbørn. Børn der ikke ved hvad de andre får, ingen jalousi – DET er LYKKEN! Ikke at det har været et problem tidligere i mit liv, men det var det en kort periode og det var herre NEDEREN!!!
 
Lige nu står jeg og skal sende 6 kg. tøj, legetøj og andet til Uganda. Det er mest til mit nye fadderbarn, Victoria, men også lidt til Frank. Jeg har bl.a. købt et fly i Tiger til Frank, som gerne skulle flyve ”for real” og da han tidligere ville være flymekaniker og nu vil være pilot tror jeg, at sådan et fly vil være i høj kurs :laughing: Andre fordele ved fadderbørn er også, at de bliver glad for et brev, et billede, klistermærker – de kan stadig glædes over de små ting i livet. Måske man skulle flytte til Uganda? *fniZ*