Nåh men nu er der i hvert fald fremgang i hvordan jeg ser andre mennesker, og det er jo også værd at tage med. Der skal ikke så meget til, at jeg tror folk er sure, hader mig og aldrig mere vil snakke med mig :$

Jeg ved godt det nok har lydt helt urimelig hvad jeg har skrevet tidligere, i hvert fald i forhold til hvordan tingene har foregået.

Det har også gået rimelig godt med humøret. Mandag var helt af helvedes til og i dag har heller ikke været helt super, i hvert fald har jeg været meget bekymret og stresset og har nu vildt ondt i maven og psyko-kvalme. Jeg tror måske det var konferencen der gjorde udfaldet. Og bagefter skulle jeg ind og tale med lægen om suicidaltanker – fordi jeg ikke ville tale om det når min familie var der :D

Men min kontaktperson mener i hvert fald at jeg ikke vil dø og har masser at leve for :D Lægen begyndte at tale om lukket afdeling, så jeg blev lige pludselig meget enig med min kontaktperson :pift

Men det har da været en begivenhedsrig uge egentlig. Mandag var som sagt af H til og alligevel tog jeg mig sammen til at tage til motion. Jeg spiste godt nok frokost på værelset – kunne ikke lige overskue mennesker :D Men jeg fik også taget mig sammen til at klage til afdelingssygeplejersken over noget aftenpersonale. Der er blevet sagt noget grimt om nogle af patienterne og om en af deres kollegaer. Jeg ville jo ikke sladre, så jeg sagde det sådan generelt. Men så fik hun mig overbevist om at fortælle det helt konkret – uden at presse mig :D

Jeg dækkede også bord til aftensmaden. Jeg prøvede så at spise sammen med de andre. Det skulle jeg ikke ha’ gjort. Jeg endte alene sammen med hende størstedelen af min klage handlede om. Jeg tror allerede hun havde fået det af vide den dag, for hun sad bare og stirrede på mig. Godt nok havde jeg det jo af H til og det kunne hun jo se. Så spurgte hun mig om suppen var god og så kunne jeg altså bare hverken spise suppe eller rugbrød. Jeg klemte så meget ned jeg kunne og skyndte mig ud og smed resten ud. Fik skyllet af og ind på mit værelse og ryste.

Jeg gik så ud og bad om noget p.n. og brokkede mig åbenbart over at det jo alligevel ikke virkede (nogle dage senere måtte jeg så forklare at jo det virker sådan at jeg sover, men det virker ikke som sådan på angst og ked-af-det-hed) :D Jeg blev tilbudt at tale om det. Det ville jeg ikke. Bagefter kom hende jeg har klaget over og spurgte om jeg ville tale om at jeg havde det skidt. Det ville jeg ikke :D

Jeg tror i hvert fald hun har fået det af vide, for hun har været mærkelig hele ugen. Men jeg fortryder altså intet.

Jeg gik så i seng og sov indtil min søster ringede og var ked af at jeg havde det skidt :D Men så gik jeg i seng igen og sov til kl. 2:15 om natten. Jeg kunne ikke sover mere. Så jeg stod op – og skrev dagbog. Nåh, noget af det har jeg altså skrevet om før, finder jeg lige ud af :P

Jeg troede egentlig det var en vikar der kom ved tilsyn kl. 3, men det var åbenbart en der normalt er der om dagen og jeg var ikke lige vant til at se hende om natten :P De kommer altid kl. 3 og kl. 6 og tjekker. Men de kan lige pludselig finde på at komme på andre tidspunkter siger en fra personalet nu, hvis jeg har ”sådan nogle tanker” :P for jeg siger, at man jo bare kan suicidere :P lige efter de er gået, for så er der tre timer til at de kommer igen ^^

Natten mellem søndag og mandag vågner jeg ved at en fra personalet står på min stue. Næsten helt henne ved min seng. Det var orn’lig sjovt, for hun lignede bare en stor undskyldning -fnis- Men jeg har nu fundet ud af, at det er fordi jeg også er irriterende om natten :P Om dagen larmer jeg hele tiden – og om natten hvor de gerne vil have lidt lyd fra mig er jeg helt stille -muhahahahaha- :666

Den første fra personalet der fortalte mig om problemet – hun sagde godt nok ”du”, men jeg troede det var sådan generelt hun mente. Men senere fandt jeg ud af, at jeg virkelig er et problem. Mit værelse er også åndssvag bygget og en nat havde jeg vendt mig, og så troede de slet ikke jeg var der ^^ Jeg havde vendt mig fordi jeg skulle bruge strøm til min iPod :)

Tirsdag gik jeg så ud i miljøet kl. 7, så jeg ligesom kunne vågne med bygningen – altså jeg var i miljøet alene og så kom folk lidt efter lidt frem for at jeg skulle ud til en masse mennesker på én gang – og det var en meget god strategi, for dagen gik godt. Det var så der jeg sad og spiste morgenmad med en fra personalet (som er rigtig dum fordi hun siger jeg er gammel :sad ) … nåh nej, det her er egentlig tophemmeligt :pift

Resten af tirsdagen gik med at drive folk til vanvid vil jeg formode :lol

Tirsdag aften kom min mandse og besøgte mig. Vi var så i Harald Nyborg og købe en billig …

ø r s t e d b r r i   <— ja, det er i hvert fald de rigtige bogstaver ^^

Onsdag fik jeg dejlig ristet brød til morgenmad :pift

En af de andre patienter mener hendes kontaktperson – OGSÅ – har D.A.M.P. (det mener tre af patienterne også at jeg har … og jo, jeg ved godt at det nu hedder A.D.H.D. eller A.D.D. og ikke er helt det samme som D.A.M.P. – men jeg skal have et Xtra H for Xtra HYPER :D ) … og hun (KP’en) fik gearet mig godt og grundigt op om morgenen med at lære mig en god sang jeg kunne drive hendes patient til vanvid med resten dagen – muhahahahaha :666 <— det der var egentlig nok tirsdag, men i hvert fald går det jo også ind under at drive folk til vanvid som jeg også skrev om tirsdagen :)

Onsdag kom min brormand og besøgte mig. Han var lidt bekymret for mig, men onsdag gik det jo egentlig ret fint :D Han fik så en rundvisning. Fik observeret hvor fræk jeg er :D Vi var i Ballerup Centret og få en Barak Obama Burger. Han læste lidt i min sygeplejejournal og konstaterede at jeg var en artigverner som de andre patienter sikkert ikke kunne lide :D Vi ringede til min mor og sang fødselsdag for Jesus, fordi hun elsker ham så meget :P Muhahahahaha :666

Onsdag aften så vi små levende lorte i fjerneren :)

Torsdag blev jeg døbt af de døve, så nu har jeg et tegn :D Det er sådan et øjenbryn der går op og ned, for det gør jeg meget eller er i hvert fald god til (ikke at det er en bedrift altså) :P

Vi blev faktisk bedt om at præsentere os til de nye studerende, og en af de andre sagde hun hed ”Thea …” (I forget the rest, men theá betyder jo i hvert fald gudinde på græsk) og jeg præsenterede så migselv som Pansesse Missetat :D De nye studerende har da nok tænkt at vi var orn’lig psykotiske ^^

Den ene studerende blev spurgt hvorfor han havde valgt SSA-uddannelsen og kom så med bemærkningen ”arbejdsløshed” – så han er da helt vild med at arbejde med mennesker i hvert fald :D

Torsdag var så også konferencedag, så min mand og mor og søster – OG NIECE (yay!) kom :) Men niecen lavede lektier mens vi var til konference :)

Det var vist det. Gider i hvert fald ikke mere ^^

Hope

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom