Jeg kom alt for sent i seng i går. 2:30 :$ Det ville ha’ været lidt tidligere hvis jeg ikke var kommet i tanke om, at mit indlæg om afsnit 802 måske ikke var særlig fedt, da jeg opdagede nogen havde søgt på “psykiatrisk skadestue hvidovre”. Så jeg blev jo nødt til at linke til nogle relevante tlf. nr., da jeg bestemt ikke ønsker, at andre ville undgå at tage på psyk. skadestue pga. mit skræmmeindlæg ;) Men pludselig arbejdede min blog i slowmotion *gRRR*

Men jeg fik rettet i indlægget og så håber jeg ikke det skader nogen :)

Da jeg lagde mig til at sove var der så tankemylder for alle pengene, og jeg orkede simpelthen ikke at kæmpe imod, så jeg droppede lydbogen og gav efter for dem – men heldigvis faldt jeg da i søvn alligevel :) Men jeg havde jo også taget medicinen en lille time før jeg reelt kom i seng. Jeg var ellers bange, for jeg kunne se tankerne omringe mig og de var godt nok høje :O :argh

Nu når jeg er igang med at brokke mig over alting, så vil jeg lige brokke mig over morgengymnastikken – og det er slet ikke brok faktisk. Det er bare et problem jeg har med det. Fordi det er altid sådan noget med at man skal have fat i underlaget og man skal mærke alle mulige dele af sin krop, og det bliver jeg bare så dårlig af :S Altså virkelig fysisk dårlig, så faktisk kan jeg ikke være med til så meget af det. Hvis man ikke brugte samme udtryk ville jeg sikkert sagtens kunne, men når de siger mærk/føl og hvad har vi ikke, så skal jeg ørle :-S Øv O_o

Og så kunne jeg godt tænke mig at vide hvad “grounding” er – for jeg håber da ikke det er stuearrest :D :roll

fly mathafukka

Torsdag eller fredag (tror jeg det var) kom der også en og hilste på mig. Jeg kunne godt se jeg havde set hende før, men jeg ved ikke om det var fra 802 eller 801 – jeg formoder da det var 801, da det var der jeg befandt mig. Hun sagde at hun bare lige ville hilse på igen, da det jo var lang tid siden – og hun virkede nærmest rød i hovedet og sagde at “bare rolig, jeg er ikke kommet for at overfalde dig eller noget” … ? … men jeg kiggede vist også på hende som om jeg tænkte “hvem fanden er du lige?” eller noget, og det var altså ikke lige hensigten. For jeg havde set hende før – men jeg var bare sådan lidt forundret over denne adfærd *lol* :$

Michael lå og så Rome på sofaen og faldt i søvn ved en 18-tiden, så nu skal vi godt nok spise noget sent (hvilket vil jo ellers aaaldriiig gør :D ) – men vi skal ha’ røde bøffer i dag med råstegte kartofler, bordelaise og middelhavsblanding (grøntsager). Mmmm :) *savle*

Den er meget god den serie, men jeg tror altså ikke min koncentration er til det – og jeg kan helt sikkert også bedst lide at læse historiske noveller fremfor at se historiske TV-serier og film. Men der er bare slet ikke noget der kan lykkes for mig for tiden. Jeg er bare sådan en gang bløp der ikke kan koncentrere mig om noget som helst.

Men jeg tror jeg vil spørge til at blive udskrevet på mandag. Altså at blive udskrevet hurtigst muligt, for jeg tror ikke jeg kan få mere ud af at være der nu. Jeg har godt nok en samtale med psykiatrikoordinatoren på onsdag, men så kan jeg måske blive udskrevet der. For jeg tror at akutteam og senere DPC kan gøre et lige så godt job (i hvert fald akutteam selvom det kun er 3 måneder man kan være der). Lige nu er mine forventninger i hvert fald mikroskopiske. Desværre.Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom