Idag måtte jeg tigge om the-vand. Først var en ung mand inde og spørge efter noget. Der blev så sat noget over. Men så glemte man alt om projektet. Den unge mand faldt vist oven i købet i søvn. Og køkkendøren skal jo være låst, så efter mindst 20 minutter var jeg inde og spørge igen og fik at vide, at jeg altså lige måtte vente. Hun virkede sur over at jeg vovede at forstyrre dem.

Så jeg lagde mig ind og sov, selvom de kom tre gange og mindede om morgengymnastik og morgenmøde. Gider sQ ikke lave nogen af delene før jeg har fået min morgenthe.

Igen da jeg afleverede min nøgle da vi skulle ud og gå kl. 11 virkede hun sur igen :S Hun mindede om den diætist jeg talte med i går. Hun hedder Stine er jeg ret sikker på.

At anskaffe sig en el-kedel, for hjem må jeg jo ikke komme for min familie :SRecently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom