Lad os se hvad mine formidable noter byder på denne gang (og om jeg kan tyde dem) ;)

Mandag var jeg med min mor og søster på PCB. De skulle have en afsluttende samtale med lægen :rollseyes og min ex-KP … ;) De skulle til samtale kl. 14.00 og allerede før middag var jeg ved at gå til af kedsomhed, så jeg besluttede at tage med. Bare for at sludre med dem på turen dertil :| Jeg ville så tage i Ballerup centret mens jeg ventede på dem … for dumme J var der jo ikke så man kunne besøge hende mens familien var til samtale – tsk! Min mor spurgte om jeg ikke bare kunne besøge nogle af de andre. Så jeg SMS’ede to andre og spurgte om de ville have besøg. Den ene havde det skidt, men den anden ville godt – yay! :)

Jeg havde jo lige fået nyt – kort – hår, så det fik jeg flashet. Det startede meget godt med at jeg fik at vide at det var friskt og jeg så yngre ud :D Men hende der hader mig – som nok ikke hader mig så meget i virkeligheden (den har den opmærksomme læser nok allerede luret ;) ) – sagde at jeg så ældre ud. Så blev jeg da noget mundlam og sagde jeg lige havde fået at vide, at jeg så yngre ud og at hun da var lidt grov… De andre synes også hun var noget streng, men hun havde ment det på en positiv måde og at jeg så mere … sofistikeret ud … måske ikke det rigtige ord, men noget i den stil ;)

Lægesekretæren var ude og sige at det var godt at se mig igen. Det var hende PN-nazien også (som altså er sød nok bortset fra det) … eller hun spurgte hvordan jeg havde det og så sagde jeg at jeg havde det af helvedes til. Så sniksnakkede hun og sagde ”… men det er i hvert fald rart at se dig smile igen.” Godt så! I det mindste tilbød hun mig ikke p.n. ^_^

Generelt … man skal lade være med at spørge folk hvordan de har det, hvis man ikke kan tåle svaret.

Min mor og søster var til samtale i over 1 time og de havde talt godt for mig, men de er jo hverken til at hugge eller stikke i :(

Hvis bare min henvisning ikke bliver afvist, men det kan man jo ikke engang regne med :sad

Michael havde også forberedt den helt store tale for lægen om hvor inkompetent han mente han var som menneske og læge, men vi vælger at holde os til at være … om ikke andet, så subtile :D

Om aftenen skulle vi have aftensmad og det skulle være spise-ude mad og sundt. Michael besluttede sig for sushi. Så spurgte jeg om vi skulle spørge om J ville med. Hun var på vej hjem fra ”urtehaven” og ville meget gerne med. Hun var godt nok nået til Ballerup, men ville købe sig et par klip-klappere i mellemtiden. Michael gad ikke det sushi sted i Ballerup, så vi tog til Rødovre, som var orn’lig godt! :)

Vi spiste til det begyndte at komme ud af ørerne – hold da op! Det var virkelig godt *slurp!*

Tirsdag meldte desperationen sig så igen … eller det havde den gjort for længst, jeg var bare aldrig nået længere i mit projekt. Jeg skal jo finde noget meningsfuldt at fylde mine dage med, så jeg tog til Kofoed Skole. I receptionen spurgte jeg om de havde noget meningsfuldt jeg kunne tage mig til :D Det grinte hun lidt af og mente at det havde de jo nok. Jeg spurgte om man kunne gå der når man boede i Hvidovre – det kunne man godt. Jeg sagde at det var nu jeg skulle bruge noget – og altså ikke til august – det kunne også lade sig gøre mente hun :) :) :)

Så jeg fik et elevkort og talte med en studievejleder.

Jeg ville gerne ha’ gået til noget tysk, men de havde kun et hold for nogen der havde brug for ekstra hjælp og det mener jeg ikke jeg har brug for :D Så sagde jeg at jeg jo ikke kendte noget til spansk eller fransk, så det var jo nok ikke en mulighed når jeg skulle starte midt i en sæson. Det kunne man sagtens sagde han :| Så nu må vi se hvor udfordrende det er 8-| Jeg valgte spansk, for det passede bedst med mine dage – det skulle jo helst ikke være onsdag og fredag hvor min bostøtte kommer … men det blev altså mandag og onsdag… efter bostøtten. Jeg valgte så også et psykologi-hold fordi det passede til om tirsdagen. Så nu har jeg noget mandag, tirsdag og onsdag.

Hvis altså turen derfra i myldretiden ikke er for skræmmende :argh

Og jeg tror det er gratis? :O Der blev i hvert fald ikke nævnt noget om betaling :D

De havde også andre billige tilbud … kantine, frisør, advokathjælp m.v.

En dag tror jeg jeg tager et kursus i klaver :D

Om aftenen mens jeg sad og lavede en liste over hvorfor rehabilitering stadig er nødvendigt for mig – jeg er jo konstant i panik over dette – kom jeg pludselig i tanker om et skriveværksted jeg gerne ville ha’ deltaget i.

Michael lå og sov og jeg spurgte om han kunne kører mig derind på en halv time. Det mente han nok. Det kunne han så ikke helt, så jeg var 15 min. forsinket (myldretid) og yderligere 5 min. fordi jeg ikke kunne finde indgangen :D Det var lidt ærgerligt for jeg tror jeg gik glip af et indledende oplæg.

Men det gik. Jeg fik produceret lidt og var total modig. For første gang delte jeg med andre mennesker hvad jeg havde skrevet. Og det var endda virkelig ringe ;) De andres var meget bedre …

Det var et gratis arrangement og der var endda aftensmad med :O Total vildt!

Onsdag var min bostøtte her og vi fik lige ryddet bordene og gået en tur med Mimi – i det sygeste regnvejr! 8-|

Bagefter skulle jeg ud til J. Jeg tager bussen ude ved Avedøre Holme og det er en lang tur dertil.

Første gang jeg gik dertil nåede jeg ikke bussen, det var sent om aftenen, iskoldt og jeg var sur på Michael. Jeg fik det sygeste panikanfald hvor jeg ikke kunne trække vejret. Jeg troede jeg ville falde om og dø fordi det var så koldt og ingen ville finde mig.

Denne gang nåede jeg så heller ikke bussen med cirka 15 sekunder – tak bussemand! Det var regnvejr og jeg vidste der var 35 min. til næste bus! Øv! Jeg stod bare og så ynkelig ud og pludselig kommer der en ung kvinde kørende i sin bil og holder. Jeg tror hun vil spørge om vej, men hun spørger hvor jeg skal hen :O Jeg siger at jeg faktisk skal helt til Ballerup og hun siger at det skal hun også :O Hun skal lige aflevere en nøgle på Jernholmen og derefter til Ballerup.

Fucking flinkt altså!

Hun spørger så om jeg skal på arbejde og det må jeg jo svare nej til. Jeg siger jeg er førtidspensionist og hun spørger hvorfor. Så siger jeg at jeg er skizofren og tænker at nu ryger jeg sQ ud midt på holmene :| Men det gjorde jeg så ikke. Hun lider selv af angst, men ved intet om skizofreni. Som størstedelen af Danmarks befolkning tror hun at skizofreni er personlighedsspaltning (MPD/DID). Jeg må forklare hvad det er og det er ikke helt nemt, for jeg har måske ikke de mest almindelige symptomer – og alle vil jeg i hvert fald ikke være ved overfor en fremmed kvinde :D

Men hun er altså vildt sød og kører mig helt ind på området :O Hun siger at hun har været der før i.f.m. hendes arbejde – men jeg ved ikke lige om jeg fandt ud af hvad det var :D

Inde på tosseanstalten var J oppe og havde været i bad :O :O :O I don’t believe it! :wink Vi tog afsted og J skulle tisse allerede inden vil ramte Valby st. :rollseyes Vi besluttede så for at få noget frokost, nu mongolen ikke havde tisset af hjemmefra ;) Så vi tog en ond ond beslutning … at spise det sted mandse gerne ville ha’ spist sidst vi var ude at spise med ham i Valby – muhahahahahaaa! :P Det var orn’lig nammenammenam :)

Bagefter skulle vi hente post til J. Pludselig havde banken spærret hendes kort :rollseyes så jeg måtte låne hende 1100 smackers :argh

Da vi skulle hjem ville vi gerne gratis hjem (altså hjem til J for mig har de jo smidt på porten :( ), mig med mit mimrekort og J med hendes udvalgte zoner. Det endte så med at blive bus 1A til Enghave st., 3A til Elmegade og 350S til Psykiatrisk Center Ballerup.

350S viste sig at være helvedesbussen. Fååårk hvor blev jeg panisk angst! Jeg var tilsyneladende helt blå i hovedet og J var for engang skyld sød ved mig. Når hun er det VED man bare man har det skidt ;)

Det var indre by i myldretiden altså :happyroll

Selvom jeg jo ikke er indlagt nåede jeg lige at klynke til min ex-KP mens jeg var der :D Og om Kofoed skole i myldretiden – hun foreslog mig at prøve metroen, som jo går hurtigere … så turen i helvede kun er kortvarig ;)

Hende der var på job den dag jeg slugte Leponex var der også og hun hilste da på mig, så hun hader mig vel ikke for evigt :wink

I dag har jeg så besøgt Risle-pigen … som altså ikke hedder Risle mere, men det gjorde hun engang :D Det var orn’lig hyggeligt og vi fik da også ævlet løs i 7 timer ^_^ Vi fik også lidt frokost, vindruer, kage :pift og masser af the :P Og vi gik en tur på en lille time. Bagefter sad vi og sludrede i solen.

Jeg skulle ha’ været med J i biffen kl. 21:30 men hun ville hellere [censur] … uforskammet! :w00t :-S

 

meningsfuldt

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom