Hej kære læser :D

I dag er det min søsters fødselsdag, hun bliver … gammel ;) Fnis :P 51 så vidt jeg kan regne ud.

I går fik jeg sendt postkort til mongolen Klumse (hende I også kender som J) og hun modtog det sørme i dag. Det kom igennem den benhårde censur som de har på PCB rehabilitering ;) Sidst jeg sendte et postkort kom det i hvert fald ikke igennem, men det var også skrevet til hele afdelingen og jeg havde jo lige prøvet at suicidere og jeg var persona non grata på afdelingen. Det er jeg vist stadig, indtil jeg bliver indlagt igen – hvilket forhåbentligt sker nu jeg har fået en forsamtale.

Jeg havde underskrevet mig som Prinsesse Sindssyg, så de kunne nok ikke gætte det var mig :D og derfor det kom igennem :tongue

I går skulle min nevø også have hans støvle af efter han havde fået en revne i hans knogle fordi en eller anden båtnakke skulle køre for hurtigt i et sving og drønede lige ind i min nevø. Bilen er krøllet helt sammen foran og det er heldigt at han stadig er i live. Så mandse og jeg kørte ham til lægen, derefter hjem til nevøsse og hente hans sko :D Så til OUH (Odense UniversitetsHospital) og aflevere støvlen. Derefter havde vi da fortjent en orn’lig syg pizza! :D Til aften fik vi også grillmad fordi brormand var på arbejde til langt ud på aftenen og der var ingen andre der gad lave mad. Jeg foreslog ellers at mandse og jeg kunne lave mad, men det var simpelthen blevet for sent.

Da vi hentede mad på grillen var min niece med og hun var frisk på at råbe ”Prinsesse Power!” men det er altså lidt fesent her ude på landet, for man møder jo næsten ingen og min stemme er også lidt svag, da jeg er syyyyyg :sad

I dag var det lidt bedre – for vi kørte min nevø og niece hjem til nevøsse og i hans by var der nogle mennesker man kunne vinke og råbe ”Prinsesse Power!” efter. Det var dog lidt pinligt, da en jeg havde råbt Prinsesse Power efter – da vi skulle vende om og køre forbi ham igen. Det var jo kun mig der havde råbt da min niece sad i den anden side af bilen og jeg er måske et par år :D for gammel til at råbe lamme ting ud af vinduet :pift Men han vinkede ellers, da jeg vinkede – han så dog lidt gnaven ud da jeg råbte :blush

Og så var vi ved at blive slået ihjel af en kvinde der kun kiggede til den ene side 8-|

Bagefter skulle vi køre svigerinde til noget fittelihut i Munkebo og mens vi ventede på hende vimsede vi rundt i det store ”center” … helt utroligt vi nåede igennem det inden hun blev færdig på 10 minutter. Hun mener også det er en stor by, så deeeeet :|

(Bonderøv!) :pift

Definition på fittelihut fra ordnet.dk: noget der er rodet, uklart, af tvivlsom karakter, el.lign.

Af tvivlsom karakter … jow, deeeeet …! :wink

Så fik vi handlet og nu ligger både mandse og svigerinde og snorker om kap til tour de France 8-| Oh happy day! 8-|

Jeg er lidt bekymret for vægten, for jeg kan ikke tjekke den og … vi lever ikke ligefrem af gulerødder og selleri :|

Nåh jo, da vi tog herover fik mandse den geniale idé at vi skulle have the og kaffe med i thermokrus og jeg brændte mig bare 100 gange på overlæben – så jeg er helt såret og har måtte investere 18 kr. i en læbepomade, som er orn’lig fin og gør mine læber lyserøde :)

Vi har brugt aftenerne på at se Harry Potter og det har været super hyggeligt. Min svigerinde er endelig gået i gang med at læse bøgerne, men hun vil helst se filmene først så hun ikke bliver for skuffet over dem bagefter.

village

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom