Bloggen er desværre i udu. Jeg ved ikke om den kommer ordentligt op at køre.

Jeg har haft besøg af Region Hovedstaden igen – mon ikke det har noget at gøre med, at jeg kontaktede centerchefen på PCB i dag, fordi de er inkompetente i deres kommunikation :rollseyes Centerchefen (ny centerchef, René Priess) toppede den så lige med selv ikke at kunne kommunikere, for han besvarede ikke mit spørgsmål – sendte bare lorten (mig  :tongue ) videre… SUK!

Update! OK fair nok – han svarede mig  så kort tid efter jeg havde skrevet mit indlæg, altså kl. 23:35. Svarede mig, men besvarede ikke mit spørgsmål. Måske han gør det på et tidspunkt  :tongue

 

I mellemtiden kan jeg reflektere over min manglende evne til 1-9, måske endda 1-10 på nedenstående liste …

 

10tozen

 

 Recently:


Comments


Name (required)

Email (required)

Website

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share your wisdom