I går brugte jeg hele dagen på at overbevise læger om at jeg skulle ha’ udgang med følge. Men man går ikke direkte fra skærpet fast vagt til udgang med følge ;) Hmf! Og den læge der kom senere på dagen havde åbenbart ikke magt nok til andet end at give mig mine fucking hørebøffer tilbage :-D

Ellers skete der ikke en skid andet end at min dejlige mandse kom og besøgte mig :kiss og så var der en plejer der kom med en udtalelse om at hun kom som vikar i hele regionen. Jeg spurgte hende om hun kom på Hvidovre, for jeg havde da aldrig set hende. Dertil sagde hun: ”Meget vil jeg være med til, men…” … noget i den stil. Jeg fik et indtryk af at hun syntes Hvidovre var et grumt grumt sted der behandlede patienterne skidt :uh Men jeg kan tage fejl af hendes udtalelse. Jeg sagde så at jeg bedre kunne lide Hvidovre end Ballerup, blandt andet fordi der havde personalet tid til én. Hun sagde så at på Hvidovre har de jo altid en masse faste vagter og så skal personalet ikke tage sig af de patienter, så de har mere tid til resten af patienterne. Det er muligvis rigtigt, men… jeg kan jo samtidig se at de ikke laver særlig meget inde på det kontor. Enten taler de sammen eller også sidder de ved computerne… og … at Hvidovre har en masse faste vagter betyder vel ikke at de slipper for computerarbejdet, men det virker jo som om at Ballerup – eller i hvert fald 3212 – har meget mere arbejde ved computerne, for de sidder der jo hele tiden?

I øvrigt mente hun også at det virkede suspekt at Hvidovre havde så mange skærpede faste vagter, for deres patienter kunne vel næppe være mere syge end resten af regionens.

Men bortset fra det er de nu søde nok her. I hvert fald nogen af dem. Der har lige været én inde og spørge til hvordan jeg har det og vi er begge meget forundrede over at medicinen har virket så hurtigt på mig som den har gjort. Det er utroligt at man kan blive kureret på så få dage :rollseyes

Jeg satser på at blive udskrevet i morgen, så jeg kan komme til min aftalte tid med min terapeut :)

Søndag fik jeg så endelig udgang. Mandse kom ved en 14-tiden og så var jeg tilbage kl. 18. Vi var i Jægerspris og i Kulhuse.

Da vi kom tilbage sagde mandse at der var nogle ovre fra rehabiliteringen der havde set mig, så jeg kiggede der over og sandelig om der ikke stod en og vinkede i vinduet. Men jeg tror kun der er én af patienterne tilbage som jeg kende og hun har langt hår – jeg tror vedkommende havde kort hår, så jeg tror det var en fra personalet og ikke min gode KP, som også har langt hår. Jeg tror måske det var den søde af min elskede prinsessesøsters kontaktpersoner, men… I’ll never know.

Ellers er der ikke sket noget. Altså der sker jo INTET her. Nu ved jeg godt at det er weekend, men alligevel. Der var cirka tre farver tuscher tilbage, skabet med spil… ingen Uno-kort, ingen hele spil eller puslespil tilbage så vidt jeg kunne se… her er fjernsynet i centrum… men det er så også der at personalet kan finde på at snige sig ud af kontoret… når der er noget godt i fjerneren, eller hvad man nu skal sige… indtil flere af dem var ude af glasburet da der var X-factor. Så det var selvfølgelig ikke for at snakke med patienterne ;)

Jeg tror den ene af dem der er på arbejdet her til aften var på arbejde dengang jeg stak af fra stedet. Jeg synes jeg kan genkende det ligegyldige i hendes blik. Hmmm…

Den ene af de andre patienter har jeg gået i kostgruppe med dengang jeg var indlagt i rehabilitering. Der er ikke så mange at snakke med andet end en kvinde på 63 år som er her med en depression, hun er bipolar og er her for at få ECT. Hun mente i øvrigt at jeg måtte være i slutningen af 20′erne, så jeg bad hende sige noget mere pænt :-D

Resten af patienterne er i det store og hele asociale af den ene eller anden grund.

happypills

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom