Det er sjovt sådan en forskel der er på hvordan man opfatter mennesker.

Jeg er lige blevet spurgt til en vi begge har som dagens kontaktperson. Jeg kan godt høre at nogle af de ting hun sagde var “hårde” og ligefrem idiotiske (jeg har også dårlige dage*). Men jeg oplever bare at de bliver sagt af et menneske der er ægte og faktisk gider os. Så hun må godt sige de ting ;)
Men klart, hvis en anden havde sagt nogle af de ting til mig, så var jeg også blevet lidt irriteret.

Der er nemlig en anden her på afsnittet der går meget op i at forsvare hende der gør rent. Det er så synd for hende, fordi hun har fået mere arbejde, og ikke mere løn.

Jo jo, men kunne det tænkes at rengøring var flink ved dem der havde nøgler og knap så flink ved dem af os der bare vandrer hvileløse rundt og er gået i stykker?

Kunne du ikke prøve at sætte dig ind i vores sted? Vi ville nok ønske vi havde et job, vi kunne få stress af :P

Det er altså et sted for psykisk syge, så det kunne være rart at rengøringen talte pænt til os, så vi ikke skulle være bange for hende.

Apropos … så skal jeg tale med ergoterapeut i dag om indstilling til Bostøtte. Jeg håber ikke det er det samme som sidst og de samme mennesker, for så kan de glemme det. Heldigvis kan jeg huske navne. Hvis det er de samme mennesker og den samme form for “hjælp” så forget it.

OK, hun har så lige været forbi og talt om min blog og at hun håbede jeg skrev om den smukke og søde sygeplejerske som … bla bla bla, kan ikke lige huske de præcise ord, but you get the picture. Jeg tror nok jeg blev lidt rød i hovedet. Og i øvrigt klart jeg tror nogen kan læse mine tanker i sådan en situation :D Hun lovede dog at hun nok skulle lade være med at tjekke det, og i øvrigt så stopper hun her på afdelingen i morgen, så vidt jeg har forstået :D

* = Der er godt nok forskel på dårlige dage og dårlige måneder ;)

20120202-115438.jpg

 

 

 

 

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom