OK her kommer hele rodebutikken… sorry, men jeg håber alligevel det kan læses.

”Vi er rigtig mange der holder af dig, næsten os alle sammen…” Ja den må jeg da lige have med, for det er jo ikke ligefrem det jeg har med mig fra Ballerup.

Min faste KP (L.J.) har også sagt til min mor og mand at ”… jaja, der var ingen der kunne lide Sussi på Ballerup… der er ingen der kan lide Sussi… boohoo, klynk!”. Noget i den stil. Hun gider ikke høre på hvor synd de synes det er for mig at der ikke er nogen der kan lide mig.

Hun er nu meget sød bortset fra det. Selvom jeg har skrevet til dem (personalet, jeg husker ikke hvorfor og hvordan) at jeg kun har en (af tre) KP(er) der behandler mig som et ligeværdigt menneske.

 

Uha uha, mange ting er sket siden sidst. Mit oprindelige indlæg skulle ha’ heddet noget i stil med at… ”… de giver fortabt”.

Michael mener i øvrigt ikke at de giver fortabt, men … argh, I forget his long and boring explanation ;)

 

I går var en rigtig dårlig dag. Jeg havde det rigtig rigtig dårligt. Jeg smuglede piller med ind på afdelingen som jeg ville ha’ slugt. Det lykkedes mig at smugle dem ind. Tjek. Men et eller andet… noget i mig har ville det anderledes… for pludselig står jeg i døråbningen til mit værelse… helt … jeg fryser … altså sådan ”system shut down” og en fra personalet bemærket det og taler til mig … og jeg svarer ikke… det reagerer hun på… ”… for det kan godt være jeg er en skide pædagog, men helt dum er jeg altså ikke…” (noget i den stil). Jeg spurgte så om vi lige fik nogle af hendes mindreværdskomplekser serveret. Eller også var det først der den med den skide pædagog kom, og jeg måtte jo så nævne, at i min familie hedder det også en skide pædagog, for det siger min svigerinde om min brormand ^_^

Hende der har været med til at visitere mig bliver noget knotten … og hun nævner så dagen efter at hun også var blevet ked af det og bange … jeg siger til hende, at hvis jeg havde vidst hun stod med ansvaret havde jeg valgt en anden … men sådan nogle ting går man altså ikke lige rundt og overvejer når man vil begå selvmord … det er rigeligt de overvejelser man gør sig omkring ens efterladte…

Hende jeg taler med dagen efter (altså i dag) som ikke var der den dag (i går) nævner blandt andet hvad jeg siger den dag jeg tror min veninde har begået selvmord … at det vil jeg ikke byde mine efterladte.

Hun spurgte yderligere til hvad de kunne ha’ gjort anderledes. De udskriver mig nemlig fordi de ikke kan hjælpe mig … sådan er min udlægning af det i hvert fald … og så er der altså nogen der gerne vil vide hvad de kunne ha’ gjort anderledes. Respekt!

Hun refererede også til dengang jeg skrev om at jeg havde gjort skade på mig selv (i kardex) og jeg fortalte ham (min kontaktperson) at de ikke ville finde det (jeg havde gjort skade på mig selv med). Nattevagterne tjekkede så ind og lod mig vide at de ville rydde hele mit værelse hvis jeg ikke gav dem det. Så det gjorde jeg (gav dem det)… Hun refererede til det for at minde mig om alle de forfærdelige ting jeg render og laver :D

Hun ville gerne vide hvad det hemmelige budskab bag mine handlinger var. Det vil jeg sQ også gerne :-D

Det var en god samtale … to hårde men gode samtaler i dag. Man skal ikke være skrøbelig for at være her… hmmm…?

Hun spurgte i øvrigt også til om jeg blev ked af det, fordi jeg stod og kiggede tomt ud i luften på et tidspunkt … men det gjorde jeg nu ikke.

 

Nu har personale nummer to været og tage en lang snak med mig. Jeg bad om at få de af mine ting som de tog i går og det skulle hun sige god for, da det var hende der havde taget dem i går … Hun sagde blandt andet at hun var blevet rigtig ked af det – og bange – da de opdagede pillerne.

Hun mener blandt andet at jeg er tilbage inden jul og at de hjertens gerne vil tage imod mig, men hvordan kan jeg vende tilbage? Sådan fungerer det måske i deres verden, men i min verden kommer man ikke … igen … man skal aldrig gå tilbage til en fuser… så skal jeg da i hvert fald vide hvad de kan hjælpe mig med (?).

Jeg har klaret mig så mange år inden jeg kom her og jeg skal nok klarer mig igen.

Altså jeg blev jo indlagt på Nordvang i… 2004? … og så er jeg hospitalsfri indtil 2012 hvor jeg bliver indlagt på Brøndbylund. Det vil sige at jeg har klaret mig uden at være indlagt i 8 år … og så tror hun jeg er tilbage inden jul? Det håber jeg fucking ikke – og hvis jeg er… ja, jeg var lige ved at skrive at så håber jeg de fucking afviser mig… :hmm

Men hun mener jo jeg har været indlagt i 1½ år og hvordan jeg skal klare det derhjemme… hun mener at jeg skal skrive et brev til Michael … for (hun syntes at) jeg sagde noget interessant … at min gamle bostøtte tog kampen med Michael. Hun nævnte blandt andet noget med (i mine ord) at Michael jo ikke er deres job og at hele systemet arbejder for Michael selvom det ikke skal… selvom det ikke er systemets job.

Hun sagde at hun føler vi kæmper imod hinanden og sådan føler jeg slet ikke det er… men jeg kan da godt se at det må føles sådan for dem. De gør jo deres arbejde og er glade for deres arbejde velsagtens … og så kommer jeg … en de kan have noget med (som hun sagde)… det kan man åbenbart ikke … eller det kan man så absolut ikke med alle …

Jaja jeg er nok den der ”5% kunde” de lærer om på kokkeskolen… 5% af kunderne er bare ikke tilfredse lige meget hvor god maden/oplevelsen er. Men de tager det også mere tungt end det er. De overhører alt det gode jeg siger. Der er masser af gode oplevelser.

Nåh men ud over at jeg smugler piller ind i går, så ødelægger jeg også gardiner og nattøj samt ridser mig i armen.

De rydder hele mit værelse og nu har jeg da heldigvis fået mine ting igen, men gardinerne ser jeg sQ nok ikke igen :’(

Da de så visiterer mig i dag – i dag går de ikke glip af noget, der bliver alt gennemrodet – nævner jeg noget om mit fantastiske liv … i sarkasme… og den får jeg også lige serveret til den ene samtale. Men hun nævner også at hun holder af mig, og det må jeg grine af – en anden siger at de holder næsten alle sammen af mig. Jeg er stadig i chok. Det er jo ikke det jeg har med mig fra Ballerup. Nok bare slet ikke hvad jeg lige havde forestillet mig… at omgangstonen ville være :??? At holde af er jo ret voldsomt om man så må sige … og ikke noget man bør gøre i et job som deres…? Nåh anyways … lige meget … Men en af dem jeg næsten allerbedst kan lide… hun må være blevet sur på mig på et eller andet tidspunkt for hun ignorerer mig totalt nu… how rude :-/

Jeg ved godt det her indlæg er ringe – rodet – intetsigende måske endda? – men altså måske jeg selv en dag kan få noget ud af det…? Måske jeg vender frygteligt tilbage og ændrer lidt i det hist og pist :-D

Godnat :-*Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom