Torsdag fik jeg brev om forsamtale d. 5/7 og der kan jeg selvfølgelig ikke, da vi skal på ferie hos min brormand på Fyn.

Vi var også til informationsaften om tvang i psykiatrien. Det var rigtig spændende. Først var der en personlig beretning og det var faktisk af den nye redaktør på Outsideren. Jeg har hilst på ham én gang før, da jeg var meget for tidligt til skriveværksted, men kun lige give hånden og så skulle han gå.

Bagefter kom der en jurist og talte om … det juridiske sjovt nok :D Hvornår er det lovligt osv. Hun sagde at hvis der ikke var en psykiatrilov ville personaler der udøvede tvang komme i fængsel – damn den lov! :tongue

Til sidst kom der en læge og sygeplejerske og fortalte hvordan det er at udøve tvang. Lægen startede med at tale om kræftpatienter der siger nej til behandling … og det er ligesom noget jeg har brugt meget tid på at skrive om både her og i min artikel i Outsideren (den i deres blog som jeg tidligere har linket til). Jeg sværger han kiggede mig i øjnene mens han talte om det – ikke mens han talte om det andet (jo indimellem). Jeg tænker at han måske har læst det i Outsideren og kunne genkende mig – men jeg ved det selvfølgelig ikke ;) Jeg kunne også sagtens kende ham, for det er ham der er lægen i de tre undervisningsfilm om tvang til psykiatrisk personale jeg linker til under psyk oppe i højre hjørne her på siden.

De talte i øvrigt om Projekt Resonans som jeg linker til under ”Psyk. linx” i venstre side. Der er simpelthen nogen der anerkender at der skal være kemi mellem mennesker for at tingene glider nemmere. Den har de stadig ikke fanget på rehabiliteringen hvor jeg bare var paranoid fordi jeg ikke kunne lide et par af dem fra personalet :-D Faktisk var det også et problem i socialpsykiatrien i starten af 2012 hvor jeg gav udtryk for at jeg ikke kunne lide … jeg tror hun er leder nu … men faktisk sagde min KP fra afd. 801 på PCH at det nok nærmere var et spørgsmål om kemi. Så tak til Camilla :) som jeg også endte med at kunne li’ :-D

Fredag var jeg så til fest i Outsideren. Jeg skulle også ha’ været til reception, men det var total lortedag.

Vi måtte dog først et smut forbi psykiatrisk skadestue fordi DPC igen – surprise! – ignorerer mig. I tre dage har de ignoreret at jeg skal bruge noget fucking bivirkningsmedicin.

Torsdag var vi faktisk også på skadestuen hvor vi fik to bivirkningspiller. Det var lidt pinligt at komme fredag, for det var samme sygeplejerske og hun kunne genkende os :blush Det tog to minutter torsdag :O :O :O for der var ingen patienter, lægen var til stede og nøjedes med at trykke mig i hånden og spørge om der var andet de kunne gøre for mig. Håber ikke hun fik problemer når hun ikke havde taget en samtale med mig som de skal.

Nåh men tilbage til DPC som har ignoreret mig i tre dage. OK første dag tog de bare ikke telefonen :D så det var alle de ignorerede, så det tager jeg ikke så personligt ;) Anden dag talte jeg med en som var noget sur i betrækket til at starte med og gjorde mig noget nervøs. Jeg forstår ikke hvorfor de er sådan når de ved de taler med psykisk ustabile mennesker?

- ”Jeg ville høre om jeg kunne tale med en der kan udskrive noget bivirkningsmedicin til mig”
- ”Det skal du tale med din KP om”
- ”Jamen kan jeg så tale med A.M. N.”
- ”Hun er jo ikke læge”. (det var ligesom hende der sagde jeg skulle tale med min KP!!!)
- ”Kan jeg så tale med den læge jeg taler med som hedder P.B. J.”
- ”Jeg kan lægge en besked til ham om at han skal udskrive en recept til dig” (osv.)

Kost! :pift

Men medicinen blev aldrig udskrevet. Så jeg prøvede at sende en mail om aftenen – stadig ingen recept. Mon jeg skal sende en brevdue næste gang? Lave et lille bål og signalerer med røg?

Så fredag måtte vi igen på skadestuen. Denne gang tog det noget længere, men stadig forholdsvist hurtigt i forhold til hvad det plejer, da der ingen patienter var :D Jeg ville have dem til at udskrive en recept og så skal man altså tale med lægen. En meget ung læge der … nåååh, hvor var han nuser! Jeg tror han var 15, max 17 ;) Det er en jeg har talt med før, jeg havde i hvert fald set ham før. Men altså ung læge = meget meget grundig og skulle jo også tale med en ældre kollega om det.

Vi blev enige om at han skulle være kæreste med en der arbejder på vores lokale apotek, som også ligner én der er 14 år – hun er sååå søøød – nåhr! :wink

Jeg ville have en recept fordi vi skal til Fyn mandag (i morgen) og man kan ikke gøre brug af sit kronikertilskud derover – og i øvrigt ved man jo ikke hvornår DPC får lyst til at hjælpe mig :P

Jeg skal have bivirkningsmedicin til muskelspændinger i kæben, som jeg får dundrende hovedpine m.v. af – og så får jeg kramper i benene som muligvis også skyldes medicinen, og som forhåbentlig kan afhjælpes af bivirkningsmedicin!

Vi måtte skynde lidt på den ung mand – nååååhr! – da jeg som sagt skulle til fest i Outsideren. Jeg nåede selvfølgelig ikke at komme til tiden, men det gik.

Jeg var til festen i hele fire timer og jeg var næsten den sidste der gik, kun den nye og den gamle redaktør, journalistisk konsulent og en kontordame var tilbage :O Jeg er orn’lig syg til at være til fest.

Det er mærkeligt at være social med mennesker man aldrig har mødt hvor man kan tale om hvor svært det er at være til osv.

Jeg mødte så den gamle redaktør langt om længe og han syntes også det var spændende at møde mig, da han har været læser på min blog længe. Han synes dog jeg er blevet lidt tam ^_^ Han mente det var alderen :O :O :O Jeg tror bare jeg ikke har nok at brokke mig over når jeg ikke er indlagt :tongue Men det kan da godt være – selvom jeg har været indlagt – at det ikke har været på højde med mit indlæg om afd. 802 på PCH i sin tid, hvor jeg gav den orn’lig gas. Men det indlæg blev jo ligesom også sendt videre til dem jeg skrev om og overlægen havde fucking røg ud af ørerne da han talte med mig om det :D

Nu om dage er jeg nok mere subtil når jeg f.eks. taler om fæle trolde – det er nok meget indforstået :wink

Og jeg er jo også blevet en anelse mindre anonym – såååh deeet :-D

Men jeg talte også en del med den nye redaktør – bl.a. om hans beretning dagen før og jeg kunne fortælle ham at den ene gang han havde oplevet tvang slet ikke var hans skyld, men en frustreret personale der gik over stregen. Sådan havde han aldrig selv set på det, så det var han glad for at jeg sagde.

Men altså hyggelig aften, god mad og dessert, masser af drikke og snacks :D som vi måtte stille væk, da vi ikke kunne holde os fra det :wink

Jeg har så haft besøg af Region Hovedstaden igen. Denne gang søgte de på ”jo psykiatrisk center hvidovre” så nu er jeg alligevel forvirret? Og hvad fanden er ”jo”? Jeg tænkte at måske har både PCB og PCH samme IP-adresse, men så skal de jo dele samme forbindelse og det er ikke realistisk med så mange mennesker der logger på. En af mine venner siger dog at nogle boligselskaber deler samme IP-adresse, så det er måske muligt. Han siger også at det måske kan være administrationerne i hele regionen der deler IP :| Mommy! :uh Det er bare lidt spookey, for første gang de er logget på min blog kommer de hertil ved at søge på mit navn, så det må jo være nogen der kender mig eller hur? :argh

Lørdag skulle vi ha’ haft besøg af min slemme prinsessesøster J men hun ville hellere ligge under dynen og kigge ud på regnvejret, så mig og slemme mandse tog ud og spiste sushi alene :D Vi skulle ellers ha’ haft lasagne. Slemme J vil ikke sætte mig på som hendes pårørende, men heldigvis er der én fra personalet der åbenbart konsekvent kalder mig hendes pårørende – weeeeee! :) Tak til hende :P

Fredag kom min nye bog om ”Menneskelig opblomstring – Recovery” (Marion Aslan & Mike Smith) så jeg kan blive orn’lig helbredt … man må jo klare tingene selv her i verden, der er ingen der gør det for én :-D Nej, jeg tænkte bare at det ikke skader at arbejde lidt ekstra med emnet også selvom jeg måske skal ha’ om det i rehabiliteringen. Alle siger at jeg er godkendt, så jeg må jo prøve at tro på det. Kunne ha’ været rart med noget ro i sjælen allerede fredag, men der er vi jo på Fyn, så måtte aflyse den tid til forsamtale som jeg havde fået af dem.

young

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom