På lukkede afsnit er de ikke nærrige med den… Rivotrilen altså :-D Udenfor i det virkelige liv kan man praktisk talt ikke få den. Kunne de ikke fucking finde en gylden middelvej? :-S

Ja altså… så er jeg kommet på den lukkede … helt frivilligt … NOT! Hvis jeg vidste hvad jeg gør nu havde jeg gjort lidt mere modstand hele vejen. Jeg får det ikke bedre af at være her, men lægen tror jo selv på, at de kan hjælpe mig… det kan de ikke. Det kræver at de beviser at de gider patienterne. Men præcis som sidste gang jeg var her – der var jeg her dog kun i to timer, da der var en dør der ikke smækkede :-D – sidder de mest inde på kontoret… ellers har de rygende travlt med at gå fra det ene sted til det andet.

Nu skal jeg ikke glorificere 809 :-D men der sidder personalet nogle gange … ofte … ude i miljøet og taler med patienterne, sådan helt uden grund eller hvad man skal sige. Der spiser personalet også med patienterne. Her sidder de inde på kontoret – også når jeg har skærpet fast vagt. Der er jo glasvægge om kontoret, så hun kunne da sagtens sidde inde på kontoret mens hun var skærpet fast vagt på mig.

Det var i øvrigt også hende der indtil flere gange prøvede at stoppe Rivotril i halsen på mig – og hun virkede venlig, men jeg tror det pissede hende vildt meget af at jeg ikke bare tog skidtet.

Nu har jeg fået seponeret den skærpede faste vagt, fordi jeg… jeg løj ikke om alting, men jeg løj lidt… for jeg gider altså ikke være her!!! Jeg ville gerne udskrives i dag, men… jeg løj ikke godt nok, jeg havde ikke kræfterne til det og havde ikke forberedt mig godt nok – hun tog mig næsten lige på sengen.

Men ham der skal kigge til mig hver halve time gør det rent faktisk!

Lægen syntes i øvrigt også at jeg skulle have antidepressiva – jamen så prøver vi da bare det igen! For der er jo mange præparater at vælge blandt!!! Vidundermidlet skulle virke i løbet af en uge og jeg skal være her et par dage – forudsat at jeg ikke dummer mig altså, tænker jeg … og jeg er så tæt på at dumme mig!!! For jeg kan slet ikke holde ud at være her. Men det er ikke sådan lige at komme til at dumme sig, for det er lidt mere… bygningen er nyere og der er ikke sådan lige lamper hvor man kan nuppe en pære :-D og der er ikke andet end plastikbestik og paptallerkener. Det er sygt nederen at spise rugbrødsmadder med platikbestik 8-|

Jeg har da også fået skamferet min hånd med en plastikske. Ikke noget man kan dø af altså, men bare for selvskadens skyld.

Jeg synes jeg bliver meget træt… gad vide om det er den nye medicin. Hurray – så skal jeg også slås med træthed eller hvad? 8-|

Jeg må heller ikke få mine høretelefoner. Men jeg må godt have snørebånd i skoene… og jeg har selvfølgelig lavet en lang strimmel af mit lagen – sådan bare fordi jeg kan :-D Jeg gjorde det fordi jeg ikke kan holde ud at være her og et eller andet skal der jo for pokker ske!

Jeg bruger musik og lydbøger som beroligende, specielt ved hjælp af en gåtur – her kan man jo komme ud i haven om end den er lidt mindre end den på 809. Men jeg må ikke få mine høretelefoner, så jeg kan ikke få ro.

Jeg kan næsten heller ikke få besøg, for der er kun besøgstid mellem kl. 16-17 og 19-20.30 :sad

Personalet står i øvrigt åbenlyst og ryger ude i haven. Jeg troede slet ikke man måtte ryge når man arbejder for Region Hovedstaden.

Da jeg kom skulle værelset efter sigende være gjort rent, men der stod ”Maria jeg elsker dig” på spejlet med sæbe og der var et brev med salt, slikpapir og en ært på gulvet … mmm, der er bare så lækkert her! Der har været rengøring i dag – det har jeg set! – og jeg ser lige at slikpapiret stadig ligger der :-D Personalet går også altid rundt med gummihandsker på når de skal ordne noget i miljøet – det er ting jeg skal røre ved uden handsker. Skal det bekymre mig eller hvad? 8-|

Jeg har indtil flere gange hørt at en patient bliver spurgt til hvad han eller hun hedder. Der er under 20 patienter her og de kommer jo ikke alle sammen ind som nye på samme tid.

Der er en permanent sengeplads der er på gangen, hvor de bare har stillet nogle ”vægge” op. Det må godt nok være nedtur at skulle bo på gangen 8-|

Det var alt mit brok for denne gang. Jeg må igen konstatere at Psykiatrisk Center Ballerup får en meget lavere karakter end Psykiatrisk Center Hvidovre :-D

De har muligvis skiftet alle SSA’erne ud med sygeplejersker – jeg er ked af at sige det, men at være sygeplejerske er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Alle mine yndlinge ude fra 809 har alle sammen været SSA’ere.

Ingen korrekturlæsning mv. Jeg er træt!

trapped

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom