Onsdag havde jeg besøg af min bostøtte og vi ryddede lidt op og gik tur med vuffi ;)

Jeg mente at kunne huske at min bror havde givet mig læbepomade på mens jeg var indlagt de første par dage. Det var så ikke ham, men en eller anden var det i hvert fald! Jeg synes godt nok det var noget underligt noget at gøre 8-| Men min bostøtte kunne opklare mysteriet :D Det er fordi at når man er i respirator, så kan læberne tørre helt ud og sprække – aha! :hmm

Onsdag var jeg også ude at farve hår på J. Jeg startede morgenen med at sende hende en SMS … det var vist kl. 8.07 – i hvert fald gentog hun det ret tit da jeg kom derud og hun var vågnet og havde fået en stemme. Jeg tror ikke den SMS var så populær :lol Samtalen var som følger:

-”Hvad siger du til at jeg er der 12:30-ish?”

-”OK”

-”Du er oppe! :O

-”Nej”

-”LOL – tosse”

-”Stop. Sover.”

Er det bare mig eller kunne mongolen sætte den på lydløs? Tsk! ;)

Hun sov også da jeg kom kl. 12:30 8-| -sÅÅÅk!- :P

Og et citat fra J  :roll

Du glemte at skrive, at da du endelig ankom, startede du med at brage løs på min dør, flå den op, tænde lyset og hive gardinerne fra – alt mens du råbte op om, at nu skulle jeg op, for grunden til, at du var her, jo var at farve mit hår! Takker for den blide morgenvækning…. ;)

Mens jeg var hos J skulle jeg ringe til afsnit 805 (Brøndbylund) for at høre om jeg kunne komme tilbage til rehabiliteringen. Det kunne jeg selvfølgelig ikke!!! Jeg vidste det godt men jeg blev alligevel helt knust :( :sad Jeg prøvede at holde facaden og koncentrationen resten af mit besøg hos J men det var godt nok svært (lykkedes det, J? :mrgreen ).

En af de andre patienter kom også på besøg – og hun fortalte bl.a. at lægen holder op pr. 1/5 men hun var ikke sikker. Da jeg fortalte det til mandse dansede han en lille glædesdans :lol -fnis!- Hun fortalte også at lægen om mandagen efter mit ”forsøg” havde været med til morgensamling for at fortælle hvad der var sket – jeg har aldrig set ham til morgensamling før :O

Jeg skulle farve hår på J så hun ikke lignede en der spiser sin egen afføring – hvorfor bør jeg nok ikke røbe – muhahahahahaaaaa! :D

Så kom mandse og hentede mig – der knækkede filmen så helt for mig og jeg lukkede mig helt ind i migselv og stortudede :( :sad Mandse blev godt nok ked af det og sur på den fæle trold. Jeg var altså helt ude at skide – vi skulle vist hente piller og jeg kunne dårligt love mandse at jeg ikke … nevermind! :D Han ville tage pillerne med på job. Det gjorde han dog ikke for jeg fik det bedre i løbet af aftenen. Og de har jo heller ikke givet mig særlig mange piller altså – tsk! :rollseyes

Da vi kom hjem gik vi så hver især igang med at skrive en klage. Michael til PCH og mig til PCB. Michael fik naturligvis svar dagen efter og et rigtig godt svar indtil videre. Jeg har jo også talt med både centerchefen og klinikchefen på Psykiatrisk Center Hvidovre og de virkede begge to rigtig søde. Michael synes også det virkede som at hun var helt fantastisk og hun sikkert blev fyret snart fordi hun er på patienternes side -lmao- :lol
Jeg havde skrevet til centerchefen og klinikchefen. Centerchefen har jeg ikke hørt fra og klinikchefen var på ferie til 29/4. Jeg er jo patient, så de vil nok sk*de mig et stykke ;) Aiii, in all fairness så hørte jeg fra centerchefen i løbet af tre timer dengang jeg skrev og brokkede mig over varmen :wink

I går lavede jeg vist ikke det store. Jeg sover jo af røv til for tiden, fordi jeg får Abilify og fordi min arm gør ondt hele tiden. Ved ikke om det er pga. det gigantiske blå mærke jeg fik af droppet eller det også er noget andet, for det gør ondt i albuen, synes jeg?

Michael og jeg var ude at købe sko til ham samme sted som jeg købte mine lilla luftige og lette sko. Han fik dem for samme formidable pris som jeg – 300 smackers!!! :wink

Bagefter var vi ude at købe mad da vi har inviteret J til beuf stroganoff i dag – nu må vi håbe hun kommer, for kl. 13 var hun ”næsten lige stået op” – tsk! ;) Tak til den fæle trold og hans lækre medicin – Seroquel :kiss

Vi fik mad i Metro og senere var vi i Valby og få en chai og en café latte ^_^

I dag har mandse været til psykolog, fordi han har sådan en forfærdelig kone :mrgreen og jeg prøver at lave ny hjemmeside. Det er kun designet, selvom jeg nok burde kigge på indholdet også 8-| Men jeg har fået fjernet en masse crap og jeg må jo kigge på indholdet snarest, for der er virkelig meget gylle ;)

Nu venter vi bare på at sløve J kommer og sløve mandse går i gang med maden :P

Alt for nu – jeg er desværre ude (af rehab) :( :sad

sovetryne

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom