OK kort update da jeg ikke gider :D

Fredag var vi stadig på Fyn og der tog mandse og jeg i Bazaren i Odense, så jeg kunne få ordnet øjenbryn (så jeg ikke ligner en … you know the drill ;) ). Det kostede en formue – 100 penge – men det var tilgengæld også rigtig flot og grundigt gjort. Men det gjorde som sædvanlig pisse nuller naller :D

Om aftenen tog vi til Tyskland, da tosserne skulle se Tour de France dagen efter, hvor vi ellers havde planlagt at tage af sted. Vi snakker virkelig om aftenen – vi var dernede 20:30-ish så vi lige kunne nå Calle som lukkede kl. 21. Så spiste vi en lyn-kebab, derefter i Fakta og Otto Duborg (det hedder den virkelig) som begge lukkede kl. 22, derpå Pötszch som lukkede kl. 23 og derefter Fleggaard som har døgnåbent 8-| Om det var stressende? Nej da :-D I Fleggaard skulle de pludselig opdatere systemet – det tog fucking 20 minutter og vi manglede kun lige at købe et par småting, så jeg havde mest lyst til at lægge det fra mig og smutte :D

Brormand, svigerinde og niece havde taget afsted meget senere end os og nåede kun lige at komme netop som vi tog tilbage (hjem til dem). På vej hjem ville vi have en pølle eller noget, men alt var lukket – vildt mærkeligt når den var 1 om natten, tsk tsk! – så vi endte med at tage på MacD i Odense, da heller ikke alle MacD’er har åbent om natten.

Lørdag var vi i Kerteminde med min handikappede nevø, som normalt ikke er handikappet :-D men han har jo lige været i en bilulykke :/ Vi ville ha’ købt is i verdensklasse, men der var simpelthen for lang kø 8-|

Søndag var vi så i Nyborg for at se Danehof og vi så lansekamp, det var orn’lig sejt! :thumb Så købte vi en køleboks og sendte postkort til J, som først kom frem onsdag :(

Mandag var en rigtig lortedag :( men vi var igen i Kerteminde med nevøsse og spise vaffelis – det var rigtig hyggeligt :) Men en lortedag var det, jeg havde mest lyst til at blive i sengen. Rigtig neder’n når man vågner og det hele er noget møg :sad Men jeg fik det bedre om aftenen hvor vi var på en restaurant der hedder Flammen hvor de har mindst 10 slags kød – bl.a. kronhjort, vildsvin, kænguru m.v. :-D

Tirsdag besøgte vi min niece i Odense, vi var i Svenborg og købe postkort til J og se byen :) Om aftenen kom et af min brors og svigerindes vennerpar for at se mandse og mig :D Der fik vi idéen til et ret sjovt postkort til J, som vi sendte dagen efter … godt med censur osv. Orn’lig sjovt :D

Onsdag var vi i Den Fynske Landsby og mandse slog hovedet ind i samtlige dørkarme og spær :D så han satte stor pris på lader og de ture i naturen der var :-D Om aftenen så vi Kapringen som var en ganske udmærket dansk film :)

Torsdag tog vi hjem :D

Fredag var vi til samtale hos klinikchefen på Psykiatrisk Center Hvidovre og nu vil jeg ikke nævne hendes navn, for der bliver søgt på det, såh… men det skulle Michael da lige fortælle hende, så han formåede næsten at gøre hende lidt småparanoid :lol Det var slet ikke pinligt at han fortalte at jeg skrev om hende i min blog 8-|

Men vi har sådan en samtale en gang hver tredje måned for at hun kan holde øje med at alt forløber som det skal – fordi jeg er forfulgt af uheld :lol De mente jo nok på skadestuen at jeg var paranoid fordi jeg sagde at DPC ignorerer mig, men hun var enig i at jeg nok ikke var så paranoid endda (lige i det her tilfælde i hvert fald) :D

Den unge læge spurgte i hvert fald hvorfor jeg troede at DPC ignorerer mig og så svarede jeg at det vidste jeg da ikke, men det har de gjort før.

Så nu har klinikchefen skrevet til alle dem der har med telefonkontakt og mailkontakt for at få det i orden så det ikke sker igen. Jeg har tidligere fortalt om at Michael ringede til dem onsdag uden at kunne få fat i dem, så ringede jeg selv dagen efter og havde en noget ubehagelig samtale med en sekretær som tilsyneladende ikke gav beskeden videre og næste dag skrev jeg så en mail som muligvis aldrig kom frem.

Det skulle så ikke handle om behandling, men vi sad alligevel og udfyldte kognitive skemaer, som hun syntes jeg skulle få hjælp til ude på rehabiliteringen :D Og så skal jeg huske at skrive til hende hvis de godkender mig på rehabiliteringen, for det ville hun alligevel gerne vide.

Som altid kan jeg kun sige godt om Psykiatrisk Center Hvidovre, for de har en orn’lig blæret klinikchef. Hende på Ballerup (for de henviste funktioner) er sikkert sød nok … eller hun var da sød nok, men … jeg har ikke rigtig set hende handle. Så enten er hun ikke omnipotent eller også er hun malevolent :D

Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent. Is he able, but not willing? Then he is malevolent. Is he both able and willing? Then whence cometh evil? Is he neither able nor willing? Then why call him God?

-Epicurus [341–270 B.C.]

 

Ikke at jeg sammenligner nogen med Gud – og hvis jeg gjorde så hav in mente at jeg er ateist :-D – jeg havde bare lyst til at dele et blæret citat :)

landsby

 

I dag er det tre måneder siden …

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom