Fredag d. 21/6 var jeg så til fodbehandling og fik vokset øjenbryn. Fodbehandlingen var dejlig nok – specielt fodbadet og fodmassagen :D men hun var ikke skide god til at vokse øjenbryn. Heldigvis ligner jeg ikke en der spiser min egen afføring :D Specielt ikke, da jeg lige har farvet hår i dag ;) Weeeee!

Jeg kom ikke afsted i Tivoli, da jeg vurderede at jeg ikke havde pengene til det – øv! :/

Lørdag var en rigtig lorte dag hvor jeg bare ikke havde lyst til noget, men det har mandse bare slet ikke forståelse for, så der var no mercy! :( Vi kørte så en lang tur og jeg fik det også lidt bedre – men jeg havde altså meget mere lyst til at ligge i sengen og ha’ ondt af mig selv :/

Søndag var vi på Amager Strand for at se bål nu det var Skt. Hans. Det var jo også den dag hvor jeg lavede lidt rigelig drama på Psykiatrisk Center Ballerup, fordi jeg havde gjort dem opmærksom på et alvorligt problem, som de valgte at ignorere. Så deeeeet…. :D Intet nyt der :$

Mandag var jeg til KP-samtale på DPC og det er altså noget møg. Sidste gang syntes hun jeg havde det for dårligt, så hun gav mig bare en ny tid (efter vi havde gennemgået det med henvisningen). Denne gang synes hun jeg var for træt og sendte mig hjem efter 15 min. Jeg bruger fucking 45 minutter-ish på at komme derind for at tale i 15 minutter!!!

Det var også den dag hvor Michael ringede til kommunen og fik at vide at jeg havde fået afslag på kædedynen. Fuck dig Astrid Krag!!! Du er en skamplet på SF’s historie!!! :-D :-D :-D Ja nogen skal jo have skylden og …

“Forskning har vist, at patienter med paranoide forestillinger primært anvender tre former for kognitiv forudindtagethed, som indvirker forstyrrende på deres evne til metakognition:
1) Ved negative begivenheder bebrejder de andre folk frem for situationen i sig selv
2) De drager forhastede konklusioner
3) De udvælger netop de data, der bekræfter vrangforestillingerne.” s. 129 i ”Skizofreni – forståelse og behandling” (Christensen & Krarup).

Så deeeeet! Det er ikke min skyld, det er min sygdom :D

Jeg fik først afslaget på skrift tirsdag og hvis det ikke var så tragisk ville det være orn’lig sjovt. Jeg tror kommunen er et beskyttet værksted, for de … ja bare læs afslaget og skrig af grin!!!

”Det vurderes, at kædedynen primært symptombehandler din angst og søvnbesvær. Den afhjælper ikke i væsentlig grad din evne til at udføre dagligdags aktiviteter og betragtes derfor som et behandlingsredskab, som der ikke kan gives støtte til efter Servicelovens §§ 112 og 113.”

Er der nogen her der har prøvet ikke at få deres nattesøvn? Hvordan var det så lige at udføre dagligdags aktiviteter? Så tilføj lige sederende medicin og evt. psykose til denne kombination.

Var der nogen der sagde … retaaaaardooooo?

Mandse havde ellers fået at vide, at Hvidovre kommune var til at have med at gøre, men det er så tilsyneladende ikke tilfældet når de har ansat en abe til jobbet. Undskyld til alle dyrevenner og aber – det er en fornærmelse for aber at sammenligne dem med den retardo der har vurderet denne sag. SUK!

Nu skal jeg så anke og vente jeg ved ikke hvor længe på en afgørelse – alt imens jeg ikke får min nattesøvn, så jeg ender med at måtte blive indlagt … fordi de vil spare fucking 6.000 kr. Jeg tror nok en indlæggelse er en anelse dyrere. Big fucking SUK!

Tirsdag brød jeg helt sammen i gråd, da jeg læste den latterlige afgørelse. Hvis den så bare havde givet mening!

Mandag havde jeg skrevet til lægen på rehabiliteringen om de ikke havde fået den henvisning som lægen i DPC havde skrevet d. 13/6 – de havde nemlig ikke modtaget den d. 19/6. Men lægen skrev at de havde modtaget den og at jeg ville få et brev om forsamtale snarest. Jeg havde også spurgt ham om en forsamtale så betød at man var godkendt, men det svarede han ikke på.

Men tirsdag ringede mandse så til rehabiliteringen og fik at vide, at den forsamtale jeg skal til er det samme som at jeg er godkendt. Nu håber jeg fandeme det er rigtigt! Der var en der gjorde mig i tvivl, så den ro jeg havde i to dage er allerede forsvundet :sad

Hvorfor svarede han ikke på det om forsamtalen betyder godkendelse? Det gør mig nervøs :/

Men mandse talte med afdelingssygeplejersken og han er altså sikker på at det var det hun sagde. Hun kunne dog ikke forstå at jeg vidste noget om en forsamtale når hun lige havde postet brevet.

Lidt rodet, men nu går vi altså tilbage til mandag igen! :-D Mandag havde J tilgivet mig mit drama søndag, så der tog jeg med hende i skolehaven. Bagefter tog vi hjem til hende på ”tossen” og solgte hendes flasker, så vi kunne få en shawarma – weee! Den smagte orn’lig godt :)

Onsdag var jeg til lægesamtale i DPC. Min bostøtte var med, men hun ventede udenfor mens jeg talte med ham. Han fortalte mig om alt det hyr med henvisningen og gav udtryk for at han synes det var noget pjat og at lægen ”det andet sted” gik med livrem og seler ;) Men deres mantra derude er også at ”han er en meget grundig læge”. Det har to personaler sagt uafhængigt af hinanden.

Da jeg kom hjem begyndte J at snakke om Caesar salat og så blev jeg altså distraheret. Jeg ringede til mandse og forklarede ham planen: Jeg ville tage ud til J og drikke the, der skulle han hente os og så skulle vi ud at købe ind til Caesar salat for hans sidste penge, så skulle han kører os ud i Lille Hareskov og køre i rutchebane – weeeee!

Planen blev godkendt! Weeeee!

Det var så hvad vi gjorde. Det smagte orn’lig godt!

Der er sådan nogle bakker et sted ved Lille Hareskov hvor hvis man kører en lille smule stærkere end man må så er det præcis som at køre i rutchebane – weeeee!

Vi fik også lavet en episode … er vi nået til FIRE af Prinsesse Power!!! Jeg er blevet så modig at jeg nu har øjenkontakt med folk, så jeg kan se hele reaktionen. Samtidig er jeg også begyndt at smile og vinke til folk, så de ikke tror jeg råber noget uforskammet. Så folk smiler imødekommende og tror man vil spørge om vej og så råber tossen ”Prinsesse Power!” … :w00t O_o

Muhahahahaha … jeg er ude … og måske forhåbentlig også inde :)

P.S. Jeg husker godt at jeg har lovet at indrømme at jeg er paranoid – og jeg vil starte alle mine indlæg med at gøre opmærksom på at jeg elsker rehabilitering … hvis jeg altså bliver fucking godkendt! :|

heaven

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom