Nåh – og hvad er der så sket siden sidst? :D Torsdag var faktisk en rigtig øv dag. Siden konferencen havde jeg det ikke særlig godt med konstant ondt i maven og kvalme. Efter jeg havde skrevet i bloggen var vi vist i Bilka og bagefter tog vi på Burger King i Køge. Vi tog til Køge for den synes min mand er mest hyggelig. Men jeg fik det bare helt af helvedes til og det var bare så svært at få sagt at jeg ville ud på Ballerup, for min mand sad og lavede planer for at købe noget lækkert til kaffen/theen og at vi skulle hjem og hygge os. Jeg følte mig bare som en mega modbydelig kone og ond hundemor :’( Men jeg fik der sagt og det var også OK, selvom jeg nu tror Michael tror det er hans skyld at jeg har det dårligt – og det er det i hvert fald ikke! Men jeg var rigtig ked af det og følte mig også som en mega fiasko og at det var et nederlag at tage tilbage til Ballerup, når det ligesom ikke var planen. Han måtte lige ringe og høre om jeg kunne få noget nyt medicin, for den havde vi ligesom ikke med. Michael sad og opmuntrede mig i bilen tilbage, så jeg fik det lidt bedre.

Det var heller ikke så fedt at komme tilbage fordi jeg den uge havde lidt problemer med en aftenvagt, fordi jeg havde klaget over hende :D Ikke at hun behandlede mig dårligt eller noget, men jeg kunne godt fornemme hun var lidt muggen :D Så da jeg havde fået min medicin og var blevet lukket ind på mit værelse – af den anden aftenvagt – gik jeg direkte i seng. Det havde jeg nu nok gjort alligevel ;) Men jeg lå musestille da hende den mugne :P kom ind på mit værelse (shhh… jeg sover) ^^

Ej, jeg fik også lige snakket med de andre. De sagde det var godt jeg kom derud når jeg havde det skidt – for der kunne man også få lidt fred og ro … så sagde jeg ” … bare ikke når jeg er her!” :P (åbenbart larmer jeg :pift ) … jeg fik også et knus af en af de andre :) og senere fik jeg også muntre-op bolsjer af hende – yay! Min mand sagde allerede tidligere på dagen – inden han havde hørt om knus og bolsjer at jeg skulle behandle hende lidt bedre … bare fordi han synes jeg er streng ved hende :O Og det er jeg altså slet ikke :pift :lol

Fredag hentede min mand mig. Jeg skulle ind og tale med lægen. D var lige et smut forbi mit værelse og så kom min kontaktperson og sagde at nu skulle jeg ind og tale med lægen. KP’en spurgte om min mand skulle med og jeg sagde til min mand at han sagtens kunne tage med for jeg havde alligevel ikke tænkt mig at fortælle sandheden, da jeg gerne ville med hjem :D D blev helt mærkelig i ansigtet og synes vist at den var lige lovlig grov. Min KP synes vist at det var helt normalt, for hun sagde bare, at det skulle jeg nok komme :)

Inde hos lægen sagde jeg også til hende at hun var hård ved mig (husker ikke hvorfor). Så grinte hun bare og sagde ”Ja, det elsker du!”. Hmmm, hvem er det lige der er delusional? :P

Men det er altså ikke så nemt med ham lægen. Jeg er godt klar over at han er dygtig. Men han skræmmer mig altså lidt. Mest fordi han virker som om han rigtig gerne vil fylde mig medpiller :| Heldigvis bakker min KP mig op! :) Men også af andre grunde, som sikkert ikke har noget på sig, så det vil jeg forskåne dig for kære læser (er du stadig derude?) :P Og fra og med første februar er det vist den læge jeg skal tale med igen.

Men så tog vi hjem. Woohoo! Husker ikke helt hvad vi lavede. Men lørdag var vi ude og købe ny frakke til mig. Yay yay! Den er lilla! :) Vi købte også en ny mascara, hårfarve og en skintonic til uren hud :D Og jeg farvede hår.

Søndag kørte min mand hans bror til Fyn, så han kunne få sine ting med derover. Min mor kom så og hjalp mig lidt med soveværelset og fik lagt mine ting på plads i skabet. Jeg fik mmm… champignonssuppe til aftensmad og tog selv til anstalten med 500S :D

Men aftenvagten der var småsur på mig – jeg glemte det helt da jeg ankom i søndags og vinkede stort til hende – og så virkede hun egentlig rimelig fornuftig derefter :) Det kan jo også være at jeg ser spøgelser :pift Det har man hørt om før – måske har de slet ikke talt med hende :lol

Men hun glemmer altså nogle gange at hun er på arbejde – mon ikke det var i torsdags at vi så ”Penge”. Eller … jeg havde slukket for fjernsynet og så tændte hun det for at se ”Penge”. Jeg kom så med en bemærkning og så gik en af de andre patienter i gang med det helt store foredrag – og så stressede hende fra personalet helt ud og spurgte om vi ikke skulle høre hvordan det gik hende i ”Penge”. Frankly, I don’t give a fuck – og forresten så er DU på arbejde min skat :P

Ham aftenvagten jeg har brokket mig over fordi han har redigeret i min sygeplejejournal virkede lige først på aftenen lidt underlig, men sidenhen virkede han helt normal, så det bliver spændende at høre om de har talt med ham om det i morgen :D Men faktisk har jeg ikke brokket mig – jeg har jo bare beklaget mig over at de har slette noget med retteblæk, som de slet ikke må. Bliver interessant at høre hvilken røverhistorie han er kommet med. Kunne fandeme være rart og forfriskende med et ærligt svar! :)

Jeg var også til SFT i dag og til cafémøde i Ateistisk Selskab. Det var lidt svært at koncentrere sig om sidstnævnte, men forhåbentlig bliver der nemmere næste gang.

Da jeg kom tilbage fra cafémøde så jeg Dicte.

Nu er jeg så gået ind på mit værelse, fordi jeg ikke gider nogle misbilligende blikke fra en personale der vist synes jeg er skide irriterende :pift Eller også var det fordi hun ikke kunne tage en joke og stadig er skide sur over det :D

Håber ikke der var for mange fejl og mangler – gider ikke læse korrektur ;)

 

Nightshift

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom