Fredag skulle jeg ud at gå tur med vuffi og spurgte min mor om hun ville med. Det ville hun gerne. Hun fortalte så at hun slet ikke havde fået det bedre – nærmest værre – efter den afsluttende samtale ude på Ballerup. De har sagt nogle ting, som hun tilsyneladende har tolket på … det er i hvert fald hvad min X-KP siger. Men min mor (og søster) har da i det mindste fået NOGET at vide – jeg får jo intet at vide. Får bare at vide at jeg skal se fremad! 8-| Så er det måske derfor jeg ikke er blevet tilbudt nogen psykologsamtaler – man har tilsyneladende ret til 12 timer efter et suicidalforsøg. Derfor ingen talte med mig da jeg var indlagt på den lukkede efter mit suicidalforsøg… hmmm. Nemt nok for Ballerup som jo bare udskrev mig, SUK!

Så det var godt nok en rigtig dårlig tur med min mor, da jeg troede nogen havde brudt den fortrolighed der gerne skulle være sådan et sted.

Bagefter var vi til samtale med klinikchefen på Hvidovre, som bare er helt fantastisk :) Vi prøvede at lægge en slagplan for mit videre forløb. Hvad den nye KP skulle hjælpe mig med og hvor tit jeg kunne se hende. Jeg prøvede med hver uge, og hun ville skrive det til den nye KP, men hun kunne ikke love noget. Hvis det bare bliver hver 14. dag, så er det da dobbelt så godt som sidst jeg var i DPC :D

Jeg fortalte hende at jeg har hørt et program på P1 som omhandlede psykoterapi og som hun var med i. Hun talte om dynamisk psykoterapi. Da jeg havde hørt dette program kom jeg faktisk frem til hvorfor det er, jeg ikke kan vise at jeg har det skidt. Det vil jeg så ikke dele med dig, kære læser :D Men det endte med at hun anbefalede mig at læse en bog af Alice Miller som hedder ”Ær din far og din mor” som jeg overhovedet ikke kunne finde! Den har så fået ny titel, som er ”I begyndelsen var opdragelsen”. Hendes bøger ser virkelig gode ud.

Lige pt. er jeg ved at læse ”Skizofreni – forståelse og behandling”, men den skal afleveres efter 14 dage på biblio, så jeg bliver nødt til at købe den – når jeg bliver færdig med Alices bog ;)

Grunden til jeg fortalte om hvorfor jeg skjuler at jeg har det skidt var fordi hun spurgte til hvordan de i DPC kunne se at jeg havde det skidt… og om Michael kunne give nogle fif ;)

Jeg foreslog så klinikchefen om jeg ikke kunne prøve med 50 mg. Seroquel og så 50 mg. Seroquel Prolong, så virkningen også kom lidt senere, når nu jeg vågner hele tiden. Det synes hun var en rigtig god idé og så skulle hun til at skrive recept ud, som hun ikke lige er vant til ;) Receptblokken var fra Bispebjerg og hun glemte at skrive tilskud ;) Vi blev enige om at hun skrev rigtig pænt af en læge at være, men lige ”Seroquel” kunne de så ikke læse på apoteket :lol *fnis!*

Det er virkelig fedt at hun gav sig tid til alt muligt, alt der var vigtigt. Vi fik også en ny tid til om to måneder, for at følge op på det vi havde aftalt. Total i orden klinikchef! Jeg fik endda en krammer da vi gik ^_^

Bagefter var vi i Rødovre Centrum og købe Citronmelisse the, så jeg kan skære lidt ned på den fodformede :lol Baldrian the, da jeg har læst man kun skal drikke det 14 dage ad gangen. Så nu prøver jeg mig med lidt kamille blandet med citronmelisse, som også skulle være beroligende :D

Senere igen skulle vi hjem til min søster og svoger for at spise og bagefter til koncert på ”gården” (Risbjerggård ;) ). Min niece og hendes kæreste var der også, og det var dejligt at se dem begge. De er sååå søde :kiss … og fornuftige – begge to sportsmennesker på højt plan 8-|

Vi fik så Chili con carne med ris, salat, chips, guacamole m.v. … og til dessert rabarbergrød med jordbær og fløde/mælk … mmm :)

Og så til koncert og se Panamah – yay! Der var også andre bands, men jeg kom for at se Panamah!!! Det var også et arrangement for unge mennesker, men det var jeg ligeglad med – og det var der tilsyneladende også andre ”gamle” der var :D

That awkward moment når man møder sin bostøtte deroppe ;) Nej, jeg vidste godt hun ville komme og det var helt OK – intet akavet eller noget :)

Allerede under Panamah koncerten stoppede toiletterne til og det blev ikke meget bedre resten af aftenen. Jeg blev også låst inde på et toilet, men nogen fik dirigeret mig ud – jeg var bare lidt … jeg kendte ikke håndtaget godt nok :D :klap

Det kan godt være at forældrene er meget udskældte for ikke at kunne opdrage deres børn, men jeg synes dælme de unge mennesker er søde i dag :) Og lovlydige :O Der var en kvinde på min alder der sagde til mig … ” … så lovlydige var vi da ikke, var vi?” og nej, det var vi bestemt ikke :pift

 

Update: Brormands ekspertudsagn:

Lovlydig ungdom, se her. http://www.dkr.dk/lovlydig-ungdom

 

Eaggerstunn skulle også ha’ spillet, men de kom meget for sent, så dem gad vi altså ikke at vente på!

Vi gik hjem og pludselig får jeg en SMS fra en jeg er indlagt med om hvorfor jeg er ude så sent? :O Orn’lig syg noia der! ;) Hun havde lige kørt forbi mig fordi hun havde været i Glostrup og hente medicin – damn! ;)

Lørdag kedede jeg mig – surprise! Så vi tog til Mosede Fort og gik en tur :D

Søndag var vi med Risle AKA solsikkens-sang AKA Henriette på Bellahøj Kræmmermarked og vi fik orn’lig shoppet – det var kanon hyggeligt :)

Da vi kom hjem gik jeg en tur på en times tid, så jeg ikke faldt i søvn… går jo ikke at sove om dagen når man ikke kan sove om natten :|

I dag (stadig søndag :D ) fik vi også boller af min nabo. Jeg vidste det ikke da jeg så hende i dag, men Michael har fortalt hende om mit suicidalforsøg og det var hun selvfølgelig rigtig ked af :(

Jeg er selv MEGET KED AF de konsekvenser det fik :sad

Brormand og J … tænker på jer, håber I har det godt :kiss

fortrolighed

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom