:O Jeg bliver overvåget 8-|

Så har Mimse og Mumse :w00t lige været ude og cykle og løbe en tur i en time. Mimse løb og Mumse cyklede :P

Vi benytter os af sådan et arrangement :D

Sprinter

Senere håber jeg på at tage i fitnesscenter med manden – håber det lykkes :D Jeg var nemlig slem i går :pift så jeg frygter tirsdagens vejning :| Det er ellers gået meget godt de sidste fem uger, hvor der er røget et kilo om ugen og ifølge min KP så er der også røget 6 cm om taljen – men jeg ved ikke rigtig om jeg tror på det ;) Måske 3 cm …

I går var jeg ude på Ballerup kl. 12. Pænt mærkelig behandling jeg fik af personalet. Jeg prøvede at gå ind og vække J, men hun lå med røven i vejret i sin seng og var ikke til at komme i kontakt med :P Der var da nogle der hilste sådan halvt. Der var også en patient der tudede i en time uden nogen rigtig gjorde noget ved det, og det gjorde bare at jeg fik det endnu værre. Det var en af de døve, og de er der jo akut. Patienterne virkede sQ også noget underlige, men efter 5 min. gik det åbenbart op for den ene patient, at det var mig, og hilste så. Vi satte os så over til frokostbordene og ud fra køkkenet kommer min ubrugelige KP :D Nej han hilste da ikke og nej han så ikke ud til at være særlig glad for at se mig – og det kom selvfølgelig meget bag på mig ;) Han har jo i forvejen ignoreret mig i 4 måneder, og nu ved han jo at jeg er utilfreds, da min mand ringede ud og gav dem grunden til at jeg ikke kom :D Det bliver nok ikke bedre når afdelingssygeplejersken kommer tilbage og får min mail. Ved ikke lige hvad der sker med hende – sidste uge var hun på kursus, men hun skulle ha’ været tilbage fredag. Jeg tror ikke hun var der fredag, og mandag var hun der i hvert fald ikke.

Efter frokost hjalp jeg to af patienterne med diverse problemer :D Noget sekretærarbejde og tolkarbejde :P

Vi var til SFT og bagefter ovre hos den søde fysioterapeut og få tider til STOLEN!!! :kiss Åh, hvor jeg dog elsker STOLEN!!! :wow

Da vi kom tilbage kom vi åbenbart til at tale om fastelavnsboller og så spurgte en patient om jeg ikke gik over og købte nogle – så sagde jeg jo, hvis han betalte :D Det gjorde han fandeme, men så synes jeg altså at J skulle tage med :D Derover besluttede hun så at vi da også skulle have en anden slags kage – for Ts penge, og 12 af mine :lol Jeg tør ikke sådan noget, men hun havde givet ham en tandpasta som han jo skulle betale for, så det gik jo nok.

N og jeg gik så ud og lavede kaffe og the til kagen. Han skulle ikke engang have noget kage, for så vil de bare tage hans diæt fra ham 8-| Mens vi sidder og spiser kage kommer en af aftenvagterne ud og siger at det må vi altså ikke i miljøet, det skal foregå på værelserne. De andre æder videre, men jeg spørger om hun vil lukke mig ind på mit værelse, så jeg kan spise færdigt. Jeg når lige at spise den sidste bid inde på mit værelse :P

Jeg skal hjem til D og siger farvel til aftenvagterne. Den ene siger så, at ”… dagvagterne viste nemlig ikke rigtig om du var her/hvor længe du var her/hvorfor du var her” eller noget i den stil. Jeg har tænkt sidenhen at ”Så kunne de jo bare ha’ spurgt?!?” Man føler sig da virkelig ussel, når de ikke engang vil snakke med en?! SUK!!! :bangingheadagainstwall :thumbdown

Gad vide om de har glemt, at jeg er patient og er der fordi der er en hel masse ting der ikke lige funker for mig? :sad

Men hun er nu meget sød hende jeg talte med og hun sagde at jeg skulle ringe hvis der var noget. Jeg sagde nemlig at jeg først kommer tilbage onsdag kl. 12, fordi jeg vil ha’ frokost og KAGE da en af de ansatte stopper pga. efteruddannelse :) Jeg skal åbenbart også noget shoppe-noget med J :P

Bagefter tog jeg så ind på Nørrebros Runddel for at spise aftensmad og så videre hjem til D. Jeg var der faktisk kun et par timer, så blev vi trætte. Men vi havde det ret sjovt de to timer. Jeg måtte selv tage hjem, og endda med toget – men jeg fik slet ikke lyst til at spriiingeee ^^ Jeg havde dog en anden ubehagelig oplevelse, som jeg ikke gider dele :P

Da jeg kom hjem havde min mand lavet stegeben og så blev jeg altså lige nødt til at smage – namnamnam. Også derfor jeg bliver nødt til at tage i fitnesscenter i dag, når jeg bare har været überslem i går :|

Torsdag har jeg fået lavet en aftale med min søster om frokost på en café og bagefter hjem til hende og give hende Word-kursus :D

Alt for nu… Og til dem der ”lytter” med, vil jeg bare lige sige ” … sitting in a tree – K-I-S-S-I-N-G!” Muhahaha :P

 

Ignored

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom